Şimdi Ara

Philips Hue Hakkında (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.935
Cevap
132
Favori
134.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amazon yada aliexpress ten GLEDOPTO ürünlerine bakın ben birkaç tanesini kullanıyorum ayrıca INNR urunleride çalışır

Tabi zigbee olanları kastediyorum

Eskiden fiyat farkı çoktu şimdilerde çokta avantajlı değil

• Merhaba. Çok fazla Philips Hue ürünü var. Salonuma hue ekosisteminden kurmak istiyorum. Öncelik sırasına göre neler almam gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz? Konu için de güzel bir içerik olur. Yeni başlayanlar için faydalı oluruz. 1 adet tavan lambam ve abajürüm var. TCL marka televizyonum var.

• winrar48 W kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ne istediğinizi belirlemeniz lazım. Yani sadece ambiyans mı, ana aydınlatmaya yardımcı olma mı, eğlence mi, fonksiyon mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Philips Hue Hakkında

3 cihaz birden 11000 tl İstanbul elden teslim satılık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Woodpecker W kullanıcısına yanıt
    Ana aydınlatma

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kelepir değil ama f3na da değil. O lambalar tekil olarak 1300-1600 arası satılıyor. 3900 lambalar dersek 1700-1800 civarı köprü olur, diğer anahtar bedavaya gelir veya köprü 1500 derseniz anahtar 200-300 lira olur gibi düşünebilirsiniz.

• Forum dışına satılmıştır özel mesaj atan soran arkadaşlar özel mesaj çalışmıyor cevap veremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar philips ambilight tv ler hue senk. Desteklemiyor artik
    Bende hue sistemi var philips tv alip hdmi sync ve tv box ustunden baglasam tv kendi ambilight ve bu harici sistem ile senkron olur mu
    İstediğim sey baska marka tv de sync box ve tv box ile yaptigim senkronizasyonu Philips tv de ambilight ile beraber kullanmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 3 Kasım 2024; 22:24:53 >
  • abboww kullanıcısına yanıt
    Olmaması lazım ama istediğinize yakın sonucu elde edebilirsiniz. Tv kendi üzerindeki ledleri çalıştırır, synch box da giriş yapılan kaynaktan gelen görüntüyü işler dolayisiyla ikisi aynı anda çalışırlar ancak gerçek senkron olarak değil, görsel olarak senkron hissi alabilirsiniz. Yine de tv tepkisi daha çabuk olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woodpecker -- 3 Kasım 2024; 22:40:33 >
    Sagolun hocam tv de kendi isiklarini ekrana gore yapsin gerisi onemli degil zaten

• Dostlarım salonda hoş bir ortam yaratmak istiyorum. Bohem konseptimiz var. Hangi ürünleri almayalıyım?

Prime Üyeleri İçin Fırsat: Philips HueWCA 9-75W Renkli Akıllı Başlangıç Seti 3'lü Kumandalı E27 Bluetooth Özellikli Şu an daha uygun sanki.

Evet hocam sipariş verdim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winrar48 -- 6 Kasım 2024; 9:34:46 >
    Anladığım kadarıyla sizin dekorasyonunuza led şerit vb aydınlatmadan ziyade klasik ampullü tarz daha uygun olur. Abajur vs tarz üniteleri belirlendikten sonra içine Hue'nun E14 veya E27 ampullerinden takabilirsiniz. Daha rustik hava için ampuller çıplak gözükecek ise klasik edison serisinden bakabilirsiniz. Ancak ana aydınlatma için bunların gücü az geleceğinden, sayıca fazla kullanmanız gerektiğini unutmayın.

• Herkese merhaba,

Philips Hue Hakkında
    Philips Hue Hakkındaamazon
    Philips Hue Bridge, Akıllı Aydınlatma Bağlantı Köprüsü
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09CV9F3KR/ref=ewc_pr_img_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Philips Hue Hakkında
    Philips Hue Hakkındaamazon
    Philips Hue Play Gradient Light Tube Renklı Akıllı Led Aydınlatma, Siyah, 75 cm
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09C3R9WQ4/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Bu üç ürünü alarak bir başlangıç yapmak istiyorum. Toplamda bu üç ürün 7.376 TL tutuyor. Salonda film izlerken veya biraz daha loş bir ortamda oturmak isterken bir atmosfer kurmak istiyorum. Sizce yeterli midir veya başka bir set mi kurmalıyım?

• fozbay kullanıcısına yanıt
    Tabi ki ne istediğinize bağlı. Eğer amblight tv kullanmıyorsanız bence tv arkası gradient şerit almanızı da öneririm.

• xOverdose kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkürler ama frame tv sahibiyim, bu tv için çok mümkün olan bir durum değil çünkü duvara sıfır bir ürün. Diğer ürünler için yorumunuz nedir? Ortalama 25-30 m2 bir alan için uygun ambiyansı oluşturabilirler mi

• fozbay kullanıcısına yanıt
    Bence ilk etapta böyle başlyabilirsiniz. Zaten zamanla daha fazla ürün ekleme isteği oluyor. Hue ekosistemine girince farklı arayışlar farklı ambiyans oluşturma ortamı biraz daha şenlendireyim havası kendiliğinden geliyor :)

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.