Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frux

Benim cihaza da nazar değdi bugün.. kumanda ile kapatınca, stand-by'a geçip, kırmızı ışık yanmıyor.. usb devreden çıkyor fakat mavi ışık yanık kalıyor..
    Tekrar açmak istersem de açılmıyor.. ancak adaptörün fişini çıkartıp takarsam stand-by'a geçiyor.. o zaman tekrar açabiliyorum.. Video oynatması ve diğer fonksiyonları sorunsuz çalışıyor..
    Vatan'dan alalı 3 ayı geçti.. acaba Vatan'a mı götürsem yoksa, doğrudan servise mi götüreyim..?!

ayni sorun benim cihazda da var.. sizinkinin durumuna gore ben de servise veriyim.. sonuc alinca yazarsaniz sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Dün, Batman Gotham Knight filmini seyretmek istedim lakin bir sorun oluştu: Anime normalde japonca lakin anime de karakterlerin sesi değil de, 3.şahıs bir kişinin sesi geliyordu ve ingilizce konuşuyordu! PC de izlemek istersem sorun yok, ama media player de oluyor. Sorunu nasıl giderebilirim? Bir de bazı film ve animeler de Türkçe karakterler bozuk çıkıyor, ne yapmam lazım?

"Option" tuşundan audio seçimine gir filmdeki sesleri oradan seçebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtertac

quote:

Orijinalden alıntı: frux

Benim cihaza da nazar değdi bugün.. kumanda ile kapatınca, stand-by'a geçip, kırmızı ışık yanmıyor.. usb devreden çıkyor fakat mavi ışık yanık kalıyor..
    Tekrar açmak istersem de açılmıyor.. ancak adaptörün fişini çıkartıp takarsam stand-by'a geçiyor.. o zaman tekrar açabiliyorum.. Video oynatması ve diğer fonksiyonları sorunsuz çalışıyor..
    Vatan'dan alalı 3 ayı geçti.. acaba Vatan'a mı götürsem yoksa, doğrudan servise mi götüreyim..?!

ayni sorun benim cihazda da var.. sizinkinin durumuna gore ben de servise veriyim.. sonuc alinca yazarsaniz sevinirim..

Sonucu beklemeye gerek yok.. Zaten sorun giderilemezse bile yenisini veriyorlar..
    Daha evvel arkadaşımın lcd tv'yi yapamadılar yenisi verilmişti..
    Bir an evvel servise götürün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 2 Kasım 2011; 12:04:47 >

• arokh,

Teşekkürler. Akşam eve gidince deneyeceğim.

furniture78,

299 TL mi? Pahalı geldi bana. 205 TL gibi br fiyattan satışa çıkacaktı diye biliyorum!
  • çok kullanışı bir alete benziyor kafamı karıştırdı
  • sırf Ankara'da kızılaydaki "yetkili" philips servisi yüzünden artık philips almıyorum.

yine de cihaz güzelmiş.
  • Bende bir haftayı doldurdum cihazla, nazar değmesin çok güzel çalışıyor. 42" panelde izliyorum, altyazı boyutu gayet güzel bence. Ses sistemine de optikten bağladım, DTS ile mermiler havada uçuşuyor. Güzel cihaz yapmışlar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: menerio

Bende bir haftayı doldurdum cihazla, nazar değmesin çok güzel çalışıyor. 42" panelde izliyorum, altyazı boyutu gayet güzel bence. Ses sistemine de optikten bağladım, DTS ile mermiler havada uçuşuyor. Güzel cihaz yapmışlar. :)

Cihaz güzel olmasına güzel de burada bazıları 100 tl lik cihazdan 1000 tl lik cihazın performansını bekliyor... Cihazı eleştirenlerin
    söyledikleri tek söz "menü çok basit" şeklinde oluyor... Menünün sade ve eternet olmaması cihazının hızını aslında arttıyor ama milletde
    bu cihazdan Dune performansı bekliyor.
  • Bu cihazın kullanım amacı basit, download yaptığınız bilgisayara flash bellek veya hdd bağlayacaksınız.
    Download bitince çıkarıp bu cihaza takıp izleyeceksiniz.
    Menü basit ama her işinizi görüyor, karışık olsa bu seferde menülerden geçiş hızı yavaş diyenler olacaktır.
    Alet zaten 115 TL, panelinde media player özelliği olmayanların mutlaka alması gereken bir cihaz.
    Oynatmadığı format, çözmedi ses yok, daha ne olsun.

Ben o yüzden aldım, çokta memnunum.
  • quote:

arokh,

furniture78,

299 TL mi? Pahalı geldi bana. 205 TL gibi br fiyattan satışa çıkacaktı diye biliyorum!

İki gün önce Philips Müşteri Temsilcisine medya oynatıcının max 22'lik yapılabilen altyazısı sorununun giderilmeai ve HMP5000 ile ilgili sormuş olduğum sorulara verilen cevap aşağıdadır.

"Tuketici Danisma Merkezimize iletmis oldugunuz e-mailiniz icin tesekkur ederiz.

