Şimdi Ara

Philips Hue Hakkında (131. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.938
Cevap
133
Favori
135.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Roter üzerinden Philips Hue köprüsüne yüksek öncelik ver, büyük ihtimal sorun çözülebilir Philips Hue Hakkında 

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba sync boxum var ve bir sistemim var ancak ne yaptıysam bunları senkronize edemedim. Videolarodaki gibi deniyorum çalıştırıyorum senkronize başladı diyor ve tüm ışıklar sönüyor hiçbir şekilde televizyonla senkronize olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Şimdiden çook teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bimin aystiisi kullanıcısına yanıt
    Çok belirsiz yazmışsınız. Hangi cihazı, hangi cihazın hangi girişine takıyorsunuz? İzlemek istediğiniz uygulama nedir vs.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba evin bazı bölümlerine hue aydınlatmalar alıp farklı senaryolar oluşturmak istiyorum. Yalnız duvar anahtarlarımın çoğu dimmer özellikli. Philips hue ampuller bu anahtarlar ile çalışır mı ? Dim edilebilir özellikli oluyor mu ? Teşekkürler

• hayır mevcut dimmer leriniz Hue ile çalışmaz

• stoll S kullanıcısına yanıt
    Yani dimmer sürekli en açık konumda dursa ben kontrollerimi telefon üzerinden veya akıllı buton giri ürünlerden yapamaz mıyım? İlla ki aç kapa anahtar ile değiştirmem mi gerekiyor acaba ?

• Salih G. S kullanıcısına yanıt
    Dimmer açık konumda kalarak uygulama üzerinden yapabilirsiniz.

• philips hue yazılım için farklı ülke seçtik fakat orada bluetv yok nasıl yükleriz?

• Merhaba Home kit üzerinden hue sistemi içim otomasyon oluşturmak istiyorum. Bu seçeneklerim niye pasif olduğunu çözemedim. Daha önce böyle bir durum ile karşılaşan oldu mı acaba ?

Philips Hue Hakkında

• Salih G. S kullanıcısına yanıt
    Bende sensör olmadığından o hariç hepsi açık gözüküyor. Sebebine gelirsek eğer hue bridge evet uzakta kontrol amaçlı kullanılabiliyor ancak apple ekosistemindeyken uzakta yönetmek ve belli ki şu an yaptığınız işlemi yapmak için apple'ın bridge saydığı cihazlara sahip olmanız gerekiyor. Bunlar apple tv, homepod ve yanlış hatırlıyor olabilirim ama ipad sanırım. Bu ipad hariç zaten diğerleri genelde evde sabit cihazlar olduğundan uzaktayken denetim merkezinden ya da apple'ın ev uygulamasında evdeki ışınlarımı kontrol edebiliyorum. Apple tv sahibi olmadığım dönemde hue uygulamasıyla ya da kestirmeler üzerinden aç/kapa yapıyordum. Şu an en ucuz apple bridge aksesuarı sanırım homepod mini olması lazım.

• Merhaba. Birkaç gündür sync box ile tv senkronizasyonu yaptıktan sonra tvde anlık göruntü gidip gelmesi ve ses sistemimde patlama sesi sorunu yaşıyorum. Birkaç saniye sonra görüntü ve ses geliyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

• Sync Box yeni versiyonu çıktı ne zaman Türkiye’de satışa çıkar acaba

• Uykuya geçiş otomasyon manuel olması kötü olmuş gerçekten

• mexicolas M kullanıcısına yanıt
    Hdmi kablo ve port değiştirin

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    Deneyeyim hocam, hdmi kablo için tavsiyeniz var mıdır?

• mexicolas M kullanıcısına yanıt
    Paugge,upgreen

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler.

• Philips Hue Lightstrip Gradient TV 65"

Philips Hue HDMI Sync Box

Philips Hue Akıllı LED Şerit, 1 metre, V4 Bluetooth

Philips Hue Bağlantı Köprüsü

Satılk hepsi toplu satış olcak tek tek uğraşmak istemiyorum İstanbul içi elden teslim tercihim

toplu son fiyat 15000 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, syncbox ile ampullerim arasında senkronize sorunu yaşıyorum. Ampulleri kendi içerisinde ayrı ayrı yönlendirebiliyorum ama sync butonuna bastığımda bride baglantısı bir türlü sağlanamıyor. Sürekli bağlanmayı deniyor. Güncellemelerde sorun yok. Hepsi güncel ama 2 gün önce bağlantı vardı, şimdi yok. Bu problemle karşılaşan var mı?

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.