Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: B.Ö.K.S.

Kardeşler bu cihazı dark cinemania ile mukayese edin, bende ikiside var cinemania buna 5 basar (bakın sallamadım 10 basar demedim) bir deneyin test edin paraya yazık etmeyin.

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederiz.
    Ancak bu tür karşılaştırmaları yapan arkadaşlarımızın, karşılaştırdıkları cihazların hangi yönlerden bir diğerine göre üstün ve/veya zayıf olduklarını da yazarlarsa almayı düşünen arkadaşlara daha fazla yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balitto

quote:

Kardeşler bu cihazı dark cinemania ile mukayese edin, bende ikiside var cinemania buna 5 basar (bakın sallamadım 10 basar demedim) bir deneyin test edin paraya yazık etmeyin.

Ancak bu tür karşılaştırmaları yapan arkadaşlarımızın, karşılaştırdıkları cihazların hangi yönlerden bir diğerine göre üstün ve/veya zayıf olduklarını da yazarlarsa almayı düşünen arkadaşlara daha fazla yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

Eğer konuyu okusanız göreceksiniz ki

Kumanda çekim gücü vede altyazı büyüklüğü phlıpsde sorun, yazılım desteği hiç yok gibi,

bunlarınh hiç biri cinemaniada yok, her ikiside çakma çin malı, ama bu altyazı olayı insanı sinir ediyor, 40' tv de altyazıyı büyütme programları iel büyüterek izliyorsanız bence büyük sorun, ben şahsen altyazının küçüklüğünden çok rahatsızım, phlıps depoma kaldırdım orada duruyor.

• sagolun..bırkac sorum daha olacka..half sbs ile 3d bluray iso arasındakı fark nedır..half sbs fılmerı 3 d gozlukle 3 d tvmle bu cıhazda ızleyebılrmıyım..bırde mesela bazen fılmın sesı gerıden gelıyor tv nın usb sındede oluyor dıvxplayerdada..hemen ılerı gerı sarma yapıp baslatıyorum duzelıyor..pc de boyle bı sorun hıc yasamadım..pekı bı cıhazda boyle sesın goruntuden bırkacsanıye sonra gelmesı gıbı bı durm oluyormu..herzaman yapmıyor arada sırada oluyor 1 fılmde 1-2 kez örneğin..bırde böks sana sunu sorım..5 basar demıssın..altyazı 1cı basamak:)) diğer 4 öezelliği nedir bu senın önerdiğin medianın..
  • bırde hmp5000 ın nezaman cıkacak bır bılgı varmı..5000 nın 3000 bınden farkı nedır..goruntude falan farkı varmıdır.. beklemeye degermı 5000 ını
  • quote:

quote:

quote:

Kumanda çekim gücü vede altyazı büyüklüğü phlıpsde sorun, yazılım desteği hiç yok gibi,

bunlarınh hiç biri cinemaniada yok, her ikiside çakma çin malı, ama bu altyazı olayı insanı sinir ediyor, 40' tv de altyazıyı büyütme programları iel büyüterek izliyorsanız bence büyük sorun, ben şahsen altyazının küçüklüğünden çok rahatsızım, phlıps depoma kaldırdım orada duruyor.

Kumanda çekim gücü philips de sorunsuz,altyazı için diyeceğim bişey yok ama kumanda olayını yanlış değerlendirmişsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: arokh

quote:

quote:

quote:

Kumanda çekim gücü philips de sorunsuz,altyazı için diyeceğim bişey yok ama kumanda olayını yanlış değerlendirmişsiniz.

Size bir tane saglam denk gelmiştir sonuçta hepsi çakma çin malı,

ben gördügümü yazdım, bana göre altyazısı küçük ürün almak akıl işi değil, filmi indir sonrada altyazı büyükmet için ugşaş, sonrada burada bu dandik ürünü babanın malı giib savun

fanatik türklerim benim.

• Fanatiklikle benim yazdıklarımın ne ilgisi var... Cihazın eksi yönlerini de yazdım.
  • herkezın her cıhazdan mutlaka sıkayetlerı olur..senın dedıgın cıhazında bazı kısılerde altyazı sesten sorna gelıyormus..phılıpsın bu modelı butun formatları yag gıbı okumus 1080 p 33 gb fılmerı dahıl..o yuzden tercıhım phılıps olacak sanırım..kasasıda cok şık gorunuyor..altyazıda resımlere baktıgımd abana cok kucuk gelmedı..benım ekran 102 cm..sorun olacagını sanmıyorum..altyazıdan baska bır ustunlugu varsa senın onerdıgın cıhazın onu soylersen degrlenedırebılırım...15 ınde alıcam..3 gun daha dusunme hakkım var yani.
  • @BÖKS
    Lafı kime dokunduruyorsun anlamadım.. Biraz açık konuş.. Ben bu cihazı 2 aydan beri kullanıyorum.Açmadığı
    bir tek film olmadı,bununla övünmüyorum... Zaten böyle cihazların hepsi açmak zorunda.. Hız konusunda da
    cihazdan çok memnunum takıldığı hiç bir olmadı. Altyazı sorun olarak kabul edilebilir ama benim için dert değil.. 22 değeri
    bana yetiyor ama yetmeyen de vardır mutlaka...

