Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Philips HMP3000 Media player, İboum inceleme sitesinde; realtek 1055 chipsetli media player'lar arasında kullanıcı puanları ile birinciliğe çıkmış..
    http://www.iboum.com/net-media-players.php?sort=user&chip=real1055&pfilt=&hdd=&net=&fan=&lcd=&esata=&dts=&dtsp=&dolbt=&dolbtp=&dtsma=&dtsmap=&year=&ppp=40&bd=&dvd=&netflix=&dvbt=&dweb=&multi=&stream=&sparam=&ikey=&pg=1&rp=suser
    (Tüm media player'lar arasında 20 sırada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 14 Ağustos 2011; 2:29:33 >

• Ben de kararsızlardanım. Tüplü 82 ekran tv ve analog 5+1 sistemim var hangi cihazı önerirsiniz?

Forex R6A vs. Philips HMP 3000
  • Söylemeyi unutmuşum ama, aleti alınca güncellemiştim yazılımı. Aklımda kaldığı kadarıyla sonu 62 olan bir fw idi. Ama düzelmedi altyazı sorunu.
  • Bugün geri götürdüm ve iade ettim... Şimdi Forex R6A'ya bakıyorum. Forumdan okumaktayım şu sıralar. Onda altyazı problemi yoksa onu da düşünüyorum.
  • Gömülü Türkçe altyazılarda problem var gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atib

Bugün geri götürdüm ve iade ettim... Şimdi Forex R6A'ya bakıyorum. Forumdan okumaktayım şu sıralar. Onda altyazı problemi yoksa onu da düşünüyorum.

Philips hmp3000'i beğenmediysen; R6A'yi hiç beğenmezsin! Ben hmp3000 almadan evvel R6A'yı bir gün kullanıp, iade etmiştim.. forex R6A'nın en büyük sorunu kumandasının algılaması çok zayıf ve kumanda kasası +tuşlar kalitesiz.. Ayrıca işlemci gücü daha düşük olduğu için R6A çok ısınıyor.. İki film seyret elini süremezsin.. Giriş seviyesi bir media player olarak; hmp3000, tam bir fiyat/perfonmans ürünüdür.. Bende ki gömülü mkv filmlerin türkçe altyazılarda hiç sorun yok..!? Aynı bu sorundan yakınan bir arkadaş vardı sorunu çözmüştü.. (Her iki konuya da tekrar bakacağım bulursam eklerim buraya)

• quote:

Orijinalden alıntı: nicktrr

quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: nicktrr

Gömülü dediğim mvk içinde gelen altyazılar.Sabit bir yazı değil.Veya ayrı bir altyazı dosyası yok.

Ayrı altyazı olan dosyalar düzgün açılıyor ama mkv nin kendi içinde olanlar olmuyor.

Sanırım bahsettiğin; 1080P MKV Hd orjinal Türkçe altyazı gömülü bir filmler.. Bu tip bit gömülü altyazılı bir film bulursam test edeceğim..
    Peki son firmware'i yüklediniz mi? Yükledikten sonra da böyle bir sorun devam ediyorsa, Philips global sitesine; bu sorun hakkında ingilizce bir destek maili atmak gerekecek..

Ben denemek için; 980 mb mkv filme altyazı gömmüştüm Türkçe altyazıyı sorunsuz göstermişti..
    ayrıca aynı filmi altyazısını gömmeden normal ayrı altyazılı olarakta test etmiştim onda da; Türkçe altyazıyı hatasız olarak göstermişti...

* Ben zaten divx arşivimde biriken divx film ve dizleri seyretmek için almıştım bu cihazı.. Şimdi eskiye nazaran daha net bir şekilde keyifle izliyorum bu filmlerimi

Bazı filmlerin yanına altyazılarını indirdim harici sorunsuz açtı.
    İşin komiği bundan sonra diğer karakter sorunlrı da ortdan kalktı :)
    Bu arada cihazın perfprmans gerçekten çok iyi.

Mkv gömülü altyazılarda sorunu olan arkadaşı buldum.. "nickrr" kullanıcı nikli arkadaşımız bu sorunu kısa bir zaman evvel çözmüştü..

