Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: indiana79

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110270916&CS_Category=_KABLOLAR892&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&ref=akakce&v=1.15.1

bu kablo nasıl beyler1,4 fıyyatı ucuz ama guzel gorunyor..

fiyat çokta ucuz değil sanki indiana linkini verdiğim yerdeydim bugün inceledim kalite olarak seninkinden kötü değildi kullanıcı yorumlarıda güzel,bu arada bir süredir hmp3000,i inceliyorum bende senin gibi ama konunun duayenlerinden frux,un bile başka media player konularında arayışa geçmesi hemde görünüş ve zengin içeriği açısından beni cezbeden ezcool hd box,a kaymış durumdayım sen neye karar verdin?

http://www.bimeks.com.tr/urun/118726/inca-hdmi-kablo-1-4-3d-1-8m-ihh-04-.aspx#specs

• ergin ben o kabloyu bırkac sayfa oncesıne koymusutm..bana almısken daha ıyısnı al 3 d sonucta dedıler..burdan bır arkadasta oyle dedı..aslında aralarında cok fark olmadıgın bılıyorum ama yınede ınsan cokta ucuzunu almak ıstemıyor nedense..orta oylu bıs eyolsun dıye dusnyorum..o kablo ıyı gorunyor..ıncada cok begenılmıs..kotu yorum ok..ben yarından sorna alıcam kabloyuda hd cıhazıda.hala kararsızım acıkcası..senın dedıgın medıa playeırı sımdı ıncelıcem..ona gore fıkrım yazarım..
  • Benden söz etmişsiniz.. estağfurullah..duayen değil, sadece tecrübe kazanmaya çalışan bir kullanıcıyım.. Ben de hem hmp3000 var bir de forex R6A kullanmaktayım.. Hmp 3000'den memnunum sadece stand-by konumuna geçmeme sorunu başlamıştı Philips servise götürmüştüm; basit bir arızaymış kısa zamanda yaptılar fakat arife günü servise gidip, alamadım.. Elektronik şans işidir arıza yapabilir.. Ama asıl önemli olan; arızayı onarabilecek ciddi bir servis desteği bulabilmektir.. Forex'i de modifiye yazılımları denemek için hobi amaçlı aldım.. İşlemcisi hmp3000 e nazaran %20 daha ağır ve daha fazla ısınıyor ama modifiye yazılımlarla 3 ayrı media player'ın menüsünü seçerek kullanabiliyorsunuz.. Tabi kumanda kalitesi ve algılaması hmp3000 kadar iyi olmasa da; bol seçenekli modifiye yazılım desteği olması ve bu yazılımları test etmek güzel fakat bu cihaz bozulsa, onaracak doğru dürüst bir teknik servis bulacağımı pek zannetmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 9 Kasım 2011; 11:17:37 >

• selam,ben çok uzun zamandır hmp3000,in her iki başlığınıda inceliyordum yorumlar genelde olumluydu televizyonumunda philips olması dolayısı ile takım olur diye düşünmüştüm ama cihazı media markette elime aldığımda bitürlü ısınamadım ne yalan söyleyeyim diğer markalarıda incelerken ezcool hd box,ı gördüm fansız 0db çalışması ısınma sorunu olmaması dış görünümünün daha oturaklı iç menüsünün daha zengin olması ve kullanıcı yorumlarının hep olumlu olması vs beni bu cihaza yöneltti aslında hedefim altta linkini verdiğim phlips bdp 8000 aradığım herşey var bu cihazda şuan sıfırı yok gibi birşey mağazalarda teşhiri var pusuda bekliyorum iyice düşsün diye onu alana kadar bununla idare edeceğim şimdilik.

http://www.philips.com.tr/c/blu-ray-dvd/8000-series-net-tv-3d-oynatim-cinemaperfect-hd-bdp8000_12/prd/;jsessionid=90EC4440DAC0AD9FC979A076A1FAA5C9.app102-drp2

• nekadar bu bluray player ergın.. frux sence philips3000 mı ergının onerdıgı ezholl hd boxmı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indiana79 -- 9 Kasım 2011; 17:07:21 >
  • quote:

nekadar bu bluray player ergın.. frux sence philips3000 mı ergının onerdıgı ezholl hd boxmı..

