Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antireis

benim korkum cihaz sağlam deyip geri göndermeleri, şu kesinki cihazda bir problem var, bütün belirtiler bu yönde, umarım yeni cihaz gönderirler ve bi problem yaşamam, esas sıkıntı yeni bir cihaz gönderip aynı sorunun ondada olması olur, neyse bakalım bekleyip göreceğiz hayırlısı olsun, inşallah çok gecikmez çabuk hallolur inceleme süreci,ama benim umudum yok 1 ay sürer diye tahmin ediyorum...

Eğer yeni gönderilen sıfır cihazda da aynı sorun varsa, o zaman bence TV'den tutup kabloya kadar tüm diğer cihazları kontrol etmek gerekir diye düşünüyorum. Yeni cihaz geldiğinde hemen yazılım güncellemesi yapmayın. Önce bir deneyin, sorunun devam edip etmediğine bakın. Ardından en son yazılımı yükleyin.

Garanti olayları pek kısa sürmüyor maalesef. 1 ay tutmaz umarım ama gidip gelmesi 1 hafta olsa, 1 hafta da serviste kalsa, en azından bir 2 haftayı gözden çıkarmak gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

benim korkum cihaz sağlam deyip geri göndermeleri, şu kesinki cihazda bir problem var, bütün belirtiler bu yönde, umarım yeni cihaz gönderirler ve bi problem yaşamam, esas sıkıntı yeni bir cihaz gönderip aynı sorunun ondada olması olur, neyse bakalım bekleyip göreceğiz hayırlısı olsun, inşallah çok gecikmez çabuk hallolur inceleme süreci,ama benim umudum yok 1 ay sürer diye tahmin ediyorum...

Eğer yeni gönderilen sıfır cihazda da aynı sorun varsa, o zaman bence TV'den tutup kabloya kadar tüm diğer cihazları kontrol etmek gerekir diye düşünüyorum. Yeni cihaz geldiğinde hemen yazılım güncellemesi yapmayın. Önce bir deneyin, sorunun devam edip etmediğine bakın. Ardından en son yazılımı yükleyin.

Garanti olayları pek kısa sürmüyor maalesef. 1 ay tutmaz umarım ama gidip gelmesi 1 hafta olsa, 1 hafta da serviste kalsa, en azından bir 2 haftayı gözden çıkarmak gerekir.

üstad cihaz dışında başka bişeyde sorun olsa aynı filmleri laptop üzerinden izlediğim zamanda problem olması lazım, çünki aynı tv ve aynı hdmı kabloyu kullanıyorum kombinasyonda sadece media playerın yerini laptop alıyor hepsi bu, garanti olayına gelince yeni alınmış ürün olduğu için tamir cihetine gidilmiyordur diye tahmin ediyorum, şimdi hb cihazı servise gönderecek servis inceleyecek arızalı olduğu tespit edilirse yenisi ile değiştirilecek diye biliyorum daha doğrusu öyle umut ediyorum, zaten aynı cihaz tamie edilip gelirse direk davamı açarım böyle saçmalık olmaz herhalde...

• Başta yorumlar çok güzel gidiyordu ama yapılan ayarları kaydetmemesi beni cihazdan tümden soğuttu. Almaya karar vermiştim neredeyse. Konuyu takip edeceğim. Bir güncelleme çıkarsa alacağım cihaz bu olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: classlord23

3 saat oldu alalı makineyi bendede renk ilk başta yok sonra kendine kendine geliyor - gidiyor. seste arada gidiyor. açık kapatınca yaptığım tüm değişiklikler iptal oluyor.

örneğin dili türkçe yapıyorum sonra tekra eski haline geliyor

sorun yazılımdan mıdır veya dodanımdan mıdır bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Ayarlar kaydedilmiyorsa, yazılımsal bir sorun olmalı. Rengin ve sesin gidip gelmesi, bağlantı yapılan kabloyla alakalı olabilir. TV'deki HDMI girişiyle de alakalı olabilir. Harici faktörlerin hiç birinde sorun olmadığından eminseniz, o zaman cihaz arızalıdır ve aldığınız yere yollamanız gerekir. Zaman kaybetmeden.

verdim hemen değiştirdiler yenisinde şuan için sorun yok ama sadece ufak bi-şey takıntıda olabilir. filmin bazı karalerinde öğrenğin fazla parlak bi çekimde sanki parlaklığı biraz artıyor. başka bir çekime geçtiğinde karanlıksa sahne biraz parlaklığı düşüyor. nesneleri göremeyecek şekilde artış veya azalış olmuyor ama filmden mi filmin formatında yoksa cihazdan mı anlayamadın veya bir ayarı mı var onu bulamadım. yoksa video ayarları sabit

• Vatan tekrar bi güzellik yapıp 104 TL'ye düşürse yine. :D
  • quote:

quote:

quote:

3 saat oldu alalı makineyi bendede renk ilk başta yok sonra kendine kendine geliyor - gidiyor. seste arada gidiyor. açık kapatınca yaptığım tüm değişiklikler iptal oluyor.

