Şimdi Ara

Philips HMP5000 HD medya oynatıcısı ANA KONU * İnceleme ve Fotoğraflar (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
12
Favori
115.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

bu üründenmi alsam 7001 mi alsam.. karar veremedim bir türlü

7001 alacaksan vatan pc den %30 indirimle al.Yanlış hatırlamıyorsam 209 tl'ye düşüyor.Ben 7001 kullanıyorum tavsiye ederim.
  • fehmi02 F kullanıcısına yanıt
    wifi şifresini kesinlikle doğru hatırlıyorum yani ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum ama sorun çözülür diye bir deneyebilirim
  • fehmi02 F kullanıcısına yanıt
    blueray ve ıso dosyalarını açmadığını bilmiyordum pek çok film bu formatlarda değil ama gene de bu özellik olmaması kötü oldu
  • Sunny lcd tv im var film oynatmıyor sadece mp3 jpg gibi dosyaları açıyor bu cihazı hdmi girişinden bağlasam ve flash belleği bu cihaza bağlasam film izleyebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyranooo

wifi şifresini kesinlikle doğru hatırlıyorum yani ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum ama sorun çözülür diye bir deneyebilirim

Hatirlama degil hocam.

Sadece rakamlardan oluşan sifrede sorun çıkarmayabilir. O nedenle sadece rakam yapip deneyin.

Bide 3D, DVD iso, , blueray iso oynatiyor. Sorun yok. DVD menusunde de sorun yok.

Sadece 3D olan Blueray isolari acmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbaros Hayreddin Paşa

Sunny lcd tv im var film oynatmıyor sadece mp3 jpg gibi dosyaları açıyor bu cihazı hdmi girişinden bağlasam ve flash belleği bu cihaza bağlasam film izleyebilir miyim?

Tabi ki izlersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackSp@rrow

quote:

Orijinalden alıntı: Barbaros Hayreddin Paşa

Sunny lcd tv im var film oynatmıyor sadece mp3 jpg gibi dosyaları açıyor bu cihazı hdmi girişinden bağlasam ve flash belleği bu cihaza bağlasam film izleyebilir miyim?

Tabi ki izlersin.

Tamam hocam teşekkürler
  • Geçen yaz aldım.WD 1 tb' ile kullanıyorum hiçbir filmde problem yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim reyiz -- 12 Ocak 2014; 6:27:57 >
  • merhaba hmp 7001 kullanıyorum merak ettiğim şu

bilgisayardan kablosuz olarak alete bağlanmak istiyorum ip sini explorer a yazınca sadece kumanda olarak kullanılıyor
    ben kutuya bağlı flimleri bilgisayardan izlemek yada indirdiğim flimleri hard diski oynatıcıdan çıkarmdan atmak istiyorum mümkünmü

dreambox a ftp programı ile atabiliyordum bunda yokmu bu özellik
  • arkadaşlar cihazı aldıktan 1 kaç hafta sonra önce olmayan şu durum oluştu
    menülerde ve filmi yarıdan tekrar sonradan açtığımda ekranda bilgiler ileri geri tuşu yapınca görünüyor eskiden tam görünürdü
    örneğin bu resimde kumanda ile ileri geri yapınca bir seçenek daha görünüyor eskiden hepsi görünürdü
    birde film yarıdan tekrar açılınca tamam şeklinde uyarı çıkardı şimdi sadece beyaz ekran çıkıyor ok basınca film kaldığı yerden devam ediyor
    fabrika ayarlarınna döndürmeme rağmen sorun düzelmedi
     Philips HMP5000 HD medya oynatıcısı ANA KONU * İnceleme ve Fotoğraflar

• renk seçeneklerini biraz fazla yapınca ekranda bu seçenekler görünmüyor tekrar eski haline alınca normale döndü
    çok saçma bir programlama yapmış bu markaya yakıştıramadım
    bir de hepsiburada da bu ürün uzun süredir geçici olarak temin edilemiyor deniliyor bunun nedeni ne olabilir bilgisi olan var mı
  • cihazı notebook nasıl bağlayacağım arkadaşlar hdmı girişi yok notebookun
  • arkadaşlar elimde 47PFL6188K/12 bu model tv var bana philips wifi media connect programı lazım bazı arkadaşlar ilk sayfalarda programın linkini vermiş indirdim lakin program start project diyince hata veriyor.sanırım program başka model tv için elinde kod olan bu model için programı indirip paylaşabilirse çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyranooo

cihazı notebook nasıl bağlayacağım arkadaşlar hdmı girişi yok notebookun

Bağlasan ne olacakki?
    alakası yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar; ben HMP3000 kullanıyorum. cihazın performansından memnunum.

Bu cihazda network desteği yok. bu nedenle filmleri her seferinde bilgisayardan harici diske kopyalamak zorunda kalıyorum. sırf network ozelliği için HMP5000 alacağım.

bu cihazı KABLOLU olarak ev networkune dahil edebilir miyim ? evde kablosuzum iyi çekmiyor bu yüzden kablolu olarak dahil etmek zorundayım

windows 8.1 kullanıyorum.
  • subulur S kullanıcısına yanıt
    evet kablo ile edebilirsin bende kablo ile bağlıyım, pc de harddiscinin içinde paylaşıma açtığın klasörlere ulaşabilir kayıtlı film,müzik,resimleri izleyebilirsin, philips cihazından wifi yi kapalı tut yanlız çünkü wifi açıksa öncelikli ondan bağlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokırık -- 22 Nisan 2014; 13:08:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairplay33

arkadaşlar elimde 47PFL6188K/12 bu model tv var bana philips wifi media connect programı lazım bazı arkadaşlar ilk sayfalarda programın linkini vermiş indirdim lakin program start project diyince hata veriyor.sanırım program başka model tv için elinde kod olan bu model için programı indirip paylaşabilirse çok sevinirim.

Merhaba bu cihazdan bende mevcut film izlerken 32inç tv de 1280*720 çözünürlüğü olan videolar full ekran oluyor.

Ama bir arkadaşımda 46inç tv var ve o filmler tvye full ekran oturtamadığını söyleyledi.

Bende bu aralar bu boyutta tv düşünüyorum siz ne gibi ayar yapıyorsunuz full ekran oluyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEN BUGÜN BAFRADAN HMP 5000 MEDİA PLAYER İNCELEMEMİ GÖSTERMEK İSTERİM.

CİHAZIN KUTUSU
  • CİHAZIN KUTU İÇERİĞİ
  • TELEVİZYON SAMSUNG le40a553p4rxxh
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.