Şimdi Ara

Philips Hue Hakkında (132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.938
Cevap
133
Favori
135.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bende hue play + e27 renkli ampül olan sistemden var salonda. Ne zaman elektrik gidip gelse tüm ışıklar açık kalıyor. Ben telefondan aktif etmediğim sürece açılmaması için ayarlayamadım bir türlü. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amaat A kullanıcısına yanıt

Ayarlar/Işıklar, seçeceğiniz ampule tıklayın.

"Güç Açık" ayarına girin ve ayarlarınızı özelleştirin Philips Hue Hakkında 

• Merhabalar,
    Hue ürünlerinin çoğuna sahibim.Bir iris modeli kaldı satın almadığım.Onun için bir boşluğum var :) Bazı yerlerde olumsuz yorumlarını okuyorum aydınlatma bölgesiyle ilgili.Kullanan arkadaşlar yorumlarını belirtebilirler mi? Almaya değer mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • E_81 kullanıcısına yanıt

Merhaba ürün satıldı mı ne kadar istiyorsunuz ?

• Salih G. S kullanıcısına yanıt

Satıldı gibi bir şey biriyle sözleştik yarın almaya gelecek. Ama vaz geçerse size özel mesaj atarım.

• Return Zuha kullanıcısına yanıt

Bende var çocuğun odasında gece lambası olarak kullanıyoruz :) Öyle aman aman bir özelliği yok çok güçlü bir aydınlatmaya sahip de değil. Şekil itibariyle biraz dikkat çekiyor sadece.

• E_81 kullanıcısına yanıt

Anladım. Dediğiniz gibi iptal olursa haber verirsiniz o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: E_81

Bende var çocuğun odasında gece lambası olarak kullanıyoruz :) Öyle aman aman bir özelliği yok çok güçlü bir aydınlatmaya sahip de değil. Şekil itibariyle biraz dikkat çekiyor sadece.

Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam :)

Rica ederim.

• Salih G. S kullanıcısına yanıt

Tabi özel mesaj atarım merak etmeyin.

• Merhaba, hdmi sync box ve 55” gradient light strip için ideal fiyat nedir şu sıralar ? Lightstripi 5099a Amazon’dan alabiliyorum. Fiyat fena değil gibi ama sync box 14 küsür fiyatı var pahalı geldi biraz. Bu fiyatı veresiye kadar 300 Euro’ya 8k yeni çıkan modelini alırım. Bu fiyatlardan indiği oluyor mu acaba indirim beklemeli miyim sizce?

• skysonic kullanıcısına yanıt

Geçen hafta hb de 8k civarına kadar düşmüştü. Bekleyebilirsiniz ya da zamanınız varsa yeni sürümlerinden bahsediliyor, onu da bekleyebilirsiniz.

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

Denedim oldu, teşekkürler hocam

• amaat A kullanıcısına yanıt

Philips Hue Hakkında 

• Hue ürünlerine zam gelmiş sanırım.Gradient signe floor çok fazla zam yemiş geçen 9,5k idi :/ Artık teknoloji marketlerinde de hue ürünlerini çok nadir ve az çeşit görüyorum.

Philips Hue Hakkında

Diğer hue ürünlerinde böyle bir artış yok. Bu üründe bir gariplik var sanki bir fiyat hatası gibi. Bu ürünün masa üstü olanı hepsi burada sitesinde 4.769-TL aşağı yukarı bu onun iki katı gibi oluyordu. Diğer hue ürünlerinde de hepsi burada da %20 indirim vardı şimdi %10 olarak devam ediyor. İndirim oranı düşmeden bende bazı ürünler almıştım.

Parasının hesabını yapmayan bir avuç insan veya iş amaçlı kullanacaklar dışında kimse bu parayı bu cihaza vermez, vermemeli de. Fiyat geçicidir bence, geri düşürürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhaba Almanya’dan yeni sync box 8k modeli getiriyorum almak isteyen varsa bana ulaşabilir.

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.