• Arkadaşlar bu cihaz ile Forex R6A arasında kararsız kalmış durumdayım. Forex'in ağ üzerinden film oynatma özelliği beni düşündürten ama okuduğum yorumlardan bu özelliği pek stabil kullanamayacak gibi bir hisse kapıldım.

Şimdilik 8gb usb belleğimle, tüplü televizyon ve Logitech x540 5+1 cihazımla bu medya oynatıcıyı kullanıcam. Bir süre sonra lcd tv ve harici bir diskte sistemi geliştiricem. Şu anda ve ileride sorunsuz şekilde elimdeki filmleri bu cihazla oynatabilir miyim?
    Usbden film oynatırken sıkıntı yaşar mıyım, en önemli soru bu bendeki. Şu anda en fazla 4gb filmleri izlerim usb ile nede olsa tüplü tvde hayli hayli yeter bu tip kaliteler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

Arkadaşlar bu cihaz ile Forex R6A arasında kararsız kalmış durumdayım. Forex'in ağ üzerinden film oynatma özelliği beni düşündürten ama okuduğum yorumlardan bu özelliği pek stabil kullanamayacak gibi bir hisse kapıldım.

Şimdilik 8gb usb belleğimle, tüplü televizyon ve Logitech x540 5+1 cihazımla bu medya oynatıcıyı kullanıcam. Bir süre sonra lcd tv ve harici bir diskte sistemi geliştiricem. Şu anda ve ileride sorunsuz şekilde elimdeki filmleri bu cihazla oynatabilir miyim?
    Usbden film oynatırken sıkıntı yaşar mıyım, en önemli soru bu bendeki. Şu anda en fazla 4gb filmleri izlerim usb ile nede olsa tüplü tvde hayli hayli yeter bu tip kaliteler.

Tüplü tv'den izleyeceksen; kesinlikle HMP3000.. kompozit kablo ile harika sonuç..(55 ve 37 ekran tüplü tv'ler de test etmiştim)
    R6A da ise, pal sisteminde tüplü tv'de hmp3000 kadar canlı göstermiyor.. Ntsc sisteme geçersen düzeliyor.. Tabi Tv de Ntsc destekliyorsa..
    En önemli iki sorun -farkı > 1- Hmp3000'nin kumandası çok iyi algılıyor (ters yönden bile) ve kumanda kasası kaliteli bir yapıda.. R6A kumandası ancak cihaza dik olarak tutarsan algılıyor ve bazen tuşlara iki defa basman gerebiliyor.. 2-) Philips Hmp3000'i 10 saat kadar açık bıraksan da çok hafif ısınıyor.. (kasa altı da dahil)
    R6A'nın işlemcisi Philips'e göre biraz daha ağır olduğu için 2 film seyredince R6A bayağı bir ısınıyor (Bu chipseti kullanan bir çok media player da fan var)

* Philips Hmp3000 > Realtek 1055 - 500mhz chipset - (Lan desteği yok)

* R6A > Realtek 1073 - 400 mhz chipset - (Lan desteği var ama Torrent'te tam stabil çalışmıyor ve Torrent esnasında kumanda kilitleniyor.. * Ağ bağlantısından pc'den paylaşım yapılabiliyor)

== usb bellekten film açıyor tabi.. usb bellek 8 gb değil 16 gb da olsa farketmez.. 32 gb'a kadar usb bellek destekliyor..
    Ben 8 gb usb bellek ile 5-6 gb mkv film ve 2-3 gb divx filmleri test ettim çok rahat oynatıyor... Okuma hızı düşük 2gb'lık eski A-data usb bellekte bile divx test ettim sorunsuz olarak filmi oynatıyor.. 32 hız da ileri geri seri olarak sarıyor..
    * Ayrıca Hmp3000 de filmleri hızlı hızlı bölümler halinde ilerletme modu vardır.. Aynı pc de gom veya bsplayer gibi hızlı hızlı seri olarak bölümler arası geçebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 15 Ağustos 2011; 5:06:30 >

• Philips'in rakibi Forex R6a değil Egreat R6b'dir. Egreat'in kumanda algılaması kötüdür ama oynatma ve altyazı konusunda ben bir sıkıntısını görmedim. Bence Philips'in en önemli eksiği tek USB girişi olması. Bu yüzden hem iki disk birden bağlayamazsınız hem de diyelim arkadaşınız geldi ve arşivini yanında getirdi. Ondan bir film beğenip almak istediğinizde, anında cihaz üzerinden kopyalama yapamayacaksınız. Bunlar tabi kişiden işiye göre değişen ihtiyaçlar ama ben biri sabit diğeri taşınabilir disk kullanabileceğim çift bağlantıyı tercih ederim.

