Arkadaşlar ben de ilk çıkan WD var . Film ve CD afiş veya kapaklarını klasörün içine folder.jpeg olarak atınca klasör afiş olarak görünüyor. Şİmdi Philips HMP 3000 aldım ve çok memnunum. Ancak film afişlerini göremiyorum. Bir çözümü var mıdır ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Çözümü yok.
quote:
Orijinalden alıntı: jclouseau
Arkadaşlar ben de ilk çıkan WD var . Film ve CD afiş veya kapaklarını klasörün içine folder.jpeg olarak atınca klasör afiş olarak görünüyor. Şİmdi Philips HMP 3000 aldım ve çok memnunum. Ancak film afişlerini göremiyorum. Bir çözümü var mıdır ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Olmazmı. Klasör, film ve fotoğraf ismi aynı olarak şekilde atarsan gösterir.
Örnek : avatar klasörü - avatar.mkv - avatar.jpg bu şekilde yaptığında Filmler bölümünde afiş gözükücek.
Elimde AC/DC'nin netten çektiğim Blu-ray'i var. Bu konseri media oynatıcıda nasıl izleyebilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2
Elimde AC/DC'nin netten çektiğim Blu-ray'i var. Bu konseri media oynatıcıda nasıl izleyebilirim?
Dosyanın formatı nedir? Media player in desteklediği bir dosyaysa harici diske atıp media playerin usb girişine diski bağlayarak izleyebilirsiniz.
Şu şekilde indi.
Sanırım remux denilen şeyden. ISO'ya mı çevireyim, ne yapayım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 15 Kasım 2011; 12:22:44 >
quote:
Şu şekilde indi.
Dün açmayı denedim lakin, BDMV adlı dosyayı açmaya çalıştığımda karşıma yine bir sürü dosya geliyor. Kısacası izleyemedim.
quote:
Dün açmayı denedim lakin, BDMV adlı dosyayı açmaya çalıştığımda karşıma yine bir sürü dosya geliyor. Kısacası izleyemedim.
BDMV klasorünü açıp klasörün içindeki .m2ts uzantılı dosyayı oynatmayı deneyiniz.
Akşam deneyeyim o zaman. Teşekkürler.
Arkadaşlar Merhaba;
hmp3000 için 2+1 ses sitemi tavsiyeniz ne olur acaba ortalama 250-300 tl gibi bir bütçem var. Bu aletele birlikte kullandığınız ve memnun kaldığınız ses sistemi hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: man2believe
quote:
Orijinalden alıntı: jclouseau
Olmazmı. Klasör, film ve fotoğraf ismi aynı olarak şekilde atarsan gösterir.
Örnek : avatar klasörü - avatar.mkv - avatar.jpg bu şekilde yaptığında Filmler bölümünde afiş gözükücek.
İsimin aynı olması önemli değil.Aynı klasörde olması yeterli.
quote:
Şu şekilde indi.
İso'ya dönüştürmen gerekiyor.
yeni aldığım cihazda ses sorunu vardı hb'ye geri göndermiş değişim talep etmiştim tam 25 gün oldu cihaz servisten hb'ye gelmiş, bugün philipsle görüştüm cihaza teknik bir müdahele yapılmadığını söylediler (sanırım cihaz sağlam demeye çalışıyorlar) hb ile görüşmemdede aynı cihazı yeniden göndereceklerini söylediler, bende istemediğimi iade etmek istediğimi belirttim, ilgili birime bildiriyorum dedi, kısacası başımıza belayı aldık şimdi iadeyi kabul etmeyecekler uğraşacağız yada eski cihazı geri gönderecekler yine seste sorun olacak elimizde patlayack alet, bir daha hb den bişey alırsam allah belamı versin...
