Bildirim
philips mp3player kullanan var mı?...
Caprisun Safari (Portakallı, Ananaslı, Mandalinalı) (200 ml x 20 Adet) : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08TWW3SBZ?th=1
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
philips playerlarda yazılımdan kısıtlanan düşük ses problemi var ve şu an için bu engel aşılamadı -
bende de sa179 modeli var cok kaliteli malzeme olarak ses kaliteside iyi sayilir ama cok dusuk bir sesi var olsun ben dusuk sesle dinlerim diyebilirsin ama inanki yetmiyor sesi ben bu foruma uye olmadan once almistim simdiki aklim olsa almazdim onu soyliyim sende alma derim ben ama senin kararin tabi... -
ARKADASIM BEN PHILIPS SA157 kulandım bi ara hos bi cihaz dı fakat ses kaydı yoq tu:=( ama ses verisi guzel dı -
Uzak durulmasını tavsiye ederim Filips ve türevlerinden.Samsung YP-U2 serisini incelemeni ve akabinde almanı tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paranoiavana -- 16 Ocak 2007; 1:14:24 > -
Verdik gül gibi Kawai mp4player ı satıcıyla kavga dövüş edip bir sürü, aldık yerine marka olsun diye philips sa1335 i...
Ama lanet olsun diyorum ya bu kadar da rezillik olmaz ki, abi bu aletin sesi hiç çıkmıyor yaw, bu salaklar insanların kulak sağlığını düşünürken, müzik dinlemek için 220 ytl para ödeyip bu aptal ürünü alanların ruh ve psikolojik sağlığını hiç mi düşünmemişler...
Sakın kimse niye philips filan demesin satan adam ya kawai yi geri almayacaktı yada philips i verecekti elinde başka ürün yoktu...
Arkadaşlar yok mu bu melanetin sesini daha iyi duyabilmek için bir yol... Acaba diyorum şöyle 100 ytl civarını geçmeyen iyi bir kulaklık alsak sorun çözülebilir mi?.. -
bende de philips'in 30gb lık bir modeli vardı düşük sesten muzdariptim sonra sennheiser cx300 almıştım tamamiyle olmasada hem izolasyon hemde ses düzyi sebebiyle bir iyileşme sağlamıştım sonra dayanamayıp sattım creative aldım o ayrı -
Valla arkadaşlar bende philips mağdurlarındanım adına ve güzel görüntüsüne aldanıp cihazı aldım ve çok pişmanım şimdi kawai fx-88 kullanıyorum alet mükemmel philips i ise saat olarak yanımda taşıyorum bide görüntü güzel ya o bakımdan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X