örneğin dili türkçe yapıyorum sonra tekra eski haline geliyor

sorun yazılımdan mıdır veya dodanımdan mıdır bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Ayarlar kaydedilmiyorsa, yazılımsal bir sorun olmalı. Rengin ve sesin gidip gelmesi, bağlantı yapılan kabloyla alakalı olabilir. TV'deki HDMI girişiyle de alakalı olabilir. Harici faktörlerin hiç birinde sorun olmadığından eminseniz, o zaman cihaz arızalıdır ve aldığınız yere yollamanız gerekir. Zaman kaybetmeden.

verdim hemen değiştirdiler yenisinde şuan için sorun yok ama sadece ufak bi-şey takıntıda olabilir. filmin bazı karalerinde öğrenğin fazla parlak bi çekimde sanki parlaklığı biraz artıyor. başka bir çekime geçtiğinde karanlıksa sahne biraz parlaklığı düşüyor. nesneleri göremeyecek şekilde artış veya azalış olmuyor ama filmden mi filmin formatında yoksa cihazdan mı anlayamadın veya bir ayarı mı var onu bulamadım. yoksa video ayarları sabit

video ayarları yapılıyor...
    Film serederken; options tuşuna basın, sol altta açılacak ayar menüsünün en altına gelince video ayarları seçeneğini seçince, [kontrast - parlaklık-doygunluk - renk] ayarı menüsü çıkacak.. burada istediğiniz ayarları yapabiliyorsunuz ve ok yapınca tüm ayarlar hafızaya alınıyor..

• SD kart üzerinden güncelleme yapabiliyor muyuz makinada?
  • Bazı 3d halfsbs filmlerin fps i 47.952 veya 50. Bunları da açıyor mu acaba?
    Deneyiminiz oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrens

Bazı 3d halfsbs filmlerin fps i 47.952 veya 50. Bunları da açıyor mu acaba?
    Deneyiminiz oldu mu?

Evet açıyor.
  • Vatan Bilgisayar'ın sitesinden hdmi kablo ve usb bellek ile verdim siparişimi. Umarım memnun kalırım üründen. :)
  • Konuyu baştan sona okudum, benim işimi fazlasıyla görecek bir alet.
    Notebook kullanmaktan kurtuluyorum, her seferinde panele HDMI ile bağlıyordum, kablolarla uğraşmaktan bayılmıştım.
    Bugün bende sipariş verdim, 111 TL fiyatı vardı, bakalım kaç günde gelecek.
  • Merhabalar. Bu forumdaki ilk mesajım.
    Bu Media Player kafama epey yattı. Philips LCD tv(37PFL5405H/12)yi görüntü kalitesi için tercih etmiştim ama, altyazı desteği olmaması ve DTS desteğinin olmaması nedeniyle bu tarz bir ürün almayı düşünüyorum. Ancak sesi de kaliteli alabilmek için (5.1) ilaveten bir ses sitemine ihtiyaç var herhalde. Kavramları tam bilmediğim için cahilliğime verin. Philips 37 PFL5405H/12+Philips HMP3000 Mkv Player'ın yanına ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Ben tüplü tv de kullanıyorum gayet güzel bir cihaz.

Cihaza scart/RCA dönüştürücüsü üzerinden herhangi bir ek işlem uygulamadan 2+1 bağlanabilir mi? Ya da ek USB çoklayıcı ile USB hoparlör???

• quote:

Orijinalden alıntı: acreditor

Merhabalar. Bu forumdaki ilk mesajım.
    Bu Media Player kafama epey yattı. Philips LCD tv(37PFL5405H/12)yi görüntü kalitesi için tercih etmiştim ama, altyazı desteği olmaması ve DTS desteğinin olmaması nedeniyle bu tarz bir ürün almayı düşünüyorum. Ancak sesi de kaliteli alabilmek için (5.1) ilaveten bir ses sitemine ihtiyaç var herhalde. Kavramları tam bilmediğim için cahilliğime verin. Philips 37 PFL5405H/12+Philips HMP3000 Mkv Player'ın yanına ne önerirsiniz?

