Şimdi Ara

Philips HMP5000 HD medya oynatıcısı ANA KONU * İnceleme ve Fotoğraflar (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
12
Favori
115.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çok ciddi bi sorunum var. hmp5000 i geçen hafta aldım fakat bazı filmlerde takılma oluyor sebebini anlayamadım. 1 tb lık harici diski bağlayarak izlediğim filmlerde mesela H264. 1920*800 23.00 fps olan 12 gb lık bir filmi devamlı takılarak gösteriyor. hemen hemen benze özellikli filmlerin tümünde aynı sıkıntı var. hariciyi direkt tv ye bağladığımda ise filmi sorunsuz oynatIyor. acaba sorun nerden kaynaklanıyor olabilir. haricinin 1 tb olması olabilir mi? kimileri usb çoklayıcı ile bağla demiş usb 3.0 özellikli olduğundan harici.

çok sıkıntı verici bi durum. acaba dosya boyutu ile alakalı olabilir mi diye düşündüm genelde 6-7 gb ın üstündeki filmlerde oluyor bu bi tesadüf mü. sorunum çözülürse çok memnuno lucam kafayı yemek üzereyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metrostar
    acaba dosya boyutu ile alakalı olabilir mi diye düşündüm genelde 6-7 gb ın üstündeki filmlerde oluyor

Dosya boyutu ile ilgili olduğunu düşünmüyorum, aynı işlemciye sahip bir alt model hmp-3000 model de 30-35gb boyutlu remux mkv lerde bile takılma yok.
    Bahsettiğiniz filmlerin hepsi aynı gurubun sürümleri mi? Öyle ise belli bir gurubun filmlerine has bir durum olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 3 Kasım 2013; 23:45:47 >
  • geçen 30 gb lik film oynattım. hiç sıkıntı olmadı. hatta riplenmediği için mi nedir. ileri geri sararken daha hızlı sardı. normalde sıkıştırılmış mkv lerde ileri 4x ve yukarı yaptığımda ileri sarmıyordu bekliyordu. ama bu fgilmde 32x e kadar çok güzel bir şekilde ileri aldı. fiyatına göre gayet güzel bir oynatıcı bu fiyata yok zaten.
  • Beyler HMP7001 satıyorum. 3d iso destekli, smart tv li. Sıfır ayarında ve vatan garantili. Fiyat 150 TL
  • Dün Vatan'dan %30 indirimle 153 TL'ye aldım. Kablosuz ağa kolay bir şekilde bağlandı. Superonline'ın verdiği HG253S kullanıyorum. Bilgisayara bağlandığımda bazı klasörlere girebilirken bazılarını görmedi ve gördüğü bazı klasöre ve harddiske girmedi. LOGON FAILED uyarısı verip açılmadı. Daha önce XBOX ile paylaşıma açtığım klasörü gördüğünü farkettim. Görmeyen uyarı veren klasörle karşılaştırdığımda paylaşım seçeneklerinden EVERYONE ekledim sorun çözüldü.

USB 3.0 harici harddiskle takılmalar var, USB 2.0 ile daha iyi. Ağ üzerinden 720p de takılmalar var. küçük bir wmv dosyasında hiç sorun olmadı. Televizyonun usb sinden 1080p belgeselerde rahatça izleyemediğim için almıştım bu media playeri. beklentimi karşıladı, ancak hafif takılmalar var gibi görünüyor bu neden anlayamadım
  • Ne yazıkki cihaz çalışmıyor. Hiç elektrik gelmiyor. Cihazı aldığıma bin pişmanım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazıkki cihaz çalışmıyor. Hiç elektrik gelmiyor. Cihazı aldığıma bin pişmanım toplasan 100 film ancak izledim. Wi fi yada dlna hiç kullanmadim. Vatandan aldım almaz olaydim. Elektrik bağlı ama çalışmıyor.garantiye vericem

• hmp 5000 media playeri satıyorum,
    50 lira samsunda elden teslim, ya da her yere kargo ile gönderirim.
    satış sebebi lg smart tv aldım gerek kalmadı, vatandan 1 yıl önce 150 liraya aldım, en fazla 3 defa takmışımdır, kenarda kutusuyla öyle duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

hmp 5000 media playeri satıyorum,
    satış sebebi lg smart tv aldım gerek kalmadı, vatandan 1 yıl önce 150 liraya aldım, en fazla 3 defa takmışımdır, kenarda kutusuyla öyle duruyor.

Garantisi varmı? Cihazda herhangi bir problem varmı?
  • Cuma almıştım, bugün iade ettim. 6-7 gb 1080 mkv lerde takıldı devam etmedi. benimkinde sorun vardı. Bugün iade ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamparks

quote:

Garantisi varmı? Cihazda herhangi bir problem varmı?

Garanti=var
    herhangi bir problem=yok

• Arkadaşlar merhaba;

Aleti geçen sene almıştım O zamanlar media connect uygulaması ile ekranı tv de gösterebiliyordum. Arada taşınma işleri dolayısıyla bir süre kullanamadım. Şu an hem win8 de hem de win 7 de denememe rağmen ilgili uygulama açılır açılmaz kapanıyor. Yeni uygulama da buldum ancak işe yaramadı. Problem nedir acaba? bilgisayar ekranını kablo kullanmadan nassıl tv ye aktarabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bortubocek1900

Arkadaşlar merhaba;

Aleti geçen sene almıştım O zamanlar media connect uygulaması ile ekranı tv de gösterebiliyordum. Arada taşınma işleri dolayısıyla bir süre kullanamadım. Şu an hem win8 de hem de win 7 de denememe rağmen ilgili uygulama açılır açılmaz kapanıyor. Yeni uygulama da buldum ancak işe yaramadı. Problem nedir acaba? bilgisayar ekranını kablo kullanmadan nassıl tv ye aktarabilirim.

