Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kararxy

Arkadaşlar lütfen yardım edin..deneyen bilen varsa lütfen..
    televizyonum Lg 42 Lw 4500 bu bahsedilen Philips HPM3000 i alsam 3d filmleri açabilir mi televizyonum??
    MKV,DTS,...ıvır zıvır gibi engelleri aşıp 3 d televizyonumda filmleri açabilir miyim bununla??
    altyazı sorunu benim için sorun değil..3d filmleri açsın yeterli..
    .mkv,dts gibi sorunları aşabilir mi 3d filmlerde??
    320 lik hdd yi takıp 3d filmleri izleyebilir miyim bu cihazla??
    cevabınıza göre kararımı vereceğim...
    saygılar herkese..

Tüm half sbs 3D filmleri açıyor.Dts ve mkv problemi yok yani.Dts sesi çözüyor ve Tv'den ses alman mümkün oluyor.HDD nizi takıp rahatlıkla film izleyebilirsiniz bu cihazla.

Denenen filmler;

Karayip Korsanları
    Ayı Yogi
    Tron
    Piranha
    Drive Angry
    Sanctum

• quote:

Orijinalden alıntı: duryes

quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Philips HMP3000 kullanan arkadaşlar örnek bir video linki versem oynatıp oynatmadığını deneyebilirlermi acaba ?

Ben deneyebilirim.

kardeş aşagıda link verdim deneyebilirsen çok memnun olacağım. ilgine şimdiden çok teşekkür ederim.

http://www.dosya.tc/server5/tzzo3q/_DSC1266_1920_.rar.html

Merhabalar ben Philips HMP3000 kullanmıyorum ama formları takip ediyorum.Benim kullandığım cihaz başka bir marka reklam olmasın diye ismini vermek istemedim.Cihazın işlemcisi Realtek 1283DD, Philips cihazında kullanılan cipten eski olan bir versiyon ama verdiğiniz linkteki videoyu gayet güzel oynattı.Videonun çözünürlüğü 1920*1080 23 fps ses lpcm 1ch 24 khz. Demekki kullanılan cip kadar yazılımda önemliymiş.Hepinize iyi günler dilerim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Philips HMP3000 kullanan arkadaşlar örnek bir video linki versem oynatıp oynatmadığını deneyebilirlermi acaba ?

Ben deneyebilirim.

kardeş aşagıda link verdim deneyebilirsen çok memnun olacağım. ilgine şimdiden çok teşekkür ederim.

http://www.dosya.tc/server5/tzzo3q/_DSC1266_1920_.rar.html

İndiriyorum. Bugün içerisinde deneyip sonucu bildiririm.

Ekleme: Denedim. Maalesef çalıştırmadı. Desteklenmediğini söyledi. Ben de Samsung TV'de denedim. Çalıştırdı. Oldukça kaliteli bir videoymuş bu arada.

Arkadaşım çok teşekkür ederim almayı düşünüyordum ama bu videoları oynatması benim için olmazsa olmaz.Artık samsung tv almayı düşünüyorum.bir arkadaş samsung tv de oynatabildiğini söylemiş,böylece iki cihaz almaktan da kurtulurum...

• Ben de söylemiştim. Samsung D serisi bir TV'de sorunsuzca oynatabildim. Gayet akıcı ve net bir görüntü vardı.
  • quote:

Ben de söylemiştim. Samsung D serisi bir TV'de sorunsuzca oynatabildim. Gayet akıcı ve net bir görüntü vardı.

Size de çok teşekkürler.Ben de bu gün teknosa da 32d5000 tv de denedim çok güzel oynattı.Bir kaç ay sonra bir tane almayı düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Ben de söylemiştim. Samsung D serisi bir TV'de sorunsuzca oynatabildim. Gayet akıcı ve net bir görüntü vardı.

Size de çok teşekkürler.Ben de bu gün teknosa da 32d5000 tv de denedim çok güzel oynattı.Bir kaç ay sonra bir tane almayı düşünüyorum.

