Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: paanther

arkadaşlar güncelleme mutlak gerekli mi!...bir fark oluyor mu!...

gerekli ise nasıl yapılır basitçe bilen bir arkadaş anlatabilir mi!...

Güncelleme gerekli tabi.. Ana yazılım V12.11.0A.48 üzerine 3 ayrı güncelleme çıktı.. Her güncellemede bir iyileştirme oluyor muhakkak..
    1 - V12.11.0A.60 2 - V12.11.0A.61 3 - V12.11.0A.62 ile en son güncelleme çıktı..
    Güncelleme işlemi basit... Bu linkten >http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=pl&ctn=HMP3000/12
    indireceğin son günceşlllemeyi rar'dan çıkartıp, ''install.img'' yazan güncellemeyi klosörsüz olarak boş bir usb belleğe kopyalıyorsun..
    usb belleği cihaza takıp, cihazı açıyorsun cihaz usb belleği 5-6 saniyede tarayınca browser yazan ikona tıkla, yeni güncelleme bulundu yazar..
    Tamam deyip, 3-4 dakika kadar bekliyorsun.. cihaz kendini kapatıp, açınca, yeniden dil seçip kurulumunu yapıyorsun..
    Ayrıca flash belleği stop tuşuna 3-4 saniye kadar basılı tutarak (ekranda C yazar ok bas) çıkartıyorsun Evet güncelleme bitmiştir..

teşekkürler hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 7 Ağustos 2011; 2:48:58 >

• Bende altyazı büyüklüğü 22 den sonra hiç büyümüyor. Normalde 40 a kadar düzenli olarak artması gerek değil mi? Bir de videoların en boy yüksekliklerini değiştirebileceğimiz bir ayar olsaydı iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k1ng

Bende altyazı büyüklüğü 22 den sonra hiç büyümüyor. Normalde 40 a kadar düzenli olarak artması gerek değil mi? Bir de videoların en boy yüksekliklerini değiştirebileceğimiz bir ayar olsaydı iyi olurdu.

Evet orada 40 görünse de ve sayı artsa da aslında 22'den daha yukarıya çıkmıyor. Bunu ileriki güncellemelerde halledeceklerdir büyük ihtimalle. Adamlara bu konuda e-posta yolladım zaten. İlgilenceklerini söylediler. Videoyu yatay veya dikey olarak esnetemiyoruz ama zoom yapabiliyoruz. Bu sayede görüntünün bir kısmından fedakarlık yaparak tam ekran yapabiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k1ng

Bende altyazı büyüklüğü 22 den sonra hiç büyümüyor. Normalde 40 a kadar düzenli olarak artması gerek değil mi? Bir de videoların en boy yüksekliklerini değiştirebileceğimiz bir ayar olsaydı iyi olurdu.

Altyazı 19-22 arasında 4 kademe olarak büyüyor.. 22 büyüklük olarak; altyazıları ben rahatlıkla takip edebiliyorum..
    Yeni yazılımla bu altyazı büyütme kademesini 23-24'e kadar yapsalar daha iyi olur tabi..
    Philips dvd-divx player'lara modifiye yazılım yapan ünlü romen yazılımcıya da ingilizce bir mail attım.. Umarım o da bu konuya bir el atarsa Süper olur..

* Ayrıca daha evvel Philips'e de mail atmıştım.. Bir de bu ''mp3'leri ileri alma da sorun var'' demiştim.. ama sonra anladık ki bu sadece bir kullanıcı hatasıymış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 7 Ağustos 2011; 21:50:17 >

• Arkadaşlar bu ürünü home theater a opticden bağlayacağım. Benim merakım mp3 konusunda playlist felan yapılabiyor mu, ekolayzır ayarı var mı, şarkıları çalması seçilen klasor mü yoksa tek tek mi açmamız lazım.Müzik de seçenekler nelerdir? panasonic g20 plasma aldım onun usbsinden çaldığım şarkılar çok yavan geliyor acaba bunda da öyle mi olur.

