Şimdi Ara

PHILIPS HTS7540/12

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

philips HTS7540/12 almaya karar verdim. blu-ray oynatması benim için önemli bir özellik. Bu ürünle ilgili yorumlarınızı veya farklı model tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

http://www.consumer.philips.com/c/ev-sinema-sistemleri/blu-ray-disk-oynatma-hts7540_12/prd/tr/

• yaklaşık fiyatı 1500-1600 TL

Çoğu arkadaşa önerdiğim gibi size de komple hazır set almak yerine avr+bluray player+hoparlör şeklinde ayrı ayrı almanızı öneriyorum.Hem daha kaliteli hem de gelişime imkan veriyor üstelik fiyat olarak daha uygun
  • aslında niyetim komple set olarak almak ama dediğiniz gibi ayrı ayrı alsam ne kadara çıkarım ve avr blu-ray player ve hoparlör olarak neleri önerirsiniz.
  • aslında niyetim komple set olarak almak ama dediğiniz gibi ayrı ayrı alsam ne kadara çıkarım ve avr blu-ray player ve hoparlör olarak neleri önerirsiniz.
  • Killforyou dostum
    Sanırım giriş seviyesi bir av receiver işini fazlasıyla görecektir bende bu konuları çok araştırdım forumdaki arkadaşlar da çok yardımcı oldular sağolsunlar bende onlardan öğrendiklerimi senle paylaşayım

Link veriyorum ama yanlış anlaşılmasın fikir ve fiyat bilgisi vermesi açısından

amfi+hoparlör set bu olabilir ,kendim kullanıyorum

http://www.hepsisony.com/?urun-detay_189_HT-DDWG800.html

http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=43874&ref=akakce&v=1.34.1

ya da sadece amfi bu tarz bir model olabilir yeterki bolca hdmi giriş ve çıkışı olsun yeni hd ses desteği olan modeller çok pahalı ama zaten bluray player o işi yapacak:
    http://www.hepsisony.com/?urun-detay_1541_Sony_STR-DH500_.html

bu amfiye bağlayacağınız hoparlör setide yine kaliteli 5.1 aktif bir set olsun.

o yüzden yukarıdaki amfi+hoparlör seti beraber olduğu için daha iyi gibi duruyor tercih size kalmış

bluray player olarakta bu modeli öneriyorum
    http://www.hiperucuz.com/?urun-detay_52882_PHILIPS_BDP7300_BLU-RAY_DVD_OYNATICI.html

yaklaşık 1350-1400 TL gibi bir fiyat olacaktır

• parça parça 2500- 3000 den aşağı elle tutulur birşey olmaz.
    yamaha 465 (1000tl ) + blurayplayer (350-400) + hop. örn:hkts11 (1200-1400) civarı toplamda dediğime gelir. Daha ileriye dönük olur ama bütçe artar. Fazla bütçem yok diyorsan güzel görünüyor. Ancak dinlemeden karar verme sonu hüsran olmasın.
  • safranoy arkadaşım bu kadar kısa sürede araştırıp yardımcı olduğun için teşekkür ederim.ayhifinin de dediği gibi toplama işi astarı yüzünden pahalıya gelecek gibi . ucuz olacaksa da çıkışları, wattları vs vs uyacak uymacak, sonradan başımın ağrımasını istemiyorum.

ayhifi arkadaşım uyarın için de teşekkürler dinlemeden bunun gibi cihaz alınmaz. sonuçta 1500 tl civarı para

bunun gibi set olarak bana önerebileceğiniz blu-ray playerlı ev sinema sistemi varsa memnun olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 107s6 17 inch Monitor
    11 yıl önce açıldı
    Philips 46PFL4418K/12
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabi tercih sizin ama PHILIPS HTS7540/12 gibi bir set düşünmüşseniz zaten profesyonel bir sistem aramıyosunuz demektir