Bende cihazı 2.el olarak yeni aldım.

Kablosuz internete sorunsuz bağlandı. İnternet uygulamaları sorunsuz çalıştı.
    Modem: Airties RT206 Parola: Sadece rakamlardan oluşuyor. (b,g,n gibi sorunlar olmadı. Sanırım parola sadece rakamlardan oluşmalı.)

Önce Ağdan Bilgisayarı göremedi. Güvenlik duvarını kaldırdım olmadı. Antivirüsü kapattım gördü ve sorunsuz video oynattı. Sonra sadece Antivirüs güvenlik duvarını kapattım yine oldu. Antivirüs güvenlik duvarını kapatmak yeterli (Şimdilik izin vermeyi bilmediğimden paylaşım zamanı komple duvarı kapatıyorum)

Konuk hesabını açtım. Normal kullanıcı hesabına şifre koyup (1 yaptım) ağdan bilgisayarı görüyor.

Fakat paylaştığım Filmler Kalsörünü görüyor ama giremiyor. "Logon fail" hatası alıyorum. Film klasörlerini tek tek paylaşıma açınca görüyor.
    Yada "C:\Users\Public\Videos\Sample Videos"a dosyaları atınca direk görüyor. Bazen görmediği de oluyor. Direk film klasörünü paylaşıma açıyorum.

Genel olarak cihazdan memnunum.Beklentilerimi karşılıyor.

Sizin sorununuza gelince;

Sizde sırasıyla Güvenlik duvarı, Antivirüs, Antivirüs Güvenlik Duvarını deneyin. Büyük ihtimalle olur.
    Olmasa programı kaldırıp tekrar kurmayı deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fehmi02 -- 12 Aralık 2013; 12:42:18 >

• quote:

Arkadaşlar cihazı forumdan bir arkadaşa sattım.
    Mesaj göndermeyin artık.

• fehmi02 F kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler güvenlik duvarı ile ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü win 8 olan makinede antivirüs var win 7 de ise yok bilgisayar açılır açılmaz program kapanmakta ama akşam deneyeceğim. Anladığım kadarıyla sizin sorununuz dosyalara erişememekte, ben projeksiyon cihazı gibi kullanmak istiyorum aleti sonuca göre sizi bilgilendiririm. İyi akşamlar
  • 3 senedir sorunsuz kullanıyorum bendeki sürüm 1247... (genelde 720p izliyorum)

• arkadaşlar 1 gün önce bu ürünü Philips HD Media Player Wifi HDMI USB 2.0 (HMP5000/12) satın aldım
    herşey çok güzel 2 tane sıkıntı var biri önemsiz diğerine göre ama yazacam
    1- kumanda bu kaliteye hiç yakışmamış plastiği uyduruk ortadaki en çok kullanılan tuş ses yapıyor kullanırken ürüne kalitesiz hissi veriyor aslında öyle değil
    2- ne yaptıysam wifi ile bağlanamadım
    modemim pikatel airmax oda çok yakın 5 metre var yok ağı görüyor ancak şifreyi yazınca tarama başarısız oluyor
    açıkcası wifi için almamıştım ama çalışmaması yine de canımı sıktı bu konuda çözüm bulabilmiş arkadaşlar var mı forum çok dolmuş ilk 12 sayfayı taradım bir takım benzer sıkıntıları okudum ama daha fazla gidemedim
    çözüme gözüm pek ilişmedi
    yani çözümü yok mu wifi bağlantısı kuramayacak mıyım

• bu üründenmi alsam 7001 mi alsam.. karar veremedim bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyranooo

arkadaşlar 1 gün önce bu ürünü Philips HD Media Player Wifi HDMI USB 2.0 (HMP5000/12) satın aldım
    herşey çok güzel 2 tane sıkıntı var biri önemsiz diğerine göre ama yazacam
    1- kumanda bu kaliteye hiç yakışmamış plastiği uyduruk ortadaki en çok kullanılan tuş ses yapıyor kullanırken ürüne kalitesiz hissi veriyor aslında öyle değil
    2- ne yaptıysam wifi ile bağlanamadım
    modemim pikatel airmax oda çok yakın 5 metre var yok ağı görüyor ancak şifreyi yazınca tarama başarısız oluyor
    açıkcası wifi için almamıştım ama çalışmaması yine de canımı sıktı bu konuda çözüm bulabilmiş arkadaşlar var mı forum çok dolmuş ilk 12 sayfayı taradım bir takım benzer sıkıntıları okudum ama daha fazla gidemedim
    çözüme gözüm pek ilişmedi
    yani çözümü yok mu wifi bağlantısı kuramayacak mıyım

1. Tv philips ise easylink ile onun kumandasını kullanabilirsiniz. (sanırım diger markalarda da var)

2. wifi sifresini sadece rakamlardan ( 12345678 gibi) oluşacak şekilde ayarlayıp deneyip sonucu yazabilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fehmi02 -- 7 Ocak 2014; 1:47:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

bu üründenmi alsam 7001 mi alsam.. karar veremedim bir türlü

3D blueray iso acmasada olur diyorsaniz 5000 yeterli bence.
    5000 yeterince iş görüyor.

Bide 7000 kac lira ?

250den fazlaysa almayin. Onun yerine 2. el dune alin daha iyi bence.
    300 civarı bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fehmi02 -- 7 Ocak 2014; 1:46:04 >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.