Son olarak da cihazın yüzeyinin sıcaklığına bakarak işlemcisinin ne kadar ısındığını anlayamazsınız. Termosların dışının soğuk olması az ısndıklarını göstermez değil mi ? Önemli olan ne kadar ısındığı değil, ısınmanın sorun çıkarıp çıkarmamasıdır. Cihaz takılma kitlenme falan yapmadıktan sonra ne kadar ısınırsa ısınsın kafaya takmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 15 Ağustos 2011; 9:21:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

Arkadaşlar bu cihaz ile Forex R6A arasında kararsız kalmış durumdayım. Forex'in ağ üzerinden film oynatma özelliği beni düşündürten ama okuduğum yorumlardan bu özelliği pek stabil kullanamayacak gibi bir hisse kapıldım.

Tüplü tv'den izleyeceksen; kesinlikle HMP3000.. kompozit kablo ile harika sonuç..(55 ve 37 ekran tüplü tv'ler de test etmiştim)
    R6A da ise, pal sisteminde tüplü tv'de hmp3000 kadar canlı göstermiyor.. Ntsc sisteme geçersen düzeliyor.. Tabi Tv de Ntsc destekliyorsa..
    En önemli iki sorun -farkı > 1- Hmp3000'nin kumandası çok iyi algılıyor (ters yönden bile) ve kumanda kasası kaliteli bir yapıda.. R6A kumandası ancak cihaza dik olarak tutarsan algılıyor ve bazen tuşlara iki defa basman gerebiliyor.. 2-) Philips Hmp3000'i 10 saat kadar açık bıraksan da çok hafif ısınıyor.. (kasa altı da dahil)
    R6A'nın işlemcisi Philips'e göre biraz daha ağır olduğu için 2 film seyredince R6A bayağı bir ısınıyor (Bu chipseti kullanan bir çok media player da fan var)

* Philips Hmp3000 > Realtek 1055 - 500mhz chipset - (Lan desteği yok)

* R6A > Realtek 1073 - 400 mhz chipset - (Lan desteği var ama Torrent'te tam stabil çalışmıyor ve Torrent esnasında kumanda kilitleniyor.. * Ağ bağlantısından pc'den paylaşım yapılabiliyor)

== usb bellekten film açıyor tabi.. usb bellek 8 gb değil 16 gb da olsa farketmez.. 32 gb'a kadar usb bellek destekliyor..
    Ben 8 gb usb bellek ile 5-6 gb mkv film ve 2-3 gb divx filmleri test ettim çok rahat oynatıyor... Okuma hızı düşük 2gb'lık eski A-data usb bellekte bile divx test ettim sorunsuz olarak filmi oynatıyor.. 32 hız da ileri geri seri olarak sarıyor..
    * Ayrıca Hmp3000 de filmleri hızlı hızlı bölümler halinde ilerletme modu vardır.. Aynı pc de gom veya bsplayer gibi hızlı hızlı seri olarak bölümler arası geçebilirsin...

Yaptığınız inandırıcı tespit ışığında Philips HMP3000 siparişi verilmiştir. Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Philips'in rakibi Forex R6a değil Egreat R6b'dir. Egreat'in kumanda algılaması kötüdür ama oynatma ve altyazı konusunda ben bir sıkıntısını görmedim. Bence Philips'in en önemli eksiği tek USB girişi olması. Bu yüzden hem iki disk birden bağlayamazsınız hem de diyelim arkadaşınız geldi ve arşivini yanında getirdi. Ondan bir film beğenip almak istediğinizde, anında cihaz üzerinden kopyalama yapamayacaksınız. Bunlar tabi kişiden işiye göre değişen ihtiyaçlar ama ben biri sabit diğeri taşınabilir disk kullanabileceğim çift bağlantıyı tercih ederim.