Arkadaşlar ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. hiçbir sorun yaşamadım ve beklediğimden daha iyi çıktı. görünüm, performans ve kalite olarak. oynatamadığı format denk gelmedi bana ve forumda bahsedilen altyazı sorunu da giderilmiş anladığım kadarıyla çünkü bende yazı karakterlerinin büyümemesi gibi bir sorun olmadı. gürüntü kalitesi çok iyi, şimdi bu cihazla uyumlu optik ses girişli (dolby digital hareketli sesleri alabilmek için) bir sinema sistemi almak istiyorum. bu şekilde cihazı optik ses kablosuyla diğer ev sinema sistemine bağlayan arkadaşlar varsa 5.1 kanaldan hareketli dolby digital ses alabiliyorlar mı? deneyen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim. almayı düşündüğüm ürün: http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ht-d350-ht-d350-ev-sinema-sistemi,-330-w,-usb,-hdmi,-5+1/productdetails.aspx?I_ID=55370
quote:
Orijinalden alıntı: madmax48
Arkadaşlar ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. hiçbir sorun yaşamadım ve beklediğimden daha iyi çıktı. görünüm, performans ve kalite olarak. oynatamadığı format denk gelmedi bana ve forumda bahsedilen altyazı sorunu da giderilmiş anladığım kadarıyla çünkü bende yazı karakterlerinin büyümemesi gibi bir sorun olmadı. gürüntü kalitesi çok iyi, şimdi bu cihazla uyumlu optik ses girişli (dolby digital hareketli sesleri alabilmek için) bir sinema sistemi almak istiyorum. bu şekilde cihazı optik ses kablosuyla diğer ev sinema sistemine bağlayan arkadaşlar varsa 5.1 kanaldan hareketli dolby digital ses alabiliyorlar mı? deneyen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim. almayı düşündüğüm ürün: http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ht-d350-ht-d350-ev-sinema-sistemi,-330-w,-usb,-hdmi,-5+1/productdetails.aspx?I_ID=55370
Bence hmp3000'e optik kablo ile bağlantı yapıp ses sistemi kullanan yok. Sanırım herkes tv'den dinliyor sesi. Çünki ben daha önce sormuştum herhangi bir cevap gelmedi kimseden.
kanobi Onbaşı
[X]
Dün; 15:48:45
Arkadaşlar Merhaba;
hmp3000 için 2+1 ses sitemi tavsiyeniz ne olur acaba ortalama 250-300 tl gibi bir bütçem var. Bu aletele birlikte kullandığınız ve memnun kaldığınız ses sistemi hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz.
22 punto üzerine çıktınız yani ? Ben en güncel sürücüyü kullanıyorum ama 22'nin üzerine çıkamıyorum. Benimle aynı durumda olan da çok insan var. Zahmet olmazsa ekran görüntünüzü paylaşır mısınız ?
arkadaşlar, bu cihaz elime bugün geçti. bu cihazı ek bir usb kablosu HDD'ye bağlasam , sonra da ( optik ya da hdmı kablo kullanmadan) usb kablosu ile ses sistemime bağlasam, sesi ses sitemimden alırmıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: madmax48
FMP3000 media player DTS ve Dolby Digital5.1 sesleri desteklemektedir. Dolayısıyla DTS ve Dolby Digital 5.1 destekli ses sistemleri ile kullanabilirsiniz. Bir üstteki mesajımda belirttiğim gibi, almayı düşündüğünüz ses sisteminin optik ses girişinin olması, DTS ve Dolby Digital 5.1 destekli olması kafidir. Piyasadaki hemen hemen tüm ev sinema sistemlerinde optik giriş, DTS ve Dolby Digital desteği de bulunmaktadır.
quote:
Orijinalden alıntı: a.ozan
arkadaşlar, bu cihaz elime bugün geçti. bu cihazı ek bir usb kablosu HDD'ye bağlasam , sonra da ( optik ya da hdmı kablo kullanmadan) usb kablosu ile ses sistemime bağlasam, sesi ses sitemimden alırmıyım?
Öncelikle cihazınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanınız. Bahsetmiş olduğunuz şekilde ses alamazsınız maalesef.
quote:
Orijinalden alıntı: Balitto
quote:
Orijinalden alıntı: a.ozan
Öncelikle cihazınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanınız. Bahsetmiş olduğunuz şekilde ses alamazsınız maalesef.
Teşekkür ederim yanıt için. O halde mecburen optik ile bağlayacağım.