Şimdi Ara

Philips Hue Hakkında (141. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.843
Cevap
130
Favori
131.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tşkler

• MustafaKemal.. kullanıcısına yanıt

130 Euro gibi bir rakam çekti. Kartım TL'ye çevirmiyor, USD/Euro neyse onu alıyor. Kur farkından çok fiyat fark ediyor diye öyle yapmıştım.

• Görmez kullanıcısına yanıt

Üstat son soru tv appletv ve digiturk uydu var bende sen aldıgına memnnsun yani degilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaKemal.. -- 20 Aralık 2024; 13:22:36 >

Uygulama her TV açılışında ayarladıysanız otomatik senkronizasyona başlıyor. Hatta uygulamadaki bildirim seçeneklerinden senkronizasyon bildirimini kapattım. Philips TV'ler gibi açılışta başlıyor, kapandığında da ışıklar kapanıyor. Harici bir uygulama olduğunu anlamıyorsunuz. Xbox 4K 120 hz açılıyor. Dahili uygulamalar sorunsuz çalışıyor. Digiturk varken de sıkıntı yaşamadım. Apple TV'de bir sorun olmadı. Hatta bazı yerel uygulamaları (TOD gibi) Apple TV'den açıyorum. Bölge ingiltrere olduğu için bazı yerel uygulamalar Samsung Tizen mağazada çıkmıyor.

Sorunlara gelirsem;

1. Bazen köprü ya da internet bağlantısı koptuğunda senkronizasyon başlamadığı oluyor. Arada modem ve köprüyü arada kapatıp açmanızı öneririm. Bu çok az olan bir durum. 15 ayda bir iki kere falan oldu.
    2. Bazen de anlayamadığım şekilde ışıklar senkronizasyona başlamıyor. Ses tuşuna basılı tutup erişebilirlik seçeneklerinde resim kapalı yapıp ardından bir tuşa bastığımda senkronizasyon başlıyor. Bu haftada bir kez falan denk geliyor. Can sıkan durum bu yalnız. One UI güncellemesiyle daha fazla olmaya başladı. Sync uygulamasına güncelleme geldiğinde büyük ihtimalle sorun çözülecek diye düşünüyorum.

• 8k syncboxun türkçe incelemesi youtubede çıktı adam almanyadan almış ancak çok yakında trde çıkacak diyor öte yandan 75 ekran tvme aldıgım led şerit sanırım takmayı beceremedim beyaz kısmı doğru yöne koyamadım ışık çok sönük oldu moralim bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaKemal.. -- 20 Aralık 2024; 22:18:50 >
    Hocam led tv ye yapışan tutuculardan çıkabiliyor hsonu videoları izleyerek düzeltebilirsin canını sıkma :) benim 65” tv için uyguladığım taktik biraz daha tv ortasına doğru taktım sebebi de sağ ve sol uç kısımları yukarda kalıyor eğer tv ucuna çok yakın yaparsanız. Bir de tv arka duvar rengi de çok önemli eski evimde siyaha yakın bir renk vardı ambiyans keyifli değildi şimdi beyaz duvar var tam verim alabiliyorum son olarak tv etrafında duvarda hiçbir şey asılı değil o da ışığı güzel yayıyor.
    Ünitem duvara monte olduğundan onun da altına gradient led aldım ambiyans ünite altında devam ediyor :)

Philips Hue Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.guleken -- 20 Aralık 2024; 23:33:13 >

Çeken arkadaşın emeğine sağlık ama çok yavan, yüzeysel bir inceleme olmuş. En önemli yenilik olan 4k 120hz verme olayına hiç değinilmemiş ki yeni kutunun en büyük alametifarikası bu :)

• Frank Slade kullanıcısına yanıt

Zaten bu özelligin peşindeyim ps5 pro için şansa adamda homepod var ve yeni earc ile sorunduz çalışması çok önemli valla hergün şu konuya girdigimde bir arkadaş satış linki paylaşır ümidiyle bakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaKemal..

Zaten bu özelligin peşindeyim ps5 pro için şansa adamda homepod var ve yeni earc ile sorunduz çalışması çok önemli valla hergün şu konuya girdigimde bir arkadaş satış linki paylaşır ümidiyle bakıyorum.

Birebir aynı durumdayım, gelsin diye bekliyoruz bakalım :)

• Haftaya almanya’ya gideceğim bulursam alıcam Amazon beklemek istemiyorum.

8K syncbox' da hala gecikmeler mevcut. Dünya paraya gelir TR ye, bu arada aparatları yanlış takmadığından emin ol hocam, aparatları yanlış konumlandırmadıysan şeridi yanlış takma ihtimalin sıfır.

• bixsi kullanıcısına yanıt

Şeriti yanlış takmışım elektrik bi köşeye getirmek için koymaya çalıştım degiştirince tam oturdu.

Philips Hue Hakkında

gayet iyi şuan evet

• Arkadaşlar sorum olacak. Philips 909 oled amblight tv ışıkları daha yaymak istiyorum. Bunun için de sync box a gerek var mı? Yoksa köprüyü alsam iki ayaklı yerden şerit alsam onlara bağlayabiliyor muyum direk tv yi ?
  • Bu tv taktıgım led şeritin her açılışta ayarladıgım sahne ve %100 ayarında açılmasının bi ayarı varmı
  • analizim kullanıcısına yanıt

Eskiden hue ürünleri Tv üzerinden Ambilight paylaştırıp kontrol edilebiliyordu.

Bu özelliği TP Visio'n Tv'lerinden kaldırdı diye biliyorum.

Heralde ek işlem yükü getirdiği için kaldırılmış olabilirler.

Bu durumda Sync Box ile kullanabilirsiniz fakat ne kadar başarılı olur bilmiyorum.

• Öncelikle herkese selamlar.

Hue nin köprüsüne sonoff un zigbeeli cihazlarını tanıtabiliyor muyuz?

• Amazon’dan monitör için hue gradient led şerit aldım bozuk çıktı ışığı yanmıyordu monitöre her şeyi yapıştırıp kurmuştum adamlar direk iade aldılar. Stokta ürün olsa değişeceklerdi yoktu. Bilgilendirme için yazıyorum. Amazon prime her zaman iyi seçenek.
  • BreakBeaT kullanıcısına yanıt

Ewelink uygulamasına Hue Işıkları eklenebiliniyor ama Hue uygulamasına sadece matter destekli cihazlar eklenebiliniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 25 Aralık 2024; 11:54:1 >
  • analizim kullanıcısına yanıt

Amazon ilk başlarda çok çok daha iiyiydi 3 günde isde sonuçlanıyordu şimdi bir ayı buluyor ama amazon candır

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.