Son olarak da cihazın yüzeyinin sıcaklığına bakarak işlemcisinin ne kadar ısındığını anlayamazsınız. Termosların dışının soğuk olması az ısndıklarını göstermez değil mi ? Önemli olan ne kadar ısındığı değil, ısınmanın sorun çıkarıp çıkarmamasıdır. Cihaz takılma kitlenme falan yapmadıktan sonra ne kadar ısınırsa ısınsın kafaya takmayın.

Hmp3000'nin rakibi tabi ki R6B'dir..
    Arkadaş R6A ile HMP3000 arasında kararsız kaldığı için; ben bu iki media player arasında mukayeseyi yaptım..
    Usb'nin tek olması çoğu kişi için yeterli zaten.. Arkadaşım gelse, pc'yi açıp gomplayer ile filmleri daha seri oynatır ve kopyalama işini hem daha pratik ve hızlı yaparım..
    Sd kart girişi özellikle Fotoğraf makinalarında ki hafıza kartına bakmak için düşünülmüş.. Bence çok pratik ve Güzel..
    Zaten her iki media player'ın yazılımı birbirine çok benziyor.. Altyazı menüsüne kadar..
    Hmp3000'nin kumanda kasa kalitesi ve algılama olarak da önemli bir artı..

* Philips Hmp3000, tüm media playerlar puan sıralamasında onuncu sıraya kadar çıkmış..
    Realtek 1055 chipli media player'lar inceleme puan sıralamasında ise şu an ikinci duruımda..

http://www.iboum.com/net-media-players.php?sort=user&chip=&pfilt=&hdd=&net=&fan=&lcd=&esata=&dts=&dtsp=&dolbt=&dolbtp=&dtsma=&dtsmap=&year=&ppp=40&bd=&dvd=&netflix=&dvbt=&dweb=&multi=&stream=&sparam=&ikey=&pg=1&rp=

• quote:

Orijinalden alıntı: fathTR

Yaptığınız inandırıcı tespit ışığında Philips HMP3000 siparişi verilmiştir. Teşekkür ederim.

Umarım Siz de çok memnun kalırsınız.. Şimdiden Güle güle kullanın..
  • AVIAddXSubs programı ile mkv dosyalarına gömülü altyazı ekleme yapamadım.Nasıl yapılır bu.Ancak harici altyazı attığınızda kesinlikle Türkçe karakterlerde bir sıkıntı yok.
    Her ne kadar kitapçığında 1 TB destekler dese de elimde bulunan 2 TB'lik harici harddiskte hiçbir sorun olmadan çalışıyor.Daha önce bahsi geçtimi bilmiyorum ama MOV dosyalarını açmıyor yani Quicktime formatındaki Trailerları.
    Bence tek kusuru uzaktan kumandasına Ses düğmesi de eklenebilirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesem

AVIAddXSubs programı ile mkv dosyalarına gömülü altyazı ekleme yapamadım.Nasıl yapılır bu.Ancak harici altyazı attığınızda kesinlikle Türkçe karakterlerde bir sıkıntı yok.
    Her ne kadar kitapçığında 1 TB destekler dese de elimde bulunan 2 TB'lik harici harddiskte hiçbir sorun olmadan çalışıyor.Daha önce bahsi geçtimi bilmiyorum ama MOV dosyalarını açmıyor yani Quicktime formatındaki Trailerları.
    Bence tek kusuru uzaktan kumandasına Ses düğmesi de eklenebilirmiş.

Uzaktan kumanda da volüm tuşu var..?! Fotoğrafta görüldüğü gibi; Eksi - Artı tuşu ve orta tuşa basınca sesi tamamen kesiyor..

>>
     PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER

* AVIAddXSubs programının en son sürümünü indirin mkv ve Divx'e altyazıları sorunsuz gömüyor..

** Mov dosyaları destekliyor.. Fotoğraf makinası ile çektiğim tüm mov videoları açıyor.. Sadece Quicktime codec desteklemiyor..

