Şimdi Ara

PHILIPS Mİ SAMSUNG(<-aldım) MU? acilen yorumlarınızı bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50" plazma tv almayı düşünüyorum ama philips ile samsung arasında kaldım. ikisi de kaliteli ve özellikleri iyi tvler.. sizce ne yapmalıyım? özellikle bu tvlerden almış olan arkadaşlardan yorum bekliyorum..

(fiyatlar teknosa'dan)
    PHILIPS 50PFP5532 PLAZMA TV + VOGEL'S VFW065 LCD/PDP DUVAR ASKI APARATI = 4.648,00 YTL
    SAMSUNG PS50C91HX PLAZMA TV = 4.699,00 YTL
    LG LH-W9656 EV SİNEMA SİSTEMİ= 1.499,00 YTL
    ayrca sinema sistemini de LG olarak yukardaki modelini düşünüyorum, iyi mi ediyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xalpx -- 26 Temmuz 2007; 18:50:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xalpx

50" plazma tv almayı düşünüyorum ama philips ile samsung arasında kaldım. ikisi de kaliteli ve özellikleri iyi tvler.. sizce ne yapmalıyım? özellikle bu tvlerden almış olan arkadaşlardan yorum bekliyorum..

(fiyatlar teknosa'dan)
    PHILIPS 50PFP5532 PLAZMA TV + VOGEL'S VFW065 LCD/PDP DUVAR ASKI APARATI = 4.648,00 YTL
    ayrca sinema sistemini de LG olarak yukardaki modelini düşünüyorum, iyi mi ediyorum?

benim görüşüm samsung her zaman tv de iyidir,sinema sisteminde ise izmir forumda bimeksti sanırım LG dinledim harika idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teks- -- 15 Temmuz 2007; 3:04:01 >
  • ben de mağazada samsung tvyi görmüştüm gerçektende harikaydı görüntü kalitesi.. istediğin kadar uzaklaş yine de görüntü çok iyiydi aynı zamanda yakından da.. bir de tv çerçevesinin ince olması hoşuma gitmişti açıkcası..
  • quote:

50" plazma tv almayı düşünüyorum ama philips ile samsung arasında kaldım. ikisi de kaliteli ve özellikleri iyi tvler.. sizce ne yapmalıyım? özellikle bu tvlerden almış olan arkadaşlardan yorum bekliyorum..

(fiyatlar teknosa'dan)

Ben samsung derim 50c91 Bu arada bu ürün genel samsung distrubutoru olan Anadolu elektronik in ankara en büyük bayisi teknomix de 4199 ytl peşin hatta 4100-4150 ye rahat alırsınız 500-600 ytl fazla vermeyin teknosaya..
  • samsung daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilvarch

quote:

(fiyatlar teknosa'dan)

Ben samsung derim 50c91 Bu arada bu ürün genel samsung distrubutoru olan Anadolu elektronik in ankara en büyük bayisi teknomix de 4199 ytl peşin hatta 4100-4150 ye rahat alırsınız 500-600 ytl fazla vermeyin teknosaya..

ben zonguldak/ereğlide yaşıyorum keşke ankaradan alma şansım olsa ama artık o kadar para verdikten sonra ona da göz yumucaz :) bana da samsung ağır basıyo.. belki 1-2 gün içinde alabilirim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şuan Türkiye' de ve dünyada en çok satılan marka lcd ve plazma olarak samsung olarak gözüküyor.
    Samsung piyasadaki satışın %60 ını kapsarken plazma ve lcd de diğer markalar %40 ını paylaşıyor.
    Ben samsung dan yanayım. samsung her zaman tv de iyidir.
  • Sn gurcimilis,

Blgileriniz fazlasıyla yanlış,

Türkiye de en çok satan flat TV ister inanın , ister inanmayın Vestel dir.

Hiçbir markanın tek başına dünyada %60 satması da söz konusu değildir. Bence iyi araştırın.

quote:

Orjinalden alıntı: gurcimilis

Şuan Türkiye' de ve dünyada en çok satılan marka lcd ve plazma olarak samsung olarak gözüküyor.
    Samsung piyasadaki satışın %60 ını kapsarken plazma ve lcd de diğer markalar %40 ını paylaşıyor.
  • Philips yerine bence de samsung tercih etmelisin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigmaster077

Sn gurcimilis,

Hiçbir markanın tek başına dünyada %60 satması da söz konusu değildir. Bence iyi araştırın.

quote:

Şuan Türkiye' de ve dünyada en çok satılan marka lcd ve plazma olarak samsung olarak gözüküyor.

Sn bigmaster077

en çok satan vestel haaaa

Senin marka anlayışın bu sanırım kıytırık bir markadan bahsetmiyoruz samsung dan bahsediyoruz burda. Türkiye ve dünya piyasasını biraz daha yakından takip et bence ondan sonra dediklerimi anlarsın.