Kimseye cihazla ilgili tavsiyede bulunmadım. Şimdiye kadar yazdıklarım cihazla ilgili deneyimlerimdi... 116 tl'lik cihazdan
    benim zaten fazla beklentim yok.. Cepde para olsaydı Dune'ni en üst seviye cihazını almasını da bilirdim.
  • Ben isim vermedim,

genel durum değerlendirmesi yaptım, neden alındınız, yazdıklarım yurdum insanı gerçeği, Türkiyenin her köşesini gezmiş biri düşünceleri bunlar, arada konu dışına takılmak bile yeterli, yeni nesil için,

bende yazdığım gibi bunu, onu alın demedim, kimseye bu marka süper demedim, kullandığım bir kaç ürüne göre yorumladım,

vede sonuçdada kardeşim dedim al eline (eğer imkanın varsa) test et, kurcala, gör, bütün HDD film içişndeki formatları oynat gönlüne uyarsa al dedim,

hiç bir şeyin fanatiği değilim ben dünya insanıyım, ben neysem israillide, ermenide insan, beşiktaşda büyük, galatada, fenerde, iyi olan kazansın derim.

Ama bunu bir türlü anlatamam.
  • Burada konu medya player, israil,ermeni,fener,gs nereden çıktı?
  • Anlamanı beklemedim.
  • Burada konumuz Philips HMP3000 arkadaşlar. Lütfen konuyu bulandırmayın. Burada herkes birbirine yardım etmek ve birilerinden yardım almak istiyor. Bu kadar.
  • boks senın dedıgın medıa playerın baska ıyı ozlelıgı hangısı dedım cevap vermöedın..altyazıdan baska bı farkı yokmu meteettıgın cıhazın..altyazı banada yeter 22 40ınc de ızlıcem..ıkısınde kullanmısın..altyazıdan baska kotu olan ne phılıpste..
  • quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

boks senın dedıgın medıa playerın baska ıyı ozlelıgı hangısı dedım cevap vermöedın..altyazıdan baska bı farkı yokmu meteettıgın cıhazın..altyazı banada yeter 22 40ınc de ızlıcem..ıkısınde kullanmısın..altyazıdan baska kotu olan ne phılıpste..

Benmi methettim cihazı ne zaman ettim, heryere yazıyorum gidin bakın test edin beğendiginizi alın dedim, neyi methettimki Allah için okudugunuz anlayın,

sana yetiyorsa sen alacaksın onu bananeki, benmiyim o firmanın sahibi, yada birileri gibi satıcıda değilim avantada almıyorum.
  • dostlar soyle bır problemım var fılmın ıcınde hemde dısında altyazı mevcut fakat karekterlerde problem var acaba phılıps fılmın altayzısı hem ıcerde hem dısarda olursa otomatık olarak ıcındekınımı goruyor acaba?bu yuzdenmı altyazı karekterlerı bozuk cıkıyor? ne dersınız?
  • Kardeşler bu cihazı dark cinemania ile mukayese edin, bende ikiside var cinemania buna 5 basar (bakın sallamadım 10 basar demedim) bir deneyin test edin paraya yazık etmeyin demıstın..burda 5 baar gıbı cok ıdalı bı yorumda bulunmussun..sana bırkackez sordum altyazıdan baska 5 basacak ozellıgı ne dıye.bırsey demedın..5 basar demek buyuk bı idda bence..metedebılırsın hem bunda bıseyde yok..ben cıhazımı begenırsem metederım herkez en iyisini alsın diye överim...
  • cıhaz idare eder nakadar para okadar köfte
  • cihazı 1 aydır kullanıyorum. ilk aldığım arızalı çıktı iade ettim. vatantan ,nternet üzerinden sipariş vermiştim. belki kargoda falan sıkıntı olmuştur bilemiyorum.

ancak 2.aldığım cihazda sorun yok şimdilik.
    cihaz tüm formatları açıyor. özellikle yüksek boyuntlu mkv. dosyalarını süper hiç takılmadan gösteriyor. 12 saat izledim bana mısın demedi.

alt yazı 22 puntoya kadar ancak zaten yeterli. bundan büyüğü film izlemene engel oluyor zaten.
  • Arkadaşlar ben de ilk çıkan WD var . Film ve CD afiş veya kapaklarını klasörün içine folder.jpeg olarak atınca klasör afiş olarak görünüyor.
    Şİmdi Philips HMP 3000 aldım ve çok memnunum. Ancak film afişlerini göremiyorum. Bir çözümü var mıdır ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.