indiana cihaz bimekste 94 tl şuan inca kablo ile ikisi birde kargo ücreti 5 küsur 117 tl bonusa 6 taksit yaptım yarın yada cuma gelir aslında evden yürüyerek 20 dk bimeks ama webden alırsan hem daha ucuz mağazada 110 tl hemde webden aldığında 7 gün içinde iade edebilirsin hmp3000,de webde 117 tl mağazada 130 tl selamlar.

http://www.bimeks.com.tr/urun/118718/ezcool-full-hd-box-1080p-media-player.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergin967 -- 9 Kasım 2011; 17:33:25 >

• Arkadaslar alt yazili filmlerde, alt yazi ayarlarindan turkce yi secmeme ragmen, alt yazilarda turkce karakter sorunu yasiyorum. Ğ-I-Ş hafleri gostermiyor yada baska karakterler cikiyor. Bu sorunu nasil cozebilirim?
  • ok ergın hayırlı olsun..ben su inca kabloyu almakta teredut yasıyorum..3 d 40pfl9705 tv aldım..bu tv yı alıpta kablodan kacmak ıstemıyorum..ama kablolar geneldede aynı..napsam bılmem..sen kabloyu falan deneyıunce bı haber verırsen sevınrım..ben 15 ınde alıcam bu ayın..bırde altyazıda türkçe karakter sorunu demıs arkadasın bırı..öyle bı sıkıntı varsa hıc cekılmez..
  • quote:

ok ergın hayırlı olsun..ben su inca kabloyu almakta teredut yasıyorum..3 d 40pfl9705 tv aldım..bu tv yı alıpta kablodan kacmak ıstemıyorum..ama kablolar geneldede aynı..napsam bılmem..sen kabloyu falan deneyıunce bı haber verırsen sevınrım..ben 15 ınde alıcam bu ayın..bırde altyazıda türkçe karakter sorunu demıs arkadasın bırı..öyle bı sıkıntı varsa hıc cekılmez..

hayırlı olsun mesajlarıma baksan uzun zamandır herkese tavsiye ettiğim bir tv,dir 9705 benim bütçemi aştığı için alamadım inca kablo bakalım ne çıkacak sonuçta ucuz bişey tv,dede bisürü hdmi girişi var lazım olur olmazsa kalitelisini alırız hmp3000 en çok yazı boyutu biryerden sonra büyümediği ve yazılımlada halledilmediği için vazgeçtim çünkü tv ile mesafem yaklaşık 4 metre yazıları rahat okumak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

Arkadaslar alt yazili filmlerde, alt yazi ayarlarindan turkce yi secmeme ragmen, alt yazilarda turkce karakter sorunu yasiyorum. Ğ-I-Ş hafleri gostermiyor yada baska karakterler cikiyor. Bu sorunu nasil cozebilirim?

Dediğin sorun sadece altyazısı gömülü filmlerde var. Altyazıyı gömmeden filmle aynı dizine atarsan sorun ortadan kalkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arokh

quote:

Arkadaslar alt yazili filmlerde, alt yazi ayarlarindan turkce yi secmeme ragmen, alt yazilarda turkce karakter sorunu yasiyorum. Ğ-I-Ş hafleri gostermiyor yada baska karakterler cikiyor. Bu sorunu nasil cozebilirim?

Dediğin sorun sadece altyazısı gömülü filmlerde var. Altyazıyı gömmeden filmle aynı dizine atarsan sorun ortadan kalkar.

Gomulu degil hocam, ayri olarak srt dosyasi var ve ayni klasorde olarak izliyorum
  • Şimdiye kadar indirdiğim srt altyazı dosyaları ile hmp3000 de bir çok film seyrettim; Türkçe altyazı karakter hatasına hiç rastlamadım..
    Bir de; alyazısı ''AVIAddXSubs'' programı ile gömülmüş mkv ve divx filmlerim var onlarda da hiç bu tip sorun yoktu..?!

*Böyle bir hata olmaması gerekir.. srt dosyalarında sorun hala devam ediyorsa, aldığınız yerden cihazı değiştirin.. Eğer satın alma tarihi 15 günü geçtiyse, en yakın Philips servisine götürün..