Samsung D serisinin video oynatma performansı gerçekten çok iyi. Çoğu medya oynatıcının desteklemediği içerikleri desteklediği gibi, en yüksek çözünürlüklü ve bitrate'li videolarda da takılma yapmıyor. Tek problemi, altyazılı film izleyenler için, altyazı boyutunun biraz küçük olması. Alırken bu özelliğine dikkat etmenizi öneririm.

• Benim televizyonum da bir çok video formatını desteklese de; philips hmp3000 gibi çok net göstermiyor.. ayrıca ileri geri sarmaları da hmp3000 gibi seri değil..
    Bir de altyazılar ufak tabi.. Media player'ların fiyatları çok uygun olduktan sonra fazla zorlamaya gerek yok bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Benim televizyonum da bir çok video formatını desteklese de; philips hmp3000 gibi çok net göstermiyor.. ayrıca ileri geri sarmaları da hmp3000 gibi seri değil..
    Bir de altyazılar ufak tabi.. Media player'ların fiyatları çok uygun olduktan sonra fazla zorlamaya gerek yok bence..

Samsung D serisinin üst modellerinde Mr. Popper's Penguins filminin 1080p versiyonunu test ettim. HMP 3000 ile fark yoktu. Hatta TV'nin kendisinde oynatıldığı zaman, renkler daha canlı gibiydi. Fark yok denecek kadar az tabi. İleri geri sarma olayında haklısın ama HMP 3000'de hızlı sarma olayı hileli. Görüntü 32x ile sardırırken, aslında 2x'den 16 kat hızlı sardırmıyor. Bir süre 2x veya 4x sardırıyor ve sonra 1 dakika falan atlıyor ileri. Sonuçta yine 32x oluyor süreye bakarsak ama kesintisiz yumuşak görüntü vermesi olayı hileli. Bunu yabancı forumlarda da konuşmuşlardı.

• Fantastic.Four.Rise.of.the.Silver.Surfer.2007.Blu-ray.Remux.1080p.AVC.DTS-HD.MA5.1-HDRemuX.mvk film içersinde 20 farklı alt yazı gömülü dil var türkçede dahil yalnız türkçeyi seçemiyorum(onayladığım halde kabul etmiyor)?ne yapmalıyım
  • lütfen yardım...bugün philips hmp3000'i tvye bağladım hdd yi hemen gördü filmleride açtı, ancak tüm filmlerde ses gigip geliyor hdmı kablo ile bağlı, ve ses ayarlarından tüm şekillerde denedim ancak ses sürekli kesik kesik aralıklarla geliyor bu neden kaynaklanabilir, cihaz bozuk olabilirmi, cihaz bozuk ise hepsiburadayamı yoksa philips teknik servisemi götürmem gerek offffffffff çok canım sıkıldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: antireis

lütfen yardım...bugün philips hmp3000'i tvye bağladım hdd yi hemen gördü filmleride açtı, ancak tüm filmlerde ses gigip geliyor hdmı kablo ile bağlı, ve ses ayarlarından tüm şekillerde denedim ancak ses sürekli kesik kesik aralıklarla geliyor bu neden kaynaklanabilir, cihaz bozuk olabilirmi, cihaz bozuk ise hepsiburadayamı yoksa philips teknik servisemi götürmem gerek offffffffff çok canım sıkıldı...

tvden bir ayar filan varmıdır, 47lw4500 kullanıyorum, hepsiburada ile görüştüm değişim formu doldurup gönderin gerekli incelemeyi yapalım değişim için bilgi veririz dediler acayip canım sıkılıyor, şimdi bu süreç 1 ay sürer uğraş dur, aceba bir yerde hatamı yapıyorum, hdd'yi usp ile media playera, media playerı hdmı ile tv'ye bağlıyorum görüntüde ve hdd okumada bi sıkıntı yok, ancak ses gelmesine rağmen kesik kesik ve hafif hışırtılı geliyor, o kadar canım sıkıldıki bu kadar şanssızlık olurmu ya sıfır cihaz arızalı çıkıyor, dediğim gibi aceba bi ayar hatasımı yapıyorum yada tvden bi ayarmı yapmak gerekiyor, cihazın tüm ses ayarlarıyla denedim yinede olmadı, birde kutudan ucu sarı kırmızı ve beyaz renkli üç ucu bulunan bi kablo çıktı onudamı bağlamak gerekiyor yoksa benim bildiğim o tüplü tvler için...YARDIM.

