Şimdi Ara

Philips Hue Hakkında (145. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.931
Cevap
131
Favori
134.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Appletv veya hdmı baglı bir cihaz olmadan yapmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar!!!!

Signify Ürünlerinden Uzak Durun!

Signify'dan ürün almayı düşünen herkesi uyarmak istiyorum:

Eğer bu firmadan ürün alacaksanız, aşağıdaki konuları bilmeniz çok önemli:

Müşteri Hizmetleri Desteği Yok!

Türkiye’de bir müşteri hizmetleri temsilcilikleri bulunmuyor. Aramalar yurt dışından karşılanıyor ve size sadece genel merkeze e-posta atabileceklerini söylüyorlar.

Stok Yok!

Türkiye’de stok tuttukları herhangi bir ürün bulunmuyor.

Teknik Servis Yok!

Türkiye’de hiçbir teknik servisleri mevcut değil. Her şey yurt dışından geliyor ve süreç son derece uzun sürüyor.

Ürün Değişimi Yapmıyorlar!

Ürün arızalandığında değişim yapmayı kabul etseler bile aylar sonra ürün gönderiyorlar. Türkiye’deki tüketici yasalarını hiçe sayıyorlar.

Servis Raporu Vermiyorlar!

Amazon rapor alınması halinde değişim yapılabileceğini belirtmesine rağmen bu raporu da, Türkiye'de yerleşik bir servisleri olmadığı için veremeyeceklerini söylüyorlar.

Ağustos 2024’te servise gönderdiğim bir ürünü, Nisan 2025’te teslim edebileceklerini söylediler. Tam 8 ay sonra yani!

Yasal haklarınızı arasanız da önemsemiyorlar, şikayetlerinize yanıt bile vermiyorlar.

Örneğin, 8K Sync Box gibi pahalı bir ürün almayı düşünüyorsanız ve cihaz bozulursa, geri almanız neredeyse imkânsız!

İnternetten sipariş verirken bu durumu mutlaka göz önünde bulundurun.

Ek olarak, sürekli yanıltıcı bilgi veriyorlar. Bana verdikleri bilgiye göre ürün ellerinde yok, ancak söz konusu ürün yaklaşık iki hafta önce stoklarına girdi ve Amazon üzerinden satışa sunuldu.

Bu konuyla ilgili tüm yasal mercilere şikayetimi ileteceğim ve sonuna kadar hakkımı arayacağım.

Philips Hue Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 7 Ocak 2025; 18:22:31 >

• berkans kullanıcısına yanıt

Şaka gibi yav, Allah sabır versin size

Yakında Türkiye'den tamamen çekilir bunlar demedi demeyin. Zaten giden gidene. Neyse siyasete girmeyeyim şimdi.

Satış kanalını geçtim doğru düzgün teknik servis hizmeti olmayan markaya hayatta güven olmaz. Onca ürününe bir ton para verdik dua edelim de bozulmasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 7 Ocak 2025; 19:11:47 >
  • E_81 kullanıcısına yanıt

Siyasete girme ona girme buna girme rezil bir şekilde yönetiliyoruz ben bu kadrolara oturdugum binanın yönetimini bile vermem çok şükür ne belediye başkanıyken nede bu saçma düzenine oy verdim. İşin özü herkes ilk seçimde aklını başına almalıda nasıl genel IQ89 çıkmış bu gerizekalıya eş deger Allah sonumuzu hayretsin genç olsam bir dk bu ülkede durmaz kaçarım

• MustafaKemal.. kullanıcısına yanıt
    Zannetmem hocam max 16-17k 350 dolar abd fiyatı philips abd sitesinden %15 indirimle aldım ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta29 -- 7 Ocak 2025; 21:20:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vendetta29 kullanıcısına yanıt

Vergiler uçuracaktır inş ucuz olur

yanlız hue syncbox görüşüm stabil bir cihaz degil herşey on numara tmm şahane oldu diyorsun ertesi gün sorun çıkıyor mesels apple tvde homepodlarda. Ses çıkarken ps5 geçiyorum earc hatası alıp homepodlardan ses alamıyorum yazılımla daha stabil olur umarım

• Vendetta29 kullanıcısına yanıt

Gelemedi bir türlü ürün ülkeye.