Ya da; servise götürmeden önce Elektronik cihazlarla ilgili müşteri desteğini arayabilirsiniz...

Philips'e başvurduğunuzda lütfen aşağıdaki bilgileri hazır bulundurun:

Model numarası
    Satın alma tarihi
    Ürün seri numarası

Telefon > 0800 261 3302

Kaynak link:http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=tr&scy=tr&ctn=HMP3000/12

• quote:

nekadar bu bluray player ergın.. frux sence philips3000 mı ergının onerdıgı ezholl hd boxmı..

Ben ilk olarak forex R6A modelini satın almıştım fakat kumandasını pek kaliteli bulmadım ve algılaması hassas değil diye cihazdan biraz soğumuştum..
    Bu nedenle forex'i bir müddet kullansın diye yeğenime vermiştim.. Daha sonra tekrar media player arayışına girdim..
    İncelediğim media player'lar da; Philips hmp3000 ve Ezcool hd box arasında kararsız kalmıştım.. Hatta Ezcool hd box konusunda temmüz ayına ait mesajlarım var okuyabilirsiniz..
    Bu konuda;bir arkadaş yeni çıkan yazılımı ezcool'a yükleyip, altyazıların ilk orjinal (çerçevesiz hali ile) ve yeni yazılımı yükledikten sonra ki altayzıların (Kenar çerçeveli) fotoğrafını çekip, konuya yüklemişti.. Yeni yazılımla altyazılar da harflarin ayrık ayrık olduğunu görünce pek beğenmedim ve ezcool'dan vazgeçip, Philips hmp3000 satın almıştım..
    Ezcool hd box altyazı fotoğrafları >>http://forum.donanimhaber.com/m_49815539/mpage_2/key_ezcool%2Cmedia%2Cplayer/tm.htm#msglink_50508088 (6 Temmuz 2011; 1:32:09 )
    Benim hmp3000 de tek tam memnun olmadığım; altyazıları istediğin kadar büyütememek.. Gerçi 102 ekran Lcd tv de seyrederken 22 font büyüklükle altyazılar yeterli geliyor ve 3 metre mesafeden çok rahat okuyabiliyıorum.. Ama 82 ekran lcd veya 72 ekran crt tv de altyazılı film seyrederken 22 font büyüklüğü tam yeterli gelmeyebilir.. Ama bazı genç arkadaşlar ''ben 82 ekran lcd tv de altyazıları gayet rahat okuyabiliyorum'' da diyor..
    Bu konunun ilk sayfalarında ben altyazı fotoğrafları eklemiştim.. oradan da bakabilirsiniz..

*Daha çok altyazılı divx veya mkv filmler seyrediyorsanız ve televizyonunuz küçük ekransa, altyazıları değişik font görünüme ayarlanılabilen ve altyazı boyutunu istediğiniz kadar büyütme imkanına sahip olan forex R6A modelini de seçebilirsiniz.. Yukarıda da anlattığım gibi kumandası philips gibi çok kaliteli değil ve algılaması da çok hassas değil ama 3-4 metre düz mesafeden sorunsuz çalışıyor.. Cihaz kasa olarak bayağı kaliteli diyebilirim...
    Yalnız dediğim gibi; eğer ileri de forex arıza yaparsa, servis dedsteğinin ne kadar bu onarım işi ile ciddi ilgileneceğinden pek emin değilim..
    Ayrıca Forex R6A ile son çıkan modifiye yazılımla yüzlerce yerli yabancı tv kanalı binlerce sosyal paylaşım videolarını da sorunsuz izleyebiliyorsunuz..

Ben izlenimlerimi ve tecrübemi biraz özetledim; Bu bahsettiğim markaların konularını baştan aşağı iyice ve başka yorumları da dikkatlice okuyup, karar verin derim..