Ben zamanında Philips HTS335W almıştım, hala kullanıyorum. 2008 senesinde 670 TL vermiştim, arıza falan yapmadı hiç. Ses sistemi için güzel modeller var, yerinde deneyerek bir ürün almanızda fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Vatan Bilgisayar'ın sitesinden hdmi kablo ve usb bellek ile verdim siparişimi. Umarım memnun kalırım üründen. :)

Memnun kalacağınızı düşünüyorum. Sadece altyazı maksimum boyutu küçük gelebilir ama bir süre sonra alışırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acreditor

Merhabalar. Bu forumdaki ilk mesajım.

Optik girişi olan bir ses sistemi olursa fena olmaz. Piyasada zaten fazla bir seçenek de yok bu konuda. Logitech Z5500 en çok tutulan model sanırım. Logitech'in bir de yeni modeli var gerçi ama o hem daha pahalı hem de daha tuhaf görünüyor. Ses kalitesi nasıldır bilmiyorum. Diğer Home Theater sistemleri önermiyorum çünkü onlarda BluRay Player falan da oluyor. Siz zaten yürütücü görevini Philips HMP3000'e vermişsiniz.

• aldığım cihaz arızalı çıkınca hb'ye geri göndermiştim, adi adamlar pazartesi ellerine ulaşmasına rağmen daha sisteme bile kaydetmemişler daha kayıt yapılacak servise gönderecekler servis değişime onay verecek (inşallah) bana yeni cihaz gönderecekler, bekle dur en az 1 ay gitti kafadan, bugün philipsi aradım durumu anlattım neden cihazı servisimize götürmedinizde hbye gönderdiniz dedi, bende telefonda bana bize göndermez servise götürürseniz biz sorumluluk almayız dediler dedim,elinizde bununla ilgili bir yazışma varsa bize gönderin şu aşamada yapacağımız bişey yok dediler, bekleyeceğiz artık yapacak bişey yok....
  • quote:

aldığım cihaz arızalı çıkınca hb'ye geri göndermiştim, adi adamlar pazartesi ellerine ulaşmasına rağmen daha sisteme bile kaydetmemişler daha kayıt yapılacak servise gönderecekler servis değişime onay verecek (inşallah) bana yeni cihaz gönderecekler, bekle dur en az 1 ay gitti kafadan, bugün philipsi aradım durumu anlattım neden cihazı servisimize götürmedinizde hbye gönderdiniz dedi, bende telefonda bana bize göndermez servise götürürseniz biz sorumluluk almayız dediler dedim,elinizde bununla ilgili bir yazışma varsa bize gönderin şu aşamada yapacağımız bişey yok dediler, bekleyeceğiz artık yapacak bişey yok....

hatanın en büyüğünü yapmışsın HB'ye yollayarak . en az 20 günde gelir o cihaz sana . Philipse yollasaydın en geç 1 haftada elinde olurdu ürün ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 26 Ekim 2011; 23:03:58 >

• quote:

aldığım cihaz arızalı çıkınca hb'ye geri göndermiştim, adi adamlar pazartesi ellerine ulaşmasına rağmen daha sisteme bile kaydetmemişler daha kayıt yapılacak servise gönderecekler servis değişime onay verecek (inşallah) bana yeni cihaz gönderecekler, bekle dur en az 1 ay gitti kafadan, bugün philipsi aradım durumu anlattım neden cihazı servisimize götürmedinizde hbye gönderdiniz dedi, bende telefonda bana bize göndermez servise götürürseniz biz sorumluluk almayız dediler dedim,elinizde bununla ilgili bir yazışma varsa bize gönderin şu aşamada yapacağımız bişey yok dediler, bekleyeceğiz artık yapacak bişey yok....

allah sabır versin. umarım 3 ayı geçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timurlénk

quote:

allah sabır versin. umarım 3 ayı geçmez.

sinirlerimi bozdular ya, muhatapta bulamıyorsun karşında, ne idüğü belirsiz mh çalışanları ile diyaloğa giriyorsun yetkili biri ile görüşmen mümkün değil, iade ve değişim kayıtları sıra ile giriliyormuş, nasıl sıra ise 3 gündür gelmedi, 3 ayı bulursa kıyameti koparır ortalığı ayağa kaldırırım o kadar olacağını düşünmüyorum...

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.