Şimdi Ara

Philips HTS3357 için hoparlör ayarları tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En uygun hoparlör seviye ayarları nasıl olmalıdır? Önerilerinizi bekliyorum.
    Saygılar

• Ben Centerı en düşüğe alıyorum sub a dokunmadım 0 da bıraktım. arkadakileri en yükseğe getirmiştim. zira arkadan sesler çok az geliyor ve sanki boş duruyolarmış gibime geliyor. öndeki sağ ve solu da en yükseğe getiriyorum.
  • benim hepsi +6db değerinde.Arkadan ses az geliyor şikayetleri genellikle kopya dvd lerde oluyor çünkü bu dvd lerin çoğu 5.1 surround olarak kaydedilmediğinden sistem bunları dolby prologicII ile sanal olarak 5.1 yapıyor ve zaten ses kayıtları orjinal dvd kalitesinde olmadığından arka hoparlörler sanki az ses weriyormuş izlenimi edinilebiliyor.Ancak orjinal veya 5.1kayıt dvdlerde arka hop oldukça yeterli.

Ben hepsi en yüksekte tutuyorum hop.leri ve çok memnunum
  • arkadaslar peki siz bu sistemi nasıl bağlıyosunuz bende HTS335W varda ben scarttan bağlıyorum ve ses olarak arka taraftan çok ses gelmiyo koaksiel mi ney bi bağlama seklide varmıs amfi de var o çıkıs ama nasıl bağlayabiliriz birde o kabloyu nerden bulabiliriz yardımcı olursanız sevinirim arka hoparlörler çok sinirimi bozdu çünkü???
  • quote:

Orjinalden alıntı: gvenc

arkadaslar peki siz bu sistemi nasıl bağlıyosunuz bende HTS335W varda ben scarttan bağlıyorum ve ses olarak arka taraftan çok ses gelmiyo koaksiel mi ney bi bağlama seklide varmıs amfi de var o çıkıs ama nasıl bağlayabiliriz birde o kabloyu nerden bulabiliriz yardımcı olursanız sevinirim arka hoparlörler çok sinirimi bozdu çünkü???

yukarıdaki yazımı okursanız arka hoparlörlerle ilgili belki fikriniz değişir..

Ben sistemi hdmi ile lcd tvye bağlıyarak kullanıyorum

• anladım teşşekkür ederim peki ben birsey daha sormak istiyorum arka hoparlörle ön hoparlörlerin yerini deistirdim yani bağlantı noktalarını deistirdim ve simdi baya iyi bi ses geliyo acaba bu zarar verirmi amfiye falan
    bide HDMI la bağliyorum demissiniz bu görüntüde nasıl bi deişiklik yapıyor daha kaliteli bi görüntü kesin veriyodur ama sonuça 1080İ ye kadar arttırıyor görüntüyo ama normal scart tan bağladığımkinden dağlar kadar bi fark yaratıyormu acaba???
  • Bütün hoparlörlerin ohm ve watt değerleri aynı olduğundan anfiye bir zararı olmıyacaktır.HDMI bağlantı ile 1080i ve 720p ye kadar görüntü upscale ediliyor.

Daha önce kullandığım scart bağlantıya göre arada netlik ve parlaklık anlamında en azından gözün algılayabileceği kadar bir iyileşme olduğunu söyliyebilirim.
  • Önerilerini yazan arkadaşlara teşekkürler. En iyisi deneyerek bulmak sanırım.
  • Merhaba arkadaşar,

evde philips hts 3357 home theater ım var. ancak filmden cok müzik amaclı kullanmayı seviyorum. fakat CD dışında birşey açılmıyormu bunda ? yani usb den mp3 olarak açamıyormuyuz bunda ? veya bilgisayardan internet üzerinden açtıgım muzıklerı bılgısayarı bu ses sistemine bağlayarak ses alınamıyor mu ?

lutfen yardın ediin. bosuna gidip baska birseye para vermek istemiyorum. sadece CD takarak kullanılıyorsa çok işime yaramayacak cunku :((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.