Berkan Hocam çok geçmiş olsun.

Hue HDMI Sync Box'ta siyah ekran hatası alıyordum. İletişime geçtim, mail ile dönüş yaptılar. Videoyu yükledim, arızalı ürünü kendilerine gönderdim. Birkaç güne sıfır kapalı kutu cihaz geldi. Sonra kutuyu açmadan sattım zaten. O zamanki servis deneyimi çok hoşuma gitmişti.

Servis çok önemli.

8 ayda led şerit gelememesi de çok enteresan. Distribütörün elinde muhakkak vardır ama bence konu biraz farklı.

• android police
    Philips Hue Sync comes to LG TVs with new webOS app
    https://www.androidpolice.com/philips-hue-sync-lg-tv

Forumda tesadüfen karşılaştığımız , eski iş arkadaşımın verdiği bilgiyi paylaşmak istedim.

Tıpkı Samsung TV'lerde olduğu gibi , LG TV'lerede SYNC uygulaması geliyor. WEBOS24 çalıştıran tv'lerde destekleyeceğini ve ilkbaharda kullanıma hazır hale gelceği belirtilmiş.

@c.guleken teşekkürler dostum :)

• GedKalessin kullanıcısına yanıt

Harika bir haber. HDMI sync box'tan herkesin kurtulması dileğiyle.

• Beyler bu Hue ürünleri sync box, gradient light stripler vs. çok pahalı ürünler ayrıca ülkemizde uygulanan vergilerden dolayı daha da fiyatları yükselecektir. Ve bunları alacak insanlarda bir elin parmağını geçmez. Diyeceğim yeni çıkan 8K sync box vs. Hue ürünlerini bekleyenler bence beklemesinler. Baksanıza daha Samsung Hue app Türkiye mağazasına gelmedi siz hala sync box gelecek yok Lg uygulama mağazasına Hue app gelecek hayalleri kuruyorsunuz. Şahsi düşüncem 2025 yılı içerisinde Hue ürünleri Türkiye'ye artık hiç gelmeyecek.

Belki ben çok karamsarım yada siz çok iyimsersiniz bilemiyorum benim düşüncem bu yönde.

• Sağolun hocam. Hocam dedıgım gıbı stok sorunları var cıddı bır sekılde. Bırde yanıltıcı bılgı verıyorlar. Ben urunu ılk servıse gonderdıgımde bu durumu sormustum. Ve su cevabı vermıslerdı :

"Merak etmeyın stok sorunu olmaz. Degısım ıcın stoklar ayrı tutuluyor"

Sonuc gordugunuz gıbı. Bırde bu urun 17 Aralık'tan sonra stoklara gırdı. Banada maıl gonderdıler ve adresımı ıstedıler. Ancak urunu gondermedıler. Sordugumda ıse bız teyıt amaclı ıstedık adresınızı dıye sacma sapan cevap verdıler. O kadar umurlarında degıl bakın bu ısler.

@E_81

Hocam vergılerde bıldıgım kadarıyla bır degısıklık yok. Urunlerın gelme kısmında sorun olmaz. Bırde bıldıgım kadarıyla Turkıye'de cok cıddı bır kullanıcı sayısı var. Ancak tabı Hue App'ın TR magazasına gelememesı fılan cok cıddı bır basarısızlık mesela. Urunlerı satıyorlar ama uygulama yok. Ben yınede ıyımserım dıyelım ama Hue alacak arkadasların bu servıs sureclerını bılmesı gerekıyor.

Güzel haber.

Umarım model kapsamını geniş tutarlar.

Bir başka kaynak da ben ekleyeyim. Umarım Google Tv için de bu işlemi yaparlar.

https://hueblog.com/2025/01/06/lg-televisions-get-philips-hue-sync-tv-app/

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MustafaKemal.. kullanıcısına yanıt

aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözüm buldunuz

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.