Ben de AVIAddXSubs programı ile hallederim hep. :)
MKV'lere sorusuz gömüyor mu alt yazıları. Ben genelde divx'lere gömüyordum geçen ay'a kadar.
bu cihazda hdmi 1.4 cıkısı varmı..cunkı kabloyu hdmi 1,4 almayı dusunuyorum..bırde hdmi 1,4 kablo hdmi 1,3 cıkısa takılırmı..gırısler farklımı..3 d için 1,4 kablo gerekyor sanırım..
quote:
Orijinalden alıntı: indiana79
bu cihazda hdmi 1.4 cıkısı varmı..cunkı kabloyu hdmi 1,4 almayı dusunuyorum..bırde hdmi 1,4 kablo hdmi 1,3 cıkısa takılırmı..gırısler farklımı..3 d için 1,4 kablo gerekyor sanırım..
Cihaz 1.3a - 1.3b - 1.3b1 - 1.3c HDMI Sertifikalı test edilmiş kablolar ile 3D blu-ray video oynatmayı destekliyor.. 7-8 mesaj evvel detaylı bir tablo var..
3D Tv yoksa, 1.4 kabloya gerek yok bence.. 1.4 kablo network data veri de iletir ve 4096 x 2160 çözünürlüğü destekler.. yuvaları farklı değil aynı. 1.4 kablo alırsan ve Tv de 3D destekliyse, kontrast ve Görüntü keskinliği biraz daha iyileşir..
Yeni yazılım konusunda çok beklettiler bizi. Aletin kusursuz olduğunu düşünüyorlar herhalde.
Bu arada önceki mesajlarda 3D'den ve HDMI 1.4'lerden bahsedilmiş. Bu cihaz 3D görüntü oynatmıyor arkadaşlar. Sadece SBS filmleri oynatıyor ki onlar da zaten gerçek 3D'den sayılmıyorlar. SBS filmlerinin bir cihaz tarafından oynatılamaması gibi bir durum söz konusu olamaz. 3D BluRay ISO'ları oynatmak için bu cihazı almak isteyenler, hayal kırıklığı yaşarlar.
frux evet tv 3 d desteklı..bu cıhazda 3 d desteklıyse daha ıyı olur dıye dusnudum..ayrıc anedense 1,4 kablolar daha ucuz 1,3 lerden..su kabloyu dusunyorum..bu kablo phlıpsın bumedıa playerına takılır dım gırısler aynı dıyorsun..
zeus 3 d bluray ısoları oynatan medıa player varsa yazabılırmısın..bırde ona bakalım..almısken 3d alım dıyorum..tv 3 d phlıps40pfl9705 modeli..
quote:
frux evet tv 3 d desteklı..bu cıhazda 3 d desteklıyse daha ıyı olur dıye dusnudum..ayrıc anedense 1,4 kablolar daha ucuz 1,3 lerden..su kabloyu dusunyorum..bu kablo phlıpsın bumedıa playerına takılır dım gırısler aynı dıyorsun..
1.4 kablo alacaksanız bence popüler markalardan birini alın. Philips, Belkin, Monster falan gibi. Biraz daha pahalılar ama en azından kaliteliler.
quote:
zeus 3 d bluray ısoları oynatan medıa player varsa yazabılırmısın..bırde ona bakalım..almısken 3d alım dıyorum..tv 3 d phlıps40pfl9705 modeli..
Henüz yok. 2012'de çıkacaklar diye biliyorum ama tam tarih veremem tabi.
ok sagol..
selamlar oynattıgımız fılmde bırkactane DIL secenegı varsa bunu nasıl degıstırıyoruz acaba?
3d blueray iso olarak 2012 de çıkacak olan Dune markasını beklemek zorundasınız ama fiyatı bir hayli uçuk olacak.
bısey daha sormak ısıtyorum..mkv ler tamam acıyor..pekı orjınal bluray fılmı hdd ye atsam onuda acarmı..yanı orjınal blurayın uzantısı farklı snaırım mkv degıl. onlarıda acıyormu ayrıca takılma yapmadan 1080 p bır blurayı ızleyebılrmıyım..bırde iso kalıp dosyası bıldıgım kadarıyla..iso olması sartmı blurayın..dırek açık halde kopylasam hdd ye iso yapmadan okuyormu..
quote:
bısey daha sormak ısıtyorum..mkv ler tamam acıyor..pekı orjınal bluray fılmı hdd ye atsam onuda acarmı..yanı orjınal blurayın uzantısı farklı snaırım mkv degıl. onlarıda acıyormu ayrıca takılma yapmadan 1080 p bır blurayı ızleyebılrmıyım..bırde iso kalıp dosyası bıldıgım kadarıyla..iso olması sartmı blurayın..dırek açık halde kopylasam hdd ye iso yapmadan okuyormu..
Blueray m2ts formatında oluyor.. İso yapmadan izliyorum sorun yok.
quote:
Orijinalden alıntı: eros33
selamlar oynattıgımız fılmde bırkactane DIL secenegı varsa bunu nasıl degıstırıyoruz acaba?
OPTIONS tusuna basilinca ustte subtitle, hemen altinda ise AUDIO secenegi var.
quote:
Açıyor hocam, Bluray Iso'sunu da açıyor. .m2ts formatını da açıyor. Fakat Bluray Iso'nun içini klasör halinde atarsanız düzgünce açmıyor(yada ben çalıştıramadım). Film farklı yerlerden başlayabiliyor. O yüzden, elime bu şekilde klasör ve dosya dosya geçen(Iso'nun içini klasörleyip paylaşan arklardan aldığım) filmleri, Bluray Iso'ya çevirip öyle izliyorum. Yani Bluray filmleri muhakkak izlersiniz, sadece en fazla Bluray Iso'ya çevirmeniz gerekebilir ama, bunu yaptıktan sonra da hertürlü çalışacaktır
Ses kodeklerinde dts mi mevcut şuan için hd-dts yani yeni nesil ses kodekleri var mı?
ok sagolun..buraoca peki kalsor halınde degılde açık halde atsan hdd ye ..dosya halınde olmadan yanı..bluray ısoya neyle cevırıyorsun ve uzun suruyormu cevırmesı..birde fılm altyazılıysa altyazısını kapatabılıyormuyuz...son olarak 3 d fılm sanırım bu alet oynatmıyor..daha dogrusu oynatsa bıle 3 d fılm ızleyemuıyoruz..pekı pc den directx 10, ekran kartıyla 3 d fıulm ızleyebılrmıyız tv ye baglayınc apcıyı..