Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: indiana79

ok dostum sagolasın..bende alıcam bundan ayın 15 ı gıbı..tv ıyı yenı aldım sıkıstım suara o yuzden beklemedeyım..dıger cıhazlardan vazgectım odarktan falan..bunu almaya karar verdım..tavsıyen varsa bundan daha ıyısı onuda soyelrsen sevınırım..100 150 yı gecmıcek fıyatlarda tabı..

Hocam bence bu fiyata bundan daha iyi cihaz yok. Bende WDTV Gen 1'den bu cihaza geçtim. Şuanda her açıdan memnunum. WDTV Gen 1'de 1080p filmlerin bitrate'ini dert ediyordum açarmı açmaz mı diye; Bu cihazı alınca çıtayı yükselttim; direk Bluray Disk olarak, yada Bluray Remux olarak depoluyorum filmleri Şuandaki tek sıkıntım, HDD yetersizliği

• ok sagolasın..bende bunu alıyorum ozaman..1080 plerı blurayları orjınal blurayları acıyor dımı takılmadan..
  • ya ne şanssız bir adamım forumda bir tek benim aldığım cihaz arızalı çıktı sanırım, neyse hb'da cihazı servise gönderebilmiş nihayet 1 haftadır bekletiyorlardı, bakalım bu hafta netleşir herhalde, servis ne diyecek bakalım ben cihazın arızalı olduğuna eminim çünki hangi filmde denediysem sesler kesik kesik geliyor adamların ne dediği bile anlaşılmıyor, değişim kararı çıkarsa bi 10 günden elimde olur inşallah, herşeyde bir hayır vardır bakalım...
  • Benim cihaza da nazar değdi bugün.. kumanda ile kapatınca, stand-by'a geçip, kırmızı ışık yanmıyor.. usb devreden çıkyor fakat mavi ışık yanık kalıyor..
    Tekrar açmak istersem de açılmıyor.. ancak adaptörün fişini çıkartıp takarsam stand-by'a geçiyor.. o zaman tekrar açabiliyorum.. Video oynatması ve diğer fonksiyonları sorunsuz çalışıyor..
    Vatan'dan alalı 3 ayı geçti.. acaba Vatan'a mı götürsem yoksa, doğrudan servise mi götüreyim..?!
  • Vatan dan sipariş ettiğim media oynatıcım geldi daha yeni. Kargoyu getiren elemanın yanında açtım kutuyu, eksik, hasar vs... çıkmadı. Şimdi son çıkan yazılımı indiriyorum, akşam ürünü deneyeceğim. Çok heyecanlıyım. Ya birde ürün ufacık. Ben daha büyük bir şey bekliyordum. :D
  • Bugün Üsküdar Philips yetkili servisine götürüp, bıraktım hmp3000'i.. Çok ilgili bir servis.. Umarım kısa zamanda sorunu çözüp, onarımını yaparlar..
  • Yanlışlıkla mini hdmi kablo almışım. :( Vatan dan sipariş vermiştim, geri iade etme şansım var mı?
  • frux senınkı bozuldumu neyı var..
  • Arkadaşlar,

Ürün gerçekten güzel bir oynatıcıya benziyor. Ancak optik ses çıkışı haricinde ses çıkışının olmaması büyük bir dezavantaj gibi. Eskiden bilgisayarım için kullanmış olduğum logitech x230 2+1 imi bu media playera nasıl bağlayabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

frux senınkı bozuldumu neyı var..

Yukarıda da yazmıştım;
    Kumanda'dan cihazı kapatınca, stand-by moduna geçmiyor ve kırmızı led yanmıyordu.. Adaptör jack'ını çıkarmam gerekiyordu.. Bakalım servis yapacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 31 Ekim 2011; 23:42:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokkek

Arkadaşlar,

Ürün gerçekten güzel bir oynatıcıya benziyor. Ancak optik ses çıkışı haricinde ses çıkışının olmaması büyük bir dezavantaj gibi. Eskiden bilgisayarım için kullanmış olduğum logitech x230 2+1 imi bu media playera nasıl bağlayabilirim?

composite çıkışındaki kırmızı beyaz ses çıkışlardan bağlanabiliyor
  • Dün 3 saat boyunca media oynatıcımdan anime izledim, dünya varmış. :) Ama, netten hdmi kablo alırken yanlışlıkla "hdmi to mini hdmi" kablo almışım, scarttan bağlamak zorunda kaldım. Değişime göndereceğim kabloyu artık.

Ürünün dediğim gibi küçük. Yüzeyi piano black. O yüzden çok fazla parmak izi tutuyor. Aynı zamanda kumandasıda öyle ne yazık ki! Kumandasının üzerinde az tuş olmasına rağmen bana çok kullanışlı geldi. Sorun çıkarmadı. 2 TB'lik harici HDD'yi taktım, ilk başta tanımadı, hdd'yi açtım kapattım, yağ gibi aktı bu sefer. :) Bir yandan keşke ağ desteği olan modelini bekleseydim diyorum, bir yandan iyi böyle diyorum. Bakalım, ağ desteği özelliği ağır basarsa satar, Ya yeni çıkan WD TV Live ya da Philips HMP5000 modellerinden birini alırım artık.

HMP3000'in kötü yanları:

-Alt yazı büyüklüğünü 22 den yukarı çıkaramıyoruz.
    -Aslında alette 23, 24 diye gidiyor lakin 22 den sonra büyümüyor.
    -Her film, anime vs... açtığımda yazı büyüklüğünü, rengini yeniden ayarlamak zorunda kalıyorum, hafızaya almıyor. İlerde yayınlanacak bir güncelleme ile umarım hallederler. Çok sinir bozucu oluyor cidden.
    -Menüsünü beğenmedim, çok basit ve sıradan.

• quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Yanlışlıkla mini hdmi kablo almışım. :( Vatan dan sipariş vermiştim, geri iade etme şansım var mı?

1 hafta içerisinde iade edebilirsiniz yada değişim talebinde bulunabilirsiniz
  • Peki herhangi bir Vatan mağazasından değiştirme imkanım var mı?
  • vay cihaz güzel galiba çoğu kişi tavsiye ediyor hayırlısı baklaım
  • 3d film izliyorum sürekli memnunum; ama mov dosya uzantısını H264 full hd sd kartta kamera çekimini okuyamadı, ne yapmak gerekiyor güncelleme yapmamıştım gerekiyor mu acaba.
  • Sipariş verdim biraz önce; Bimeks'ten.
  • h2 64 okumasıı lazım..
  • philips hmp 5000 nin ne zaman çıkacağı ile ilgili philipse yazdığım emaile gelen cevapta hmp 5000 in electroworld, teknosa,mediamarkt,darty gibi mağazalarda satılmaya başlanmış olduğu ve fiyatınında 299 tl olduğu yazıyor ,ürünü hiç gören varmı arkadaşlar
  • Dün, Batman Gotham Knight filmini seyretmek istedim lakin bir sorun oluştu: Anime normalde japonca lakin anime de karakterlerin sesi değil de, 3.şahıs bir kişinin sesi geliyordu ve ingilizce konuşuyordu! PC de izlemek istersem sorun yok, ama media player de oluyor. Sorunu nasıl giderebilirim? Bir de bazı film ve animeler de Türkçe karakterler bozuk çıkıyor, ne yapmam lazım?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.