Görünümü çok şık ama Usb girişini arkadada yapsalarmış mükemmel olurmuş. Bu şekilde yanında kablo bağlanması şıklığına gölge düşürür.
  • Benim bugün elime geçti. Genel itibariyle çok beğendim. Ancak şöyle bir sorunum var. Cihazı hdmi ile televizyona, optik kablo ile de ses sistemine bağladım. Böyle yapınca hem tv'den hemde ses sisteminden ses alıyorum. Fakat ben sadece ses sisteminden ses almak istiyorum. Çözen birisi varsa yardım edebilir mi?
  • Televizyonun ne marka bilmiyorum ama; televizyonun audio seçeneklerinden hoparlör seçeneğini kapayıp, ses sistemi seçeneğini açman gerekiyor...
    Benim sony full hd tv de bu özellik var böyle kullanıyorum..
  • quote:

Televizyonun ne marka bilmiyorum ama; televizyonun audio seçeneklerinden hoparlör seçeneğini kapayıp, ses sistemi seçeneğini açman gerekiyor...

Benim televizyonum samsung. Baktım şimdi öyle bir ayar yok. Şu an çare olarak tv'nin sesini 0'a getiriyorum. Philips'in ayarlarında böyle bir seçenek yok mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crocodile9

quote:

Televizyonun ne marka bilmiyorum ama; televizyonun audio seçeneklerinden hoparlör seçeneğini kapayıp, ses sistemi seçeneğini açman gerekiyor...

Benim televizyonum samsung. Baktım şimdi öyle bir ayar yok. Şu an çare olarak tv'nin sesini 0'a getiriyorum. Philips'in ayarlarında böyle bir seçenek yok mu acaba?

Medya oynatıcının ses ayarını TV'den değiştiremezsin. TV'deki sesi kapatmak bir çare olabilir tabi ama medya oynatıcının ses menüsündeki seçeneklere bakmanı tavsiye ederim. Orada hangi çıkışın kullanılacağına dair bir ayar vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

quote:

Medya oynatıcının ses ayarını TV'den değiştiremezsin. TV'deki sesi kapatmak bir çare olabilir tabi ama medya oynatıcının ses menüsündeki seçeneklere bakmanı tavsiye ederim. Orada hangi çıkışın kullanılacağına dair bir ayar vardı.

Ben HMP3000'ni Televizyona HDMI ile bağlıyorum ve televizyonun audio seçeneklerinden hoparlörü kapatıp ses sistemini açıyorum.. Televizyonun arkasında ki pre audio çıkışından ses sistemine bağlıyorum.. O zaman tv sadece pre anfi çıkışından ses sistemine belli sinyal gönderiyor.. ses sisteminin kumandası ile sesi kontrol ediyorum..
    Ama optik çıkıştan ses sistemine bağlayıp, tv hoparlörünü tamamen kapatsan da olur tabi ki..
    Ben de optik çıkış kullanacak kadar kaliteli dts destekli pek film olmadığından henüz optik kablo ile bağlamıyorum ama arkadaşımdan optik kablo alarak da optik çıkışını test etmiştim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 8 Ağustos 2011; 15:19:28 >

• quote:

quote:

quote:

Ayarlar kısmında Hdmi çıkış ve S/Pdif çıkış seçenekleri var. Bunlarında RAW ve LCMP gibi seçenekleri var(Bunların ne olduğunu bilmiyorum). Bunlarla oynadım biraz ama olmadı. Başka bir ayarda bulamadım ayarların ses sekmesinde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ayarlar kısmında Hdmi çıkış ve S/Pdif çıkış seçenekleri var. Bunlarında RAW ve LCMP gibi seçenekleri var(Bunların ne olduğunu bilmiyorum). Bunlarla oynadım biraz ama olmadı. Başka bir ayarda bulamadım ayarların ses sekmesinde.

Buna bende bakmıştım ancak bulamamıştım. Çare olarak tv nin sesini kısıyorum. Ayarlar kısmındaki S/Pdif seçeneği LCMP de olduğunda ses sistemim dts çalmıyordu. RAW yaptığımda dts ses alabildim.

