Şimdi Ara

PHILIPS PFL 8404 / 8654 / 8684 / 8694 KULLANICILARI BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.335
Cevap
11
Favori
216.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir bekliyorum ama ustalardan konu açan olmadı. HakanEmre'de gemiyi terkedip SAMSUNG PLAZMA' CILARA katıldı :)

Sitede de 20 kişiyi geçtik sanırım. Eğer uygun görürseniz buradan sorularımızı deneyimlerimizi paylaşalım. Zira kullanıcı kitapçığı özellikle ekstra özellikler yönünden (DLNA, NETTV) çok tatmin edici değil.

2 soruyla konuyu açayım :

1- İnternet sitelerindeki tanıtımlarda bir sürü Favori kanallar vardı. Ancak benimkinde 4-5 tane link var. Ülke değiştirdiğim halde link sayısı değişmiyor. Bunun bi yolu var mı? Daha önemlisi kendi sitelerimizi favorilere ekleyebilmenin bi yolunu bulan oldu mu?

2- Modemim altında olduğu için Ethernet kablosu sürekli takılı. Bu durumda yazılım güncellemelerini otomatik yapar mı , yoksa manuel yapmam mı gerekiyor ?

Bu arada Nüfus Sayımı için mesajlarınızı bekliyorum.

Büyüyoruz :

1- fenomenius

2- dlna

3- CANOZ

4- rahmi2253

5- ts1967

6- theraptorx

7- smiley

8- aliyavuz

9- nagodtumu

10 - two_face

11 - ITL

12 - kuntyz

12 - toful

13- labtek71

14- kemalistbozkurt

15- gonzales1970

16- yasso100

17- cocacola35

18- KontG

19- gkhn06

20- gturanli

21- Jack Shephard

22- sineir

23- benmisin

24- murat cümert

25- lorenzo

26- akoI

27- srknzkn

28- asoyuerel

29- zutuf

30- jalapones

31- Gvnzlgr

32- suleyman acarturk

33- barokbarok

34- Lionheart

35- PAPEN64

36- os

37- dervis2007

38- ahmetfb

39- genckaptan

40- asevincel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenius76i -- 27 Eylül 2009; 0:02:31 >

• 8684 kullanıyorum. 1. Sorun hakkında sadece olumsuz yanıt verebilirim. Yapılamıyor diye biliyorum çözümü varmı araştırmadım. 2. soru içinse söyleyebileceğim; club philips üyelik sayfalarında "güncellemeleri otomatik yapmaya izin ver" gibi bir seçenek görmüştüm. sanırım o işaretlenirse otomatik yaıyor cihaz kaydettirilmiş ise.
  • bu seriden bende alıcam sanırım bir kaç güne kadar hangi modeli tavsiye edersiniz arkadaşlar memnunmusunuz
  • Ben fıyat kalite olarak bu modelin çok iyi olduğunu düşünüyorum. Eğer bu civarda bir bütçe ayırdıysan bu modeli rahatlıkla tavsiye edebilirim. Ama bu kadar para vermeye gerek var mı dersen ; o herkesin kendi kişisel tercihidir.

Benim açımdan özellikle hiç kullanmayacağımı düşündüğüm DLNA ve NETTV özellikleri nerdeyse en çok kullandığım özellik oldu.

Ambilight özelliği de olmazsa olmazlarımdan oldu diyebilirim. Şu an VGA üzerinden bilgisayarıma bağlı olarak çalışıyorum ve hiç bir ayar yapmadan mükemmel görüntü aldığımı söyleyebilirim.

Tabiiki SD yayınlarda HDREADY cihazlara göre pek bi farkı yok. Ama 100 Hz. olmasından dolayı biraz farklılık yaratıyor.
  • Philips kullanıcıları ortalarda görünmüyor..
  • Ben kullanıyorum

Beni ekleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanemre34

Philips kullanıcıları ortalarda görünmüyor..

