Bildirim
Philips HMP5000 HD medya oynatıcısı ANA KONU * İnceleme ve Fotoğraflar (63. sayfa)
https://www.amazon.com.tr/dp/B08G96F4ZF
https://www.amazon.com.tr/dp/B08G96F4ZF
2 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
BU CİHAZIN GÜNCEL YAZILIMININ ARAYÜZÜ EN GÜNCEL YAZILIM 1261 YAZILIM LİNKİhttp://www.philips.com.tr/c/blu-ray-dvd/hd-ortam-oynatici-hmp5000_12/prd/?t=support
-
-
Arkadaşlar bu cihazı 47inç tv kullanan var mı.
Bir arkadaş 47inç tv de full ekran görüntü alamıyor.tüm ayarları normal olsa dahi
bende 47inç tv almak istiyorum ama şüpheler oluştu acaba kullanan varsa söyleyebilir mi -
BAZI OZELLİKLERİ PHİLİPSE PEK YAKİSMİYOR
ALTYAZİ FORMATİNİ HER DEFZSİNDA 32 DEN 40 GETİRMEK ZORUNDA KALIYORU. AYRICA RENGİ SARI YAPMAK İSTEDİGİNİZDE BUNU HER FİLM İCİN AYRI AYRI YAPMAK ZORUNDASINIZ BASTAN YAP OK İMKANI YOK BAZEN TAKILIP DONMA SORUNU DA YASATTI BEN PEK MEMNUN DEGİLKM ACİKCASİ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en son yazılım 2013 ocak ayında yayınlandı v1261 olması lazım philips bu cihazdan desteği kestimi acaba yeni yazılım güncellemeler niye çıkmıyor bilen varmı. -
Arkadaşlar bu ürün tvdeki görüntüyü kaydetmeye ve bu kayıtları daha sonra izleme işine yarıyor mu ?
Daha doğrusu pcden kaydedilemeyen görüntüyü hdmi ile tvye aktarıp media player ile kaydetme ve saklam şansımız var mı daha sonra izlemek için ? -
-
Buraya ne yazilacak bilgisi olan yok mu
Bir turlu wifi baglanti yapamiyorum goruyor a basarisiz uyarisi veriyor yukardaki resimdeki bosluklara ne yazacam sorun buralarda mi bilgisi olan yok mu
pcyi hmp 5000ne bağlayan uygulamanın linkini verebilir mi -
3tb diski hangisi sorunsuz oynatıyor bu philipslerin bilen varmı.
birde usb 3.0 disk seçiyormu oynatılan modeller hangileri deneyimi olanlar bilgi verebilirmi. -
Altyazı büyüklüğü nedir, ekran boyut bilgisi vererek caps paylaşabilie misiniz?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaslar hmp5000 nin kumandasında ses tuşlarının olmamasından şikayetçimisiniz ne gibi avantajı dejavantajı var. bu cihazdan almayı düşünüyorum.
birde bu cihazın optik çıkışından 5.1 ses alabiliyormuyuz üzerinde sanki dts 2.0 yazıyordu -
arkadasalar mrb hmp5000 almayı düşünüyorum fakat kafama takılan sorular var.bu cihazın kumandasında ses tuşları yok bu ne gibi avantaj yada dejavantaj sağlıyor.ileride sinir sitres yaparmı
cihazın optik çıkışını ses sistemimin optik çıkısına bağlarsam 5.1 ses alabiliyormuyum.bunu sormamdaki sebep cihazın üzerinde 2.0 dts yazması -
ses çıkışını bilmem de açmadığı format yok. süper f/p ürünü -
quote:
Orijinalden alıntı: victorybicer
arkadasalar mrb hmp5000 almayı düşünüyorum fakat kafama takılan sorular var.bu cihazın kumandasında ses tuşları yok bu ne gibi avantaj yada dejavantaj sağlıyor.ileride sinir sitres yaparmı
cihazın optik çıkışını ses sistemimin optik çıkısına bağlarsam 5.1 ses alabiliyormuyum.bunu sormamdaki sebep cihazın üzerinde 2.0 dts yazması
arkadaslar forumda bu cihazı kullanan kalmadımı şu nsorularıma bir cvp lütfen -
Optik çıkışa bağlarsan 5+1 ses alırsın.
Ses tuşu olmamasını sen söyleyince farkettim yokluğuunu hissetmemişim bile
Zaten tv den açıp kapatıyorsun sesi -
Bu arada ben cihazı 3 yıl önce almışım ve 3 yıldır sorunsuzca kullanıyordum.
Yalnız bugün cihazın hdmi çıkışı bozuldu. Cihaz açıkken hdmi bağlama gibi bir hata yaptım
Cihazı component ten bağlıyorum sorun yok ama hdmi a görüntü gelmiyor.
İşin ilginci hdmi bağlandığını tv görüyor ve hdmi i seçilebilir duruma getiriyor fakat tv den hdmi aktifleştirdiğim zaman görüntü alamıyorum
Var mıdır bunun bir çözümü arkadaşlar, ve ya tamir ettirebileceğim bir yer bilen? -
arkadaşlar ben bu cihazla bir türlü wifi bağlanamadım şifreyi sadece rakam yaptım gene olmadı wifi uzaklığı 5 metre yok bile bu sorunu çözebilen var mı
giriş ssıd ne yazılıyor bilen var mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X