Şimdi Ara

PHILIPS PFL 8404 / 8654 / 8684 / 8694 KULLANICILARI BURAYA (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.335
Cevap
11
Favori
216.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meureate33

@erdemalp
    hoparlörden cızırtı geliyorsa televizyonun ses ayarlarında delta ses ayarını iyice düşür cızırtı kesilecektir.

Arkadaşlar Philps tv nin bu ses sorunu beni deli edecek. İlk zamanlarda ses kesilmesi oluyordu sonradan düzelmişti. Şuanki son güncellemede bile halen ses kesilmeleriyle ilgili sorunun düzeltildiği yazıyor fakat yanlışlıkla (Yeni güncelleme butonu gelince yanlışlıkla basmışım iptal edemedim) güncelleme yaptım (Q5551_0.140.44.0), ses sorunu olmayan televizyonda cızırtılar başladı. Kullandığım yazılım versiyonu (Q5551_0.140.37.0) idi. Geride dönemiyordum. Uğraşırken usb içerisinde Q5551_0.140.37.0 yazılımı varken ayarlardan "Yerel Güncellemeler" bölümüne girince eski versiyona geçiş yaptı. Şuan cızırtı sorunu düzeldi (Umarım devam etmez). Eğer tv de problem yoksa yazılım güncellemesi yapmayın derim. Kullandığım model 42pfl7685H
    İyiki eski güncelleme dosyalarını saklamışım. İhtiyacı olan olursa ulaşırsanız iletmeye çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: desiya

AP var zaten bende.

Modeme nasıl tanıtacağız AP'yi?

Ap ye bir ethernetle pc ne bağla sonra içindeki ayarla ksablosuz bağlantı kurucan ap wireless alıcı olacak o kadar
  • Arkadaslar konu cok uzun mobildeyim o yuzden hepsini okuma sansim yok pfl8404te usbden mkv oynatmanin yolunu bulan var mi?
  • Şuan için yok Dahada olmaz sanırım. Anca media oynatıcı felan alırsak çözeriz
  • Mkv oynatma özelliği donanımsaldır.Yazılımla sonradan olmaz.Philips 2010 model ve sonrasında ki tv lerine mkv oynatım özelliği eklemiştir.Arkadaşın dediği gibi en iyisi uygun bir medya player alıp mkv leri ordan izlemek.
  • Arkadaşlar 42 pfl 8694 dümde son zamanlarda bir şey fark ettim. Dsmart hd üyesiyim. Hd kanallarda özellikle kanald hd hareketli görüntülerde örneğin bir insan hareket ettiğinde görüntünün arkadasında gölgeleme gibi bir şey fark ettim bu normal mi ? yayından mı yoksa televizyonda bir sorun mu var ?

Birde tv ayarını bir türlü karar vermiyorum örnek olarak ayarlarınızı burada paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vwag

Arkadaşlar 42 pfl 8694 dümde son zamanlarda bir şey fark ettim. Dsmart hd üyesiyim. Hd kanallarda özellikle kanald hd hareketli görüntülerde örneğin bir insan hareket ettiğinde görüntünün arkadasında gölgeleme gibi bir şey fark ettim bu normal mi ? yayından mı yoksa televizyonda bir sorun mu var ?

Birde tv ayarını bir türlü karar vermiyorum örnek olarak ayarlarınızı burada paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba,
    Gölgelenme için renk geliştirmeyi kapalıya getirmeni öneririm.
    Kendi ayarlarımdan memnunum bir yerlerden görüp üzerine deneye deneye ekledim ve 1 yılı aşkın bu ayarları kullanıyorum.
    Kontrast:90
    Parlalık:50
    Renk:55
    Netlik:3
    Parazit Azaltma:Max
    Renk sıcaklığı: Kişisel
    Kişisel Renk tonu: 91 79 52 7 7
    Perfect natural motion: Açık
    100 hz: Açık
    Gelişmiş netlik: Açık
    Dinamik kontrast: Orta
    Dinamik arka ışık: Kapalı
    Mpeg parazit azaltma: Açık
    Renk geliştirme: Kapalı
    Pc modu: Kapalı
    Işık sensörü: Kapalı

• quote:

Orijinalden alıntı: tigrisim

quote:

Arkadaşlar 42 pfl 8694 dümde son zamanlarda bir şey fark ettim. Dsmart hd üyesiyim. Hd kanallarda özellikle kanald hd hareketli görüntülerde örneğin bir insan hareket ettiğinde görüntünün arkadasında gölgeleme gibi bir şey fark ettim bu normal mi ? yayından mı yoksa televizyonda bir sorun mu var ?

Merhaba,
    Kendi ayarlarımdan memnunum bir yerlerden görüp üzerine deneye deneye ekledim ve 1 yılı aşkın bu ayarları kullanıyorum.

teşekkür ederim deneyeceğim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tigrisim

quote:

Merhaba,

teşekkür ederim deneyeceğim.

Teşekkürler dostum. Bunu ben de deneyeceğim.

