Şimdi Ara

Philips Hue Hakkında (130. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.938
Cevap
133
Favori
135.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben orijinal kumandaya alışamadığım için aşağıdaki kumandayı kullanıyorum. İşaretlediğim tuşa bastığım zaman direkt bahsettiğim "Resmi kapat" menüsüne ulaşıyorum. çok daha pratik oluyor.

Philips Hue Hakkında
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

Rica ederim. bir üst mesajımda belirttiğim gibi bu kumandayı kullandığınızda daha da pratik oluyor.

• Bu arada Hue bridge yeni yazılım güncellemesi gelmiş. Ne yenilik var bilmiyorum ama güncelliyorum :)

Philips Hue Hakkında
  • E_81 kullanıcısına yanıt

Aynı kumanda bendede var bende buna alışamadım.

Akıllı kumanda elimden düşmeyince akıllı kumandaya alıştım Philips Hue Hakkında 

O zaman bir kısayolda ben söyleyeyim.

Akıllı kumandadan 4-5 saniye mute tuşuna basılı tutun direk erişebilirlik ekranı çıkıyor, bence dahada pratik Philips Hue Hakkında 

• Bu da güzelmiş. Öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler. Philips Hue Hakkında 

Uyku moduna geçme otomasyonunda hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler uygulanmış.

Birde sistemin performans ve güvenliği arttırılmış.

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

Evet bende az önce sitesinden öğrendim. Philips Hue Hakkında 

• Ormanci kullanıcısına yanıt
    Hocam ben T1'den memnun kalıp T2'ye geçmiştim. T2'nin fiyatı 2.900₺ falandı aldığımda. Bu karanlık sahnelerde ışığın kısılması için ayrı ayarı var, hatta sağ, sol, yukarı, aşağı olarak minimum % kaç parlaklığa ineceğini ayrı ayrı ayarlayabiliyorsunuz. En yüksek parlaklığınıda ana ekrandaki parlaklık ayarından seçiyorsunuz, sıcaklık ayarınıda düzgün yaptığınızda evet ambilight gibi olmasa bile gerçekten başarılı sonuçlar alınabiliyor. Odamda televizyon ve bu ışık hariç başka açık ışık olmadığı için dışarıdaki ışık kaynaklarının yarattığı renk sapması yaşanmıyor ama genelde loş ekranda bazı renkleri doğru yansıtmıyor, parlak ve güçlü renkler eğer ekran kalibrasyonu doğruysa ambilight kadar doğru sonuç veriyor. T1'i 29 ocak 2022'de almışım, T2'yi 9 kasım 2023 yani epey deneyim yaşadım. Televizyonu bir şeyler izlemek haricinde bilgisayarı tamamen televizyonla kullandığımdan sürekli olarak govee açık kalıyor akşam saatlerinde. Tabi bütçe uygunsa ve indirim denk gelirse govee modellerine hiç gerek yok ama fiyatlar şu an govee'nin 2 katını geçiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam sen bir tanesin Philips Hue Hakkında 

• Görmez kullanıcısına yanıt

Estağfurullah Philips Hue Hakkında 

• Bilgiler için çok teşekkürler..

@manesnuc

Evet hocam ben o ayarları yapamadım işte bi türlü, kurcaladım ettim, o arada ledi de bozunca kötü oldu Philips Hue Hakkında 

Zaten T2'ye dair tek olumsuz yorum bu ayarların biraz "zahmetli" olması, yoksa aslında ledlerin parlaklığı falan iyiydi.

İşin komiği, 55-65'lik gaming hdmi sette uzun led olmasına rağmen aynı sistemle 32 inch'teki ledleri çıkarıp, T2 ile gelen uzun ledleri bu şekilde ayrım yaparak farklı sistemde kullandırmaması-tanımaması kötü oldu. USB-C ile bağlarım ne olabilir ki dedim, olmadı... Philips Hue Hakkında Demek ki kutu sadece onu tanıyor, ayrı ayrı yazılımları var galiba.

Hatta ben Govee'nin ampullerini de aldım salon avizesine, filmlerde falan onlar da değişiyordu, hanım beğenmedi pavyon gibi diye Philips Hue Hakkında Ben de parlaklık ayarı yapıyorum artık sadece..

