Şimdi Ara

Philips Hue Hakkında (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.876
Cevap
130
Favori
132.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SpesifikBrush

Parlak aydınlatma için 1-2 tane 950 lumen Tradfri ampul almanız yardımcı olabilir. Tabii fiyatları pahalı yine, 190 lira.
    Bu salonu aydinlatir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips Hue LED Deckenleuchte Still inkl. Dimmschalter, dimmbar, alle Weißschattierungen, steuerbar via App, schwarz, kompatibel mit Amazon Alexa (Echo, Echo Dot)

Bu sizce salonu aydinlatirmi ? Salonda bir avizem
    Daha var . Bunu da tv tarafina koymayi dusunuyorum
    . Aydinlatma bilgim zayif yeni yeni merak saldim... sizce bu guzel mi ?

Philips Hue Hakkında

Bu ucunden en aydinlik olani lumeni yuksek olan mi ?

2400 lumen yeterli mi sizce

• ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    100 wattlık eski akkor ampulün kabaca 1200 civarı lümen karşılığı olduğunu düşünürsek bu ürün 200 watta tekabül ediyor.
    Bir de şöyle bir durum var, 2.400 lümen almanız için ürünü 4000K sıcaklığında kullanmanız gerekiyor. Diğer renklerde daha az lümen sağlıyor.

Odanızın metrekaresine göre değişecektir yeterli olup olmadığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unreleased

100 wattlık eski akkor ampulün kabaca 1200 civarı lümen karşılığı olduğunu düşünürsek bu ürün 200 watta tekabül ediyor.
    Bir de şöyle bir durum var, 2.400 lümen almanız için ürünü 4000K sıcaklığında kullanmanız gerekiyor. Diğer renklerde daha az lümen sağlıyor.

Odanızın metrekaresine göre değişecektir yeterli olup olmadığı.
    Tesekkur ederim yani ortalama bir salon ama kucukte degil buyukte . Avize zaten duruyor bunuda ekstradan koyacagim yani tv kismina tek . Anladigim cok aydinlatmayacagi ama internetten 800lumen olani izledim iyi aydinlatiyor gibiydi

2400 lumen daha da iyi aydinlatir sanki ? O resime bakabilirmisinix acaba hangisi daha iyi aydinlatir?

800 lümen büyük ihtimalle yanlışlıkla yazılmıştır çünkü o modelin çıkışı 3000 lümen.

Aydınlatma kişisel bir konu olduğu için kesin yorum yapamıyorum hocam. Benim aydınlık bulduğum odayı siz loş bulabilirsiniz ya da tam tersi. Var olan avizenizle kıyaslamak daha doğru olur. Kullandığınız avizede kaç tane ampul var, kaç lümen?
  • quote:

800 lümen büyük ihtimalle yanlışlıkla yazılmıştır çünkü o modelin çıkışı 3000 lümen.

Aydınlatma kişisel bir konu olduğu için kesin yorum yapamıyorum hocam. Benim aydınlık bulduğum odayı siz loş bulabilirsiniz ya da tam tersi. Var olan avizenizle kıyaslamak daha doğru olur. Kullandığınız avizede kaç tane ampul var, kaç lümen?
    Hocam bana da izledigim video baya aydinlik gelmisti size link atayim bakin isterseniz. Hic 800 lumen gibi durmuyordu...

Kullandigim avize de 6 tane ampul yeri var . Cokta anlamiyorum e 14 tipi ampuller super aydinlatmiuor .. tam yemek masasinin ustunde .. simdi akilli eve merak saldim :) philips i de ondan almaya karar verdim ama birazda pahali olduklarindan tam emin olamadim. Olmadi kendim avize alip ampulunu kendim mi alsam bilemiyorum. Size atayim bakin bir

WorkshopScienceyoutube
    Philips Fair HUE smart Ceiling lamp review - The Best HUE?
    https://www.youtube.com/watch?v=a7zs9szGiEo&feature=youtu.be

Buydu urun .

Mesela bunu kendim philips serit alarak yapabilir miyim sizce ?

• Daha önce bridge ve 2 adet play almıştım evde deneme yaptığımda sıkıntısız çalıştı. Amazon indiriminde 1 tane 2m lightstrip ve 1 adet go da aldım. Dün akşam 4 saat uğraştım ama eğlence alanına lightstrip ve go yu tanıtamadım güncelleme istedi ana menüye attı. Lightstrip ve go yu eğlence elemanı olarak tanımıyor. Her yolu denedim başaramadım. Twitterdan hue desteğe yazdım onlarda klasik şeyler yazıyor. Redditte bikaç başlık var onlar da kaldır tekrar yükleyle çözmeye çalışmışlar ama bende olmadı. Başına gelen varmı nasıl çözeceğiz.
    Birde zırt pırt pcyi tvye bağlamak istemiyorum mi box tarzı Android kutularla bu işi çözebiliyormuyuz. Flash bellekten film oynatıyor mu bu kutular.

