Şimdi Ara

Philips Hue Hakkında (135. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.934
Cevap
132
Favori
134.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ankara’da elden hue sync box satmak isteyen olursa uygun bir fiyata alabilirim. Yeni Batı mahallesinde oturuyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yorumları iyi olmamasına rağmen; şu irisi alıp almama konusunda elim gidip geliyor amazona indirimdeyken :)

• Hue syncbox kullanıp yakın zamanda hdmi splitter alan oldu mu?
    Daha önce verilen splitter artık satılmıyor görünüyor.
    Firetv bağladım, netflix rezalet gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wertasd -- 13 Kasım 2024; 19:32:57 >
  • Return Zuha kullanıcısına yanıt

Zamanında 689 tl'ye satın almıştım. Merak ettiğin birşeymi var iris hakkında?

Aklına takılan birşey var ise yardımcı olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

Zamanında 689 tl'ye satın almıştım. Merak ettiğin birşeymi var iris hakkında?

Aklına takılan birşey var ise yardımcı olabilirim.

Hocam aldım nefsimi tutamayıp :) Şuan güzel bir konumlandırmasını da yaptım.İlginiz için teşekkürler.

• Return Zuha kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın Philips Hue Hakkında 

• Samsung tv de Hue uygulaması hata veriyor, sildim yeniden yükledim ama düzelmedi, çözümünü bilen var mı acaba?

Philips Hue Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axXxo -- 17 Kasım 2024; 15:29:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • axXxo kullanıcısına yanıt

İnternet bağlantınız ile alakalı bu durum. Bende yaşadım aynı sıkıntıyı. Eğer tv de statik ip tanımlıysa onu kaldırın kendi otomatik ip alsın. Düzeldikten sonra tekrar statik ip ye çevirirsiniz. Eğer statik ip yoksa modemi açıp kapatın.

• E_81 kullanıcısına yanıt

Onu da denedim yine aynı hocam. Smart hub ı sıfırladım uygulamayı tekrar kurdum bu sefer de satın almayı yüklerken bir hata oluştu tekrar deneyin diyor

Keşke sıfırlamasaydınız çünkü bağlantıyla alakalı bu durum. Ağ ayarlarından siz elle bir ip atayın bir de öyle deneyin. Ama önceki ip nin aynısı olmasın.

Yeni ip atayıp tekrar Smart hub resetleyince düzeldi çok şükür 🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axXxo -- 17 Kasım 2024; 17:38:7 >

Geçmiş olsun

Çok sağolun hocam yardımlarınız için.

Rica ederim. Philips Hue Hakkında 

• Merhaba, Philips Hue ailesini kullanıyorum Apple TV ve İki adet HomePod Mini sahibiyim SYNC BOX SAMSUNG TV ye eARC HDMİ ile bağlı fakat bir türlü TV sesini ve PS5 sesini Homepodlardan alamıyorum yabancı forumlarda sorunu çözenler mevcut fakat nasıl yapılacağını anlamadım konuyla ilgili yardımcı olabilecek var mı?

• mertsengoz M kullanıcısına yanıt

Sync boxlar başa bela sorun yaşamayanı daha görmedim. Eğer 2022 model üzeri ise samsung tv'niz indirin Hue Sync uygulamasını tv ye Sync box'ı da çöpe atın. Ona ihtiyacınız kalmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 25 Kasım 2024; 11:36:25 >
    Samsung 75QN90C modelini kullanıyorum. Uygulama geldi mi yoktu Türkiye’de?

Yok gelmedi ama zaten kullananlar ülke değiştirip kullanıyor. Ki bende öyle kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım bu zamana kadar.

Box yüzünden bir sürü kablo ile uğraşıyorum zaten. Ücreti ne kadar Appin

İşte ondan da kurtulmuş olacaksınız. Ne kadar az kablo o kadar az sıkıntı. Hala aynı 129 dolar hatta bildiğim kadarıyla aylık üyelik olarakta alabiliyorsunuz o da 2.99 dolar mı ne. Aşağıdaki linkte daha net açıklama var.

Philips Hue Hakkında
    Philips Hue Hakkındamacrumors
    Philips Hue Sync TV App for Samsung TVs Gets Subscription Option and Music Mode
    https://www.macrumors.com/2024/03/26/samsung-philips-hue-subscription-sync-app/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 25 Kasım 2024; 11:42:56 >
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.