Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hmp5000 var bulundugum ülkede,alsammi yoksa dune 301'imi beklesem.Tavsiyeler nasil olur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: nodar

Elinde 61,62 veya 66 sürümü olan varmı? Destek sitesinde eski sürümler yayınlanmıyor.

V_12.11.0A.61_ for > (hmp3000)
    http://h otfile.com/dl/130305842/0d4f4d0/V_12.11.0A.61_(hmp3000).rar.html

* 66 yüklüyken eski 61 sürümünü yüklemiştim; altyazılar biraz daha büyük gibi..?!
    Daha sonra en son 67 olanı yükledim onu kullanıyorum şimdi.. isterseniz deneyin..

67 yi bir deniyeyim.
    sanırım en son 62-62 de kaldım iş güçten ötürü..

• arkadaslar merhaba ben de vatan ın 104 tl lik kampanyasından faydalanarak aldım. benim tek sorunum resim dosyalarını tam ekran gostermiyor. harddiski bağlayıp baktım gizli dosya halinde daha kucuk boyutlu resim dosyaları var. cihaz oncelikli olarak bunları goruyor. orjinal boyutlu resimler içerisinde olmasına ragmen.hiç boyle bir durumla karşılaşan oldumu acaba. cihazın bir özelliği mi yoksa benim pc deki bir program mı yapıyor.
    bir diğer sorum da ayarlarla ilgili olacak. video ve ses ayarları lcd tv ler için en iyi hangi ayarlarda olmalı (hdmi ile tv ye , optik ile ses sitemine bağlı)
    şimdiden tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam35

arkadaslar merhaba ben de vatan ın 104 tl lik kampanyasından faydalanarak aldım. benim tek sorunum resim dosyalarını tam ekran gostermiyor. harddiski bağlayıp baktım gizli dosya halinde daha kucuk boyutlu resim dosyaları var. cihaz oncelikli olarak bunları goruyor. orjinal boyutlu resimler içerisinde olmasına ragmen.hiç boyle bir durumla karşılaşan oldumu acaba. cihazın bir özelliği mi yoksa benim pc deki bir program mı yapıyor.
    bir diğer sorum da ayarlarla ilgili olacak. video ve ses ayarları lcd tv ler için en iyi hangi ayarlarda olmalı (hdmi ile tv ye , optik ile ses sitemine bağlı)
    şimdiden tesekkurler

"Hdmi Auto" seç.
  • korumlaı dvx leri izlemek için ürünü kaydettirin diye birşey var arakdaşlar,mesela ben dün akşam jım carey ın son fılmını ızleyımedım bu makına.formatı tanımadı.480p mr.poper uın penguenlerı adlı fılmı ındırmıstım torrentten.guncelleme yapınca bu sorun kalkarmı?
  • arkadaşlar bu ürün en cuz hangi teknomarkette fiyatları nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akman7322

arkadaşlar bu ürün en cuz hangi teknomarkette fiyatları nedir.

Vatan bilgisayar bazen %25 günlük indirim yaptığında; 104 liraya satılıyor
  • Fantastic.Four.Rise.of.the.Silver.Surfer.2007.Blu-ray.Remux.1080p.AVC.DTS-HD.MA5.1-HDRemuX.mvk film içersinde 20 farklı alt yazı gömülü dil var türkçede dahil yalnız türkçeyi seçemiyorum(onayladığım halde kabul etmiyor)?ne yapmalıyım
  • Philips HMP3000 kullanan arkadaşlar örnek bir video linki versem oynatıp oynatmadığını deneyebilirlermi acaba ?
  • hepiburadadan 110 tl ye aldım.ertesi gün vatan bilgisayarda 104 tl olduğunu gördüm. 6 tl pahallıya almışım. Altyazılar filimle aynı isimde değilse alt yazıyı görmüyor
  • quote:

quote:

eyvallah hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: duryes

Philips HMP3000 kullanan arkadaşlar örnek bir video linki versem oynatıp oynatmadığını deneyebilirlermi acaba ?

Ben deneyebilirim.
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin..deneyen bilen varsa lütfen..
    televizyonum Lg 42 Lw 4500 bu bahsedilen Philips HPM3000 i alsam 3d filmleri açabilir mi televizyonum??
    MKV,DTS,...ıvır zıvır gibi engelleri aşıp 3 d televizyonumda filmleri açabilir miyim bununla??
    altyazı sorunu benim için sorun değil..3d filmleri açsın yeterli..
    .mkv,dts gibi sorunları aşabilir mi 3d filmlerde??
    320 lik hdd yi takıp 3d filmleri izleyebilir miyim bu cihazla??
    cevabınıza göre kararımı vereceğim...
    saygılar herkese..
  • quote:

quote:

Arkadaşlar lütfen yardım edin..deneyen bilen varsa lütfen..
    televizyonum Lg 42 Lw 4500 bu bahsedilen Philips HPM3000 i alsam 3d filmleri açabilir mi televizyonum??
    MKV,DTS,...ıvır zıvır gibi engelleri aşıp 3 d televizyonumda filmleri açabilir miyim bununla??
    altyazı sorunu benim için sorun değil..3d filmleri açsın yeterli..
    .mkv,dts gibi sorunları aşabilir mi 3d filmlerde??
    320 lik hdd yi takıp 3d filmleri izleyebilir miyim bu cihazla??
    cevabınıza göre kararımı vereceğim...
    saygılar herkese..

• herhalde açar, açmazsa gidip media player almanın ne anlamı kaldı?
  • 3D Blu-ray filmleri oynatır..

• Bu cihaza 2+1 ses sistemi bağlanabiliyor mu?
  • Bende az önce Vatan dan 104 liraya sipariş verdim. Yazılanlara göre 104 liralık cihaz için çok çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Philips HMP3000 kullanan arkadaşlar örnek bir video linki versem oynatıp oynatmadığını deneyebilirlermi acaba ?

Ben deneyebilirim.

kardeş aşagıda link verdim deneyebilirsen çok memnun olacağım. ilgine şimdiden çok teşekkür ederim.

http://www.dosya.tc/server5/tzzo3q/_DSC1266_1920_.rar.html

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Ben deneyebilirim.

kardeş aşagıda link verdim deneyebilirsen çok memnun olacağım. ilgine şimdiden çok teşekkür ederim.

http://www.dosya.tc/server5/tzzo3q/_DSC1266_1920_.rar.html

İndiriyorum. Bugün içerisinde deneyip sonucu bildiririm.

Ekleme: Denedim. Maalesef çalıştırmadı. Desteklenmediğini söyledi. Ben de Samsung TV'de denedim. Çalıştırdı. Oldukça kaliteli bir videoymuş bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2eu5 -- 17 Ekim 2011; 16:52:53 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.