Şimdi Ara

Philips Hue Hakkında (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.896
Cevap
130
Favori
132.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Varolan 55pus7502 TV'me hue setleri ekleyerek aranıza katılacağım.

E27 set almak istiyorum.

v4 set veya 2 e27 1 kumanda 1 koprulu set işimi görecektir. Ama fiyatlara baktığımda biraz yükselmiş. Beklemelimiyim sizce yoksa amazondaki küçük de olsa indirimlerden almalımıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: g3nj

Merhabalar,

Varolan 55pus7502 TV'me hue setleri ekleyerek aranıza katılacağım.

E27 set almak istiyorum.

v4 set veya 2 e27 1 kumanda 1 koprulu set işimi görecektir. Ama fiyatlara baktığımda biraz yükselmiş. Beklemelimiyim sizce yoksa amazondaki küçük de olsa indirimlerden almalımıyım ?
    Hocam
    Vatan arada indirim yapıyor hepsi burada da o şekilde indirim yakaladığınız an alın geçin bende 2 tane e27 var lambader ile kullanıyorum TV nin sağında ve solunda olmak üzere

Hatta şuanda vatan da 882 TL ürün 3 adet akıllı renkli ampul köprü kumanda dahil bu fiyatı kaçırmayın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirdalgic -- 26 Mart 2020; 16:59:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadirdalgic kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirme için. Fiyatları akakçeden bakıyordum orada sadece amazon, hepsiburada,n11 sitelerini karşılaştırıyor Vatanı görmemiştim. Güncel kura göre iyi fiyat.

Amazonda dan hue play almıştım. Şu an için gayet yeterli gelir bana.

Philips akıllı ev güvenlik sistemlerine de el atsa tamamen ekosistemi philipse çevirsek güzel olur. Xİaominin stabilite sorunundan bıktım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnytkyz

E27 ampül alıp standart avizeye bağlayan oldu mu acaba, diyelim köprü ile rengini beyaz tonunda belirledim, evin tesisat anahtarı ile açıp kapatıp normal ampül gibi kullanabilir miyiz.
    Kendi soruma cevap vereyim başka merak eden olursa öğrenmiş olsun.

2 adet e27 v4 renkli hue ampül aldım. Avizeye taktım ampüllere tesisat anahtarı dan güç verince direk ful güçte sarı yanıyorlar. Hue uygulamasından güç açma davranışı belirlediğiniz de anahtarı ilk açma da sarı kapatıp tekrar açarsanız sizin belirlediğiniz tonda yanıyorlar. Yani beyaz yansın istiyor ve o şekilde ayarlarsanız anahtara iki kez aç kapa yapmanız lazım. Ayrıca anahtar kapalı olunca avizeye elektrik gitmediğinden uygulama dan da kontrol edemiyorsunuz. Unutmadan 2 adet ampül 15mt kare odayı hem beyaz hemde sarı ışıkta rahat aydınlatıyor.

Philips ambilight Tv ile senkronize olaral avizeden çalışsın diye almıştım ampülleri. Ama umduğum gibi olmadı tavandan sürekli odanın renginin değişmesi gözümü daha çok yordu. Abajur gibi birşeyin içine koyup TV nin sağına soluna vs yerleştirerek ambiyans yapılabilir. Tavandan Senkron yanması kötü oluyor benim düşüncem bu şekilde.

• Cnytkyz C kullanıcısına yanıt
    Hocam istersen özelden numaranı ver 2 3 çektiğim foto var TV yanında iken görsel aklında fikrin olsun atayım istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadirdalgic

Hocam
    Vatan arada indirim yapıyor hepsi burada da o şekilde indirim yakaladığınız an alın geçin bende 2 tane e27 var lambader ile kullanıyorum TV nin sağında ve solunda olmak üzere

Hatta şuanda vatan da 882 TL ürün 3 adet akıllı renkli ampul köprü kumanda dahil bu fiyatı kaçırmayın derim

Alıntıları Göster
    bayadır takip ediyorum hocam. giriş için v4 set 882'ye iyi geldi bana. ikinci el de bile ilk versiyona 750 lira istiyor millet. yapıştırıyorum gitsin?

• quote:

Orijinalden alıntı: PCkopat065

bayadır takip ediyorum hocam. giriş için v4 set 882'ye iyi geldi bana. ikinci el de bile ilk versiyona 750 lira istiyor millet. yapıştırıyorum gitsin?

Alıntıları Göster
    Hemen al hocam affetme hayırlı olsun

peki 90 lira fazla verip bluetooth butonlu olanı mı alayım sizce yoksa vatan'daki modeli mi?

birinde eski tip açma kapama butonu geliyor, amazon'dakinde 2 tane bluetooth açma kapama switch'i (top şeklinde olan)

edit: eski tip olan vatan'dakini alıp geçtim :D hanım topla falan ugrasamaz eve gelen yaslılar dedi. hak verdim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCkopat065 -- 29 Mart 2020; 14:35:44 >
  • quote:

peki 90 lira fazla verip bluetooth butonlu olanı mı alayım sizce yoksa vatan'daki modeli mi?

