Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Western Digital Tv Live gibi kaliteli bir çözüm varken niçin gidip bu cihazlar ile maceraya atılınır bir türlü anlamıyorum. Umarım sorununuz hallolur. Eğer olmuyorsa gidip wd alıp rahat etmeniz temennisi ile...
  • WD'ye 2 katı fiyat ödeyeceğime, bunu tercih ederim her şekilde! Alet belli ki arızalı çıkmış (her elektronik altein başına geleceği gibi).
  • az önce sipariş verdim bir de harici disk alıcam yalnız usb2.0 3.0 arasında kaldım. hangisi daha uygun olur. 3.0 almanın ek bir avantajı olur mu filmlerde? (takılmama gibi) en önemlisi de cihaz 3.0'ı tanır mı?
  • Cihaz da usb 2.0 var. Doğal olarak usb 3.0 olan hdd'yi 2.0 olarak tanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: classlord23

3 saat oldu alalı makineyi bendede renk ilk başta yok sonra kendine kendine geliyor - gidiyor. seste arada gidiyor. açık kapatınca yaptığım tüm değişiklikler iptal oluyor.

örneğin dili türkçe yapıyorum sonra tekra eski haline geliyor

sorun yazılımdan mıdır veya dodanımdan mıdır bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Nereden satın aldınız? composite kablo ile mi kullanıyorsunuz? Cihazı açıp, kapatınca, sadece altyazı büyültme ve altyazı renk ayalarıı default olur.. Menü dili mi altyazı dili mi eski haline dönüyor?
    Menü ve altyazı dilini ayarlardan hafızaya alınca değişmemesi lazım..
    Son yazılımını indirip, cihazı güncelleyin.. Sonra fabrika ayarlarına dönüp, tekrar kurulum yapın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 22 Ekim 2011; 20:54:09 >
  • merhaba
    bugun bu cihazdan bir tane de kuzene aldık ama onda lcd yok tüplü tv de kullanıyor fakat şöyle bir sorun var her filmde cihaz 16:9 otomatik e geciyor
    biz ise 72 ekran crt de pan 4/3 de kalsin istiyoruz dizilerde altta ve ustte siyah bosluk olsun diye ama yine her filmde ayari degisiyor su ayarlari hafizaya alma sorunu hala devam ediyor mu yeni bir yazilim verildi mi acaba son gunlerde ? saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antireis

quote:

Orijinalden alıntı: frux

Keşke cihazı geri göndermeden komposit kablo ile deneseydiniz.. Bir de son yazılımı yüklediniz mi? Gerçi ilk yazılımında da ses sorunu yoktu.. En son ihtimal belki cihazın HDMI girişinde üretim hatası vardır..

ilginize teşekkür ediyorum...dediğim gibi denemek aklıma gelmedi, son yazılımıda yüklemedim, 10 kadar filmde denedim hepsinde aynıydı ses hışırtılı ve kesik kesik nerede ise ne söylendiği anlaşılmayacak seviyede, ben sorunun yazılımlada ilgili olmadığını düşünüyorum sonuçta eskide olsa bu cihaz bu şekilde üretilmemiştir herhalde, bakalım hb be cevap verecek, ne cevap verirlerse versinler sürecin uzayacağı kesin, neyse sağlık olsun, banada hdmı girişinde sorun var gibi geliyor, netice itibariyle dönüşü plmayan bir yola girdik bakalım hayırlısı olsun...

Bu sorun, kullanılan harici diskten de kaynaklanıyor olabilir. Diskteki bir arızadan dolayı dosya aktarım hızı düşmüş olabilir ve bu da sesin kesik kesik iletilmesine sebep oluyordur. Cihaz gönderildiyse, beklemekten başka çare yok. Umarım yenisi ile değiştirirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: classlord23

3 saat oldu alalı makineyi bendede renk ilk başta yok sonra kendine kendine geliyor - gidiyor. seste arada gidiyor. açık kapatınca yaptığım tüm değişiklikler iptal oluyor.

