Şimdi Ara

PHILIPS PFL 8404 / 8654 / 8684 / 8694 KULLANICILARI BURAYA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.335
Cevap
11
Favori
216.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum tvyi nerden almıştın. ben hb den siparişi verdim ama hala temin aşamasında
  • arkadaşlar hızlıal com la son yaptığım görüşme itibari ile ürünün sınırlı sayıda geleceğini ve kendilerinin de bugün ön siparişi kapattıklarını benim tv ninde en geç 01.08.2009 tarihinde kargoya verileceğini söylediler geliş tarihinde sıkıntının olmadığını belirttiler toful beyin siparişinde de sıkıntı olduğunu zannetmiyorum (isim yazmadığı için böyle hitap ettim kusura bakma) özellikle bu sabah itbari ile tekrar mesaj attım güvenmekten başka çare yok 2-3 gün içinde belli olur artık saygılar..
  • Ben Aytel den İlke bey ile görüşüp aldım. Bugün havalesini yapıcam hatta sanıyorum akşam üstüde kargoya verecektir.
  • arkadaşlar hepsiburadaadn sole mail geldi bugun

Hepsiburada.com Stok Alarmı ! 28:07:2009

Sn -------------

Stok alarm listenize eklediğiniz PHILIPS 42PFL8404H/12 42'' FULL HD LCD TELEVİZYON ürünü üretici firma tarafından artık üretilmediği için satıştan kaldırılmıştır.

Detaylı bilgi için StokAlarm Listenizi inceleyebilirsiniz.
    Hepsiburada.com'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz
    http://www.hepsiburada.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: two_face

arkadaşlar hepsiburadaadn sole mail geldi bugun

Hepsiburada.com Stok Alarmı ! 28:07:2009

Sn -------------

Stok alarm listenize eklediğiniz PHILIPS 42PFL8404H/12 42'' FULL HD LCD TELEVİZYON ürünü üretici firma tarafından artık üretilmediği için satıştan kaldırılmıştır.

Detaylı bilgi için StokAlarm Listenizi inceleyebilirsiniz.
    Hepsiburada.com'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz
    http://www.hepsiburada.com

saçmalamışlar yav.bu işte bir iş var bakalım.daha yeni seri nasıl üretilmezki.

• 10 gün önce aldığım 42pfl8404 sonunda geliyormuş. yarın getirip teslim edecekler . işyerinde akşamı zor ederim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: smiley_

10 gün önce aldığım 42pfl8404 sonunda geliyormuş. yarın getirip teslim edecekler . işyerinde akşamı zor ederim artık

10 gün önce nereden aldınız acaba.hızlı aldan sün sipariş verdim ama bugün tedarik edilemiyor modundalar.inşallah paramızı kurtarırız.acıkcası hiç umudum yok.iptal için 1 hafta beklemem gere ksanırım.
  • Mediamarkt'larda sebil. Bir sürü 8404 ve 8654 var
  • Selam Arkadaşlar bu guruba özel fiyat avantajları için konuya girmek istedim.Bahsetmiş olduğunuz rakamlar 2,499 TL bile çok yüksek rakamlar.Lütfen ürün almadan önce benden de bir fiyat alın şu krizde bu kelle avcılarına yem olmayın.Tekrar belirtiyorum 2,499 TL yüksek fiyat.Sadece Bonus karta taksit yapılıyor.Kurumsal Satış.Bu arada sadece 5 ürün kaldı hemen teslim edilebilecek :-))

GÖRÜŞEBİLMEK DİLEĞİ İLE

A.ilke COŞKUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkecoskun -- 30 Temmuz 2009; 13:05:23 >
  • Taksitleri niye sildiniz ki almak isteyenler boşuna taksit olunca ne kadar fark olur diye sormazdı
  • ilke bey keşke iki gün önce haberim olsaydı sizden.bu sizdeki urunler bu haftamı geldi.hızlıalı aradım ayın bırınde teslimat diyor ama ben bilgiyi iletenin bilgili olduğunu sanmıyorum.kısıtılı olaral elimize geldi felan dedi.8404 bu hafta bayılere kısıtlıda olsa dagıtıldımı acaba.
  • Geçen hafta Perşembe den beri ürünler elimizde. Diğer firmalara dağıtım konusunda bir bilgim yok. Siparişinizi iptal edebilme durumunda ürünü hemen tarafınıza sunabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkecoskun -- 29 Temmuz 2009; 13:29:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITL

Ben Aytel den İlke bey ile görüşüp aldım. Bugün havalesini yapıcam hatta sanıyorum akşam üstüde kargoya verecektir.

