Şimdi Ara

PHILIPS HTS3568 ve HTS3377 (3377 Alındı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
1
Favori
27.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

Orijinalden alıntı: mdy

Bende 3377 almayı düşünüyorum. Samsung 46B7090 lcd tv de kullanacağım. Benim merak ettiğim şöyle bir durum var; normalde tv seyrederken tv nin sesini 3377 nin hopalörlerinden alabildiğimizi yukarıda arkadaşlar yazmış. Peki bu arada(tv seyrederken)3377 nin playerı açık konumda mı durmak zorunda, yoksa kapalı iken de tv nin sesi 5+1 den geliyor mu? Bu benim için çok önemli. Yani tv seyrederken playerın kapalı olmasını tercih ederim. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Cihazdaki anfinin çalışması için mutlaka cihazın çalışması lazım. Niçin kapalı olmasını tercih edersiniz?
    Cihaz zaten simsiyah. Ekranda sadece yaptığınız bağlantıya göre "SCART IN" , "OPTIK IN" yada "COAX IN" yazacak o kadar.
    Cihazları kapatıp açmak için tek kumanda yetiyor. HDMI den de baladığınızda Samsunda AYNET deniliyordu sanırım. Tek kumanda ile TV ve ses sistemi açılıp kapatılabiliniyormuş. En aznından PHLIPS TV lerde bu şekilde. Sanırım diğer cihazlarda ortak çalışabilir...

Cevaplar için çok teşekkür ederim. Kapalı durmasını istememdeki sebep, kumanda çokluğundandı. Ama tek kumanda ile halledilebiliniyorsa problem yok o zaman. 3377 nin kumandası Samsung tv ye de hükmeder mi acaba?

• Yardımlarınız için çok sağolun mehmet_alp

Creative Media Player ile çözdüm sorunumu diğer bütün playerlarda haşırtı geliyor, şöyle bi durum var yalnız, bu creative media player decoder kullanmıyor ham gönderiyor sanırım, media player , vlc vs vs. codec ayarlarında codec le çözmeye çalıştıkları için haşırtı geliyor büyük ihtimal. Şimdilik creative media player kullanim, 20-25 albüm indirmiştim dts hangisine bakacağımı şaşırdım, dts ses dehşet ötesi ağlatır adamı :)

bakalım sırada hangi sorunlar var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: halukkilic

Yardımlarınız için çok sağolun mehmet_alp

Creative Media Player ile çözdüm sorunumu diğer bütün playerlarda haşırtı geliyor, şöyle bi durum var yalnız, bu creative media player decoder kullanmıyor ham gönderiyor sanırım, media player , vlc vs vs. codec ayarlarında codec le çözmeye çalıştıkları için haşırtı geliyor büyük ihtimal. Şimdilik creative media player kullanim, 20-25 albüm indirmiştim dts hangisine bakacağımı şaşırdım, dts ses dehşet ötesi ağlatır adamı :)

Bu DTS sesli müzikleri nereden indiriyorsunuz?
  • Arkadaşlar merhaba,

Ben de bir ev sinema ses sistemi almak istiyorum. Her elektronik cihaz almadan önce yaptığım gibi birkaç gündür forumu epeyi bir araştırdım ve sizlere de bir sormak istedim.

Evde Sony KDL 40 D 3500 LCD'miz var ve 750-1100 TL aralığında bir bütçeyle bir sistem almak istiyorum. Aslında kumanda kolaylığı sağlasın diye Sony olsun istedim ama Sony'ler -özellikle kolonların görüntüsü itibarıyle- çok hoşuma gitmedi, çok parlaklar ve ayna gibi yansıtıyorlar, fiyatları da eşdeğer cihazlara göre yüksek.

Bunları düşünürken bu topicteki Philips'lerdeki memnuniyeti okuyunca dün bir elektronik mağazasında Philips HTS 3568'e baktım ve birçok açıdan çok hoşuma gitti, bugün bitecek olan bir kampanyaları var ve bu sistemi alayım istiyorum.

Almadan son bir kere burdan da bir sormak istedim ne dersiniz diye, teşekkürler...

• 3568 ve 3377 arasında kalmıştım ben 3377 aldım.
    En ince ayrıntıya kadar kullanim istiyorsanız 3377 modelinde otomatik kolon kalibrasyonu yok , 3568 de varmı bilmiyorum. ben 15 metre kare alan içine yerleştirdim , fazlasıyla yetti, dts ve dolby digital sesler oldukça iyi, 3377 de hdmi, optic in, coaxial in, aux ve scart girişleri mevcut. Kablo uzunlukları yeterli düzeyde, Usb veya diskleri 160gb a kadar fat32 olarak destekliyor. Giriş seviyesinde alınabilecek ve fiyatı çok uygun bir ev sinema sistemi. İstekleri rahatlıkla karşılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdy

quote:

Yardımlarınız için çok sağolun mehmet_alp

Bu DTS sesli müzikleri nereden indiriyorsunuz?

burada baya bir var. Geneli audio cd si olarak geliyor, yani track şeklinde, deamon tools veya benzeri bir programla mount etmeniz lazım. Yada Nero ile cd'ye yazdırınca dvd player direk dts olarak çalıyor. pc üzerinden media player ve vlc deki sorunumu çözemedim hala ben, creative'inkini kullanıyorum dinlemek için. Sizde bir deneyinde benim sorunuda çözelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halukkilic -- 21 Aralık 2009; 19:46:20 >