Samo casusları sızmış. Siz gidin çakma Ambilight yapmaya uğraşın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 55pus8007 vs TCL 55p635
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende kullanıcıyım ama Anlayamadığım şu
    1-Hakan Emre neden bu tv den vazgeçti
    2-Benim tv eternetle modeme bağlı ama bu şekilde otomatik veya manuel güncelleme yapmıyor. USB ye atıyorum takar takmaz otomatik görüp güncelliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: rahmi2253

Bende kullanıcıyım ama Anlayamadığım şu
    1-Hakan Emre neden bu tv den vazgeçti
    2-Benim tv eternetle modeme bağlı ama bu şekilde otomatik veya manuel güncelleme yapmıyor. USB ye atıyorum takar takmaz otomatik görüp güncelliyor

Hoşgeldiniz.

1- Hakan Emre PS50A656 Samo plazmayı 2.600 gibi bi rakama aldı ki evi müsait olduğu için en doğru seçimi yaptı bence.

2- Peki enteresan bi güncelleme var mı şuan?
  • benide ekleyin 42pfl8404
  • quote:

Orjinalden alıntı: ts1967

benide ekleyin 42pfl8404

Hoşgeldiniz. Bu arada AYTEL -İLKE Bey Kulübü oluyoruz :))) .Hatırladığım Rahmi bey'de İlke beyden almıştı.
  • aytel ilke kaça veriyo bu tv yi ankarayada satışları varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhn06

aytel ilke kaça veriyo bu tv yi ankarayada satışları varmı

Ben 2.510 YTL' ye 12 taksit almıştım ama 2 ay dan fazla zaman geçti (8 Mayıs). Yalnız Euro üzerinden günlük fiyatlandırma yapıyorlar ve kurumsal fatura kesebiliyorlar. Ben de çalıştığım firma adına almıştım. Güncel fiyatları arayıp öğrenebilirsin. İLKE Bey siteye de üye . Sanırım oxxoma kullanıcı adıyla kayıtlı

İletişim Bilgileri :

Aytel Telekomünikasyon Elektrik Elektronik San ve Tic Ltd.Şti

ilke.coskun@aytel.com.tr 05305457479

Telefon :(0216)491 95 65

Faks :(0216)491 58 25

E-Posta:aytel@aytel.com.tr

Adres :

Doğu Mah Dr Orhan Maltepe Cad No:96/6 Pendik/İstanbul
  • Benide klübe ekleyin. Yalnız şu favori kanallar sanırım en çok ülke olarak Almanya'yı seçince çıkıyor. Tek sorun almanca bilmiyor oluşum
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Benide klübe ekleyin. Yalnız şu favori kanallar sanırım en çok ülke olarak Almanya'yı seçince çıkıyor. Tek sorun almanca bilmiyor oluşum

Hoşgeldiniz. almanya'yı denedim ama pek işe yarar bişey bulamadım. Demekki PHILIPS TÜRKİYE'nin eklemesi gerekiyo bazı Türkçe siteleri ... Mesaj atalım diycem ama bugüne kadar attığım 2 soruya gönderdikleri gibi bi şablon mesaj gönderirler yine herhalde...
  • arkadaşlar yakın zamanda bende 8404 almayı düşünüyorum, sizlerden ricam birkaç sd yayın görüntüsü yayınlayabilrmisiniz?

birde xbox360'la kullananlar varsa performansından memnunlar mı? lag sorunu falan varmı?
  • Arkadaşlar bende 42PFL8404 alarak aranıza katıldım. Ancak henüz kavuşmak nasip olmadı, sırada bekliyorum Bu ay sonu gelebilirmiş, biraz uzayabilirmiş vs. Sabırsızlık had safhada
  • beni de ekle kardeşim. bu arada bilmeyenler için hakan emre'nin meşhur olan o tv'si (42pfl8404) şimdi bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliyavuz -- 20 Temmuz 2009; 9:41:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliyavuz

beni de ekle kardeşim. bu arada bilmeyenler için hakan emre'nin meşhur olan o tv'si (42pfl8404) şimdi bende.

• quote:

Orjinalden alıntı: digi_boy2006

arkadaşlar yakın zamanda bende 8404 almayı düşünüyorum, sizlerden ricam birkaç sd yayın görüntüsü yayınlayabilrmisiniz?

birde xbox360'la kullananlar varsa performansından memnunlar mı? lag sorunu falan varmı?

Bu akşam SD ve PC bağlantısı resimlerini ekliyceem. Ancak XBOX veya PS3'üm yok.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.