örneğin dili türkçe yapıyorum sonra tekra eski haline geliyor

sorun yazılımdan mıdır veya dodanımdan mıdır bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Ayarlar kaydedilmiyorsa, yazılımsal bir sorun olmalı. Rengin ve sesin gidip gelmesi, bağlantı yapılan kabloyla alakalı olabilir. TV'deki HDMI girişiyle de alakalı olabilir. Harici faktörlerin hiç birinde sorun olmadığından eminseniz, o zaman cihaz arızalıdır ve aldığınız yere yollamanız gerekir. Zaman kaybetmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecstatica83

az önce sipariş verdim bir de harici disk alıcam yalnız usb2.0 3.0 arasında kaldım. hangisi daha uygun olur. 3.0 almanın ek bir avantajı olur mu filmlerde? (takılmama gibi) en önemlisi de cihaz 3.0'ı tanır mı?

3.0 almak daha akıllıca. Philips HMP 3000'de bir faydasını görmezsiniz belki ama HDD'ye film atarken kullandığınız veya ileride kullanacağınız bilgisayarınızda USB 3.0 olursa, filmleri daha hızlı kopyalayabilirsiniz. Geleceğe yatırım yapmak amacıyla, USB 3.0 almak daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impressM

merhaba
    bugun bu cihazdan bir tane de kuzene aldık ama onda lcd yok tüplü tv de kullanıyor fakat şöyle bir sorun var her filmde cihaz 16:9 otomatik e geciyor
    biz ise 72 ekran crt de pan 4/3 de kalsin istiyoruz dizilerde altta ve ustte siyah bosluk olsun diye ama yine her filmde ayari degisiyor su ayarlari hafizaya alma sorunu hala devam ediyor mu yeni bir yazilim verildi mi acaba son gunlerde ? saygılar.

Maalesef o tür ayarları cihaz aklında tutamıyor bir türlü. Uzun zamandır da yeni bir yazılım çıkmadı. Yeni bir yazılımın üzerinde çalıştıklarından bile şüpheliyim. Bir ara eksiklerin bir listesini yapıp eposta yollamayı düşünüyorum.
  • bu ayarları hafızasında tutamasindan dolayı bu cihazdan sogumaya basladim kimseye de artık tavsiye edemiyorum her filmde her seferinde ayar mı yapılır :)
  • Ben tüplü tv de kullanıyorum gayet güzel bir cihaz.

Cihaza scart/RCA dönüştürücüsü üzerinden herhangi bir ek işlem uygulamadan 2+1 bağlanabilir mi? Ya da ek USB çoklayıcı ile USB hoparlör???
  • hmp 5000 ne zaman çıkacak arkadaşlar bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: furniture78

hmp 5000 ne zaman çıkacak arkadaşlar bilen varmı

Çoktan çıkmış olması lazım ama henüz ülkemizde satılmıyor. Yurt dışından siparişle falan getirilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

quote:

Keşke cihazı geri göndermeden komposit kablo ile deneseydiniz.. Bir de son yazılımı yüklediniz mi? Gerçi ilk yazılımında da ses sorunu yoktu.. En son ihtimal belki cihazın HDMI girişinde üretim hatası vardır..

ilginize teşekkür ediyorum...dediğim gibi denemek aklıma gelmedi, son yazılımıda yüklemedim, 10 kadar filmde denedim hepsinde aynıydı ses hışırtılı ve kesik kesik nerede ise ne söylendiği anlaşılmayacak seviyede, ben sorunun yazılımlada ilgili olmadığını düşünüyorum sonuçta eskide olsa bu cihaz bu şekilde üretilmemiştir herhalde, bakalım hb be cevap verecek, ne cevap verirlerse versinler sürecin uzayacağı kesin, neyse sağlık olsun, banada hdmı girişinde sorun var gibi geliyor, netice itibariyle dönüşü plmayan bir yola girdik bakalım hayırlısı olsun...