• quote:

Orijinalden alıntı: principino

Daha önce bridge ve 2 adet play almıştım evde deneme yaptığımda sıkıntısız çalıştı. Amazon indiriminde 1 tane 2m lightstrip ve 1 adet go da aldım. Dün akşam 4 saat uğraştım ama eğlence alanına lightstrip ve go yu tanıtamadım güncelleme istedi ana menüye attı. Lightstrip ve go yu eğlence elemanı olarak tanımıyor. Her yolu denedim başaramadım. Twitterdan hue desteğe yazdım onlarda klasik şeyler yazıyor. Redditte bikaç başlık var onlar da kaldır tekrar yükleyle çözmeye çalışmışlar ama bende olmadı. Başına gelen varmı nasıl çözeceğiz.
    Birde zırt pırt pcyi tvye bağlamak istemiyorum mi box tarzı Android kutularla bu işi çözebiliyormuyuz. Flash bellekten film oynatıyor mu bu kutular.
    tüm güncellemeleri yüklediğine emin ol.
    sonra hue uygulamasından eglence alanını tamamen kaldır. eğlence alanını en başından kur.
    güncellemeler çok uzun sürüyor. sabırla bekle hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Güncelleme bulamıyor hocam sıkıntı orda başlıyor. Eğlence alanına lamba ekle dediğim zaman hue play eklenebilir oluyor ama go ve lightstrip eklenemez güncelleme gerekli diyor. Güncelle diyorum değişikliği iptal et ve çıkış seçeneği çıkıyor güncel görünüyor herşey. Uygulamayı kaldırıp tekrar yükledim olmadı. Eğlence alanını silip tekrar denedim olmadı. Lambayı silip tekrar ekledim olmadı. Kanal değiştirdim olmadı. İnternette başka çözüm bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: principino

Güncelleme bulamıyor hocam sıkıntı orda başlıyor. Eğlence alanına lamba ekle dediğim zaman hue play eklenebilir oluyor ama go ve lightstrip eklenemez güncelleme gerekli diyor. Güncelle diyorum değişikliği iptal et ve çıkış seçeneği çıkıyor güncel görünüyor herşey. Uygulamayı kaldırıp tekrar yükledim olmadı. Eğlence alanını silip tekrar denedim olmadı. Lambayı silip tekrar ekledim olmadı. Kanal değiştirdim olmadı. İnternette başka çözüm bulamadım.
    Peki led ile go yu normalde kullanabiliyor msn ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Evet kullanabiliyorum istediğim rengi veriyor ama amblighttaki gibi videoya göre senkron etmesi için eğlence alanına eklenmesi gerekiyor.

Evet çünkü o model 3000 lümen hocam.

Uygun bir plafonyer avize alıp yapabilirsiniz ama hue led şeridin çıkışı 1600 lümen, linkini attığınız ürün kadar aydınlık olmayacaktır.
  • quote:

Evet çünkü o model 3000 lümen hocam.

Uygun bir plafonyer avize alıp yapabilirsiniz ama hue led şeridin çıkışı 1600 lümen, linkini attığınız ürün kadar aydınlık olmayacaktır.
    Tesekkur ederim o zaman o 800 lumen yanlis mi yazilmis ? 3000 lumen mi o

Aynen öyle hocam.
  • quote:

Aynen öyle hocam.
    Tesekkur edeirm ucuza bulabilirsem alacagim bunu o zaman

Rica ederim hocam hayırlı olsun şimdiden.

• Philips Hue V4 Renkli Akıllı Başlangıç Seti 3'lü Kumandalı E27
    711,02 TL

ucuz geldi aldım. inşallah ucuza almışımdır

Philips Hue Hakkında

• Selam bu üründe philips 50pus7304 tv ile uyumlumu v4 uyumludiyor v3de uyumlumu
    Philips Hue V3 Renkli Akıllı Başlangıç Seti 3'lü Kumandalı E27
    www.amazon.com.tr
    Philips Hue E27 Beyaz Ambiyans Akıllı Başlangıç Seti 3'Lü, Kumandalı: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0748MZ3Y6/ref=cm_sw_r_other_apa_i_5aL4DbEDTPF7M

• Kumandasız v3 lerde müzik ve filmle uyumlu yazıyor kumandalılarda hiç bahsetmiyor🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: srknzr

Kumandasız v3 lerde müzik ve filmle uyumlu yazıyor kumandalılarda hiç bahsetmiyor🤔
    TV'nin renklerini verebilmesi için renkli olması gerekiyor ama linkteki ampuller beyaz o yüzden uyumsuzdur diyor olabilir. Beyaz ampuller tv ile eşleşip beyaz tonlarında değişir mi bilmiyorum ama değişse bile çok anlamlı olmaz. Bu beyaz ampuller beyaz ve sarı tonlarında renkler verebiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.