Şimdi Ara

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
16
Favori
109.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Vatan Bilgisayar'ın sitesinden hdmi kablo ve usb bellek ile verdim siparişimi. Umarım memnun kalırım üründen. :)

Memnun kalacağınızı düşünüyorum. Sadece altyazı maksimum boyutu küçük gelebilir ama bir süre sonra alışırsınız.

İnşallah. Ürünüm kargoya verilmeye hazırmış. Umarım bu haftasonu na elimde olur. Sırf animelerimi 82 ekranda izlemek için aldım şu ürünü.

• Bugün vatanda %25 indirim var. İlgilenenler için iyi fırsat olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dursuna

Bugün vatanda %25 indirim var. İlgilenenler için iyi fırsat olabilir.

104 tl'ye geliyor. fiyat gerçekten iyi.
  • arkadaslar bı cıhaz 3 d filmleri desteklıyormu.. hdmi 1.4 olması lazımıs sanırım 3 d desteklemesı ıcın..bu cıhazda 1.3 var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

arkadaslar bı cıhaz 3 d filmleri desteklıyormu.. hdmi 1.4 olması lazımıs sanırım 3 d desteklemesı ıcın..bu cıhazda 1.3 var..

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER
  • frux resmı gordum 3d yazıyor fakat..bazıları ustunde yazdıgına bnakmayın 1,4 hdmı gerekır falan demısler..oyle bısey varmı..3 d acıyormu sen denedınmı 3 d fılm..
  • Merhabalar,
    Philips 3000 alma arifesindeyim,alma işini bugün bitirmek istiyorum,ancak kafama takılan bir kaç konu var,cevaplarınızla yardımcı olursanız çok makbule geçiçek.
    Cihazı bizzat görmedim,ama inceleme ve belirtilen özelliklerine göre ;http://www.iboum.com/pr/ph3000.php

1 - Cihazın fanı yokmuş,bu nedenle uzun süreli kullanımlarda (mesala 5-6 saat) ısınma veya kullanımı etkiliyecek bi sorun çıkarmı.

2 - Yine inceleme sitelerinde okuduğum kadarıyla optik (ses) çıkışı yok deniliyor,kullandığım ses sistemi malesef optik girişli( sony ancak 7-8 senelik bi model) optik çıkış varmı

3- Buradan edindiğim bilgiye göre; kullanma kılavuzunda maksimum HDD kullanım kapasitesi 1 tb'imiş,ancak yine burada bir arkadaş 2 tb'lik harici'yi gördüğünü yazmıştı,merak ettiğim husus daha fazla kapasiteler bağlanabilirmi( usb hub ile )

4- Benim arşivim(7 tb civarı) yarıya yakını buluray M2TS remux ( bdav ) ,m2ts formatını okuyormu ve okutabiliyorsa yüksek bit rate'li filmlerde sorun çıkartıyormu( donma...vs.

Şuan aklıma gelen sorular bunlar,kullanıcı arkadaşlar acil cevaplarsa çok sevinirm.(bugün netten sipariş vermek istiyorum)

Teşekkürler.

• Sırasıyla:
    1-Isınma sorunu yok.
    2-Optik çıkış mevcut.
    3-2TB'lik diski okuyor.Hub'la denemedim ancak onu da okuyacağından eminim.
    4-m2ts denemedim.Sanırım bunda da sorun olmaz.
    5-Ek olarak,BD iso'yu açıyor.Denenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesem -- 29 Ekim 2011; 16:32:35 >
  • 3 d varmı izleyen açıyormu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesem

Sırasıyla:
    1-Isınma sorunu yok.
    2-Optik çıkış mevcut.

4-m2ts denemedim.Sanırım bunda da sorun olmaz.[/color] m2ts zaten çalışıyor,sorun yok.
  • quote:

frux resmı gordum 3d yazıyor fakat..bazıları ustunde yazdıgına bnakmayın 1,4 hdmı gerekır falan demısler..oyle bısey varmı..3 d acıyormu sen denedınmı 3 d fılm..