Zaten Philips'i indirimde yakalamasam ve Govee'nin ledi de bozmasam almayacaktım. Allah karşıma çıkardı resmen 2-3 gün sonra, ulannnn dedim ve aldım Philips Hue Hakkında 

Bunun yanında, Govee Gaming AI set de Hdmi box mantığı ile çalıştığı için o baya başarılı çıktı, PC falan varsa, Philips alınamıyorsa kesinlikle tavsiye edilir. Çok güzel çalışıyor, ayrıca bir de bazı oyunlara göre ayarlanmış AI muhabbeti var, örneğin sağlığınız azalıyor ışıklar kırmızıya dönüyor falan gibi işler var. Ha bir de Philips'e göre 3 değil 4 yönlü yanma güzelliği de var tabi.

Bu arada Sync Box isteyen düşünen olursa satabilirim, TV'ye uygulamayı alınca boşa çıktı Philips Hue Hakkında 

Akşam denemek için senkronizasyonu durdurup ardından resim kapalı yaptım.

Kumandadan başka bir tuşa basınca senkronizasyon yeniden başladı Philips Hue Hakkında 

• Hdmi sync box
    Gradient signe zemin
    Signe zemin
    Dimmer switch v2
    Gradient Tube 75 cm
    Hue strip 2m
    Hue bridge v2
    Bu setup kaç para eder

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • abboww kullanıcısına yanıt
    Gradient zemin varken Signe zemine gerek yok bence. Gradient Signe table yani masa olabilir, özellikle yanlardan play yerine kullanılabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hem oyun odasında hemde salondaki Tv de set mevcut . Oyun odasında zaten oyunlarda kullanıyorum film vs işim yok . Salonda ki Tv de 10 parça ürün var normalde eski Tv ile PC üzerinden box olmadan sorunsuz kullanıyordum . Ne olduysa yeni Tv de 4 k aktif edemedim çünkü donanım hızlandırmayı kapattığım an max 1080 o oluyor görüntü .

55 inç ekranda belki problem değildi ama 75 inç Tv de kanser problemine döndü .Ne denediysem olmadı netice de Netflix Amazon kopya koruma devreye girip ışıkları iptal ediyor . Kendi PC uygulamasında zaten çalışmıyor . Sanırım güncellemeler ile önüne geçtiler . Bende bugün dayanamadım Box siparişi verdim . Uzun süre inat edip almamıştım Apple TV de alınca yeter artık PC aç dene olmadı of 720 o ye düştü yok 1080 p de kaldı uğraşmayım dedim ama ;

Şimdi sizin yazıyı okudum bir korku sardı neticede ucuz bir ürün değil 10 k şuan fiyatı . Kargo ya henüz verilmedi yeni aldığım Tv 2024 Samsung arkadaşlar uygulama ile kullanıyoruz sorun yok yazmış acaba Apple TV yi devreden çıkartıp uygulamayı filan mı alsam diye kaldım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar. Hue sistemim var evde memnunum ancak ne zaman elektrikler kesilse hue bridge'ye bağlanamıyor. Bazen kendi kendine 3-5 gün sonra bazen sıfırlamam sonucu düzeliyor. Bu sefer kestirmeler ışıklar vs. hepsi gidiyor. Bunun bir çözümü var mı? En sonunda güç kaynağı alacağım :)

• bladeharun kullanıcısına yanıt

Elektrikler geldiğinde otomatik bağlanması lazım o nasıl bisey bastan temiz bi kurulum yap bence öyle bisey olmaması lazım normalde veya bridgede bi problem var bu zigbee kanali ile ilgili bi sıkıntı olabilir başka bi kanal dene

• Sekoo12 S kullanıcısına yanıt
    Sizler de olmuyor ise o zaman benim cihazda ya da routerda hata var. Bir de kanalı değiştirmeyi deneyeceğim. Çok teşekkürler.

• bladeharun kullanıcısına yanıt

Bu hata sana özel Bayadır takip ediyorum burayı ne bende nede kimsenin böyle bisey yazdığını görmedim elektirik kesilince en yaygın hata ışıkların kendi kendine açılması

• Sekoo12 S kullanıcısına yanıt
    İyi oldu bunu bildiğim, çok teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.