Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MEDYA OYNATICI İNCELEMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
9
Favori
49.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet benim için önemli olan hızı ve mevcut açabileceği format sayısı yüksek çözünürlüklü filmleri açabilmesi önemli yakında led tv dede deneyeceğim blue ray ve 3d filmler konusunda sizce hangisi daha başarılı olacaktıır

ilk defa bu işe girişiyorum:(
  • Tüplü Tv de sadece anten girişi varsa, 10 - 15 liraya bir akıllı kutu alman gerek.. Akıllı kutu ile video seyrederken anten takmazsan parazitlenme pek olmaz çünkü güçlü video sinyali baskılar.. Diğer media player'larda tüplü tv'lerde pek iç açıcı görüntü deneyimi hiç okumadım.. Hmp 3000'i 55 ve 37 ekran tv'lerde denemiştim görüntü kalitesini çok beğendim diyebilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilal47

evet benim için önemli olan hızı ve mevcut açabileceği format sayısı yüksek çözünürlüklü filmleri açabilmesi önemli yakında led tv dede deneyeceğim blue ray ve 3d filmler konusunda sizce hangisi daha başarılı olacaktıır

ilk defa bu işe girişiyorum:(

Şu anda piyasada satılan ''realtek 1055 - 500 mhz" yeni versiyon işlemcili cihazların içinde inceleyebildiğim ve test ettiğim en kaliteli media player philips hmp3000 diyebilirim.. Cihazın kasası ve kumandası çok kaliteli imal edilmiş.. Özellikle kumandanın algılaması harika.. Yazılımı da çok daha stabil.. Tek bulduğum hata > mp3 müzik dosyası çalarken, şarkıyı biraz ileri sardırıp, play yapınca şarkı baştan başlıyor.. Ben bu cihazda müzik dinlemediğim için hiç önemsemedim ama bu küçük hatanın yeni yazılım ile düzeltilmesi gerek! Bunun dısında; bu media player tam bir f/p ürünü diyebiliriz.. Gerçekten menü geçiş ve video açış hızı süper! Ayrıca cihaz açılışı da çok hızlı.. 500 gb hard diski 6-7 saniyede görüyor... Not: ilk açılan konuda yazdıklarımı tekrarlamak zorunda kaldım.. Herneyse, yeniden bir heyecan ve meşgale oldu bu ikinci konumuz ;)

• içine harddisk tkılmıyor değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilal47

içine harddisk tkılmıyor değil mi

İçine HDD takılmıyor. USB'den harici diskleri takabiliyorsunuz.
  • Benim 500gb'lık 2.5 hard diskim sürekli usb'de takılı duruyor.. Adaptörü de hiç çıkarmıyorum.. cihaz kullanmadığım zamanlarda stand-by'da duruyor.. (1 watt)
    Canım sıkılırsa, fotoğraflarımı açıyorum; arkaya fon olarak güzel bir müzik seçiyoırum.. slayt olarak anılarımı izliyorum..
    Manuel fotoğraf atlama hızı da çok seri
  • Cihazı bende aldım hepsiburadadan bugün elime geçti tavsiyeniz için teşekkür ederim.Sizede hayırlı olsun ,yalnız mov dosyalarını açamaması biraz sıkıntı oldu.Fotoğraf makinesiyle çektiğim hd videoları açmıyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanzmania

Cihazı bende aldım hepsiburadadan bugün elime geçti tavsiyeniz için teşekkür ederim.Sizede hayırlı olsun ,yalnız mov dosyalarını açamaması biraz sıkıntı oldu.Fotoğraf makinesiyle çektiğim hd videoları açmıyor malesef.

Evet maalesef mov uzantılı videoları açmaması kötü oldu. Fotoğraf makinelerde ve telefonlarda ya mov ya da mp4 oluyor uzantılar. mp4 olanları açıyor neyse ki.
  • HB deki fiyat 109,91TL + Kargo olarak değişmiş !
  • quote:

Orijinalden alıntı: kim o

HB deki fiyat 109,91TL + Kargo olarak değişmiş !

Değişen bir şey yok.. Zaten şimdiki fiyatı:110 lira ve dört gündür de aynı... Kargoı parasını da; fiyatı 128 lirayken de... 100 lirayken de.. ve şimdi, 110 lira olduğunda da yine cihaz harici olarak 4-5 lira civarında hesaba ilave ediliyor.. Yani değişen hiç bir şey yok..
    Hmp3000'in 100 liradan 110 liraya çıktığını da 4 gün evvel ilk açılalan konuda sen haber vermiştin ''kim o''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 1 Ağustos 2011; 23:12:14 >
  • Fujifilm AV150 fotoğraf makinası ile çektiğim 16:9 - 1280 x 720 Hd videoları açıyor ve tam ekran gayet sorunsuz seyredebiliyorum..
  • Bu cihazla ilgili bir soru sormak istiyorum.

Cihaz aspect ratio oranlarını değiştirebiliyor mu? Yani 1920X800 filmleri 1920X1080 gibi izlememiz mümkün mü? Siyah şertileri olan filmler için soruyorum bunu. Bu işlemi yapabiliyorsa; görüntüyü bozuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

Bu cihazla ilgili bir soru sormak istiyorum.

Cihaz aspect ratio oranlarını değiştirebiliyor mu? Yani 1920X800 filmleri 1920X1080 gibi izlememiz mümkün mü? Siyah şertileri olan filmler için soruyorum bunu. Bu işlemi yapabiliyorsa; görüntüyü bozuyor mu?

