Şimdi Ara

PHILIPS PFL 8404 / 8654 / 8684 / 8694 KULLANICILARI BURAYA (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.335
Cevap
11
Favori
216.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: panelci

quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

Orijinalden alıntı: genckaptan

arkadaşlar 8404 model tv nizde bulunan net tv philips sunucusuna bağlanıyor mu? bende bağlanmıyor, kablo sağlam sorun yok internette ama philips sunucusu cevap vermiyor bu sorunu yaşayan başka kişiler var mı acaba?

Bende sorun yok. Hemen hergun buradan Youtube giriyorum.

2011 yılında Samsung ,Philips Lg smart tv,internet tv diye reklamlar yaparken 2009 üretimi bir Tv'nin İnternet'e girmesi çok güzel bı olay olsa gerek:)

O zamanlarda ilk söylediğimde hayretle kaşılanıyordu, "- vaaay tv den internet demek bilgisayar olmasan hemde." şuan da halen öyle karşılanmakta.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: panelci

quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

arkadaşlar 8404 model tv nizde bulunan net tv philips sunucusuna bağlanıyor mu? bende bağlanmıyor, kablo sağlam sorun yok internette ama philips sunucusu cevap vermiyor bu sorunu yaşayan başka kişiler var mı acaba?

Bende sorun yok. Hemen hergun buradan Youtube giriyorum.

2011 yılında Samsung ,Philips Lg smart tv,internet tv diye reklamlar yaparken 2009 üretimi bir Tv'nin İnternet'e girmesi çok güzel bı olay olsa gerek:)

O zamanlarda ilk söylediğimde hayretle kaşılanıyordu, "- vaaay tv den internet demek bilgisayar olmasan hemde." şuan da halen öyle karşılanmakta.

Benimki de girmiyor arkadaşlar neden olabilir acaba...

• quote:

Orijinalden alıntı: Senti

Merhaba arkadaşlar. DLNA özelliği olan Samsung marka bir cep telefonu almayı düşünüyorum. Bu telefonla kablosuz TV ye bağlanabilirmiyim ne dersiniz. Bağlanabilirsem nasıl. Bilgi verirseniz sevinirim...

Walla kardeşim ben de sırf bu yüzden aldım samsung telefonu...Telefonda all share diye bir özellik var.Ama 8404 ile bir türlü bağlantı kuramadım.Sanırım olmuyor.Çünkü evde masaüstü bilgisayarım aynı televizyon gibi kablolu bağlı internete.Tv den bilgisayara dlna özelliği sayesinde rahatlıkla bağlanabiliyorum.Aynı modem üzerinden kablosuz bağlı olan laptopuma bağlanamıyorum.Galiba hem tv hemde diğer medianın kablolu olarak bağlanması gerekiyor ağa...Bilmem anlatabildim mi?
  • Selamlar..
    8694 H/ 12 LCD Televizyonumuz var arkadaşlar, geçen yıl almıştık... Ekranın bazı bölgelerinde duman isi gibi lekelenmeler var , açık renkli sahnelerde dahada belirgin hale geliyor.Sizce neden kaynaklı olmuş olabilir ?
  • --------------------------------------------------------------------------------

106 ekran 8404 sahibiyim...kasım 2009 da aldım yine bu siteden alan arkadaşlarla beraber aynı kişiden...tv mi 2 kez ( 25.09.2010-02.03.2011 ) bana göre arızalı diye önce ümraniyedeki ordan da dudulludaki anaservislerine göndermelerine rağmen hemde hatanın yani ayıbın gözle alenen gözükmesine rağmen hem dudullu hem de ümraniyedeki servisler hiçbirşey yok diye ekranın orta yerinde ve de solunda olmak üzere 5-6 tane bulutlanma onlara göre ghostingmiymiş neymiş görünmesine rağmen gerisin geriye bana iade ettiler..o gün bugündür özellikle maç seyrederken çektiğim bu işkence ile ellerim kollarım bağlı izliyorum tv...ümraniye tük.hak. aradım : aynı sene içersinde 3 kez arıza yaparsa servis dekontlarıyla gelin bize dediler...yahu arkadaşlar bu iş bu kadar neden uzar anlamadım...ekranın ortasında maç izleme zevkimi bölen banding mi yoksa ghosting mi bilemediğim bana göre hata ,ayıplı ürün tamir gerekir olmasına rağmen servise göre hiçbirşeysi yok diye bana iade edilip reva görülen bu tv ile henüz garanti süresi bitmeden (kasım 2011) Allah rızası için bir fikir verebilecek var mı bana...

