Philips Hue Hakkında (128. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yukari-cok.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Vergi artışı daha yürürlüğe girmedi ama.
-
Tv arkasına ambiyans ışığı yapmak isteyen ve fazla bütçe ayırmak istemeyenler için Govee T2 F/P seçenek.
Kamerayı tv ünitesine yerleştirip stabil çalıştıranları da gördüm. Daha güzel bir görüntü oluyor.
-
Şu an amazon'da govee kendisi yurtdışından gönderdiği için vergi zaten ekleniyor sınır olayına takılmasada, o yüzden şu an hepsiburada'dan almak daha mantıklı gibi. Zaten vergi artışı yürürlüğe girince amazondan alınamayacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet doğru orası öyle. Ben vergi artışından dolayı fiyat farkını belirttiniz sandım.
-
2 yıl önce Amazonda 2700tl ye düşmüştü yine almamıştım, Sync box'a hiç ısınamamıştım çünkü.
Bu işi son yıllarda Philipsin Samsung Tv'lere uygulama desteği getirmesi ile çözdüm.
Takılma yok duraklama yok problem yok, herşey olması gerektiği gibi çalışıyor.
Philips SyncBox kutusunu bu zamana kadar yenilemesi gerekirdi, eskidi ve sorun yaşanıyor
Aşağıdakilerde eski konsept, Pavyon gibi olmuştu
-
8K destekli yeni modelin ön duyuruları yapıldı ancak fiyat ne olur meçhul.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sonunda o malum aleti almadan tv degiitirip hue ürünlerini samsung tv ile kullana biliyorum ve sorunsuz şekilde samsung the frame 2023 modelinde kullana biliyorum bu güzel bir haber
-
samsung cihazlarda indirilen uygulamaları acaba ana ekrana nasıl ekleye biliriz hue ve youtube uygulamalarını ekrana ekleyemedim bölgeyi almanya yaptıgım icin ola bilirmi
-
Ana ekrandan Apps uygulamasına girin. Sağ üstte ayarlara girin, oradan indirdiğiniz uygulamaları ana ekrana ekleyebilirsiniz
-
teşekkür ettim birde bir sorum var samsung q700c aldım subwooferden bass cok az geliyor daha cok ses var gibi soundbar calışıyor subwoofer calışmıyor gibi geldi bana
-
Q700c deneyimim olmadığı için bass seviyesinin performansını bilmiyorum.
İsterseniz reset işlemi yapın ayarlar fabrika ayarlarına geldiğinde düzelebilir.
Soundbar açıkken artı ve eksi tuşlarına yaklaşık 5 saniye basılı tutun, ekranda "INT" yazısı belirecektir.
Soundbar kapandıktan 10 saniye sonra tekrar güç düğmesine basarak açın, reset işlemi tamamlanmıştır
-
Arkadaşlar arka sayfalarda da sormuştum.MM üzerinden hue tube almıştım geçen aylarda.14 gün süresi geçtiği iade edemiyorum cihaza eşlenmediği için.Philips Hollanda ekibi haftada 2 gün arıyorlar çözüm önerisi için.Bu cihazlarda sıkıntı yaşayıp; yenisiyle değişen oldu mu acaba? Onlarda TR ekibinin nasıl tutumda olacağını bilmiyorlar net.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return Zuha -- 18 Ağustos 2024; 21:15:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de sizinle aynı zamanda almıştım ve bana gelen paket de daha önce açılmıştı. Ancak cihaz kullanılmamış idi ve kontrol için fişe taktığımda sorunsuz bağlandı. Keşke 15 günü geçirmeseydiniz.
Arkadaşlar şimdi hem oyun odama kurduktan sonra dayanamayıp salonda ki tv ye de sistem kurmuştum. Dün şeytan dürttü gittim 55 inç olan tv yi 75 inç bir model ile değiştirdim. Bugün kuruluma gelecekler tv için bende dedim tv arkasında ki ışıkları sökmeye başlayım ama jeton o an düştü.
Benim elimde ki
amazon
Philips Hue 55 inç TV'ler için Gradient Lightstrip, Medya ve Oyun ile Senkronize Etme, Sesle Kontrollü Akıllı Eğlence LED Aydınlatma, Alexa, Google Assistant ve Apple HomeKit ile uyumluhttps://www.amazon.com.tr/PHILIPS-Hue-Gradient-%C5%9Feridi-milyon/dp/B08JMXBYZK/?_encoding=UTF8&pd_rd_w=ZHr7f&content-id=amzn1.sym.c3bdb8bc-3e5c-4f1f-977f-12e040b2ad9e%3Aamzn1.symc.fc11ad14-99c1-406b-aa77-051d0ba1aade&pf_rd_p=c3bdb8bc-3e5c-4f1f-977f-12e040b2ad9e&pf_rd_r=GRQ7XQ8CS2MQ1XVNRD71&pd_rd_wg=jamdm&pd_rd_r=72ee6f9d-827b-4ed6-bb01-2ad2ea444e2e&ref_=pd_hp_d_atf_ci_mcx_mr_ca_hp_atf_d&th=1Model artık benim bir işime yaramıyor. 75 inç olanının da fiyatı şuan şaka gibi ama 18k. Nasıl bir çözüm bulurum buna fikri olan var mı ? Hayır 20 k daha fiyat vermeye razı olsam 85 inç tv alırdım.
Ayrıca elimde kapalı kutu
amazon
Philips Hue Gradient PC Monitör Akıllı Renkli Led Şerit, 32-34 inch, , Aydınlatmahttps://www.amazon.com.tr/Philips-Hue-Gradient-Monit%C3%B6r-Ayd%C4%B1nlatma/dp/B0BB6NM186?pd_rd_w=ZWQIn&content-id=amzn1.sym.fe01a36e-7544-41eb-9d6c-9ece33a1cfc6&pf_rd_p=fe01a36e-7544-41eb-9d6c-9ece33a1cfc6&pf_rd_r=S019SPD07N5PJE2QHGQB&pd_rd_wg=7hOgk&pd_rd_r=68bd028a-1334-4708-8c57-dbe3b965d4f6&pd_rd_i=B0BB6NM186&psc=1&ref_=pd_bap_d_grid_rp_0_1_ec_pd_rhf_ee_s_rp_c_d_sccl_1_1_tModeli de var 55 inç tv için olan modelde 2 ay önce aldım. Satıcı gibi elimde şerit şerit kaldılar ama işime yaramayacaklar. Şu şeritleri aşağı yukarı ayarlanma desteği filan getirseydi philips süper olacaktı.
Nasıl bir yol izleyelim 55 inç olan modeli 75 ince takıp elde bulunan Philips Hue Play Pack leri sağ sol yerleşitireyim mi yoksa hiç olacak iş değil 55 inç olanı sat acıma 18K 75 inç olan modele ver mi dersiniz.?
-
Birkaç gün öncesine kadar çok daha uygun satılıyordu. Ya bekleyin,belki biraz düşer ya da ikinci el sitelerinden bakın. Hesaplı açılmamış ambalaj satılıyor.
-
Çıldırmış fiyat bir anda 3200 tl ye almıştım 55 inçi bende.
amazon
Philips Hue Lightstrip Gradient TV 75"inç Akıllı Renkli LED Şerit Aydınlatmahttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B08HVB386J/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=113.500 tl gözüküyor içine girince 18k oluyor bir kaç gün önce değişmiş fiyat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 19 Ağustos 2024; 12:2:15 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X