• Ben taraftarlık yapmadım. Vestel ile hiçbir alakam yok. Bilmeden , araştırmadan , kulaktan dolma bilgilerle yazmıyorum.

2006 yılı LCD ve Plazma TV leri global pazar sonuçları aşağıdaki gibidir. Gördüğünüz gibi hiçbir marakda %60 gibi bir pazar hakimiyeti yoktur. Belirttiğiniz Samsung pazar payında LCD de 2. durumda Plazma da ise 3. durumdadır.
    Bununla beraber pazar payları TV kalitesi hakkında fikir vermek için yeterli değildir. Örneğin Plazma da Pioneer ortalamanın üzerinde ürünler sunmasına rağmen pazar payında 6. sıradadır.(aşağıda yer almıyor başka bir kaynak dan edindiğim bilgidir)
    Başka bir örnek de otomotiv den vermek gerekirse Koreli Hyundai dünyanın en çok satan markasıdır. Ama kalite olarak bir Mercedes yada BMW değildir.

Sony tops in '06 LCD TV shipments
    NEW YORK (Kyodo) 2006 saw Sony Corp. grab the largest share of global shipments of liquid crystal display televisions on a revenue basis for the first time, at 16 percent, a U.S. market research firm for the flat panel display industry said Tuesday.

South Korea's Samsung Electronics Co. came second at 15 percent in the same category, followed by Sharp Corp., which was at the top in 2005. Sharp placed third at 11.5 percent, according to DisplaySearch.

The research firm attributed Sony's surge to the development of high-quality large LCD TVs, which accounted for 49 percent of all television shipments, up from 32 percent in 2005.

The shipment of plasma televisions was down 4 percent from 2005, with Matsushita Electric Industrial Co. holding a 29 percent share at the top. This was followed by two South Korean companies, LG Electronics Inc. at 16 percent and Samsung at 14 percent, it said.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bigmaster077

Sn gurcimilis,

quote:

Sn bigmaster077

en çok satan vestel haaaa

Senin marka anlayışın bu sanırım kıytırık bir markadan bahsetmiyoruz samsung dan bahsediyoruz burda. Türkiye ve dünya piyasasını biraz daha yakından takip et bence ondan sonra dediklerimi anlarsın.

• pazar hakimiyeti ile bence quality arasında bir korelasyon doğru değil. 50 inç tercihse 50pf9631 tercih edilmeli
  • salı günü TEKNOSA'dan 50" SAMSUNG PS50C91HX PLAZMA TV + LG LH-W9656 EV SİNEMA SİSTEMİ aldım. ürün perşembe gelir dediler. inşallah doğru tercih yapmışımdır her ikisi içinde.. ürünler geldikten sonra izlenimlerimi aktaracağım..

• quote:

salı günü TEKNOSA'dan 50" SAMSUNG PS50C91HX PLAZMA TV + LG LH-W9656 EV SİNEMA SİSTEMİ aldım. ürün perşembe gelir dediler. inşallah doğru tercih yapmışımdır her ikisi içinde.. ürünler geldikten sonra izlenimlerimi aktaracağım..

Çok güzel bir audio-video sistemi oluşturmuşsunuz. İyi günlerde kullanın. 1 hafta ayarları ile oynadıktan sonra en iyi sonucu alacaksınız. Bağlantıları mutlaka iyi kablolarla yapın. Görüntü bağlantısını HDMI ile yapın. Tam özellikli HDMI kablosu ile sesi de aktarırsınız. Samsung HD860 DVD playerda HDMI kablosu hediye geliyor. 9656'da vardır diye düşünüyorum. Onun için hemen kablo almayın. Plasma arkasındaki AUDİO OUT ile ev sinema sistemindeki TV IN bağlantısını yaparsanız, plasma sesini ev sinema sisteminden alabilirsiniz. Mümkünse bu bağlantıyı altın uçlu RCA kablo ile yapın. Teknosalarda eskiden satılan, şimdi bazı yerlerde kalan AR PRO arayın. Bulamazsanız Teknosalara MONSTER gelmiş. ABD'nin efsane markasıdır. Fiyatı çok uygun olduğundan Çin üretimi olabilir ama yine de teknolojisi çok iyidir.

• tekrar merhaba,
    tv ve ev sinema sisteminin sserin de dediği gibi bir süre ayarlarıyla oynadıktan sonra yine burdayım :) ses ve görüntü kalitesi(uydu alıcısıyla) şu anda fena değil ama hdmi ve rca kablolarını(şimdilik scartlar var) aldıktan sonra daha iyi olacağını düşünüyorum. şu anda küçük bir problemim de var daha doğrusu tvnin başlangıç ayarlarının nasıl yapıldığını bilmiyorum.. servis bi anda geçti başlangıcı ama gördüm ki bazı ayarların oradan yapılması gerek.. kumandadan da bazı tuşlara bastığımda uygun değil diye bir uyarı alıyorum.. başlangıç ayarlarını nasıl yeniden yapabilirim?..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.