|
Philips HueW 9.5-75W Beyaz Akıllı Ampul E27 Bluetooth Özellikli - Sarı Işık 198,65 TL
-
-
-
Aldım ama apple home desteği yokmuş ayrıca bir uygulama kullanmak istemiyorum iptal edeceğim sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hub ile birlikte apple home da kullanılabiliyormuş
-
Bu parçadan mı bahsediyorsunuz hocam?
Fırsat: Philips Hue Akıllı Düğme, Kurulum Gerektirmeden Konforlu Işık Ayarı, 2400-2483.5 MHz https://www.amazon.com.tr/dp/B09C3MJR24?ref_=cm_sw_r_apin_dp_JNMH0WY87HJ2H0R4P9TM
hayır
-
Hiçbir şeye gerek olmadan direkt bu ampulu kullanabiliyor muyuz?
Edit: gerek yokmuş 1 tane aldım ama şeytan dürtüyor 2 tane daha al diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 18 Ocak 2023; 21:31:24 >
Bir kaç ay önce bu akıllı lamba işine sardım. Philips hue almak istedim ama çok pahalı diye almadım. Tplink marka ismine güvenip Tapo L510E (Sadece sarı renk) aldım. Gerçek anlamda bir çöp çıktı, yazılım berbat, ve lambada özellikle kapalıyken ince tiz ses var, aynı odada uyumak bile çile. Mağazadan aldığım için iade almadılar, garantiye yollayacağız dediler ama zaten çoğu L510E de bu sorun olduğu için iade almaları zor. Hiç uğraşmadım.
Sonra gidip amazondan 1 adet S-Link Swapp SL-RGB9 aldım. Tam bir efsane çıktı. Beğendiğim için 2 adet daha aldım. Beyaz ve sarı tonu arasında istediğin gibi ara ton ince ayarı yaptırıyor. Çalışırken bembeyaz yap, Tv izlerken sarı-beyaz ara ton yap, uyumaya yakın sarı yap, bunları otomatize de edersin. Rgb renkler güçsüz ama var sonuçta, hafif bir ambians ışığı şeklinde iş görür. Dip ses falan yok, yazılımı henüz sorun çıkarmadı. Fp ürün diyebilirim. Bu hue ürüne alternatif olarak bence düşünülebilir. Sanırım linkteki hue ürün sadece sarı renk. Sarı renk fanatiği değilseniz sarı renkten kısa sürede sıkılma ihtimaliniz yüksek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dampierre -- 19 Ocak 2023; 9:29:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bende akıllı ev sistemlerine sardım. apple kullanıyordum. baktım homekit destekli ürünler hem tr de zor bulunuyor hemde çok pahalı. sattım iphone u geçtim androide . smart life uygulamasını indirdim. tuya uyumlu ürünler almaya başladım. evimde şimdilik polosmartın wifi özellikli akıllı ampulu var. bimden 75 tl ye almıştım zamanında bi ttane amazondan evrensel kumanda aldım tuya uyumlu. evrensel kumandayı salona koydum. wifi li ampülü de antreye taktım. evrensel kumandaya tv nin kumandasını tanımladım. ardından smart life uygulamasından tıkla çalıştır kısayolları oluşturdum. iphone da kullanmanın güzel yanı bu kısayolları siri kestirmelere istediğiniz şekilde ekliyebiliyorsunuz. örneğin lamba açık diyelim. hey siri ben yatıyorum dediğinizde kestirme tetikleniyor ve lamba kapanıyor. ama iş google home google asistana geldiğinizde ise oluşturduğunuz kısayolu telaffuz edip sonunda etkinleştir demeniz gerekiyor. tabi önce smart life ı google home bağlamalısınız. bağladıktan sonra smart life uygulamasına eklediğiniz cihazlar direk google home da da gözüküyor ve asistan ile komut verebiliyorsunuz. neyse nerde kalmıştık örneğin tv de netflixin açılmasını istiyorum. önce smart life dan tıkla çalıştır oluşturuyorum. ardından hey google amazon prime ı aç dediğimde kısayol tetikleniyor ve amazon prime açılıyor. şöyle de yapabilirsiniz örneğin kısayolun adını değiştirdiniz ve film modu yazdınız. hey google film modunu etkinleştir dediğinizde de amazon prime açılıyor. şimdi eve bissürü tuya destekli priz ve duvar anahtarı alıp her şeyi akıllı hale getircem
-
yutuba da video attım akıllı ev sistemleri ile ilgili bakabilirsiniz detaylı bilgi edinmek için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X