• quote:

Orijinalden alıntı: atombak

Selamlar..
    8694 H/ 12 LCD Televizyonumuz var arkadaşlar, geçen yıl almıştık... Ekranın bazı bölgelerinde duman isi gibi lekelenmeler var , açık renkli sahnelerde dahada belirgin hale geliyor.Sizce neden kaynaklı olmuş olabilir ?

arkadaşım maalesef philips tüketicilerine ne kadar ayıp ettiğinin belgesidir o çizgiler...maalesef benim lcd de aldıktan 1 sene sonra dediğin o lekelerden vardı iki kez ayrı ayrı servise göndermeme rağmen hiçbir şeyi yok diye gerisin geriye gönderdiler...daha önce de bir arakadaş daha bu şikayetten müzdariptioda kavga dövüş led serisi ile değişim olmasına rağmen o meşhur lekeler onda da çıkmış,var gerisini biz düşünelim..yani ürünler alayı hemen hemen aynı arızayı veriyor ve maalesef hiçbir şey yapılamaz diye geri gönderiliyor.....son derece yakışıksız bir durum...çok pişman oldum ama elden bişi gelmiyor elimiz kolumuz bağlı...yazıklar olsun philips sana...

• Philips gibi bir devden böyle kronik bir hata beklemediğim için bu markayı tercih etmiştim.Demek ki sık karşılaşılan bi durum. Buna üzüldüm. Bende garantisi henüz bitmemiş olan tv'mi geçtiğimiz hafta yetkili servise verdim. Antalya'da ikamet ediyorum. Ertesi gün İstanbul'a gönderilmiş tamir için. Sanırım çözüm getiremediler. Bu gün Antalya servis aradı. Eski tv'nin yerine 7000 serisinden bir LED tv vereceklermiş. Yarın gelip kuracaklar bakalım. İnşallah bahsettiğiniz gibi onda da biu tarz bi sıkıntı yaşamam.
  • quote:

Selamlar..

tv nin yan tarafında tv nin versiyonuna bakar mısınız 1 mi 2 mi?
  • @invisible
    Bir üstteki postta belirttiğim gibi , Tv servise (artık değişime diyebilirim) gittiğinden maalesef yan tarafına bakamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysioTurko -- 24 Ağustos 2011; 4:54:04 >
  • Geçmiş olsun. Zor bir durum. Ülkemizde maalesef servis olayı sorunlu oluyor çoğu kez.
  • Conax modül ile Teledünya'daki BBC HD nin altyazı sorununa herhangi bir çözüm yolu var mıdır ?
  • quote:

@invisible
    Bir üstteki postta belirttiğim gibi , Tv servise (artık değişime diyebilirim) gittiğinden maalesef yan tarafına bakamıyorum.

geçmiş olsun arkadaşım en azından senin servis bizim ümraniyedeki ardından dudulludaki ana servisler gibi vurdumduymaz değil,cihazını yeniliyorlar...biz ise o çirkin görüntüyle elimiz kolumuz bağlı maçları izliyoruz...yazıklar olsun philips sana ne diyeyim başka...
  • bu arada antalyadaki servisine de koca bir aferin ,bravo doğrusu..işte budur olay... güle güle kullan yeni cihazını inşAllah onda da o bulutlanma çıkmaz (genelde philipsler bu arızayı verdiği söyleniyor maalesef ) bizimkilerde yenilenir garanti süreleri bitmeden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_temur

bu arada antalyadaki servisine de koca bir aferin ,bravo doğrusu..işte budur olay... güle güle kullan yeni cihazını inşAllah onda da o bulutlanma çıkmaz (genelde philipsler bu arızayı verdiği söyleniyor maalesef ) bizimkilerde yenilenir garanti süreleri bitmeden...

Teşekkürler arkadaşım.
    İnşallah senin tv yide değişirler belliki sık karşılaşılan bi durum ve benzer prosedür uygulanıyor.
    Bu kadar diretmiş olmalarına anlam veremiyorum. Evet bizim buradaki servis Tv yi görünce belli etmişti değişime gideceğini vede öylede oldu. Yeni gelen tv de gerçekten hoş,helal olsun diyebiliyorum servise ...
  • bakalım bir de şansımızı şikayetvar.com da deniyeceğim..mail attım bugün yarın yayınlanır...ama gerçekten philips gibi bence büyük bir marka maalesef bundan sonra bir ömür boyu philips ürünlerini bana bedava vereceğim desin , yüzüne bakarsam namerdim...yazıklar olsun millet çatır çatır değişim yapıyor üstüne üstlük arıza olduğunu ayıplı ürün olduğu da aleni...ya tamir et ya da değiş kardeşim...
  • Tam olarak nasıl bir ayıptan bahsediyorsunuz? Durağan görüntü de mi, yoksa hareketli(pan yapan, yani sağa sola kayan) görüntüde mi belli yerlerde kararmalar oluşuyor?
  • Merhaba arkadaslar ,

Ben Laptop'dan HDMI baglantisi yaparak Hd filmleri(.mkv format) izlerken Cok kisa sürelik Takilmalar yasiyorum (HD Naturan Motion + 100Hz acik)
    Hele hele .avi formatli filmlerde cok takiliyor Boyutlari cok ufak olmalarina ragmen(1.5 Gb ,2 Gb)
    Ilk baslarda Kötü bir Laptop vardi ondandir diyordum ama Simdi iyi bir laptop aldim ama sorun hala devam ediyor.(Core i7,GT540m Laptop)

