Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: callaghan

merhaba arkadaşlar bu cihaz 3d half sbs filmleri oynatıyormu?

evet
  • arkadaşlar son açtığımız ve yarım bıraktıgımız filmi tekrar en kısa yoldan nasıl acabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksa_

arkadaşlar son açtığımız ve yarım bıraktıgımız filmi tekrar en kısa yoldan nasıl acabiliriz?

Filmi tekrar açtığında sana, baştan mı başlayım yoksa kaldığın yerden mi devam edeyim diye soruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labkamil

quote:

Orijinalden alıntı: cologne

Dün sipariş verdim HB'den 109 TL'ye. Ellerinde son 6 ürün kaldığı yazıyordu. Madem 6 ürün kaldı ne demeye halen tedarik sürecinde diyorsun. Ayrıca dünden bugüne 25 TL'cik zam yapmışlar.

Bende dun aksam siparis verdim. Havale yaptim online olarak. Ödeme onayi bekleniyor diyor, seninki kargolaninca yazarmisin...

Bu sabah 04:00'da Yurtiçi Kargo'ya vermişler. Kargo firması yarın teslim edeceğini söyledi.
  • Merhaba, Alet elime bugün ulaştı. Genel olarak çok memnunum fakat şöyle bir problem yaşadım;

Dts sesli vob uzantılı 5-6 video vardı. Hatta bunlar kısa kısa dts demolar zaten. Bu videolarda sorun yaşadım. Alette dosyaları görüntülerken preview diye bir seçenek var. Bu seçenekte üzerinde geldiğiniz dosyayı solda küçük bir ekranda oynatmaya başlıyor. Adı üstünde preview ekranı. siz dosyayı daha başlatmadan dosyanın ne olduğunu anlayabilin diye bir seçenek. Benim dts demoları burada çalıştırıyor ve hatta optik çıkıştan da z5500 e dts olarak sesi iletiyor fakat dosyayı açmaya kalktığımda boş siyah ekran geliyor. ne ses ne görüntü. Bunun sebebini çözemedim ve çok saçma birşey. Başka dts li videom olmadığı için bu problem sadece vob uzantılı dosyalarda mı yoksa her dts formatlı dosyada var mı bilemiyorum. Nette fazla araştırma fırsatım da olmadı. Yarın bakacağım biraz belki çalıştırmanın bir yolu vardır. Forumdan da benzer problem yaşayan, çözümünü bulan varsa ve yardım eden olursa çok sevinirim.

• arkadaşlar kafayı yiyecem bi yardım edin lütfen....

cihaz bugün elime ulaştı hevesle açtım gayet kibar hoş güzel bi cihaz....bağlantılarını yaptım...buraya kadar tamam açalım bakalım dedim yok açılmıyor...tv nin ekranında video sinyali yok uyarısı çıkıp duruyor...bütün bağlantıları denedim tvde olan yok görmüyor cihazı tv...sonra aklıma acaba kablodamı sorun var dedim receiverdaki hdmı kabloyu aldım buna taktım oh be açıldı demekki kabloda sorun varmış dedim..(ama şöyle bişey var çalışmıyor dediğim kabloyu receivara taktım onu çalıştırdı)

neyse dedim devam ettim...zeus arkadaşımın ilk mesajında dediği gibi güncel yazılımı yükledim...herşey tamam dedim bi film izleyip deneyelim artık taktım flas diski oynatmaya başladım...2dk geçmeden cihaz kendiliğinden kapandı ve ekranda yine video sinyali yok yazmaya başladı...

asıl sorun şimdi başladı cihazı açmaya çalışıyorum açılmıyor kumanda çalışmıyor heralde dedim...açma kapama tuşuna bastım bastım tık yok...ya sabır çektim cihazı fişten çıkardım tekrar taktım yok kırmızı ışık yanıp duruyor açılmadı yine...iftara az kalmıştı sonra bakarım dedim bıraktım...aradan 2 saat kadar zaman geçti geldim deneyim diye tamam cihaz açıldı bu sefer beyaz ışık yandı ama ekrana görüntü gelmiyor bu sefer yine bağlantıların hepsini denedim cihazı açıyorum ekrana PHİLİPS yazısı geliyor aradan bikaç dakika zaman geçtikten sonra desteklenmeyen video formatı uyarısı geliyor....cihazın ana sayfası yok ekranda...

dediğim gibi kafayı yemek üzereyim sizce sorun bendemi cihazda mı...

aynısını diğer konuyada yazdım yardımlarınızı bekliyorum cihazı iade mi edeyim yoksa....

