Şimdi Ara

PHILIPS KABLOSUZ MOUSE 34.95TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
4.104
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şok tan almıştım. Bende ki sorunlu çıktı. Pc uyku modundan çıkınca yada kapatıp açınca vericiyi çıkartıp takmak gerekiyor. Bir de bayağı bir küçük. Çocuklara göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mağazada da aynı fiyat mıdır sizce yoksa sadece internete özel midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.90 kargo ücreti var..Kargo ücretsiz almanın bir yolu yokmudur

• Malzeme kalitesi çok kötü. Ucuz çin malı ürünü.
    Philips kendi markasıyla nasıl böyle bir ürün piyasaya sürmüş ilginç. Mouse işte.

Not: logitech ile karşılaştırma yapmıyorum. Görseli bilginiz olması açısından paylaştım.

• Philips adına yakışmayan bir ürün. Çok kalitesiz bir malzemeden yapılmış. Güzel yanı: pil verimliliği ve otomatik bekleme modu. kargo parasını hak etmeyen bir cihaz, mağazada bulunursa alınabilir.

• Bu da şok ta satılan mouse. 20 tl
    Ele daha iyi oturuyor fakat altta on off düğmesi yok.
    Ben marketten satın almıştım.

https://www.sokmarket.com.tr/kablosuz-mouse-p-28823/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gecen hafta microsoftun bluetooth mouseyla beraber aldım bu mouse u Philips adına yakışmayan bir ürün kalitesiz Philips bu ürüne nasil adini basmış bende inanamadım büyük marketlerde ki 25 30 liralık mouselardan farki yok bence
  • Geçenlerde ben de alıp iade ettim geri, kullanımı hiç rahat değil. Logitech'ten şaşmamak gerekiyor.

• gozel2121 G kullanıcısına yanıt

Hocam 129 TL olan mıydı Microsoft Mouse?Nasıl memnun musunuz?

• Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    Evet bluetooth Microsoft mouse gayet memnunum usb alıcısı takmamak için aldım gayet memnunum 10 gun oldu ilerde bi sıkıntı çıkarmaz inşallah ama malzeme kalitesi falan iyi sıkıntı çıkaracak gibi durmuyor bluetooth mouselarda bu fiyatlar normal hatta ucuz bile sayılabilir bazi bluetooth mouselarda usb alıcısı da oluyor usb alıcısı ni bir cihaza bluetooth ile başka bir cihaza bağlayıp iki cihazda kullanabilirsiniz ama bu cihazda usb alıcısı yok sadece bluetoth ile bağlantı yapabiliyor
  • ucuz diye kanıp aldığım her mouse dan en geç 1 hafta sonra Logitech e dönüyorum genelde. pil, hassasiyet, değişik yüzeylerde çalışma gibi sebeplerle. ancak küçük ve tutuşu zor oluyor uygun logiler. bu yüzden bluetooth piranha ile aldığımdan beri takılıyorum. düştü, kırıldı kartı tutan pinler vs ama en büyük derdi her tvbox ı açtığımda ikon ok kesintili çalışıyor, switch den aç kapa düzeliyor. direkt bluetooth diye katlanıyorum, işimi görüyor şimdilik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gozel2121 G kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam.İyi günlerde kullanın.Bende almayı düşünüyorum.

• Başka bir modelini aldım trendyol dan. Baktım ki mouse zemine eşit basmıyor. Durmadan sinir bozucu bir şekilde oynayıp duruyordu, mecbur bıçakla soyup zemine eşit basmaını sağladım. Kesinlikle tavsiye etmem.

• Birkaç aydır kullanıyorum, işe yaramaz , logitechten sonra resmen çöp

• wallace_son kullanıcısına yanıt

SPK serisi sanırım tamamen çin ürünlerinin Philips adı altında satıldığı bir seri. Zira elimde klavyesinden de var, piyasada farklı markalar adı altında satılan bir ürün net bir şekilde. Bahsi geçen markalar da Çin markaları.

Pek önerilesi değil açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 18 Mart 2021; 1:20:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

Bu da şok ta satılan mouse. 20 tl
    Ele daha iyi oturuyor fakat altta on off düğmesi yok.
    Ben marketten satın almıştım.

https://www.sokmarket.com.tr/kablosuz-mouse-p-28823/

Bloutout oluyormu bunlarda ipadda kullanmak istiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.