Bu sorun, kullanılan harici diskten de kaynaklanıyor olabilir. Diskteki bir arızadan dolayı dosya aktarım hızı düşmüş olabilir ve bu da sesin kesik kesik iletilmesine sebep oluyordur. Cihaz gönderildiyse, beklemekten başka çare yok. Umarım yenisi ile değiştirirler.

bahsettiğiniz gibi harici diskten kaynaklanıyor olsa aynı sorun hariciyi laptopa bağlayıp görüntüyü ekrana aktarıncada olur diye düşünüyorum oysa görüntüyü laptop üzrinden alınca seste hiçbir sorun yok buda bana sorun media playerdan kaynaklandığını düşündürüyor, evet beklemekten başka çarem yok umarım çok uzamaç süreç...

• quote:

quote:

quote:

quote:

bahsettiğiniz gibi harici diskten kaynaklanıyor olsa aynı sorun hariciyi laptopa bağlayıp görüntüyü ekrana aktarıncada olur diye düşünüyorum oysa görüntüyü laptop üzrinden alınca seste hiçbir sorun yok buda bana sorun media playerdan kaynaklandığını düşündürüyor, evet beklemekten başka çarem yok umarım çok uzamaç süreç...

Olabilir tabi. Ben fikir yürüttüm sadece. PC'de düzgün çalışmasının sebebi, PC'lerdeki cache yönetiminin daha düzgün olmasından dolabilir. HDD dosyaları yavaş yollasa bile PC bir şekilde cache'de sorunu hallediyordur. Philips ise bocalıyordur. Tamamen sallıyorum tabi, yanlış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2eu5 -- 23 Ekim 2011; 14:19:29 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Olabilir tabi. Ben fikir yürüttüm sadece. PC'de düzgün çalışmasının sebebi, PC'lerdeki cache yönetiminin daha düzgün olmasından dolabilir. HDD dosyaları yavaş yollasa bile PC bir şekilde cache'de sorunu hallediyordur. Philips ise bocalıyordur. Tamamen sallıyorum tabi, yanlış olabilir.

birde hocam dediğiniz gibi hdd ile ilgili bi sorun olsa sesle ile birlikte görüntüdede donmalar takılmalar olması gerekmezmi halbuki görüntüler gayet akıcı hiç bir sorun yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Ben tüplü tv de kullanıyorum gayet güzel bir cihaz.

Cihaza scart/RCA dönüştürücüsü üzerinden herhangi bir ek işlem uygulamadan 2+1 bağlanabilir mi? Ya da ek USB çoklayıcı ile USB hoparlör???

• quote:

birde hocam dediğiniz gibi hdd ile ilgili bi sorun olsa sesle ile birlikte görüntüdede donmalar takılmalar olması gerekmezmi halbuki görüntüler gayet akıcı hiç bir sorun yok...

Evet görüntüde de olması gerekir ama bu cihazlardan herşeyi beklemek lazım. Kesin birşey söylenemez. Sadece ses de sorunlu olabilir yani. Hiç belli olmaz. Belki de sizin aldığınız cihazda codec problemi falan vardı. Sesleri çözmede sıkıntı yaşıyordu. Yeni cihazda sorun devam etmez umarım. Ama olur da aynı sorun devam ederse, o zaman yapacağınız ilk şey yazılımını güncellemek olsun.
  • quote:

quote:

Evet görüntüde de olması gerekir ama bu cihazlardan herşeyi beklemek lazım. Kesin birşey söylenemez. Sadece ses de sorunlu olabilir yani. Hiç belli olmaz. Belki de sizin aldığınız cihazda codec problemi falan vardı. Sesleri çözmede sıkıntı yaşıyordu. Yeni cihazda sorun devam etmez umarım. Ama olur da aynı sorun devam ederse, o zaman yapacağınız ilk şey yazılımını güncellemek olsun.

benim korkum cihaz sağlam deyip geri göndermeleri, şu kesinki cihazda bir problem var, bütün belirtiler bu yönde, umarım yeni cihaz gönderirler ve bi problem yaşamam, esas sıkıntı yeni bir cihaz gönderip aynı sorunun ondada olması olur, neyse bakalım bekleyip göreceğiz hayırlısı olsun, inşallah çok gecikmez çabuk hallolur inceleme süreci,ama benim umudum yok 1 ay sürer diye tahmin ediyorum...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.