Şimdi Ara

Philips Modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim beski modemim Zoom markaydı ve kabloluydu. Şimdi ise PHILIPS SNA6500 ADSL2+WIRELESS ROUTER MODEM almak istiyorum. Kablosuz modemin ağını masaüstü bir bilgisayar görebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi World of Wireless -- 30 Temmuz 2007; 15:15:40 >

• O markayı biraz araştırırsan bir sürü olumsuz yorum bulacaksın.Almanı tavsiye etmem.
  • İlgilendiğin için teşekkürler, amawww.hepsiburada.com a bakarsan herkes olumlu yanıt vermiş. Oraya da bakarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi World of Wireless -- 30 Temmuz 2007; 14:14:23 >
  • KABLOSUZ AĞI MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR GÖREBİLİR Mİ?
  • wireless kart takarsan masaüstü bilgisayar görür.

Meret ;)
  • Peki PHILIPS SNU5600 WIRELESS USB ADAPTER de aynı işi görür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi World of Wireless -- 30 Temmuz 2007; 15:18:22 >
  • Bilmiyorum :(
    Ama muhtemelen evet.

Meret ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem
    10 yıl önce açıldı
    KABLOSUZ MODEM TAVSİYESİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlgin için teşekkürler.
  • AIRTIES PCC2 WIRELESS PCMCIA CARD da işimi görür herhalde değil mi?
  • Arkadaşım ben seni uyardım.Alıp almamak sana kalmış.Wpa2 desteği yok sadece wpa var,ilerde bunun eksikliğini duyabilirsin wep bir işe yaramıyor zaten. ADSL2 desteği var ama ADSL+2 desteğinden bahsedilmiyor.Kullananlar wireless sinyal gücü zayıflığından ve aynı anda iki wireless bağlantısında bağlantının koptuğundan ve ağ içindeki dosya aktarım hızından şikayetçiler.Arkadaşım bunu smile adsl den almıştı,bağlantının devamlı kopması yüzünden satıp üzerine para ekleyerek değiştirdi.Ayrıca philipsin fason olarak ürettirdiği bir ürün.Memnun kalanlarda vardır,belki sende memnun kalacaksın.Seni uyarmak istedim.Karar sana kalmış.
  • Bana sorarsan Zyxel veya US Robotics 9108 al. Ben evde USRobotics 9108 kullanıyorum. İşyerine Zyxel kurdurdum. İkiside sorunsuz çalışıyor. Özellikle Zyxeli tavsiye ederim.
    Hangi marka alırsan al, router ve wireless kartlarını aynı firmadan al derim.

Aşağıdaki linki okumanda yarar var.
    http://www.thgtr.com/network/20070327/index.html

Meret ;)
  • İlgin için çok teşekkür ederim meret. Ben zaten AirTies RT-205 almaya karar verdim. İlgin için tekrar çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanss

Arkadaşım ben seni uyardım.Alıp almamak sana kalmış.Wpa2 desteği yok sadece wpa var,ilerde bunun eksikliğini duyabilirsin wep bir işe yaramıyor zaten. ADSL2 desteği var ama ADSL+2 desteğinden bahsedilmiyor.Kullananlar wireless sinyal gücü zayıflığından ve aynı anda iki wireless bağlantısında bağlantının koptuğundan ve ağ içindeki dosya aktarım hızından şikayetçiler.Arkadaşım bunu smile adsl den almıştı,bağlantının devamlı kopması yüzünden satıp üzerine para ekleyerek değiştirdi.Ayrıca philipsin fason olarak ürettirdiği bir ürün.Memnun kalanlarda vardır,belki sende memnun kalacaksın.Seni uyarmak istedim.Karar sana kalmış.

arkadaşım istersen bi tane al dene senin desteği yok dediğin şeylerin hepsi modemde mevcut bende almadan önce düşündüm ancak smiledan bedava geldi ve her hangi bir problem yok ( kullanmasını bilene ) yazmadan önce kendiniz bakın bi :)

• aynı modem bendede var.daha dün aldım.konuşmak için erken ama şuana kadar br sorunla karşılaşmadım.hızıda bayağı iyi.internetin en çok kullanıldığı öğle saatleriinde(12-15 arası) 120 kp/sn hızla indirdi.ama robotics alcak paran varsa bunu alma derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor_mali -- 3 Ağustos 2007; 18:49:07 >
  • tt nin kampanyasından verileni biraz sorun çıkarabilir dikkat et
  • phlıps sna6500ns modem var.masa üstüne bağlamak için gerekli ıp adresi nedir? nasıl bulunur?
  • Modem arayüzüne girmek için olan ıp adresini soruyorsunuz sanırım. 192.168.2.1 dir.
    quote:

Orjinalden alıntı: hakan34181

phlıps sna6500ns modem var.masa üstüne bağlamak için gerekli ıp adresi nedir? nasıl bulunur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kir-pi -- 16 Ocak 2008; 21:09:10 >
  • Arkadaşlar ben üye olarak giriyorum ama yeni koınu aç.amıyorum nedense karşıma foruma üye olarak girin yada bu özellik kapalı diye bir yazı çıkıyor ne yapmalıyım?Ayrıca everest sg 1100 modemimin cd sini kaybettim :( yüklemem gerek ne yapmalıyım yeni modemmi almam gerekli yada driveri olan varmıdır ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serminn

Arkadaşlar ben üye olarak giriyorum ama yeni koınu aç.amıyorum nedense karşıma foruma üye olarak girin yada bu özellik kapalı diye bir yazı çıkıyor ne yapmalıyım?Ayrıca everest sg 1100 modemimin cd sini kaybettim :( yüklemem gerek ne yapmalıyım yeni modemmi almam gerekli yada driveri olan varmıdır ?

everest in sitesine bak belki driverı olabilir,

bu arada serkanss wpa2 desteği var bir kere araştırmadan hemen yazmayalım lütfen
  • Bende 1.5 yıldır var bu modem çok büyük bir sorununu görmedim henüz.Sadece İstanbul'daki evimin hattında çalışmıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.