Belirtmis oldugunuz konunuz ile ilgili olarak; HMP3000 model numarali urunumuz cok yeni oldugundan dolayi henuz bir yazilim calismasi mevcut degildir. Talepleriniz ilgili birimlerimize aktarilacaktir. HMP5000 model numarali urunumuz ise Kasim Ayinda stoklarimiza girmis olacak ve fiyati 229,90 TL dir.

Her turlu konu ve onerilerinizde size yardimci olmaktan mutluluk duyariz.

Saygilarimizla
    Turk Philips T. A.S.
    Tuketici Danısma Merkezi

• quote:

Orijinalden alıntı: cokkek

quote:

arokh,

furniture78,

İki gün önce Philips Müşteri Temsilcisine medya oynatıcının max 22'lik yapılabilen altyazısı sorununun giderilmeai ve HMP5000 ile ilgili sormuş olduğum sorulara verilen cevap aşağıdadır.

"Tuketici Danisma Merkezimize iletmis oldugunuz e-mailiniz icin tesekkur ederiz.

Belirtmis oldugunuz konunuz ile ilgili olarak; HMP3000 model numarali urunumuz cok yeni oldugundan dolayi henuz bir yazilim calismasi mevcut degildir. Talepleriniz ilgili birimlerimize aktarilacaktir. HMP5000 model numarali urunumuz ise Kasim Ayinda stoklarimiza girmis olacak ve fiyati 229,90 TL dir.

Her turlu konu ve onerilerinizde size yardimci olmaktan mutluluk duyariz.

Saygilarimizla
    Turk Philips T. A.S.
    Tuketici Danısma Merkezi

valla bende hmp 5000 i beklemekten sıkıldım hmp 3000 siparişini verdim dün 5000 in ne fiyatı belline çıkacağı tarih.

• arkadaşlar vatan bilgisayardan kaç günde elinize ulaştı?
  • arkadaşlar sizde wmv video dosyalarini aciyor mu benim kardesim wmv ders videolari var aciyor diye aldik surpriz desteklenemeyen video vs yazisi çıktı halbuki internet sitelerinde destekledigi video formatlari icinde wmv yaziyor ama acmadi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furniture78

arkadaşlar vatan bilgisayardan kaç günde elinize ulaştı?

Ben akşam 5 gibi sipariş geçtim, 2 günde geldi diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impressM

arkadaşlar sizde wmv video dosyalarini aciyor mu benim kardesim wmv ders videolari var aciyor diye aldik surpriz desteklenemeyen video vs yazisi çıktı halbuki internet sitelerinde destekledigi video formatlari icinde wmv yaziyor ama acmadi.

Cihazın WMV desteği V9 için acaba sizdeki videolar farklı bir versiyon olabilir mi ?
  • Valla çok ama çok memnunun. Taş gibi. Philips fan boyu olasım geldi. Tek sorun şu yazı rengi, boyutunu falan hafızaya alsa yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impressM

arkadaşlar sizde wmv video dosyalarini aciyor mu benim kardesim wmv ders videolari var aciyor diye aldik surpriz desteklenemeyen video vs yazisi çıktı halbuki internet sitelerinde destekledigi video formatlari icinde wmv yaziyor ama acmadi.

WMV format videoların bir çoğunu oynatıyor ama; açıklamalarda > *WMV7/8 desteklenmez, ** quick time formatı
    desteklenmez
    yazıyor..
  • quote:

Valla çok ama çok memnunun. Taş gibi. Philips fan boyu olasım geldi. Tek sorun şu yazı rengi, boyutunu falan hafızaya alsa yeter.

Altyazı rengi default beyaz ve font boyutu:20 ama; film oynarken 2 saniyede pause yapıp, yazı boyutunu 22 yapıyorum sadece.. Bu o kadar önemli aslında

*Bu media player için sadece altyazı boyutunun biraz daha kalın font (arial) ve altyazı boyutunu 1-2 kademe büyütebilmek için mod yazılım yapılması lazım.. Zaten altyazı ayarında 22 kademenin altı olan 21-20 ve 19 font büyüklüğünü hiç kimse kullanmıyordur.. Bu ayar 22-23-24-25 olarak düzenleyip, yeni bir final yazılımı yapsalar yeterli olur.. Bu cihazın bundan başka bir eksi yünü yok sanıyorum..
  • Alt yazı gömme programları ile ayarlasak, bir şey farkeder mi?
  • quote:

Alt yazı gömme programları ile ayarlasak, bir şey farkeder mi?

AVIAddXSubs programı ile bir dakika da hallediyorum..
    (default ayarda; altyazı ekranın ortasına yakın çıkar)

Altyazı ayarlarını Hmp3000'e göre ayarlamak gerekiyor..

X.sub: ok
    Font: Microsoft sans serif veya *arial
    Font size:30
    Width: 100
    Outline zize: 2
    Center At: 365
    Vertical position: 540

Bu altyazı fontu tam istediğim gibi
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.