< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Philips Hue Hakkında (136. sayfa)
-
-
Sadece Tv arkası kullanacaksanız hue gradient light strip almanız lazım. Ama diğer aydınlatmalarla takviye edebilirsiniz sağına ve soluna. Hue bridge gerekli. Ve senkronize etmek için sync box edinmeniz gerekir. Eğer play station üzerinden senkronize edebilirsiniz. Ama tv içindeki yüklü uygulamalarla senkronize sağlayamazsınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yani sadece bunu almam yetiyor mu? İstediğim şekilde ekrandaki görsele göre ışık efekti olsun yeterli benim için. Yükseltmek istersem sonra bakarım ona.
bir de 55 ve 65 inci arasında niye bu kadar fark var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam bende 2023 C serisi Samsung TV kullanıyorum. 2023 eylül ayından beri uygulamayı kullanıyorum dünya varmış. Bölgeyi İngiltere yaptım. 129 USD civarı ödemiştim. Yeni bir üyelik paketi gelmiş. Aylık ödeniyor ve 3 televizyona kadar yüklenebiliyor. Sanki o daha mantıklı.
App'te bazen senkronizasyon başlamıyor. Erişebilirlik kısayolundan resim kapalı yapıp tekrar görüntüyü aktif ediyorum senkronize olmaya başlıyor. Box olsa uygulamaya gir fişi çek öyle böyle.
2 sene kadar Sync Box kullandım lanet ettim. Kimseye de önermem. Hatta uyumlu televizyon yoksa Govee T2 kameralı sistemi tavsiye ediyorum.
-
Hocam LG cihazın varsa Sync Box'a falan hiç bulaşma. Govee T2'yi amazon'dan indirimi takip edip al.
-
Goove için hue kadar hızlı yanıt vermiyor demişler ama o yüzden buna baktım ben. LG TV ile kullanılmıyor mu bu?
Suncbox aldım muazzam bir ortam oldu 3 adet hueplay ve hue signe var 65 inc tv e led kovalıyorum hb çok geçiriyor amazonda bekliyorum 75 inc 12500 koydu adamlar hb 20 bin adiler
LG Televizyonlarda Hue Sync APP yok. O yüzden dedim.
Philips sync box alternatifi var mı?
Maalesef bunu almanızla bitmiyor. Hue bridge almanız gerekiyor 1 adet. Ve senkronizasyon yapılması için ekstra hue sync box almanız lazım. Hue sistemi biraz tuzlu yani hocam
Arkadaşlar 65s90d ile hue cihazları sync etmek istiyorum. Sync box ı aldım ama eski box galiba bu bir de app varmış. Ne dersiniz bunu iptal edip app i mi alayim?
Evet kesinlikle box ı iade edin. 130 dolara hue app alın kafanız rahat etsin. Hem o box ile tv deki uygulamaları senkronize edemezsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 25 Kasım 2024; 22:52:54 >
Tamamdır teşekkür ederim. Tv box a bağlı olduğu halde app lerde çalışmaması rezillik cidden. Hatta tv den o bilgiyi alıp diğer cihazlara bağlanmaması gerekiyor aslında
Ov kabataslak hesaplayınca 20*25 bin arasi tutuyor yani.
-
Syncbox çok üzülerek iade ettim apple homepedlerle uyumsuzluk yaptı homepad kolonlar sppletv ile çalışıyor arc den olmadı yoksa çok hoşuma gitmişti böyle bir sistemle kullanan yok degilmi. Belki lerde daha geliştirirler o zaman alırım
Neydi yaşadığınız sorun tam olarak ? Ben uzun zamandır kullanıyorum belki çözüm buluruz ?
Hay Allah senden razı olsun. Abim olay şu apple homepod diye iki kolon var bunlar appletv baglı olması lazım apple tvninde bütün cihazların sesini vermesi için devamlı tvnin hdmı 3 arc portunda olması laxım ben syncbox hdmı 3 taktım ama ps5 geçtigimde haliyle hdmı 3 o geçiyor sesde tv hob geçiyor duruyor 2 dk sonra kolonlara geçiyor sıkıntı yarattı kafamın basmadıgı koca pazar günü tüm gün kullandım çalıştı o kadar sevindimki ertesi gün gene sıkıntı hayır 65 inc led şeritte bütçeme uygun stok yakaladım çok üzüldüm
Çok karışık geldi anlayamadım kusura bakma :) Kullandığınız tv ne ki homepod’ları tv ye eşleştirebilirsiniz, bende de var ama ben soundbar kullandığımdan hiç denemedim. Ama ps5 sesini apple tv üzerinden nasıl alacak o kısmı anlamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X