Videoya zoom yapılabiliyor. Bir de letterbox, 16:9, 4:3, screet fit gibi ayarları var. Filmin ekranı kaplaması sağlanabiliyor ama üst ve altında siyah şerit olan bir filmin ekranı kaplaması için sağ ve solundan kırpılması gerekiyor.
  • DTS desteği var mı? logitech z-5500 ses sistemini optic çıkıştan bağlayıp bağlayıp DTS Müzik ve film dosyalarımda sorunsuz kullanabilir miyim?
  • buradaki yorumları okuduktan sonra az önce sipariş verdim basit ve sorunsuz bir cihaz olduğundan bahsedilmiş bu benim ilk media playerim cihazın basit ama işlevini düzgün yerine getirmesi benim için büyük kolaylık, daha önce dvdye yazmış olduğum filmleri harici dvdyi usbden bağlayarak izleyebilirim değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: estellion

DTS desteği var mı? logitech z-5500 ses sistemini optic çıkıştan bağlayıp bağlayıp DTS Müzik ve film dosyalarımda sorunsuz kullanabilir miyim?

Dts desteği ve optik çıkış var
  • quote:

Orijinalden alıntı: thor1

buradaki yorumları okuduktan sonra az önce sipariş verdim basit ve sorunsuz bir cihaz olduğundan bahsedilmiş bu benim ilk media playerim cihazın basit ama işlevini düzgün yerine getirmesi benim için büyük kolaylık, daha önce dvdye yazmış olduğum filmleri harici dvdyi usbden bağlayarak izleyebilirim değil mi?

Cihazın basitliği sizi şaşırtacak Harici DVD konusunda bilgim yok maalesef. Deneme şansım olmadı ama büyük ihtimalle desteklemeyecektir. Aynı işlemciyi kullanan ve harici DVD sürücülere destek veren cihazlar var. İleride bir yazılım güncellemesi, bu özelliği destekleyebilir. Siz ürünü almışsınız nasıl olsa. Geldiğinde deneyip bizi de bilgilendirirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orijinalden alıntı: thor1

buradaki yorumları okuduktan sonra az önce sipariş verdim basit ve sorunsuz bir cihaz olduğundan bahsedilmiş bu benim ilk media playerim cihazın basit ama işlevini düzgün yerine getirmesi benim için büyük kolaylık, daha önce dvdye yazmış olduğum filmleri harici dvdyi usbden bağlayarak izleyebilirim değil mi?

Cihazın basitliği sizi şaşırtacak Harici DVD konusunda bilgim yok maalesef. Deneme şansım olmadı ama büyük ihtimalle desteklemeyecektir. Aynı işlemciyi kullanan ve harici DVD sürücülere destek veren cihazlar var. İleride bir yazılım güncellemesi, bu özelliği destekleyebilir. Siz ürünü almışsınız nasıl olsa. Geldiğinde deneyip bizi de bilgilendirirseniz sevinirim.

quote:

cevap için teşekkürler, basit derken cihazı yermek için söylememiştim kullanımı kolay takılma yapmayan bir şey arıyordum tesadüf bu konuyu gördüm yorumlarınızı okudum, dedim tam benim gibi bir acemiye göre, fiyatı da uygun ve aldım, markasına olan güvenim de var tabi, sipariş vereli yaklaşık 5 saat oldu hb teslimata hazır diyor ama hdmi kablo siparişi de vermiştim o henüz tedarik edilmemiş, gelince samsung ext-dvd writer takıp denerim buraya yazarım bu arada elimde hiç olmayan yüksek çözünürlüklü birşeyler indireyim

• Ben de kullanımının kolay olduğunu anlatmak için o kelimeyi kullandım. Zaten menü resimlerinden görmüşsünüzdür, bu günlerde böyle basit görünümlü ve kolay kullanımlı cihazlar bulmak zor. Büyük ihtimalle ilerleyen güncellemelerde grafik arayüzünü değiştirecekler ve geliştireceklerdir. Ama bence bu basit haliyle de oldukça iyi.
  • quote:

maalesef usbden taktığım harici dvd-writer'a erişim sağlamıyor olsun zaten dvdye yazdıklarımı izlemek için almadım fakat harddiskte .ts uzantılı uydudan kayıtlar vardı onları da oynatmadı "desteklenmeyen format" diyor, dual bir 720p ripte orijinal ses ile görüntü senkronu bozuk, ses çok geriden geliyor ama galiba tr dublajı uydurmak için frame rate ile oynanmış olabilir çünkü aynı tür başka videoda böyle bir sorun yok, ileri geri sarmada falan takılma yok, açılış ve oynatmaya başlama hızı bence gayet iyi, filmleri ayar yapmama gerek kalmadan tam ekran oynattı ama kumandada sol altta bir tuş var onunla görüntü oranlarını değiştirebiliyorsunuz, mp3lerde ileri geri sararsanız parça baştan başlıyor, alette belki daha pek çok özellik vardır ama bende o kadar özellikli film yok, lgnin 3d demosu var 3dsbs onu da oynattı zaten hepsi oynatır deniyordu, 42 uzantılı yazılım yerine 62 uzantılı olanı kurdum, gördüğüm tek fark liste ilkinde sağ tarafta çıkıyordu yeni sürümde sola geçmiş arayüz yine aynı basitlik ve sadelikte, makyajdan uzak:) listede filmin üzerine gelindiğinde ufak pencerede otomatik olarak oynatmaya başlıyor, cihaz çalışırken hoş bir beyaz ışık yanıyor rahatsız edici değil, ısınma gibi bir şey yok ılık diyelim, bende bu teknoloji merakı varken 10 sene kullanırım bunu artık, migrosta starcom diye bir alet var 115 tl onun yerine philips aldım bu hiç olmazsa "köninklijke" yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thor1 -- 5 Ağustos 2011; 0:22:57 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.