• Cihazı alalı bir hafta oluyor. Daha önce WDlive kullandım ve kullanıyorum Philipsi fiyatı düşük diye çalışma odama kurdum.

Cihaz fiyatının düşük olması ile bazı eksiklikleri de beraberinde getiriyor.

1- Piyano siyahı kasası ve eğri yapısı ile sürekli el izi bırakıyor ve bunu da tasarımı ile insanın gözüne sokacak şekilde yansıtıyor.

2- Kumandasının alt tarafı keskin tasarımlı avucun içine ters geliyor ve sivri kenarları acıtıyor bilhassa alttaki tuşlara basarken.

3- Filmden filme geçişte bir sorun var, bir sonraki film butonuna basınca hızlı alma kademelerine geçiyor oysa ki bunun için ortadaki yuvarlak bölüm kullanılıyor. Burada bir sorun var çünkü bu ileri alma butonu bir süre sonra bir sonraki filme geçme butonuna kendi kendine dönüşüyor, cihazı kapatıp açınca tekrar eski haline geliyor, bir süre geçmesi gerekiyor ne yapacağını hatırlaması için.

4- Menüleri çok yavan ve sıradan. Filmleri resimden gösterme yok previev seçeneğinden başka seçenek henüz görmedim çok akıcı değil.

5- 1 Tb. üzerin HDD leri tanımayacağı kitapçığında belirtiliyo
    r.

İyi yanları, altyazı boyut ve rengi değiştirebilme, film boyutunu ekrana göre değiştirebilme, sesi açıp kapatabilme gibi kumandasının zengin seçenekleri ve tabii fiyatı.

Benim önerim eğer sağlam bir film arşiviniz ve tv niz var ise 100 daha koyup WDLive almanız yararınızadır. Küçük bütçeli ve küçük donanımlı ve küçük arşivli arkadaşlar yararlanabilir veya evinizin başka odaları için düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 11 Ağustos 2011; 14:50:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

5- 1 Tb. üzerin HDD leri tanımayacağı kitapçığında belirtiliyor.

Bende 1,5 TB'lık WD elements takılı. Hiçbir sorun yok. Gayet güzel tanıyor ve okuyor.
  • gayet sağlam film koleksiyonum var
    filipis marka mkv player ımdan çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: callaghan

bu cihazla half sbs 3d filmlerimi izlerken sorun yaşarmıyım. bazı arkadaşlar 3d oynatmaz demiş ama sonuçta 3d işini televizyon oynatıcak ben sadece tvye side by side görüntü göndereceğim bu videoyudamı açmıyor acaba nette bununla ilgili hiçbir bilgi araştırma bulamadım. deneyen eden varsa yardımcı olursa sevinirim. bu arada televizyonum lg42lw4500 mkv film lerde nazlandığı için bu cihazı almak istiyorum dediğim gibi 3d half sbsleride açarsa tadından yenmez. şimdiden teşekkürler.

Evet arkadaşım ben başka bir başlıkta da yazdım. Bende LG LW4500 55" LED var. DTS sorunu ve SBS mkvlerin açılmamasından ötürü bu player'ı buluncaya kadar çokuğraştım. Ben 2 haftadır kullanıyorum. 20 GB'lık AVATAR'da bile performansı süper. Gözü kapalı alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

Cihazı alalı bir hafta oluyor. Daha önce WDlive kullandım ve kullanıyorum Philipsi fiyatı düşük diye çalışma odama kurdum.

Cihaz fiyatının düşük olması ile bazı eksiklikleri de beraberinde getiriyor.

1- Piyano siyahı kasası ve eğri yapısı ile sürekli el izi bırakıyor ve bunu da tasarımı ile insanın gözüne sokacak şekilde yansıtıyor.

2- Kumandasının alt tarafı keskin tasarımlı avucun içine ters geliyor ve sivri kenarları acıtıyor bilhassa alttaki tuşlara basarken.

3- Filmden filme geçişte bir sorun var, bir sonraki film butonuna basınca hızlı alma kademelerine geçiyor oysa ki bunun için ortadaki yuvarlak bölüm kullanılıyor. Burada bir sorun var çünkü bu ileri alma butonu bir süre sonra bir sonraki filme geçme butonuna kendi kendine dönüşüyor, cihazı kapatıp açınca tekrar eski haline geliyor, bir süre geçmesi gerekiyor ne yapacağını hatırlaması için.

