Şimdi Ara

Philips Monitör Kapanıp Açılma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir kullandığım Philips 246v5lhab/00 24 1ms monitörüm.
    http://www.vatanbilgisayar.com/philips-24-246v5lhab-genis-ekran-led-monitor.html

Kapanma sorunu var 30 dakika 1 saatte bir monitör durup dururken çıt diye bir ses geliyor ve kapanıyor sonra 30 saniye - 1 dakika içinde tekrar açılıyor.
    Güç kablosunu değiştirdim ama sorun hala aynı hdmi kablosunu değiştirdim gene aynı başka bilgisayara taktım gene aynısını yaptı.
    Teknik servise götürsem ne kadara bana mal olur acaba ?
    Başka sorunu olabilir mi biraz bilgi verecek bilgisi olan birisi yardımcı olursa sevinirim.
    Cihazın ne sorunu olabilir ne kadara mal olur bilemiyorum yardımcı olacak biri varsa çok sevinirim.

İstanbul/Maltepe'de ikamet ediyorum.

• Garanti bitti mi?
    Çok büyük bir maliyeti olacağını sanmam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet garantisi bitti malesef. bende tam çözemedim niye böyle yapıyor hatta şunu yazarken kapandı monitör.
  • Yetkili servisinden başka servise vermeyin derim.
    Fiyat alın, işinize gelmezse yaptırmazsınız.

• Monitör tamiri için başka servis var mı bildiğiniz kalite ve pahalı olmayan ?
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    Dürüst-namuslu-onurlu-şerefli ve 0.15 kuruşluk sigorta değişimi için abi, işçilik dahil 5-10 tl at bişiler diyen bi tamirci bulursa dediğin doğru, çok maliyetli olmaz ancak hepimizin bildiği gibi tamircinin eline düştünmü, sevebileceği kadar sevecektir. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips'in web sitesinde yazıyordur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    Yetkili teknik servis yapmaz normal şartlarda. Tarife bellidir.

• vallaha maltepe küçükyalıdayım hocam buralara yakın dürüst namuslu güzel bir monitör tamircisi var mı bildiğin @yilmaz976
  • myheroes54 kullanıcısına yanıt
    Valla ben avcilar tarafindayim, o taraflari bilemiyorum ?

• KillForYou! kullanıcısına yanıt
    Tarife olsada onlarda da her türlü numara var. :)

• yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    Yine de Yetkili Servisten şaşmamak lazım.
    Parça çalmaz içinden en azından.

• benim monitörüm de philips model buhttp://www.philips.com.tr/c-p/190V1SB_62/19-inc-v-line-1440x900-format-1610
    aynı sorun bende de vardı benimkinde de ekran gelip gitti en sonda hiç gelmedi tamire götürdük flaşör(artık her neyse) yanmış dediler
    80 liraya değiştirdik..
  • tamam bakalım yarın sabahtan maltepede olan yetkili servise götürücem deneyimlerimi buraya size yazıp aktarıcam umarım pahalıya patlamaz bize.
  • 1 tanede bilgisayar tamiri yapan bir dükkan buldum yılmaz teknik diye oraya uğrayıp sorucam bakalım fiyat ve sorun neymiş görücez.
  • myheroes54 kullanıcısına yanıt
    Eyvahlar olsun, bide benim ismimle bi teknik servis, inşallah fiyatı abartmazlar :)
    Sonucu bekliyoruz.

• Yetkili servise gittim kendilerinin ilgilenmediğini bu konu hakkında karşı yakada bir yere göndermem gerektiğini söylediler verdikleri numarayı 1 saat aradım açan olmadı.
    Yılmaz teknik yerine gittim beni emtaş elektronik diye bir firmanın bu işlerle alakalı tamir yaptığını söyledi. Bende monitörü alıp emtaş elektroniğe gittim orada çalışan arkadaş sağ olsun çok yardımcı oldu bana yardım etti test etti ama monitördeki sorunu bulamadı kendisi'de bunun monitörle alakalı olmadığını söyledi. Bende eve gelip bilgisayarı başka monitöre bağlayıp denedim 1-2 saat oynadım kapanmadan sıkıntı yaşamadım.
    Ekran kartım boşta 25 oyunda 42 derecede çalışıyor. 60 FPS call of duty 300-400 fps arası lol oynatıyor ve 1 hafta önce satın aldım.
    Monitör gene aynı şekilde 3-5 dakika arasında hooop kapanıyor sonra açılıyor. Bunu sadece benim evdeyken yapıyor bende anlamadım bu neden kaynaklı çözümlerinizi bekliyorum.
    Elektrikçi bir abimizi çağırıp tesisatı komple değiştiricem sigortalar ve kablolar prizler değişicek. Ne olacak ne bitecek bende bilmiyorum o arada ise monitörü başka bir yerde göstermeye yarın gidicem umarım sorunu çözerim. Herkese iyi forumlar dilerim.

• Umarım yarın sorunu çözebilirim videosu var ama şu an atamıyorum monitör 3-5 dakikada bir gittiği için.
  • Ekran kartını aldıktan sonra mı başladı sorun acaba?
  • Evet sorun ekran kartindan sonra başladı ama diger monitörümde bir sorun yasamadan oynayabiliyorum. Daha dogrusu led tv var evde ona bagliyorum call of duty sorunsuz makinede oynuyorum. gpu hizi sicakligi ve degerleri yaziyor ekran karti isinmiyor veya fpsde düşme sorunu yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.