• 3377 nin kablosuz modelini düşünüyorum ama hiçbiryerde fiyatını dahi bulamadım.

kablosuz ses sistemlerini dezavantajı varmıdır ?
  • Pil ile kullanılıyorsa sorun teşkil edebilir.
  • quote:

3568 ve 3377 arasında kalmıştım ben 3377 aldım.
    En ince ayrıntıya kadar kullanim istiyorsanız 3377 modelinde otomatik kolon kalibrasyonu yok , 3568 de varmı bilmiyorum. ben 15 metre kare alan içine yerleştirdim , fazlasıyla yetti, dts ve dolby digital sesler oldukça iyi, 3377 de hdmi, optic in, coaxial in, aux ve scart girişleri mevcut. Kablo uzunlukları yeterli düzeyde, Usb veya diskleri 160gb a kadar fat32 olarak destekliyor. Giriş seviyesinde alınabilecek ve fiyatı çok uygun bir ev sinema sistemi. İstekleri rahatlıkla karşılıyor.

+1905 evet bass ayarı yok üründe daha önce PANASONIC HT855 kuLLandım bu üründe 4 kademe bass ayarı vardı PHILIPS'te böLe bişi yok.
  • Arkadaşlar teşekkür ederim, dün cihazı (HTS 3568) satın aldım, bugün teslim edecekler...
  • hayirli olsun, ilk izlenimlerinizi yazarsanız seviniriz :)
  • HTS 3568 ile ilgili ilk izlenimlerim:

Montajı ve HDMI ile TV ye bağlantıyı yaptıktan sonra DVD'de film seyrettik ve radyo kanallarında müzik dinledik. Her ikisinde de oldukça güzel bir ses kalitesi aldık diyebilirim. Ben sistemden oldukça memnun kaldım, kaldı ki apartman dairesinde olduğumuz için sesi 8 in üzerine çıkarmadım. Fiyatına göre oldukça güzel bir sistem, bence görünümü de oldukça şık (tercih sebeplerimizden önemli bir tanesiydi).

Şimdi TV'den sisteme ses aktarmak için optik kablo almam gerekiyor bir de laptoptaki müziklerin sesini sistemden alabilmek için ayrı bir kablo almam gerekiyor sanırım. Kullanım kılavuzunda harici MP3 çalardan sesi aktarmak için 3,5 mm lik bir kablodan baksediyor, laptoptan sesi aktarmak için de aynı kablo olmalı diye düşünüyorum...
  • Biraz önce GOLD dan 499 TL bonusa 12 taksit 3377 aldım, sanırım servis yarın gelip kurar inşallah memnun kalırız, gerçi daha önce mediamarktta 3377 W yi test ettim oldukça iyi sesi vardı ama fiyat 850 TL olduğundan iki tane kablodan ne olacak deyip bunu tercih ettim
  • Ya arkadaşlar siz bu alette sesi nasıl 20 ye kadar çıkarabildiniz benim 32 m2 salonda 10 dan sonra içeride durulamayacak hale geliyor, bu nedenle gece kullanımı sıkıntılı olacak diye düşünüyorum (gece modunda bile saat 22 den sonra 5 in üstüne çıkma şansınız olamaz sanırım çünkü alt ve üst komşu size bilumum iyi dileklerini sunabilirler )
  • Benim komşu sorunum yok lakin alanım 15 m2, ama filme görede ses seviyesi değişiyor, Rec filmini 20 de izlerken Paranormal Activity i 25 te izledim ama rec deki etkiyi yaratmadı.
  • kaynağa göre sesin değişmesi normal zaten ama ben dün akşam eve saat 20 gibi gidebildim ve o saatte USB den MP3 dinlerken ses seviyesini 10 a kadar getirdikten sonra komşularla aram bozulmasın diye daha fazla açamadım zaten o seviyede bile oturduğum koltuk zangır zangır titriyordu hemen kısıp 5 ile devam ettim
  • ArkadaşLar evet fiLm izLerken 7 yi pek geçemedim.Ya bu aLetin bassını kısma yada bass ayarı yokmu.Tamam bassı gayet yeterLi ama adamLarın sesLerini dinLerken 7 de duruo ama aksiyon sahneLerine geLince 5 indirmem gerekiyor.SürekLi eLimde kumanda iLe de fiLm izLeyemem ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzersayz

ArkadaşLar evet fiLm izLerken 7 yi pek geçemedim.Ya bu aLetin bassını kısma yada bass ayarı yokmu.Tamam bassı gayet yeterLi ama adamLarın sesLerini dinLerken 7 de duruo ama aksiyon sahneLerine geLince 5 indirmem gerekiyor.SürekLi eLimde kumanda iLe de fiLm izLeyemem ya

hoparlor ses ayarı menüsünden bası kısmayı denedin mi?
  • kir-pi , dediğin ayar setup tan giriLip ayarLama ise orada sadece Center ve front Lar çıkıo Bass ayarı yoktu sanırım.
  • uzaktan kumandadan disk tuşuna bastıktan sonra setup a girilince sub'unda ayarı çıkıyor diye hatırlıyorum, yalnız oarada iki ayrı ayar var biri hoparlör ses ayarı diğeri ses gecikmesi , ses gecikmesi sadece belli hoparlörlkeri ilgilendiriyor ama ses sevisyesinde tün hop çıkıyor olması lazım, ama şu an işteyim o yüzden yanlış hatırlıyor olabilirim zaten alet dün kuruldu ama ben o menüyü bulup baktığımı hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kir-pi -- 31 Aralık 2009; 15:57:44 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.