• quote:

quote:

lütfen yardım...bugün philips hmp3000'i tvye bağladım hdd yi hemen gördü filmleride açtı, ancak tüm filmlerde ses gigip geliyor hdmı kablo ile bağlı, ve ses ayarlarından tüm şekillerde denedim ancak ses sürekli kesik kesik aralıklarla geliyor bu neden kaynaklanabilir, cihaz bozuk olabilirmi, cihaz bozuk ise hepsiburadayamı yoksa philips teknik servisemi götürmem gerek offffffffff çok canım sıkıldı...

tvden bir ayar filan varmıdır, 47lw4500 kullanıyorum, hepsiburada ile görüştüm değişim formu doldurup gönderin gerekli incelemeyi yapalım değişim için bilgi veririz dediler acayip canım sıkılıyor, şimdi bu süreç 1 ay sürer uğraş dur, aceba bir yerde hatamı yapıyorum, hdd'yi usp ile media playera, media playerı hdmı ile tv'ye bağlıyorum görüntüde ve hdd okumada bi sıkıntı yok, ancak ses gelmesine rağmen kesik kesik ve hafif hışırtılı geliyor, o kadar canım sıkıldıki bu kadar şanssızlık olurmu ya sıfır cihaz arızalı çıkıyor, dediğim gibi aceba bi ayar hatasımı yapıyorum yada tvden bi ayarmı yapmak gerekiyor, cihazın tüm ses ayarlarıyla denedim yinede olmadı, birde kutudan ucu sarı kırmızı ve beyaz renkli üç ucu bulunan bi kablo çıktı onudamı bağlamak gerekiyor yoksa benim bildiğim o tüplü tvler için...YARDIM.

konu kuş uçmaz kervan geçmez olmuş..değişim yerine iademi talep etseydim bu cihazla her sıkıntıda büyük problem yaşayacağız bu konuyu gördükçe buna kanaat getirdim...

• Arkadaşlar,

Ben bu ürünü bugün aldım. Akşam eve gider gitmez yeni yazılımı atacağım.
    Fakat dökümanları incelerken gördüğüm birşey canımı sıktı; hayallerimi suya düşürdü :)
    Kullanım klavuzunda 1TB'a kadar harici harddisk desteklediğini söylüyor. Bende 2 TB WD Hardisk var. Bu şekilde kullanan var mıdır?

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdordu

Arkadaşlar,

Ben bu ürünü bugün aldım. Akşam eve gider gitmez yeni yazılımı atacağım.
    Fakat dökümanları incelerken gördüğüm birşey canımı sıktı; hayallerimi suya düşürdü :)
    Kullanım klavuzunda 1TB'a kadar harici harddisk desteklediğini söylüyor. Bende 2 TB WD Hardisk var. Bu şekilde kullanan var mıdır?

Teşekkürler...

2 TB - 3.5 test etmiştim okuyor
  • quote:

quote:

HDMI kabloyu çıkartıp, bir de orjinal üçlü komposit kablo ile bağlayarak deneyin.. Komposit kablo ile de ses sorunu yine devam ediyor mu?
    Ekstra olarak satın aldığınız HDMI kabloda da sorunlu olabilir..
    Şimdiye kadar bu tür bir soruna rastlamadım.. Kardeşim ve üç arkadaşıma da aynı cihazdan satın aldırmıştım; sorunsuz kullanıyorlar..