File
    • Video: MPEG 1/2/4(MPEG 4 Part 2), H.264, VC-1, H.263,
    VP6(640 x 480),, DivX Plus HD, DivX 3/4/5/6, Xvid,
    RMVB 8/9/10, RM, WMV (V9), AVI,TS, M2TS, TP, TRP, ISO,
    VOB, DAT, MP4, MPEG, MPG, MOV (MPEG 4, H.264), ASF,
    FLV(640 x 480), MKV, M4V.
    • Audio: Dolby digital, AAC, RA, OGG, MKA, MP3, WAV,
    APE, FLAC, DTS, LPCM, PCM, WMA (V9), IMP/MS
    ADPCM, WMA Pro
    • Picture: JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF,
    GIF (unanimated GIF), BMP, HD JPEG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 16 Ağustos 2011; 21:07:40 >

• Yok ben ses derken Audio tuşunu kastetmiştim.Yani ses kuşağı için ayrı bir tuşla her basışta değişse güzel olurdu.Yani Subtitle tuşunun ayrı olduğu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesem -- 16 Ağustos 2011; 20:55:43 >
  • bende fiyat/performans açısından cazip gelen bu ürünü 4 gün önce bimeks'ten aldım ama bugün kullanma fırsatım oldu ürünü. 2-3 yıl önce şuradanhttp://forum.donanimhaber.com/m_26363718/mpage_1/key_/tm.htm dts ile ilgili müzik, video vs. dvd, mkv formatında dosyalar indirmiştim. hemen bir tanesini deneyeyim dedim. 1920*1080 çözünürlük ve mkv formatında, Experience Blu Vol.1 International bluray demo videosu. hmp dosyayı akıcı birşekilde oynatıyor ama görüntüde karelenme oluyor. sizde de böyle bir sorun varmı? cihazın yazılımını güncellemedim.
  • Arkadaşlar, Altyazı boyutunu en fazla 26'ya kadar büyütebiliyorum. Ayarlarda daha büyük yazı fontu olmasına rağmen 26'dan sonra büyütme yapmıyor.
    Sizde de öylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahpanos

Arkadaşlar, Altyazı boyutunu en fazla 26'ya kadar büyütebiliyorum. Ayarlarda daha büyük yazı fontu olmasına rağmen 26'dan sonra büyütme yapmıyor.
    Sizde de öylemi?

Altyazı 19-22 arası büyüyor.. Yani dört kademe.. 22'den sonra büyümemesi lazım..?! Son yazılımı yüklediniz mi? Version: V12.11.0A.62
    22 font büyüklüğü gayet yeterli ama; yeni bir güncelleme ile sanırım bunu düzeltirler.. Ne de olsa, haziran ayında piyasaya çıkan yeni bir ürün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: camoka5

quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

Cihazı alalı bir hafta oluyor. Daha önce WDlive kullandım ve kullanıyorum Philipsi fiyatı düşük diye çalışma odama kurdum.

Cihaz fiyatının düşük olması ile bazı eksiklikleri de beraberinde getiriyor.

1- Piyano siyahı kasası ve eğri yapısı ile sürekli el izi bırakıyor ve bunu da tasarımı ile insanın gözüne sokacak şekilde yansıtıyor.

2- Kumandasının alt tarafı keskin tasarımlı avucun içine ters geliyor ve sivri kenarları acıtıyor bilhassa alttaki tuşlara basarken.

3- Filmden filme geçişte bir sorun var, bir sonraki film butonuna basınca hızlı alma kademelerine geçiyor oysa ki bunun için ortadaki yuvarlak bölüm kullanılıyor. Burada bir sorun var çünkü bu ileri alma butonu bir süre sonra bir sonraki filme geçme butonuna kendi kendine dönüşüyor, cihazı kapatıp açınca tekrar eski haline geliyor, bir süre geçmesi gerekiyor ne yapacağını hatırlaması için.

4- Menüleri çok yavan ve sıradan. Filmleri resimden gösterme yok previev seçeneğinden başka seçenek henüz görmedim çok akıcı değil.

5- 1 Tb. üzerin HDD leri tanımayacağı kitapçığında belirtiliyo
    r.

İyi yanları, altyazı boyut ve rengi değiştirebilme, film boyutunu ekrana göre değiştirebilme, sesi açıp kapatabilme gibi kumandasının zengin seçenekleri ve tabii fiyatı.