Sorun ne olabilir ? Ayni sorunu yasayan oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fixx

Tam olarak nasıl bir ayıptan bahsediyorsunuz? Durağan görüntü de mi, yoksa hareketli(pan yapan, yani sağa sola kayan) görüntüde mi belli yerlerde kararmalar oluşuyor?

dostum; hareketli özellikle de maçlarda sizler daha iyi bilirsiniz ya; banding mi deniyor yoksa ghost bulutlanma mı deniyor ne deniyor bilmiyorum..ekranın en belirgin yeri olan tam ortasından aşağıya doğru boylu boyunca upuzun yukarıdan aşağıya doğru aynı solucan gibi iki tane,ekranın hemen solunda yine bir tane yine uzun iki tane de kısa aynı bu çizgilerden olmak üzre toplam beş adet bulutlanma mı gölgelenme mi nedir var işte onlardan...iki kez gönderdim hem ümraniye ordan da dudullu servislerine ikisinde de birşey yapamayız daha doğrusu birşeyi yok diye geri gönderdiler...keşke evin yakın olsa da gelsen bir baksan sin daha iyi anlarsınız ustalar...ben hatanın ne olduğunu ismini koyamadım ama benim gibi maç hastası biri her maçta daha da belirginleşen o çizgilerle maç izlemenin dayanılmaz izdirabını yaşıyorum ...daha ne diyeyim şu arefe günü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_temur -- 29 Ağustos 2011; 9:05:48 >

• quote:

quote:

Tam olarak nasıl bir ayıptan bahsediyorsunuz? Durağan görüntü de mi, yoksa hareketli(pan yapan, yani sağa sola kayan) görüntüde mi belli yerlerde kararmalar oluşuyor?

dostum; hareketli özellikle de maçlarda sizler daha iyi bilirsiniz ya; banding mi deniyor yoksa ghost bulutlanma mı deniyor ne deniyor bilmiyorum..ekranın en belirgin yeri olan tam ortasından aşağıya doğru boylu boyunca upuzun yukarıdan aşağıya doğru aynı solucan gibi iki tane,ekranın hemen solunda yine bir tane yine uzun iki tane de kısa aynı bu çizgilerden olmak üzre toplam beş adet bulutlanma mı gölgelenme mi nedir var işte onlardan...iki kez gönderdim hem ümraniye ordan da dudullu servislerine ikisinde de birşey yapamayız daha doğrusu birşeyi yok diye geri gönderdiler...keşke evin yakın olsa da gelsen bir baksan sin daha iyi anlarsınız ustalar...ben hatanın ne olduğunu ismini koyamadım ama benim gibi maç hastası biri her maçta daha da belirginleşen o çizgilerle maç izlemenin dayanılmaz izdirabını yaşıyorum ...daha ne diyeyim şu arefe günü...

m_temur arkadaşım, Bahsi geçen problem Parazit azaltmayla alakalı diye düşünüyorum, tv yi aldıgım ilk zamanlar bu şekilde sıkıntı yaşıyordum bazı görüntülerde. ÖRNEK:Hızlı bi sahnede adam koşuyorsa arkasından dalga dalga takip eden çizgiler oluşuyordu, parazit azaltmayı kapatınca bu problemde ortadan kalktı, Parazit azaltma AÇIK oldugu zaman bazı kanalarda bu şekilde problem oluyor onuda belirteyim, yani herzaman kapalı tutmanın bi anlamı yok, Yerine göre açık tutulması tarftarıyım, ben öyle yapıyorum. Tv ,de olan problemi resimli olarak paylaşırsan eminim daha çabuk yardımcı oluruz sana...

• quote:

Orijinalden alıntı: VELTES

quote:

quote:

m_temur arkadaşım, Bahsi geçen problem Parazit azaltmayla alakalı diye düşünüyorum, tv yi aldıgım ilk zamanlar bu şekilde sıkıntı yaşıyordum bazı görüntülerde. ÖRNEK:Hızlı bi sahnede adam koşuyorsa arkasından dalga dalga takip eden çizgiler oluşuyordu, parazit azaltmayı kapatınca bu problemde ortadan kalktı, Parazit azaltma AÇIK oldugu zaman bazı kanalarda bu şekilde problem oluyor onuda belirteyim, yani herzaman kapalı tutmanın bi anlamı yok, Yerine göre açık tutulması tarftarıyım, ben öyle yapıyorum. Tv ,de olan problemi resimli olarak paylaşırsan eminim daha çabuk yardımcı oluruz sana...

veltes dostum keşke dediğin gibi basit bişi olsa ...dediğini belki 50-100 kez denedim hatta bütün ayarları kapalıyken bile denedim ama maalesef o çirkin görüntü hiç gitmiyor...bekliyeceğiz artık ne yapalım..belki insafına gelir de değişirler..çünkü tamir edilecek birşey yok denip geri gönderilen bir cihazdan başka birşey beklemiyorum açıkçası...

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.