birinde eski tip açma kapama butonu geliyor, amazon'dakinde 2 tane bluetooth açma kapama switch'i (top şeklinde olan)

edit: eski tip olan vatan'dakini alıp geçtim :D hanım topla falan ugrasamaz eve gelen yaslılar dedi. hak verdim :D
    Hocam hiç gerek yok eski tip olanı al geç derim
    Bu arada hayırlı olsun almışsın :)

• quote:

Hocam hiç gerek yok eski tip olanı al geç derim
    Bu arada hayırlı olsun almışsın :)

Alıntıları Göster
    eyvallah :)
  • quote:

eyvallah :)

Alıntıları Göster
    Bu arada nasıl konumlandiracaksin ampulleri

• quote:

Bu arada nasıl konumlandiracaksin ampulleri

Alıntıları Göster
    https://forum.donanimhaber.com/store/b1/1b/98/b11b987495c3668c10d2ff0f4a3e0f3d.jpeg

sagdaki 2 ampülü hue ile değiştireceğim. bir de perdenin tam karşısında ayaklı bi lambader var. 1ini de oraya takarım.

ışıkların güçleri ne kadar tam kestiremiyorum. eğer fazla gelirse 1 tanesini başka odaya takarım.

bir de perdenin arkası için 2 tane hue play düşünüyorum ilerde ama önce bi ampüllerle biraz vakit geçireyim :D

• PCkopat065 kullanıcısına yanıt
    Güzel hocam ben TV nin sağına soluna lambader ile koydum ambians tamamlandi

• quote:

https://forum.donanimhaber.com/store/b1/1b/98/b11b987495c3668c10d2ff0f4a3e0f3d.jpeg

sagdaki 2 ampülü hue ile değiştireceğim. bir de perdenin tam karşısında ayaklı bi lambader var. 1ini de oraya takarım.

ışıkların güçleri ne kadar tam kestiremiyorum. eğer fazla gelirse 1 tanesini başka odaya takarım.

bir de perdenin arkası için 2 tane hue play düşünüyorum ilerde ama önce bi ampüllerle biraz vakit geçireyim :D

Alıntıları Göster
    usta selam. bu perde projeksiyon cihazıyla mı oldu ? perde ve cihaz nedir acaba ?

Sizinki gibi perdenin 2 yanina lambader de olabilir aslinda. Eger guzel durursa oyle de yapabilirim. Tsk hocam

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba evet hocam. Epson tw2150 (turkiye kodu tw5650), perde de gamma screen motorlu kumandali olan model.

• quote:

Merhaba evet hocam. Epson tw2150 (turkiye kodu tw5650), perde de gamma screen motorlu kumandali olan model.
    güle güle kullanın çok güzelmiş.

• Iki yanı amblight olan philips tv var. Üst yaninada serit eklemek istiyorum. Goruntulerin sadece ust yanindaki renkleri verebilmesi icin nasil bir optimizasyon yapip baglayabilirm..

• Bir şey öğrenmek istiyorum YouTube da çok video gördüm lg 8600 tv m var google asistan üzerinden bağlamışlar böyle imkan varmı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ,

Philips Hue kullananlar olarak özellikle sizlerinde fikrinizi almak istedim.

Salonum yaklaşık 27-28 m2 ve sağ köşesinde ayaklı bir lambader var.Üzerinde Ecolite Marka ( 12W - 2700K ) bir lamba takılı.

Lambader ve takılı olan lamba şu....

Philips Hue Hakkında

Philips Hue Hakkında

Tavanda ise IKEA'nın GU10 ampüllü 3'lü spotu var ve düz beyaz renkle kullanıyorum.

Philips Hue Hakkında

Arka taraftaki yemek masamın üstünde ise askılı bir avize var ve üzerinde de ( 9W - 2700K - 85mA - 806lm ) bir lamba takılı.

Philips Hue Hakkında

Philips Hue Hakkında

Aslında niyetim salonun 4 cephesine ( zemindeki süpürgelik hizasına ) Philips Hue 2m'lik Akıllı LED'ler döşemek ama salonun 4 bir tarafını döndüğümde bu LED'lerin maliyeti bana yaklaşık 2000 TL civarına gelecek.

Bende diyorum ki bu LED'leri almadan Philips Hue ile ilk tanışma adına aşağıdaki Başlangıç setini alsam ve renkli spotlarla Hue dünyasına bir giriş yapsam nasıl olur ?

www.hepsiburada.com
    Philips Hue Renkli Akıllı Spot Başlangıç Seti 3'lü Kumandalı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-hue-renkli-akilli-spot-baslangic-seti-3-lu-kumandali-gu10-p-HBV00000DKA1O

Yoksa bana " GU10 renkli spotları pas geç ; hem köşedeki Lambader'e , hemde arkadaki Askılı Avize'ye E27 renkli ampül al " mı dersiniz yada başka bir tavsiyeniz mi olur ?

Aslında yukarda linkini verdiğim 3'lü GU10 Başlangıç Seti ; fiyat-performans ürünü gibi şu anda ama HUE dünyasına hangisi ile başlayayım yada hangi başlangıçla mantıklı yapmış olurum konusunda kararsız kaldım şu an için.

Tavsiyelerinizi alırsam sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 12 Nisan 2020; 17:52:32 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.