Benim önerim eğer sağlam bir film arşiviniz ve tv niz var ise 100 daha koyup WDLive almanız yararınızadır. Küçük bütçeli ve küçük donanımlı ve küçük arşivli arkadaşlar yararlanabilir veya evinizin başka odaları için düşünülebilir.

wd live la phily arasında 2 kattan fazla fiyat farkı var.
    Peki bu aletler ne için kullanılıyor? Hemen her formatta ve çözünürlükte filmi takılmadan oynatabilmek için.
    wd nin oynatıpta phily nin oynatamadığı veya takılarak oynattığı bir format veya çözünürlük var mı? daha bu yönde bir bilgi görmedim hiçbiryerde. Kaldı ki olamaz da zaten 2si hız bakımından aynı jenerasyon muadil chipler kullanıyor. (wd sigma, phily realtek)
    Hatta tam tersi wd nin kendi forumunda bazı formatlarda ve altyazılarda sıkıntı yaşanabildiği belirtilmiş son güncellemeler ile.
    wd nin network özellikleri ile bu konuda üstünlüğü zaten bariz. Tabi sağdan soldan kablo çekmek istemiyorsanız bide wireless adaptöre para vereceksiniz. Philyde hiçbir network özelliği yok. Chip desteklemiyor zaten.
    3. ve 5. şıklarda belirttikleriniz gerçekten problem ama 3. şıkta anlattığınız olayı deneme fırsatım olmadı ilk defa sizden duydum. 5. şıkta anlattığınız olayında geçerli olmadığını başka bir arkadaş yanıtlamış.
    Diğer şıklarda saydıklarınız zaten eksi özellikler değil biraz sizin mükemmeliyetçiliğiniz sanırım.
    Menüsü ekstra sade evet ama 2-3 dakika menüde dolaşıp 1,5 - 2 saat film vidyo izlemek için tasarlanmış aletlerin menüsü mükemmel olsa ne fark eder sade olsa ne fark eder.
    2 side dev ve ürünlerine destek veren firmalar.
    Sağlam film arşiviyle wd dandik film arşiviyle phily neye dayanılarak yapılan bir karşılaştırma?

Network özelliğini verimli kullanmayacaksam/kullanamayacaksam neden wd???

Network kullanmayı düşünmeyen bütün arkadaşlara phily i fiyat/performansı dolayısıyla tavsiye ederim.
    Sayın monitörkertenkelesi size de popcorn c-200 tavsiye ederim çünkü anladığım kadarıyla wd live da bir süre sonra sizi kesmeyecektir.

Garip ama sanki yazdığım her şey yalan ve yanıltıcı bir havada yazılmış gibi cevap vermeniz garip. Söylediğim her şey doğru ve artısı eksisi ile zaten belirtmişim, ola ki bir iki kişi Philips almayıp WD alacak diye bu kadar tedirgin olmanıza gerek yok, belirttiğim gibi sağlam bir film arşiviniz var ise WD Live ile daha rahat edersiniz, küçük odanıza koyabilirsiniz bunu, hala da arkasındayım.

Menülerin basit ve içeriği gösterme konusunda yavan kaldığını WD Live ile film arşivinizi gerek kapakları ile gerek içerik, ön gösterim veya tamamen listeleme ile çok ayrıntılı ve rahat izleyip takip edebilirsiniz ki bu da doğru benim gibi 2 x 2TB: 4TB arşivi olanlar için hele vazgeçilmez. Philip ile sadecemaksimum 1Tb lık tek bir HDD bağlayabilirsiniz ve onun ile yetinmelisiniz. Menüler yavan ve basit olduğundan çok geniş bir film arşivi içinde boğulmanız da mümkün.

Sonuçta evimde iki tane oynatıcım oldu, Philips çalışma odamda küçük arşivli gösterimler için uygun ama salona alacaksanız kesinlikle ileriye de dönük bir oynatıcı olarak WD Live sizi çok mutlu edecek aradaki fark ile zaten aklınız uçacaktır, gerek hızı, menü sistemi, filmleri sıralaması, network, kullanırsanız, iki HDD bağlamak, küçük ve hafif ve parmak izi bırakmayan harika tasarımı da yanında hediye:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 17 Ağustos 2011; 7:32:35 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.