Şimdi Ara

PHILIPS HTS3568 ve HTS3377 (3377 Alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
1
Favori
27.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistemi aldım kayda değer verilere ulaştıkça burada yazacağım..
    -USB den 2GB üstü Divx okuma problemi Yeni yazılımı ile ortadan kalkmıştır..
    -Yayın stereo olsada sanal 5+1 ses veriyor
    -TV ye scart kablo ile bağladığınazda TV deki sesi 5+1 den alabilirsiniz.
    -Ayriyetten arkadaki analog stereo coax socetten girişi var
    -Optik girişi var kullandım gayet güzel problemsiz DTS/DolbyDigital çözümlemeleri var.
    -Digital Coax girişi var kullanamak nasip olmadı ama optik giriş den farkı yoktur..
    -Ön tarafta 3,5 mm sokete mp3 ipod Telefon Bluetooth stereo reciver gibi cihazlar takabilirsiniz.
    -USB den Divx leri VOB ları MP3 leri problemsiz olarak oynatabilirsiniz.
    -USB ye 320GB lık Wertabim 2.5 lik (Hitachi disk ) HDD bağlı (160 a 160 bölünmüş ilk part Fat32 second part NTFS formatlı) Fat32 de problem yok Divx flimleri DVD Vob ları MP3 leri rahat okuyor
    -USB den çift dil, 5+1 sesli Divxlerde problem yok gayet güzel. Fakat DVD Vob larda Ana seslendieme (Dil seçeneği) den ebaşka ses kanalı seçilemiyor. (keşke olsa idi)
    -USB den Divx ve VOB ların alt yazılarında problem yok Türkçe karakter desteği var. Divxlerde alt yazı gözünüze küçük gelirse srt yi idx/sub çevirebilirsiniz..

Aklınıza takılan bir konu olursa deneyip size bildireyim

1- Bu modellerden hangisi daha yeni? ikiside toplamda 1000w
    2- Anladığım kadarı ile 3377 de daha vazla giriş çıkış birimi var ama fiyatı 3568 den düşük. Bass Wat gücü fiyatı baya etkilermi?
    3- Bu tür cihazlar HDMI ile LCD ye bağlandığında flimleri LCD den oynatırken sesi de 5+1 den veriyor orası tamam Bunun Tersi de çalışırmı? Ne demek bu derseniz; LCD TV yayını izlerken tv sesini bu HDMI bağlantıdan philips 5+1 den alabilirmiyiz? (Yani ayrıca tv den dvd ye bir optik kablo takmadan) Nerden aklıma geldi? Scarttan başlantı yapıldıuğında Normal tv sesini 5+1 e aktarılabiliniyormuş (Kullanma klavuzundan) ordan geldi aklıma neden HDMI dende olmasın diye düşündüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 4 Ekim 2009; 22:15:22 >

• selamlar..bende bu ses sisteminden almayı dusunuyorum..bir haftadır arastırdım ama simdilik en iyisi bu gozuktu gozume ( 3568 ) hdmı cıkısı konusunda kesin bilgim yok ama kendi tahmin ve tecrubelerime gore sesi de aktarıyordur diye dusunuyorum..yinede urunu almaya gittigimde magazadaki elemandan kesin bilgiyi alıp burada paylasırım..tabii benden once daha kesin bi cevap gelmezse :D
  • Bass Gücü önemli. Şuan 3377 deki coax mı yoksa 3568 in bass ı mı arasında gidip geliyorum. Bu işlerde profesyonel değilim ama denemelerimde 3377 deki bass bana yeterli gelmedi.

Coax a uydu anteni , optiğede xbox360 bağlanacak. Cihaz ikisinden gelen sinyalide canavar gibi çözüyor..

Ya aslında 3377 nin dvd sini 3568 inde hoparlörlerini alsak bitecek bu iş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DehaCaman -- 13 Temmuz 2009; 11:42:18 >
  • 3568 kullanıyorum

tv den kırmızı + beyaz giriş ve çıkışlardan tüm hopörlerden ses geliyor.

her türlü dosyayı oynatıyor.

tavsiye ederim.
  • Phlips 3568 kullanıyorum...
    Eğer tvde izlediğiniz görüntünün sesini ses sisteminden almak isterseniz: uydu alıcınızın optik kısmını ses sisteminin optiğine bağlarsanız sesi çok daha kaliteli alabilirsiniz, fiyat farkınıda aslında bu optik kısım oluşturuyor. Optik çıkışı olan en uygun fiyatlı phlips diyebilirim.
    DTS (gerçek) ses alabilirsiniz...
    Aklınıza takılan sorular varsa sorabilirsiniz.
  • Merhaba bende 3568 düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar izlenimlerini söyleyebilirmi. Usb den kaç gb kadar okuyor, usb den 2gb ve üzeri filmleri takılmadan okuyabiliyormu, alt yazıda türkçe karakter sorunu varmı, yazılım desteği nasıl vb gibi izlenimler. Şimdiden teşekkür ederim
  • HTS3377 kullanan arkadaslar alet nasıldır?

ps3 filan baglayan oldumu yada dts ses alan ?