4- Menüleri çok yavan ve sıradan. Filmleri resimden gösterme yok previev seçeneğinden başka seçenek henüz görmedim çok akıcı değil.

5- 1 Tb. üzerin HDD leri tanımayacağı kitapçığında belirtiliyo
    r.

İyi yanları, altyazı boyut ve rengi değiştirebilme, film boyutunu ekrana göre değiştirebilme, sesi açıp kapatabilme gibi kumandasının zengin seçenekleri ve tabii fiyatı.

Benim önerim eğer sağlam bir film arşiviniz ve tv niz var ise 100 daha koyup WDLive almanız yararınızadır. Küçük bütçeli ve küçük donanımlı ve küçük arşivli arkadaşlar yararlanabilir veya evinizin başka odaları için düşünülebilir.

wd live la phily arasında 2 kattan fazla fiyat farkı var.
    Peki bu aletler ne için kullanılıyor? Hemen her formatta ve çözünürlükte filmi takılmadan oynatabilmek için.
    wd nin oynatıpta phily nin oynatamadığı veya takılarak oynattığı bir format veya çözünürlük var mı? daha bu yönde bir bilgi görmedim hiçbiryerde. Kaldı ki olamaz da zaten 2si hız bakımından aynı jenerasyon muadil chipler kullanıyor. (wd sigma, phily realtek)
    Hatta tam tersi wd nin kendi forumunda bazı formatlarda ve altyazılarda sıkıntı yaşanabildiği belirtilmiş son güncellemeler ile.
    wd nin network özellikleri ile bu konuda üstünlüğü zaten bariz. Tabi sağdan soldan kablo çekmek istemiyorsanız bide wireless adaptöre para vereceksiniz. Philyde hiçbir network özelliği yok. Chip desteklemiyor zaten.
    3. ve 5. şıklarda belirttikleriniz gerçekten problem ama 3. şıkta anlattığınız olayı deneme fırsatım olmadı ilk defa sizden duydum. 5. şıkta anlattığınız olayında geçerli olmadığını başka bir arkadaş yanıtlamış.
    Diğer şıklarda saydıklarınız zaten eksi özellikler değil biraz sizin mükemmeliyetçiliğiniz sanırım.
    Menüsü ekstra sade evet ama 2-3 dakika menüde dolaşıp 1,5 - 2 saat film vidyo izlemek için tasarlanmış aletlerin menüsü mükemmel olsa ne fark eder sade olsa ne fark eder.
    2 side dev ve ürünlerine destek veren firmalar.
    Sağlam film arşiviyle wd dandik film arşiviyle phily neye dayanılarak yapılan bir karşılaştırma?

Network özelliğini verimli kullanmayacaksam/kullanamayacaksam neden wd???

Network kullanmayı düşünmeyen bütün arkadaşlara phily i fiyat/performansı dolayısıyla tavsiye ederim.
    Sayın monitörkertenkelesi size de popcorn c-200 tavsiye ederim çünkü anladığım kadarıyla wd live da bir süre sonra sizi kesmeyecektir.

• Philips HMP3000-HD Medya Oynatıcı | Bimeks -http://t.co/YGtEdiV

Bu cihaz için yeni yazılımı nerden bulabiliriz...

Bana gelen cihazda HMP3000/12 yazıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceeport123

Philips HMP3000-HD Medya Oynatıcı | Bimeks -http://t.co/YGtEdiV

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=pl&ctn=HMP3000/12

ekranın hafif sağında bulunan firmware upgrade software kısmındaki hmp3000_12_fus_eng.zip dosyasını indireceksiniz.
    Boş bir usb nin içine (hiçbir klasörün içinde olmayacak) zipten çıkardığınız dosyayı atacaksınız. isim de değiştirmeyeceksiniz.
    Phily nin ana menüsündeyken usb yi takacaksınız. Phily soracak upgrade var ne edeyim diye. Sende devam et sal gelsin diyeceksin.
    1-2 dakka falan takılacak o. Sonra kendini standbye a alacak. Tekrar cihazı açtığında wala upgrade olmuş olacak.

• Selam arkadaşlar odamda eski tüplü bir televizyon var.Hem rca hemde scart girişi mevcut. HMP3000 mkv player sorunsuz çalışır mı? Eğer çalışıyorsa görüntü kalitesi ne seviyededir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borderserhat

Selam arkadaşlar odamda eski tüplü bir televizyon var.Hem rca hemde scart girişi mevcut. HMP3000 mkv player sorunsuz çalışır mı? Eğer çalışıyorsa görüntü kalitesi ne seviyededir?