• Selam arkadaslar sızlere sormak ıstedıgım 8404 ü denon 1911 anfi ile kullanıyorum ama televizyonu actıgımda anfı ve d smart recevir de otomatık acılıyor.Ben acılmasını ıstemıyorum özellikle anfi yı normal yayınlarda kullanmıyorum. Sanırım televızyonda tetıkleyen bırsey var acaba bılgısı olan var mı ? . servıs ayarlarını kontrol edın dedıler ama ben cok kurcalamak ıstemıyorum bır bılgısı olan varsa cok sevınırım .Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatmeral

Selam arkadaslar sızlere sormak ıstedıgım 8404 ü denon 1911 anfi ile kullanıyorum ama televizyonu actıgımda anfı ve d smart recevir de otomatık acılıyor.Ben acılmasını ıstemıyorum özellikle anfi yı normal yayınlarda kullanmıyorum. Sanırım televızyonda tetıkleyen bırsey var acaba bılgısı olan var mı ? . servıs ayarlarını kontrol edın dedıler ama ben cok kurcalamak ıstemıyorum bır bılgısı olan varsa cok sevınırım .Tesekkurler

HDMi ile bağlanan cihazlarda böyle bir durum oluşuyor genellikle. Örneğin playstation 3'ü açtığımda peşinden TV'de açılıyor. Sizinde öyle olabilir diye düşünüyorum.
  • Arkadaslar ;

Bende de 8404 var , 2 yıldır bende var ama ben hic güncelleme yapmadım..

Nasıl yapıyoruz da bilmiyorum .. Resimli bi antalım fılan varsa sevinirim ...

tesekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: subarashi

Arkadaslar ;

Bende de 8404 var , 2 yıldır bende var ama ben hic güncelleme yapmadım..

Nasıl yapıyoruz da bilmiyorum .. Resimli bi antalım fılan varsa sevinirim ...

tesekkurler...

Tv nin kullanma kılavuzuna bakabilirsin veya Philipse kendi sitesinden mail gönderebilirsin.Detaylı bir şekilde açıklama yaparlar.
  • Acil destek lutfen...

Arkadaslar tam 2,5 senedir keyifle ve sifir sirunla kullandigim 42pfl8694 cihazim dun aksamdan beri duzgun calismiyor.
    Buradan resim yukleyemiyorum ama tarif etmeye calisayim.
    Ekranda bir cerceve icinde NO ACCESS yazisi, altinda da yan yana kirmizi yesil sari ve mavi buton resimleri ile CIKIS, TAMAM, IPTAL yazilari var. Kumandadan bu seceneklerden hangisine basarsam basayim, ekrandan bu goruntu gidiyor ve 2-3 saniye sonra aynen beliriyor. Tv kanallarini gostermiyor ama hdmi'dan bagli ps3 ve dvd calisiyor.

Bu sorunla karsilasan, cozume ulasan var mi?
    Ya da bu televizyonu resetlemenin bir yolu yok mu?

Simdiden tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zutuf

Acil destek lutfen...

Arkadaslar tam 2,5 senedir keyifle ve sifir sirunla kullandigim 42pfl8694 cihazim dun aksamdan beri duzgun calismiyor.
    Ekranda bir cerceve icinde NO ACCESS yazisi, altinda da yan yana kirmizi yesil sari ve mavi buton resimleri ile CIKIS, TAMAM, IPTAL yazilari var. Kumandadan bu seceneklerden hangisine basarsam basayim, ekrandan bu goruntu gidiyor ve 2-3 saniye sonra aynen beliriyor. Tv kanallarini gostermiyor ama hdmi'dan bagli ps3 ve dvd calisiyor.

Simdiden tesekkurler..

Eğer modülle teledünya izliyorsan üyeliğinin olmadığı kanallarda bu uyarı alırsın. Ya modülde sorun vardır ya da üyelik problemi büyük bir ihtimalle üyelik probleminden kaynaklanıyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodpilot

quote:

Orijinalden alıntı: zutuf

Acil destek lutfen...

Simdiden tesekkurler..

Eğer modülle teledünya izliyorsan üyeliğinin olmadığı kanallarda bu uyarı alırsın. Ya modülde sorun vardır ya da üyelik problemi büyük bir ihtimalle üyelik probleminden kaynaklanıyordur.

Yanıt için çok teşekkürler.

Haklısınız. Gereksiz telaş yapmışım.
    Meğer banka otomatik ödeme talimatında sıkıntı çıkmış ve geçen seneki bir fatura ödenmemiş. Bu nedenle Teledünya kesilmiş.

• evdeki ütüsüne kadar herşeyde özenle seçtiğim philips markası benim için, 8404 te iki senedir süregelen bulutlanma ve de bunun neticesinde bu ayıplı ürünü ''hiçbirşeyi yok lcd teknolojisinde olağandır ''diye geri çeviren benim için haysiyettten yoksun bu insanlarla artık en ufak bir ilgim olmaz ve de olamaz...sizlerde uzak durun bu haysiyet yoksunu insanların ürünlerinden...
  • Arkadaşlar 8404 satmayı düşünüyorum sahibindende fiyat olarak ne yazmam makul olur, yerine 3d almak istiyorum, sizce ederi nedir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: santana007

Arkadaşlar 8404 satmayı düşünüyorum sahibindende fiyat olarak ne yazmam makul olur, yerine 3d almak istiyorum, sizce ederi nedir..

700-800 tl
  • tv de xbox oynarken hangi ayarları önerirsiniz. tv'ye pc bağlayıp pc moduna aldığım zaman görüntü az da olsa kötüleşiyor. ama pc modundayken mouse da sıkıntı yok. ama kişisel, doğal falan yapınca görüntü modunu mouse donarak (gölgelenerek, arkasında iz bırakarak) hareket ediyor. xbox da ise pc modu yapınca grntü az da olsa kötüleşiyor ama diğer modlara alınca pekfarkı olmuyor gibi.

siz xbox , pci veya ps3 ü hangi görüntü ayarında kullanıyorsunuz ? önerileriniz nelerdir ?
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.