Şimdi Ara

Philips Hue Hakkında (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: MustafaKemal.. , MustafaKemal..
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.875
Cevap
130
Favori
132.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Soru banaysa başlangıç seti almadım hocam ben. Hue play ve led şerit düşünüyorum.

Edit. düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi principino -- 15 Kasım 2019; 19:38:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorpman kullanıcısına yanıt
    Bunlara gerek yok. Ben firestick 4k ya yüklediğim Hue Stream adlı app'le ambilight'i sony tv ile gayet güzel kullanıyorum flimlerde falan. Hue Stream'i telefona da yükleyebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insom

Bunlara gerek yok. Ben firestick 4k ya yüklediğim Hue Stream adlı app'le ambilight'i sony tv ile gayet güzel kullanıyorum flimlerde falan. Hue Stream'i telefona da yükleyebilirsiniz.
    Onda da firestick üzerinden aldığınız görüntüyü ambilight ile kullanabiliyorsunuz diye tahmin ediyorum.
    Tabi burda frekans değerleri ve senkronizasyon hızını da değerlendirmek lazım.
    Bir ps4 veya bd player gibi harici cihazlarda ambilight kullanabilmek için maalesef yine bu hdmi sync box gerekiyor.
    Keşke bunlara veya tv ye bahsettiğiniz gibi bir app gelse de sync box ihtiyacı kalmasa idi.
  • Tv android ise bu app'i yükleyebilirsiniz.

• insom kullanıcısına yanıt
    Maalesef Tv (LG 55c7)de android özelliği yok.
    Android box bağlayıp denemek lazım ama yine diğer cihazlar ambilight kullanamayacak.
  • hue bridge ve play genişleme paketi ile 1100tl civarında şuan bunları alsam bluray oynatıcısı veya usb tv ye bağlayıp film izlerken amblight efekti almam mümkün mü? hdmi sync olmadan?
  • eve geldiğin zaman lambaların otomatik yanması bir türlü olmadı yapım videosunu bulup yaptım aynısını cep telefonun dan hue programına bütün izinleri verdim cep telefonun ekranını kapatınca hue programı bağlantısını kesiyor sanırım doğal olarak da lambalar devreye girmiyor bilgi olan arkadaş varmı bu konuda teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jagatai

hue bridge ve play genişleme paketi ile 1100tl civarında şuan bunları alsam bluray oynatıcısı veya usb tv ye bağlayıp film izlerken amblight efekti almam mümkün mü? hdmi sync olmadan?
    bilgisayarda hue sync açarsın.
    bilgisayardan tv ye görüntüyü aktarırsan olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black100

eve geldiğin zaman lambaların otomatik yanması bir türlü olmadı yapım videosunu bulup yaptım aynısını cep telefonun dan hue programına bütün izinleri verdim cep telefonun ekranını kapatınca hue programı bağlantısını kesiyor sanırım doğal olarak da lambalar devreye girmiyor bilgi olan arkadaş varmı bu konuda teşekkürler
    uzaktan erişimi de bağladınız mı ?

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    amblight tv satmak için bizi nelerle uğraştırıyor :) teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

uzaktan erişimi de bağladınız mı ?

Alıntıları Göster
    uzaktan erişime nerden bağlanılıyor onu bulamadım..yaptığım ayarlar evde ve dışarıdaki ayarları yaptım ayarlardan ev dışı kontrol yazıyor ordan methuu diye bir site var ordan üyelik ve onay verdim bağlantı gözüküyor yalnız cep telefondaki program ne zaman kapatsam veya arka plan da kalsa programı tekrardan açtığım zaman bağlantı tekrardan bağlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black100 -- 22 Kasım 2019; 11:58:13 >
  • quote:

uzaktan erişime nerden bağlanılıyor onu bulamadım..yaptığım ayarlar evde ve dışarıdaki ayarları yaptım ayarlardan ev dışı kontrol yazıyor ordan methuu diye bir site var ordan üyelik ve onay verdim bağlantı gözüküyor yalnız cep telefondaki program ne zaman kapatsam veya arka plan da kalsa programı tekrardan açtığım zaman bağlantı tekrardan bağlanıyor

Alıntıları Göster
    o zaman aklıma gelen 2 ayar daha var.
    1- arka planda uygulama yenile. ios ayarlarından ayarlıcaksın.
    2- konum servisi her zaman izin ver.

yine olmazsa philips ile bi mailleş.

• quote:

Alıntıları Göster
    bir de hue app de rutin menüsünde evde - dışarda menüsünü kontrol edin

• quote:

Alıntıları Göster
    uzaktan erişim : ayarlar - en üstteki menü ev baglantısı dışında

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

uzaktan erişim : ayarlar - en üstteki menü ev baglantısı dışında

Alıntıları Göster
    dediğiniz ayarları yaptım bağlı gözüküyor konum açık dediğim gibi programı kapatınca bağlantı kesiliyor sanırım program arka planda sanırım çalışması lazım çalışmıyor olmadı mail atarım ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
  • çok pahalanınca eve ucuz led ışık aldım üstüne philips hüye yazdım
  • Arkadaşlar, merhaba. Macbook kullanıp videolarla lightstripi ya da bulbları senkronize etmede sıkıntı yaşayan var mı? Ne yapsam senkronize edemedim. Müzikle oluyorlar ama videoyla asla. Var mıdır öneriniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: katilpatates

Arkadaşlar, merhaba. Macbook kullanıp videolarla lightstripi ya da bulbları senkronize etmede sıkıntı yaşayan var mı? Ne yapsam senkronize edemedim. Müzikle oluyorlar ama videoyla asla. Var mıdır öneriniz?
    Hue Sync uygulamanızın sürümü nedir? Daha eski sürümleri deneyin, bende de video modu en güncel uygulamada çalışmadı ama eski sürümle çalışıyor.
  • üç f Ü kullanıcısına yanıt
    Eski versiyonuna nereden ulaştınız hocam?
  • katilpatates K kullanıcısına yanıt
    Twitterda hue resmi hesabıyla bu sorunu yasiyodum onlar atti ozelden. Siz de oradan isteyebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.