Şimdi Ara

Philips Hue Hakkında (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: dvoca
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.896
Cevap
130
Favori
132.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben şu an Yeelight akıllı ampulü aldım odaya güzel ışık saçması için 10 M2 odamı aydınlatması için örnek avize nasıl olur sizce. Siz Philips hueleri tavanda nasıl avizelerle kullanıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeelight ile arasında kalıp, fiyatı ucuz diye xiaomiyi tercih etmiştim. Hue'nun üçlü seti şu an 1000 tl, hiç normal değil bence.
  • Yeelight 2. Nesil aldim siz pişman mısınız Yeelighttan. Çünkü arada çok fiyat farkı var ve su an maddi durum açısından sıkıntı dönemdeyim. Ve ilk deneyimimi ucuz olanda atmak istedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar yanlış bilgi vermiş bence . Bazı yeni modeller köprü olmadan sadece bluetooth ile kontrol ediliyor. Eski modelleri köprüye wireless üzerinden bağlantılı.

quote:

Bu ürünü aldıktan sonra ‘’Philips Hue Bluetooth App’’ uygulamasını indirmeniz yeterlidir. Sadece Philips Hue ürününüzü takın ve bulunduğunuz odada kullanmaya başlayın

bluetooth'suz; 250

bluetooth'lu; 420

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 18 Nisan 2020; 16:59:49 >

• Bu aydınlatıcı detay için teşekkürler , eyvallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 18 Nisan 2020; 18:40:20 >
  • Yakın bir zamanda indirim gelir i arkadaşlar? Nethouse satıcısından starterkit alacaktım ama hem n11 hem de Trendyol mağazalarından patır patır kaldırdı ürünlerini...

• quote:

Orijinalden alıntı: Noo Pasaran

Yakın bir zamanda indirim gelir i arkadaşlar? Nethouse satıcısından starterkit alacaktım ama hem n11 hem de Trendyol mağazalarından patır patır kaldırdı ürünlerini...
    Bunu değerlendirebilirsiniz

www.hepsiburada.com
    Philips Hue Renkli Akıllı Başlangıç Seti 2'li E27 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-hue-renkli-akilli-baslangic-seti-2-li-e27-p-HBV000006GH9B?magaza=Hepsiburada

• mrth87 kullanıcısına yanıt
    eksik bilgi vermişsiniz !!!

Philips Hue dünyasının film, müzik, oyun senkronizasyonu, uyandırma & uyuma ışığı, uzaktan kullanım ve daha pek çok özelliğinden faydalanabilmek için Philips Hue Bridge almalısınız

Bluetooth özelliği ile yapılacaklar sınırlı
  • Kısmen.. Ben "bluetooth özelliğine aldanılmamalı" tarafına istinaden yazdım.

Ayrıca alacak arkadaş salonunda spot avize de kullanacağından dolayı film ve oyun için e27 leri tavsiye etmem. Ve yine salonunda uyumayacağını düşünerek 'uyandırma' özelliğini kullanmaz diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 23 Nisan 2020; 18:10:33 >
  • 2li hem de renkli e14 ampuller hepsiburada da 399 tl. normalde 600 tllerde satılıyor. hue ekosisteminde ne kadar ihtiyac var emin degilim e14ler cok az ışık veriyormuş ama indirim varken de almak istiyorum. kararsız kaldım. yorumu olan var mı?
    www.hepsiburada.com
    Philips Hue Renkli Akıllı Ampul 2'li Ekopaket E14 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-hue-renkli-akilli-ampul-2-li-ekopaket-e14-p-HBV00000BDYR1

• Artemi$ kullanıcısına yanıt
    Teklisi vatan da 130 liraya düşmüştü geçenlerde. 6lı avize de 4 lü beyaz ambiyans e14 kullanıyorum. İndirime girerse 2 tane daha alacağım beyaz ambiyans vatandaki indirimden renkli alıyordum vazgeçtim fazla para vermeye gerek yok ben 2 li beyaz ambiyansı 130 liraya almıştım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar ,

Geçen günler sonrasında " Philips Hue Renkli Akıllı Başlangıç Seti 3'lü Kumandalı E27 Akıllı LED Ampul " alarak Philips Hue dünyasına adım attım.

Aldığım ampulleri evdeki Google Home Max Asisten üzerinden sesli komutla yönetiyorum.

Şimdilik HUE dünyasına alışma evresindeyim ve zamanla daha iyi kullanır hale gelirim sanırım.

Almama vesile olan , yönlendiren ve fikir veren herkese teşekkürler...
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güle güle kullanın

• amazon bazı ürünlerde güzel indirim yapmış. almayı düşünenler için fırsat olabilir. Hue Go almayı düşünüyordum, hem eski hem yeni sürümü indirimde görünüyor.
  • Bugün hepsiburada yine indirime girdi

• Kadirdalgic kullanıcısına yanıt
    Eyvallah...

• Arkadaşlar Philips tvye sahibim. Yanlarda hue led şeritleri var. Biraz araştırınca ampulleri olduğunu öğrendim.

Hepsiburadan başlangıç seti aldım ama spot lambalar için almışım. 850 TL gibi bir rakama 1 kumanda 1 bridge ve 3 tane renkli ampul geldi. Bu spotları e27 duya taktım ( ufak bir dönüştürücü ile )

Ama sanki bu spotlar çok güçsüz gibi.. 3 tane daha ampul alayım diyorum..

Ama maliyet hesaplayınca 3 tane e27 800 TL yakın fiyat çıkartıyor.

Ama yine 1 tane spot başlangıç seti alırsam ( 800 TL) 3 ampul + bridge ve kumandam olacak. Sizce 6 tane spot ile istediğim verimi alır mıyım ?

Eğer köprü almak isteyen varsa ve 450 TL vermek istemiyorsanız ortak alabiliriz . Kutudan açıkan ampuller dışındaki ürünleri paylaşabiliriz.
  • qkhnk Q kullanıcısına yanıt
    Ben bu teknoloji konusunda çok yeniyim ama bana verilen tavsiyelerden hatırladığım kadarını yazarsam ; spot ampüllerin güçsüz olduğu ve E27 ampülleri tercih etmem gerektiği söylenmişti bana.Bende bu doğrultuda spot ampüllerden vazgeçmiş ve E27 duylu olanlardan almıştım.

Size de tavsiyem tekrar spot ampül almamanız ve hatta aldığınız spot ampülleri elden çıkartıp komple E27 ampüllere dönmeniz yönünde olur.

• qkhnk Q kullanıcısına yanıt
    eğer odayı aydınlatmada kullanıyorsanız spotlar yanlış tercih. Spotlar genelde ambiyans için tercih edilir. lümen değerlerine göre 3 adet spot ampul 1 adet e27 ampule eşit. Alacaksanız bence e27 tercih etmelisiniz.

• philips hue bridge nin internet bağlantısı şartmı arkadaşlar, internetsiz sistem çalışmamı, evde internet yok ta

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.