Demo 3D video'lar denedim açıyor.. Önemli olan Tv'nin 3D olması.. Philips gibi bir dünya devi 3D desteklemeyen bir cihazın üzerine 3D yazabilir mi?
    http://www.demo-world.eu/trailers/high-definition-trailers.php
  • ok sagol..tv ım 3 d.. 3d lerı acıyor dıyosun..pekı hdmi 1.4 varmı bu cıhazda.bazılarında 1.4 var medıa playerlerın 1,4 tekı fark ne..3 boyutla alakalımı..
  • quote:

ok sagol..tv ım 3 d.. 3d lerı acıyor dıyosun..pekı hdmi 1.4 varmı bu cıhazda.bazılarında 1.4 var medıa playerlerın 1,4 tekı fark ne..3 boyutla alakalımı..

Sertirifikalı ve test edilmiş 3D HDMI 1.3 kablo olursa, 3D görüntüyü aktarabilir.. Piyasada satılan HDMI kabloların bir çoğu 1.0 ya da 1.2
    Orjinal gerçek 1.3a veya 1.3b HDMI kablo ile sorunsuz 3D Blu-ray seyredilebilir
    http://www.highdefdigest.com/news/show/Industry_Trends/HDMI/3D/HDMI_13_Will_Support_3D_After_All/4002

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 29 Ekim 2011; 23:06:17 >

• ok frux sagol..bende bunu almayı dunsuyorum..şık duruyor alet.. 40pfl9705 aldım ona bağlamayı dusunuyorum hem takım olur..bırde darklar var..acaba dırek bunu alsammı yoksa arastırsaamı bıraz dhaa dıyorum..bu alette memnun olmadıgın bır yanı veya buzaman kadar su formatı acmadı dedıgın bır format varmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesem

Sırasıyla:
    1-Isınma sorunu yok.
    2-Optik çıkış mevcut.

Cevap için teşekkürler,dün yanıtlayamadım,neredeyse bütün gün VATAN bilgisayardan sipariş vermeye uğraştım.neyse sonunda sipariş okey,104 tl ,10 taksit.
  • quote:

ok frux sagol..bende bunu almayı dunsuyorum..şık duruyor alet.. 40pfl9705 aldım ona bağlamayı dusunuyorum hem takım olur..bırde darklar var..acaba dırek bunu alsammı yoksa arastırsaamı bıraz dhaa dıyorum..bu alette memnun olmadıgın bır yanı veya buzaman kadar su formatı acmadı dedıgın bır format varmı..

Video codec olarak bir sorun yok fakat, sadece altyazı için iyileştirme yazılımı yapılması lazım.. altyazı boyutunu 19-22 arası büyütebiliyoruz.. altyazı boyutunu 22'den daha da büyük yapabilsek daha iyi olur ve bir de aria font yapsalar süper olur..
  • altyazı kucukmu kalıyor okunmuyormu..bırde altyazı rengını degısıtırebılıyoruz sanırım dımı..
  • quote:

altyazı kucukmu kalıyor okunmuyormu..bırde altyazı rengını degısıtırebılıyoruz sanırım dımı..

Altyazı küçük değil 40 inç ekranda gayet yeterli ama 32 ve daha küçük ekranda tam yeterli olmayabilir.. Altxazı rengi değişiyor..
  • ok dostum sagolasın..bende alıcam bundan ayın 15 ı gıbı..tv ıyı yenı aldım sıkıstım suara o yuzden beklemedeyım..dıger cıhazlardan vazgectım odarktan falan..bunu almaya karar verdım..tavsıyen varsa bundan daha ıyısı onuda soyelrsen sevınırım..100 150 yı gecmıcek fıyatlarda tabı..
  • Aslında 22-23 de yeterli ancak daha büyük yapılabilir.Asıl sorun ayarlarınızın kalıcı olmaması.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.