EDİT: Sonradan aklıma gelen; ezcool hd box iler hmp3000 arasında ki farklılıklar..
    *Hmp3000 de > kontrast - işık - renk ve renk doygunluğu gibi ayarları var ve bu ayarları ayarlayıp hafızaya alabiliyorsunuz..
    ezcool hd box'ta bu ayarlar yok..
    HMP3000 modelinde realtek 1055 -500 mhz chipset kullanılmış..
    Ezcool hd box'ta 400 MHz clocklu nsi hd100(1055) chipset kullanılmış..
    (Global marka media player'lar da bu tip bir chipsete rastlamadım >http://www.iboum.com/net-media-players.php )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 10 Kasım 2011; 2:21:25 >

• Sorunu cozdum arkadaslar, srt dosyasini notepad ile actim, farkli kaydet dedim, kaydetmeden once asagidan unikod olarak secili olan ozelligi ansi olarak degistirdim ve tamam dedim. Sorun duzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sorunu cozdum arkadaslar, srt dosyasini notepad ile actim, farkli kaydet dedim, kaydetmeden once asagidan unikod olarak secili olan ozelligi ansi olarak degistirdim ve tamam dedim. Sorun duzeldi

Mesajı şimdi okuyordum ve aklıma kodlama sorunu olabileceği gelmişti ki benim uyarmama gerek kalmadan sorunu
    tespit etmişsin.. Dün akşam aynı sorun pc'de olmuştu ama SW programının uyarısıyla durumun farkına vardım.
  • frux sagolasın..ayarı olmaması kotu ezcholda..aralarında 20 lıra fıyat varkı var..hala dusunmekteyım 15 ınde alıcam bakalım ozamana kadar karar verıcem..
  • bırkac sey daha sormak ıstıyorum..iki sesli bluray filmlerde sesi değiştirmek için ikinci sese geçmek için ses seçenegı var dımı bu medıa playerlarda...birde bu cıhazlar 3 d fılmlerı oynatmıyor sanırım..sunu merak edıyorum..cıhaz 3d fılmı hıcmı cmıyor yanı fortmatmı farklı..yoksa acıpta tv ye 3 d olarakmı gondermıyor..3 d tvım var..3 d cıhazmı beklesem dıyorum bı yandanda..bun aldık dıyelım..seney 3 d medıa player cıkacak usefer bu elımde kalacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indiana79 -- 10 Kasım 2011; 20:58:51 >
  • frux açıklama ve kıyaslamalar için teşekkürler bende ikisi arasında kaldım ince bir farkla ezcool dedim ama salı günü bimekse kadar gidip cihazı elime almama rağmen 7 gün içinde koşulsuz iade özelliğinden dolayı webden sipariş verdim bugün kargoya verilmiş yarın evde iyice inceleyeceğim içim ısınırsa kalır olmazsa hmp3000,ile değiştiririm hayırlısı bakalım
  • quote:

bırkac sey daha sormak ıstıyorum..iki sesli bluray filmlerde sesi değiştirmek için ikinci sese geçmek için ses seçenegı var dımı bu medıa playerlarda...birde bu cıhazlar 3 d fılmlerı oynatmıyor sanırım..sunu merak edıyorum..cıhaz 3d fılmı hıcmı cmıyor yanı fortmatmı farklı..yoksa acıpta tv ye 3 d olarakmı gondermıyor..3 d tvım var..3 d cıhazmı beklesem dıyorum bı yandanda..bun aldık dıyelım..seney 3 d medıa player cıkacak usefer bu elımde kalacak...

İki sesli DUAL filmler için ses değiştirme opsiyonu var HMP3000 de. Kumandadan options tuşuna ve sonrasında audio tuşuna basınca ses seçenekleri çıkıyor ve gayet seri bir şekilde ve takılma olmadan ses değişimi yapılabiliyor.

Cihaz 3D filmi oynatmıyor demek yanlış olur. Ancak 3D filmden kastettiğiniz nedir? Örnek 3D Half SBS 1080p filmleri aynen diğer 1080p filmlerde olduğu gibi cihaz kusursuz bir şekilde oynatıyor. Kastettiğiniz 3D bluray iso oynatımı ise zaten piyasada bunu oynatabilen media player yok bilebildiğim kadarıyla.

• Kardeşler bu cihazı dark cinemania ile mukayese edin, bende ikiside var cinemania buna 5 basar (bakın sallamadım 10 basar demedim) bir deneyin test edin paraya yazık etmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.