Şimdi Ara

Philips Hue Hakkında (143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.875
Cevap
130
Favori
132.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar, elinde hue gradient 2 metre olan varsa iletişime geçerse sevinirim
  • BreakBeaT kullanıcısına yanıt

4000 K ışık rengi iyidir gözü yormaz tam gün ışığı rengidir o

• Phillips supportun Sync box yeni versiyonun Türkiye'de satılacak mı, ne zaman gelir soruma maille verdiği cevap;

Alıntı

metni:
    "Hue Senkronizasyon Kutusu V2 8K ürününün Türkiye'de ne zaman satışa çıkacağına dair net bir tarih ne yazık ki henüz belirtilmemiştir. İlerleyen süreç içerisinde bir gelişme olması durumunda bunu websitemiz üzerinden görüntüleyebilirsiniz. "
  • Frank Slade kullanıcısına yanıt
    Şuan Avrupa’da bile çoğu ülke & mağazalarda stok yok zaten. TR’ye stoklu bir şekilde erken tarihte gelmesi zor gibi.
  • Dün akşam yeni versiyonu taktım biraz zaman geçiriyim deneyimlerimi yazarım. Fakat ilk göze çarpan Apple TV ile birlikte görüntü kalitesinde ciddi artış mevcut. Bu arada ben Lg CX ve Samsung q990d kombinasyonlarını deniyorum. Ayrıca PS5 Pro ile de deneyimleyeceğin onda da 120hz kontrol ettim sorunsuz veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.guleken -- 2 Ocak 2025; 21:45:42 >
  • Suncbox kurulumda bu hatayı alıyorum bridge ile sync aynı agda ama olmuyor

Philips Hue Hakkında
  • MustafaKemal.. kullanıcısına yanıt

2.5 ghz olana bağlı olduğundan emin olun

• Frank Slade kullanıcısına yanıt

Brıdgeyi sildim. Yeniden aga baglıyım diye, tanıttım hoş hangi aga baglandıgını göremedim. Gene olmadı üstelik bütün evin ışıklarıda gitti. Herşey allak bullak oldu bi sync sevdasına h sonu bunla ugraşıcagız belli oldu hue destek telefonu varsa orayı arıyacagım

• muhmmtozdemr M kullanıcısına yanıt
    Nethouse da iyi fiyattan stoklara girdi.
  • Phılıps hue destek telefonunu bilen varmı?
  • Arkadaşlar selam,

86qn90a TV kullanıyorum. HDMI Sync box mevcut. Fakat 1. nesili. Şimdi bu Samsung TV'yi uygulamanın region değiştirip almanya yaparak philips hue'nin uygulamasını satın alacağım. Fakat TV'nin kendisini değil ben NVİDİA Shield kullanıyorum. TV'den philips hue uygulamasını açıp, nvidia shield'i kullanabilir miyim ? Ayrıca şöyle çalışıyor bende ki herşey şuanda.

Samsung 85QN90A > Samsung Q990B Soundbar > Philips Hue Syncbox > Nvidia Shield - PS5 Pro - Xbox Series X - PC

• SarıGafa S kullanıcısına yanıt

Ne başlı olduğu hiç farketmez tv ekranında ne görüntü varsa hepsi ile senkronize olacak

• MustafaKemal.. kullanıcısına yanıt

https://www.philips-hue.com/tr-tr/support/contact-form destek formu oluştur onlar ulaşıyorlar.

• bixsi kullanıcısına yanıt
    Evet dün sipariş verdim teşekkürler
    Rica ederim. Bende dün sipariş verdim. Fiyat şuanki duruma göre fena değil, ben bir 7-9k arası bekliyordum.
    Evet benimde tahminimden uygun geldi :) kendi sitesinden alsaydınız ekstra indirim veriyor
    Nethouse dan aldım indirim vardı.
    Evet bende öyle yaptım, bir sorum olacaktı hareket sensörü de aldım amazon’dan eve giderken hol ışkğı otomatik yansın istiyorum bu sensör sayesinde yakıp sonrada söndürebiliyor mu? Yoksa yakıp hep açık mı bırakıyor bir bilginiz varmı?
    O konuda hiç fikrim yok hocam kusura bakmayın
    Eyvallah teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.