1000watt dogrumudur? yanı sony 1000 w ile eşitmidir sesi ? ben anlamam watt olayından pek :D

fiyatı ne cıvarda birde eski bir modelmidir HTS3377 ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 46PFL4418K/12
    11 yıl önce açıldı
    Philips 42pfl3527h/12
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kimse kullanmıyormu bu philips 3377 aletı yaa??

kullananlar 1-2 bişey yazssalar ayıptır yaww...
  • ben bugün sipariş ettim sanıtım 2-3 güne gelir, hb dan aldım
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152492&productid=evphhts3377

.............numaralı siparişinizin paketlemesi tarafımızdan tamamlanmıştır.

Kargo firması tarafından kayıt altına alınacak ve "taşıma irsaliyesi" kesilecektir. Kargo Firmasının bünyemizde çalışan personeli bulunmakta olup sırası ile en kısa sürede işlemi tamamlamaya çalışmaktadırlar. Kendi merkezi kargo takip sistemlerine bu bilgileri aktarmalarından sonra siparişinizi kargo firmasından takip eder durumda olabileceksiniz.

Siparişinizin online takibi ortalama 1 saat içinde sipariş takip sayfanıza aktarılacaktır.

kargoya bugün vermişler, gerçi lcd daha yok ama izmire bu ay sonuna doğru mediamarkt açılıyor ,inşaat bitti
    ordan kuyruğa girip alıcam kısmetse

aslında bence bu şekilde compact sistem düşenenler için ideal bir alet, çünkü pro bir sistem hem maliyetli hemde apartmanda ses ne kadar açılabilir ki...
    bakalım gelsin foto ekler düşüncelerimi hatta belkide ilk amatör incelememi yaparım

• merhaba bende 3568 var LCD panelim Philips oldugundan uyumlu olmasi acisindan bu modeli aldim. HB dan Persembe siparisi verdim C.tesi bendeydi.
    Gorsel olarak urun guzel, kolonlar buyuk duruyor, Filmlerde sesi bana harika geldi efekler cok net ve akıcıydı. Ses ayarları sınırlı, mevcut ayarlardan secim yapabiliyorsunuz, Kişisel olarak eq, tiz ve bas ayari yok ! bu eksi puani bence. Baglanti cesitliligi iyi, WD player'ı optikten bagladim DTS sesleri cozuyor, USB'den 2gb ustu bir avi film dosyasi denedim okumadi, MKV dosyalari desteklemiyor, ancak benim icin onemli degil WD saolsun :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bumin Kağan

ben bugün sipariş ettim sanıtım 2-3 güne gelir, hb dan aldım
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152492&productid=evphhts3377

Kargo firması tarafından kayıt altına alınacak ve "taşıma irsaliyesi" kesilecektir. Kargo Firmasının bünyemizde çalışan personeli bulunmakta olup sırası ile en kısa sürede işlemi tamamlamaya çalışmaktadırlar. Kendi merkezi kargo takip sistemlerine bu bilgileri aktarmalarından sonra siparişinizi kargo firmasından takip eder durumda olabileceksiniz.

Siparişinizin online takibi ortalama 1 saat içinde sipariş takip sayfanıza aktarılacaktır.

kargoya bugün vermişler, gerçi lcd daha yok ama izmire bu ay sonuna doğru mediamarkt açılıyor ,inşaat bitti

aslında bence bu şekilde compact sistem düşenenler için ideal bir alet, çünkü pro bir sistem hem maliyetli hemde apartmanda ses ne kadar açılabilir ki...
    bakalım gelsin foto ekler düşüncelerimi hatta belkide ilk amatör incelememi yaparım

adaş

hayırlı olsun , aldıgınız ürünü incelemenizi 4 gozle beklıyorum, lcd performansını sonradan alırız artık, normal mp3 lerde veya dts seslerde nasıl ve kullanacagın yerın buyuklugune gore ses senı tatmın edıyormu? bunları cplarsan sevinirim kardeş , bende almayı şiddetle düşünüyorum ama bakıcaz:D

• 3568 ile 3377 arasında fark var mı?birde eğer 2 gb tan fazla bellek desteklemiyorsa çok kötü
    umarım 3377 destekliyordur yoksa üzülürüm aldığıma, gerçi ben dvd den film izlemeyi düşünüyoarumda şimdilik
  • az hb mesaj gönderdi kargoya vermişler sanırım yarın elimde olur,lcd yide herhalde phlips 8404 alırım bakalım inceleyip yazarım, sana nacizane tavsiyem önce beni beklede ancak bence alınası cihaz,bana dvd yeter şimdilik çünkü hd indirmek çok zaman alıyo ondan beni dvd kesiyo şahsen, 5 sene kullansam bunu 5 yıl sonra alırım bir tane daha
    ben bunun benzerini modelini bilmiyorum da,arkadaşımın evinde gördüm bence gayet yeterliydi zaten apartmanda ne kadar ses açılabilir ki yaw
    quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

quote:

ben bugün sipariş ettim sanıtım 2-3 güne gelir, hb dan aldım

adaş

hayırlı olsun , aldıgınız ürünü incelemenizi 4 gozle beklıyorum, lcd performansını sonradan alırız artık, normal mp3 lerde veya dts seslerde nasıl ve kullanacagın yerın buyuklugune gore ses senı tatmın edıyormu? bunları cplarsan sevinirim kardeş , bende almayı şiddetle düşünüyorum ama bakıcaz:D