• Arkadaşlar ben daha önce medya plalyer kullanmadım. Bu üründe müzik dinleme olayı nasıl kullanımı pratik mi? Playlist yabılabiliyor mu, ses kalitesi nasıl, albüm kapaklarını gösteriyor mu ? Müzik konusunda kullanan arkadaşlar görüşlerini belirtirse memnun olurum.
  • slm arkadaşlar....bende philipsin 42pfl5405 modeli lcd , htr5000 modeli ev sinema sistemi var az öncede hb den de hmp3000 media playerı sipariş ettim sanırım bi eksiğim kalmadı evde sinema keyfini lcd nin usb girişinden hallediyordum ama dts uzantılı filmlerde ses gelmiyordu şimdi media playerla bunuda halletmiş oluyorum sanırım ayrıca alt yazılarda hallocak okuduğuma göre...asıl sorum şu olacak kullanan arkadaşlara media playerı ses sistemine bağlamak için hangi çıkışlar var coaxsiyelmi optical mi coax kablom var ama bildiğim kadarıyla optik kablo daha iyi optik çıkış varsa bi de kablo alacam...bilgilendirirseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavaklı_alper

slm arkadaşlar....bende philipsin 42pfl5405 modeli lcd , htr5000 modeli ev sinema sistemi var az öncede hb den de hmp3000 media playerı sipariş ettim sanırım bi eksiğim kalmadı evde sinema keyfini lcd nin usb girişinden hallediyordum ama dts uzantılı filmlerde ses gelmiyordu şimdi media playerla bunuda halletmiş oluyorum sanırım ayrıca alt yazılarda hallocak okuduğuma göre...asıl sorum şu olacak kullanan arkadaşlara media playerı ses sistemine bağlamak için hangi çıkışlar var coaxsiyelmi optical mi coax kablom var ama bildiğim kadarıyla optik kablo daha iyi optik çıkış varsa bi de kablo alacam...bilgilendirirseniz sevinirim...

HMP3000 Kullanan bir arkadaşımızın hazırlamış olduğu güzel bir inceleme var >http://forum.donanimhaber.com/m_51193326/tm.htm > konuda cihazın her yönden çekilmiş fotoğrafları ve detaylı açıklamalar mevcut..
    Hepsiburada da satın alırken; Bağlantı > arka baplantı çıkışlar > ''Digital optik çıkış'' yazıyor.. Bu cihazın özelliklerini tam incelemeden mi satın aldınız..?

* digital optik çıkış var.. HMP3000 için açılmış iki ayrı Konuyu iyice okursanız; digital optik çıkış ile ilgili bir çok deneyimler paylaşılmış...

• Dün sipariş verdim HB'den 109 TL'ye. Ellerinde son 6 ürün kaldığı yazıyordu. Madem 6 ürün kaldı ne demeye halen tedarik sürecinde diyorsun. Ayrıca dünden bugüne 25 TL'cik zam yapmışlar.
  • merhaba arkadaşlar bu cihaz 3d half sbs filmleri oynatıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cologne

Dün sipariş verdim HB'den 109 TL'ye. Ellerinde son 6 ürün kaldığı yazıyordu. Madem 6 ürün kaldı ne demeye halen tedarik sürecinde diyorsun. Ayrıca dünden bugüne 25 TL'cik zam yapmışlar.

Bende dun aksam siparis verdim. Havale yaptim online olarak. Ödeme onayi bekleniyor diyor, seninki kargolaninca yazarmisin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 135 lira olmuş fiyatı.. 100 liraya alanlar şanslı.. Kardeşim ve kuzenim 100 liraya almışlardı..
    Ben 128 lirayken almıştım.. Yine bizde ki fiyatı ucuz sayılır..

* Almanya Amazon fiyatı > EUR 79,12 >http://www.amazon.de/Philips-HMP3000-12-Media-Player-SDHC-Karte/dp/B004VEITVS/ref=pd_rhf_shvl_1
  • bu cihazla half sbs 3d filmlerimi izlerken sorun yaşarmıyım. bazı arkadaşlar 3d oynatmaz demiş ama sonuçta 3d işini televizyon oynatıcak ben sadece tvye side by side görüntü göndereceğim bu videoyudamı açmıyor acaba nette bununla ilgili hiçbir bilgi araştırma bulamadım. deneyen eden varsa yardımcı olursa sevinirim. bu arada televizyonum lg42lw4500 mkv film lerde nazlandığı için bu cihazı almak istiyorum dediğim gibi 3d half sbsleride açarsa tadından yenmez. şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.