Özgün Bey Merhaba

Ürününüz kargoya verilmiştir.İyi günlerde kullanmanız dileği ile.

A.İlke COŞKUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxxoma

quote:

Orijinalden alıntı: ITL

Ben Aytel den İlke bey ile görüşüp aldım. Bugün havalesini yapıcam hatta sanıyorum akşam üstüde kargoya verecektir.

Özgün Bey Merhaba

Ürününüz kargoya verilmiştir.İyi günlerde kullanmanız dileği ile.

A.İlke COŞKUN

İlke bey ;

Güzel ve yoğun ilginizden dolayı teşekkür ederim. Çok keyifli bir alışverişti İzmire mutlaka bekliyorum :)
    MNG ile konuştum saat 2 gibi cihaz verdiğim adreste olucak yarınada kurulum yaptırırım artık :) güzel 1 h.sonu sayenizde beni bekliyor.. Tekrar teşekkürler.

• arkadaşlar 8404'ü xbox360'la kullanan var mı acaba? performansı nasıl? bazı arkadaşlar görüntünün philips'te kötü olmasından ve lag sorunundan şikayetçiler, kullanan arkadaşlar varsa tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

arkadaşlar 8404'ü xbox360'la kullanan var mı acaba? performansı nasıl? bazı arkadaşlar görüntünün philips'te kötü olmasından ve lag sorunundan şikayetçiler, kullanan arkadaşlar varsa tavsiye edermisiniz?

Cihazda input lag yok dostum içini rahat tut. Yalnız benim tv im 8684 , aynı tv olduğu soyelnıyor gerçi . Benide listeye ekleyiniz :D

Ama benim bir sorunum var benim tv sanırım fw güncellemelerden sonra başladı sesi kendi kendine acıyor . Once ses ıkonu cıkıyor kayboluyor 1 yada 2 defa sonra sesı sonuna kadar dayıyor

Edit : Oyun oynarken oyun moduna geçmek icab ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuntyz -- 30 Temmuz 2009; 12:03:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: toful

ilke bey keşke iki gün önce haberim olsaydı sizden.bu sizdeki urunler bu haftamı geldi.hızlıalı aradım ayın bırınde teslimat diyor ama ben bilgiyi iletenin bilgili olduğunu sanmıyorum.kısıtılı olaral elimize geldi felan dedi.8404 bu hafta bayılere kısıtlıda olsa dagıtıldımı acaba.

Orhan Bey Merhabalar

30/09/2009 tarihinde alımını yapmış olduğunuz PHILIPS 42PFL8404 nolu ürün MNG kargo ile bildirmiş olduğunuz
    sevk adresinize tarafınıza teslim edilmek üzere gönderimi sağlanmıştır. Ürünü iyi günlerde kullanmanızı
    temenni eder bu vesile ile iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla

A.İlke COŞKUN
  • benide listeye ekleyebilirsin.ürün yarın gelicek.

İlke bey çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toful -- 30 Temmuz 2009; 13:07:04 >
  • quote:

quote:

ilke bey keşke iki gün önce haberim olsaydı sizden.bu sizdeki urunler bu haftamı geldi.hızlıalı aradım ayın bırınde teslimat diyor ama ben bilgiyi iletenin bilgili olduğunu sanmıyorum.kısıtılı olaral elimize geldi felan dedi.8404 bu hafta bayılere kısıtlıda olsa dagıtıldımı acaba.

Orhan Bey Merhabalar

30/09/2009 tarihinde alımını yapmış olduğunuz PHILIPS 42PFL8404 nolu ürün MNG kargo ile bildirmiş olduğunuz
    sevk adresinize tarafınıza teslim edilmek üzere gönderimi sağlanmıştır. Ürünü iyi günlerde kullanmanızı

Saygılarımla

A.İlke COŞKUN

İlke Bey siz philips in servisinide veriyormusunuz ? Yani firmanız bünyesinde servis bolumu varmı acaba ? Lcd tv için

• quote:

Orijinalden alıntı: kuntyz

quote:

quote:

Orhan Bey Merhabalar

Saygılarımla

A.İlke COŞKUN

İlke Bey siz philips in servisinide veriyormusunuz ? Yani firmanız bünyesinde servis bolumu varmı acaba ? Lcd tv için

Merhabalar

Ne yazık ki servis bölümüne bakmıyoruz.Bir sorununuz var ise yardımcı olmaya çalışırım.

İyi Çalışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkecoskun -- 30 Temmuz 2009; 14:05:41 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.