• Hımmmm usb den 2 gb ve üzeri filmleri göstermemesi kötü. Çünki bende harici diskte böünmemiş bir sürü 2gb ve üzeri film var onları izleyamemek kötü, o zaman almanın bir anlamı yok. Harici hdd kaç gb destekliyor 1
  • belirtigim gibi 2 gb ustu dosya avi dosyasiydi ve sanirim bu sistem avi desteklemiyor, destekledigi formatlar :

MPEG1, MPEG2, DivX 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x, DivX 6.0, DivX Ultra, WMV, MPEG4

ayrica philips sitesinden urun ozelliklerine baktigimda video oynatma ortaminda USB belirtilmiyor. Aksam denemeye calisir buraya yazarim. Baska sorulariniz olursa cevaplamaya calisirim.
  • benim cihaz bugün geldi nasipse yarında 8404 alıp resimlerini ekelrim buraya, biraz sabır geliyorum yakında
  • quote:

benim cihaz bugün geldi nasipse yarında 8404 alıp resimlerini ekelrim buraya, biraz sabır geliyorum yakında

tamam kardeş 4 gozle beklıyoruz ıncelemenı :D

diger ses sıstemlerının seslerını duydunmu yanı bılıyormusun ona gorede karsılastırma yaparsan sevınırım, sonucta 600-700 para vercez:D

bide harici kaynaktan mesela wd hd tv gibi aletlerle deneme sansın olursa dts ses cozumu hakkında onlarıda yazarsan cok sevınırım,

hayırlı olsn güle güle kullanman dileğiyle...

• kağan lcd akşama geliyor birkaç güne yazarım
    ancak phlips bayinde ses sitemi 3377 585 peşin bilgin olsun
  • quote:

kağan lcd akşama geliyor birkaç güne yazarım
    ancak phlips bayinde ses sitemi 3377 585 peşin bilgin olsun

anladım kardeşim lcd tv de hayırlı ugurlu olsn,
    peşin almayı dusunmuyorum acıkcası , taksıt işime gelıyor 50-100 odesem aylık gozume batmayabılır:D

incelemenı de beklıyorum tekrardan hayırlı olsn sistemi tamamladın sayılır bırde ps3 alsan tam olacak :D
  • Bugün bağlantı bolluğu sebebi ile HTS3377 aldım. Bas yeterli olmazsa takviye yaparım diye düşündüm. (Sattığım arabada <<Söktüm elbetee >> 400W RMS jbl P1220e vardı birde sony 4 ohmda 500w lık D1000P5 anfi eBaydan aldığım 12V 32A Swich güç kaynağı var yani takviye etmek için herşey var) Ama gerek görmedim Tabiki arabadaki gibi ciğer hücrelerini parçalamıyor ama... apartmanda yaşıyorum ...
    Optik girişleri denedim. Minton DVD mpeg4 player den SDPIF optik bağlantı yaptım. RAW modunda da Dolby Digital olarak çözdü PCM modunda çözmedi.. SDPIF e biraz yabancıyım.. Laptopumda Digital çıkış olmadığından yine bir hevesle aldığım S-Link 7.1 usb ses kartındaki SDPIF çıkışından XBOX Media Center ile Dolby Digital olarak ses çözümü alabildim. Ama malesef KMplayerden bunu yapamadım (Stereo modunda çalışıyor) KMplayer HD donanımsal hızlandırma olduğundan bunu kullanamak istiyorum..
    Yine bu başlıktan gördüğüm sorunu denedim usb den 2 kusur GB avi (çift dil 5.1) flimi denedim açmadı.. Bu dosyayı CD ye yazınca problem olmadan açtı.
    Bugün heroes 4 sezonun ilk bölümünü indirip alt yazı ile deneyim dedim (USBden) Yazı karakterlerinde problem yok. Ama Alt yazı küçük ve beyaz olduğundan okumam zorlaştı. (Bir yerlerde ayar varmı bilmiyorum. Henüz kullanma klavuzunu okumadım)..
    Şimdilik bu kadar Şu anda gece kurmayı bitirdiğimden ses yüklenmesi yapmadım. Ayıpl olur komşulara ama ses çok tatlı güzel.. Zaten Salona girmem yasak olduğundan 14 M karelik odada kullanıyorum (3.5 x 4) Aşırı yüklenmeye gerek yok diye düşünüyorum. Artık 5.1 sesli flim indirmek için çabalayacağım

Sorularınız olursa elden geldiğince test edip yanıtlamaya çalışırım...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.