*Ürünle ilgili sorunlarınız için > 444 7 445 Türkiye Philips (Bu numaradan destek alabilirsiniz..)
    Pazartesi Cuma 08:30 - 17:30
    Cumartesi ve Pazar 09:00 - 18:00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 21 Ekim 2011; 19:58:45 >

• -Ses konusunda cihazın hiçbir sorunu yok.Arkadaşın da dediği gibi bir de komposit kablo ile dene.
    -2 TB'lik diski detekliyor.
    -Gömülü Türkçe altyazıları okuyor ancak karakter bozuklukları var.Bu nedenle altyazılar harici olacak.
    -Eğer altyazı yok derse mutlaka o dosyada bir bozukluk vardır.
  • quote:

quote:

quote:

HDMI kabloyu çıkartıp, bir de orjinal üçlü komposit kablo ile bağlayarak deneyin.. Komposit kablo ile de ses sorunu yine devam ediyor mu?
    Ekstra olarak satın aldığınız HDMI kabloda da sorunlu olabilir..
    Şimdiye kadar bu tür bir soruna rastlamadım.. Kardeşim ve üç arkadaşıma da aynı cihazdan satın aldırmıştım; sorunsuz kullanıyorlar..

*Ürünle ilgili sorunlarınız için > 444 7 445 Türkiye Philips (Bu numaradan destek alabilirsiniz..)
    Pazartesi Cuma 08:30 - 17:30
    Cumartesi ve Pazar 09:00 - 18:00

komposit kablo ile denemek aklıma gelmedi açıkçası, ancak hdmı kablo sağlam 2 ayrı hdmı kablo ile denedim ikisindede aynı sorun oldu, daha sonra aynı kabloları laptopu tvye bağlayarak denedim seste hiç bir sorun yoktu, üstad en az 10 adet filmde denedim hepsininde ses formatını desteklememesi imkansız herhalde tüm filmlerde aynı şeyi yaptı, bende bozuk olduğuna kanaat getirdim bugün itibariyle değişim talebi ile hb^ye geri gönderdim bakalım ne yapacaklar, tabi bu süreç uzarda uzar şimdi, sağlam diye geri gönderirlerse yada yerine gönderdikleri cihazda aynı şeyi yaparsa o zaman ne olacak merak ediyorum, bu cihazda sesle ilgili desteklememe sıkıntısı varmı aceba bendeki filmlerin aynısını arkadaş dark media playerda izliyor, darkın desteklediği bunun desteklemediği bir formatta değilse film sesleri geriye tek seçenek kalıyor cihaz sorunlu, bu sesdeki kesilmelerin dışında ayrıca cihazı tvye bağladıktan sonra bikaç defa çıt diye ses geldi tvden...

• Keşke cihazı geri göndermeden komposit kablo ile deneseydiniz.. Bir de son yazılımı yüklediniz mi? Gerçi ilk yazılımında da ses sorunu yoktu.. En son ihtimal belki cihazın HDMI girişinde üretim hatası vardır..
  • quote:

Keşke cihazı geri göndermeden komposit kablo ile deneseydiniz.. Bir de son yazılımı yüklediniz mi? Gerçi ilk yazılımında da ses sorunu yoktu.. En son ihtimal belki cihazın HDMI girişinde üretim hatası vardır..

ilginize teşekkür ediyorum...dediğim gibi denemek aklıma gelmedi, son yazılımıda yüklemedim, 10 kadar filmde denedim hepsinde aynıydı ses hışırtılı ve kesik kesik nerede ise ne söylendiği anlaşılmayacak seviyede, ben sorunun yazılımlada ilgili olmadığını düşünüyorum sonuçta eskide olsa bu cihaz bu şekilde üretilmemiştir herhalde, bakalım hb be cevap verecek, ne cevap verirlerse versinler sürecin uzayacağı kesin, neyse sağlık olsun, banada hdmı girişinde sorun var gibi geliyor, netice itibariyle dönüşü plmayan bir yola girdik bakalım hayırlısı olsun...

• 3 saat oldu alalı makineyi bendede renk ilk başta yok sonra kendine kendine geliyor - gidiyor. seste arada gidiyor. açık kapatınca yaptığım tüm değişiklikler iptal oluyor.

örneğin dili türkçe yapıyorum sonra tekra eski haline geliyor

sorun yazılımdan mıdır veya dodanımdan mıdır bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.