çalışır ben de öyle çalıştırıyorum çünkü... görüntü kalitesi ise tüplü tv de ne kadar iyi çıkabiliyorsa o kadar iyidir.
    Ayrıca bu izleyeceğin filmin görüntü kalitesiylede ilgilidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

quote:

Orijinalden alıntı: borderserhat

Selam arkadaşlar odamda eski tüplü bir televizyon var.Hem rca hemde scart girişi mevcut. HMP3000 mkv player sorunsuz çalışır mı? Eğer çalışıyorsa görüntü kalitesi ne seviyededir?

çalışır ben de öyle çalıştırıyorum çünkü... görüntü kalitesi ise tüplü tv de ne kadar iyi çıkabiliyorsa o kadar iyidir.
    Ayrıca bu izleyeceğin filmin görüntü kalitesiylede ilgilidir

Film arşivim 720p,1080p genelde o yönden sorun çıkmaz. Bilgilendirdiğin için teşekkürler.
  • Ben 3 gün önce Bodrum Metro'dan 139 TL'ye aldım. Ancak, altyazıları gömülü olan MKV filmlerin Türkçe karakterlerini okumuyor. Altyazıları yanında olanlarda ise hiçbir sorun yok. MKVextract ve MKVtool kullanarak altyazıları filmlerin içinden çıkarıp yanlarına çaktım. Hatta isimleri bile aynı isimde mi diye kontrol ettim. Hala, bu filmlerde Türkçe altyazı okumama sorunu devam ediyor. Aletin güncellemesini ilk alınca yapmıştım. Bana ne önerebilirsiniz? dark movixstar indirime girmiş HB2de. Bunu geri verip onu almayı düşünüyorum, onda altyazı sorunu yok diye biliyorum.
    Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: camoka5

quote:

Philips HMP3000-HD Medya Oynatıcı | Bimeks -http://t.co/YGtEdiV

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=pl&ctn=HMP3000/12

ekranın hafif sağında bulunan firmware upgrade software kısmındaki hmp3000_12_fus_eng.zip dosyasını indireceksiniz.
    Boş bir usb nin içine (hiçbir klasörün içinde olmayacak) zipten çıkardığınız dosyayı atacaksınız. isim de değiştirmeyeceksiniz.
    Phily nin ana menüsündeyken usb yi takacaksınız. Phily soracak upgrade var ne edeyim diye. Sende devam et sal gelsin diyeceksin.
    1-2 dakka falan takılacak o. Sonra kendini standbye a alacak. Tekrar cihazı açtığında wala upgrade olmuş olacak.

Cevap için teşekkürler; lakin bu yazılım Türkçe değil sorun olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: atib

Ben 3 gün önce Bodrum Metro'dan 139 TL'ye aldım. Ancak, altyazıları gömülü olan MKV filmlerin Türkçe karakterlerini okumuyor. Altyazıları yanında olanlarda ise hiçbir sorun yok. MKVextract ve MKVtool kullanarak altyazıları filmlerin içinden çıkarıp yanlarına çaktım. Hatta isimleri bile aynı isimde mi diye kontrol ettim. Hala, bu filmlerde Türkçe altyazı okumama sorunu devam ediyor. Aletin güncellemesini ilk alınca yapmıştım. Bana ne önerebilirsiniz? dark movixstar indirime girmiş HB2de. Bunu geri verip onu almayı düşünüyorum, onda altyazı sorunu yok diye biliyorum.
    Teşekkürler...

dark movixstar > Chipset: Boxchip F10 kullanıyor.. Philips HMP300 ile mukayese bile edemezsin.. (DVD ISO: No & Blu-Ray ISO: No)
    Boxchip F10 chipset kullanan media playerlar >

http://www.iboum.com/net-media-players.php?sort=sortrating&chip=boxchip&pfilt=&hdd=&net=&fan=&lcd=&esata=&dts=&dtsp=&dolbt=&dolbtp=&dtsma=&dtsmap=&year=&ppp=40&bd=&dvd=&netflix=&dvbt=&dweb=&multi=&stream=&sparam=&ikey=&pg=1&rp=cbox

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 14 Ağustos 2011; 1:55:41 >

• quote:

Cevap için teşekkürler; lakin bu yazılım Türkçe değil sorun olur mu ?

Yazılım da Türkçe desteği var.. En son çıkan yazılım bu zaten.. Arkladaşın anlattığı gibi yükleyin..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.