Şimdi Ara

Philips Hue Hakkında (138. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.929
Cevap
132
Favori
133.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ciddi misiniz hocam ? Bu nasıl bir saçmalık ya 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bixsi kullanıcısına yanıt

Hue ışıkları Signify, Ambilight TV'leri TP Vision üretiyor. Sanırım Philips marka kullanım haklarını bu iki şirkete devir etmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görmez -- 3 Aralık 2024; 10:12:33 >
  • Görmez kullanıcısına yanıt
    Bu gerçekten kötü bir haber. Ama yine de tercihim Plihips ambilight’lı bir TV olacak gibi, zira sync boxla uğraşmak istemem.

• bixsi kullanıcısına yanıt

Yeni model syncbox sorunsuz gibi tüm yorumlar o yönde ama malesef çok pahalı ve trde yok ulaşamıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MustafaKemal.. kullanıcısına yanıt

Evet 2.1 modeli bende Türkiye de bulamadım. Amerika amazon, Almanya amazon gibi sitelere baktım oralarda da yok, lakin syncbox tan vazgeçtim ben, TV zaten benim eski sayılır. Alacağım yeni TV Philips MiniLed Ambilight'lı bir TV olacak muhtemelen.

• Arkadaşlar selam senkronizasyon sorunu derken yeni bir problem ile karşınızdayım. Sync box sadece Apple TV'ye bağlı ve oradan görüntü alıyorum. Son zamanlarda ekran kararıyor 15-20 saniye sonra tekrardan açılıyor. Normalde günde 1 kere yapıyordu çok önemsememiştim ama son zamanlarda 3-4 dakikada bir yapar oldu. Adam akıllı bir şey izletmiyor haliyle. Sıfırlayıp tekrardan kurdum ama düzelmedi. Daha önce böyle bir sorunu tecrübe eden oldu mu yoksa servis tek çözüm mü?

• rockNblack kullanıcısına yanıt
    Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum. Apple tv’ye bağlıyken görüntünün gitmesinin sebebi sync box kapanıp açılıyor. Hatta bu sıkıntıyı yaşadığım zaman hue aplikasyonundan senkronize et dediğim zaman ışıkların hepsi beyaz oluyor ve en kısık ayara geçiyor. Senkronizasyon çalışmıyor. Ama ilginç yani bende bağlı birde ps5 cihazım var ona geçtiğimde sıkıntısız çalışıyor. Bu bağlamda sıkıntının apple tv üzerinden kaynaklandığını çıkardım. Gelecek güncellemeyle hallolacağını umuyorum.

• xOverdose kullanıcısına yanıt

Biraz daha araştırdım hocam 2-3 yıl önce bile reddit'e Apple TV ile ilgili bu siyah ekran sorunu yazılmış. Kalıcı çözümü pek yok gibi gözüküyor şu anlık. Sıkıntı yaşamadan ışıklar senkronize olsun diye Apple TV almıştım. Senkronizasyon sorununu çözdüm ama siyah ekran sorunu başladı şimdi de. Dediğiniz gibi siyah ekran olurken sync box kapanıyor sonra tekrardan açılıyor. Digiturk ve Ps5 ile denedim onlarda sorun olmadı.

- Apple TV üzerinde görüntü ayarlarından Dolby Vision'i değiştirip 4k SDR'ye ayarlama

- Sync box üzerinde 2. veya 4. girişe Apple TV'yi bağlama

- Chroma key'i 4:2:2 den 4:2:0'a ayarlama

Şu ana kadar bu üç yolu deneyip sonuç alanlar olmuş. Akşam eve geçince deneyeceğim. Sonuç alacağımı düşünmüyorum ama bu şekilde de çok can sıkıcı bir hal aldı.

• rockNblack kullanıcısına yanıt

İşte bu yüzden yeni model sync peşindeyiz umarım ülkeye çabuk gelr

• 65inc tv led şeritim geldi 7600 malettim piyasada en uygunuydu syncbox yok umarım en kısa zamanda yeni seri cihazı bulurum

Philips Hue Hakkında

• Varmıdır bu şerit kullanan direk ışık olarak kullanılırmı cihaz gelene kadar

Hue birdge kullanıyorsanız Hue App üzerinden kontrol edebilirsiniz

Philips Hue Hakkında

• c.guleken C kullanıcısına yanıt

Evrt var tşk cvp için

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaKemal..

Varmıdır bu şerit kullanan direk ışık olarak kullanılırmı cihaz gelene kadar
    Hocam ambiyans aydınlatma olarak kullanabilirsin.Sadece şerit açıkken fotoğraf çektim,sizin için ne kadar açıklayıcı olur bilmem :)

Philips Hue Hakkında

• Return Zuha kullanıcısına yanıt

Çok tşk ederim sync bulana kadar öyle yapıcam 3 hueplay birde signe var onları kullanıyorum bunuda eklicem.

• Return Zuha kullanıcısına yanıt

Tv arka tarsfının resmini atman mümkünmü montej fikri açısından yapıştırıcıların çıkma durumu oldumu

• yok mu ucuza sync box satan veya link bulan :((

Tv niz 65 inç ise iyi bastırırsanız düşmez. 75 - 77 inç ise biraz sıkıntı oluyor bende düştü bir iki kere. Sonra kendim 3M bant alıp tekrar bantları yeniledim. Şimdi sorunsuz.

• E_81 kullanıcısına yanıt

Cvp için tşk 3m bant bende baktımda çok çeşit var aldığınız bantın linkini paylaşırsanız sevinirim

• Montajı yaptım güzel oldu suncboxla daha güzel olucaktır

Philips Hue Hakkında
    Philips Hue Hakkında

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.