benim önerdiğim tarzda bir set size fazlasıyla yeter eksiği yok fazlası var bir uyum sorunu kalitesizlik falanda olmaz içiniz rahat olsun ,pahalı bir sisteme gerek yok amacınız belli zaten
  • Benzer modeller samsung ta da var onlara da bir bakın, lg de varmı emin olamadım. Safranboy un önerdiği sony pakete de bakın yine de ddv g800, sesi hoşunuza giderse üstüne bir bluray player alır işinizi halledersiniz. Belki daha da güzel olur. Ancak onun hoperlörleri ayaklı değil. Bu tür sistemlerde can alıcı olan subwoofer ve center oluyor özellikle onlara dikkat etmenizi öneririm. Sinema izlerken yükün büyük kısmını ikisi taşıyacağından bu kısım önem arz eder.
  • Profesyonel olmadığımdan bahsettiğiniz sistemler hakkında bilgi sahibi olmadığımdan ,daha basit bir sistem olan hts7540 ı almaya karar vermiştim, zaten seyredeceğim oda 2.5x4 10m2 bir oda,sese de yüklenme şansım yok,apartmanda yaşıyorum. Amacım surround sesleri dts kalitesini yaşayabilmek.

Hts7540 ı hepsiburada dan alıyordum çok güzel bir kampanya vardı 15 bluray film hediyesi vardı,alma işlemi sırasında kampanya bitti:) her ne kadar doğruysa artık..
    Şimdi yüzde 5 indirim kampanyası yapıyorlar , fiyat düşecek gibi geliyor bana ve biraz daha erteleyeceğim bu ürünü satın almayı...

Benim asıl sorum bu sistemin dezavantajları neler, tüm formatları oynattığı söyleniyor ,internetten indirilen mkv formatlarını ve benzerlerini playerın da oynatıyor mu ? Yoksa usb yada harici harddisk ile tv den mi bu olayları çözmek gerekiyor. Bu konuda bir başlık var ise bulamadım şimdiden özür dilerim...

Teşekkürler
    Tümay

• Ben bu sistemi kullanıyorum mkv leri usbden oynatıyor fakat ntfs desteklemediğinden fat32 destekliyor. Mkv leri bu yüzden bölmek gerekiyor.Ses ve görüntüsü bence çok güzel tavsiye ederim..Dts konserleri dinlemek çok keyifli.Blueray filmlerde hiç sorun yok. Usb den çok seri ve sağlıklı sistem için Ntfs sistemi olması şart.
  • Arkadaşlar philips hts7540 seti hepsiburadada benim fırsatlarım listemde indirimde son iki günü kalmış, fiyatı 1700 TL yerine 1200 TL yani 500 TL indirim yapmışlar. Eğer bu seti almak istiyorsanız yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furai

Arkadaşlar philips hts7540 seti hepsiburadada benim fırsatlarım listemde indirimde son iki günü kalmış, fiyatı 1700 TL yerine 1200 TL yani 500 TL indirim yapmışlar. Eğer bu seti almak istiyorsanız yardımcı olabilirim.

Pm attım
  • Çok çok teşekkür ederim,çok ciddi bir indirim varmış. Piyasada mağazalarda bu ürün 1.799 iken Hepsiburada da 1.699 TL ve sayende fırsatlarım kısmını kontrol ettim 1.199,86 TL lık bir fiyat olduğunu gördüm 27 Mart a kadar geçerli ve 12 ayda aynı fiyata taksit imkanı var.99 TL taksitle 600 TL daha ucuza alıcam bu ürünü...
  • Hts7540 Hepsiburada dan aldım. Yarısını peşin ödedim ,geri kalanı 12 ay taksitle toplam 1165 Tl ya Phlips Türkiye garantili orjinal kutusunda servis ile ilk çalışması yapıldı.
    Bluray görüntü olarak Pfl8654 te süper , orjinal bluray seyrettim görüntüde kusur yok, ses için de apartmanda oturanlar için apartmandan kovulma sebebi olabilir sesi 11 den yukarı açamıyorum:)
    Ayrıca digiplus var ve dizimax de bazı dizilerde dolby prologic e sistem otomatik geçiyor ama sesin kalitesi diziden diziye değişkenlik gösteriyor.
    Henüz kopya bluray,mkv ve farklı formatları deneme şansım olmadı, bu konuda da pek bilgi sahibi değilim.
    Nerelerden mkv indirilir,mkv,dts li filmler konserler dvd ye mi yazdırılır gibi temel konuları forumda aradım ama bulamadım yardımcı olursanız ürün hakkında ilgilenenleri de aydınlatma şansım olur hem de öğrenmiş olurum .şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tumay2000 -- 31 Mart 2010; 18:11:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.