Şimdi Ara

PHILIPS PFL 8404 / 8654 / 8684 / 8694 KULLANICILARI BURAYA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.335
Cevap
11
Favori
216.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oxxoma

quote:

Orijinalden alıntı: kuntyz

quote:

Orijinalden alıntı: oxxoma

quote:

Orijinalden alıntı: toful

ilke bey keşke iki gün önce haberim olsaydı sizden.bu sizdeki urunler bu haftamı geldi.hızlıalı aradım ayın bırınde teslimat diyor ama ben bilgiyi iletenin bilgili olduğunu sanmıyorum.kısıtılı olaral elimize geldi felan dedi.8404 bu hafta bayılere kısıtlıda olsa dagıtıldımı acaba.

Orhan Bey Merhabalar

30/09/2009 tarihinde alımını yapmış olduğunuz PHILIPS 42PFL8404 nolu ürün MNG kargo ile bildirmiş olduğunuz
    sevk adresinize tarafınıza teslim edilmek üzere gönderimi sağlanmıştır. Ürünü iyi günlerde kullanmanızı
    temenni eder bu vesile ile iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla

A.İlke COŞKUN

İlke Bey siz philips in servisinide veriyormusunuz ? Yani firmanız bünyesinde servis bolumu varmı acaba ? Lcd tv için

Merhabalar

Ne yazık ki servis bölümüne bakmıyoruz.Bir sorununuz var ise yardımcı olmaya çalışırım.

İyi Çalışmalar

İlginize teşekkürler öncelikle , benim 1 bucuk ay once aldıgım 42pfl8684 (electroworld) im kendi kendine sesi açıyor İlke Bey , beni servise yonledırdıler 1 ay dan önce arasaymısım değişim yaparlarmış . Sadece teknik servisiniz var ise tecrübesinden faydalanmak istemiştim . Acaba benim tv nin modeliyle alakalımı diye . Zira tv yı satın almaya gittiğim gün ellerinde bir adet vardı oda kumandayı görmemiş idi . Firmware güncellemisinden kaynaklı olabilirmi diye düşündüm fakat bende başka bu şikayette bulunan görmedim . Yani kız gibi 1.5 aylık tv min serviste açılacak olması hiç hoş birşey değil . Bu yüzden sizler gibi işini iyi yapan kurumsal bir firmaya teslim etmek isterdim cihazımı bu yüzden sordum servis hizmetiniz varmı diye .

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalistbozkurt

ben hızlıal com sitesine özellikle mesaj yazdım üründe sorun yok dediler zaten 2-3 gün kalmış söylediklerine güvenmekten başka yapacak bişey yok eğer gelmesse sık sık alışveriş yaptığım site kendileri kaybeder hb ön sipariş almaktan vazgeçmiş demişin belkide belli sayıda ürün talep ettiler limitleri dolduysa bundan sonraki siparişleri kabul etmeyebilirler.

Selam ne yaptın.gelişme varmı tv de.ben siparişi iptal ettim.para iadeside yapıldı hemen aynı gün.aytelden aldım vallahi.bekle bekle nereye kadar.öğleden sonra elimde olacak.
  • selam dün yaptığım en son görüşme itibari ile bugün için kargoya verileceğini söylediler bekliyorum gün boyu takip edicem bakalım inşallah sorun çıkmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: toful

quote:

Orijinalden alıntı: smiley_

10 gün önce aldığım 42pfl8404 sonunda geliyormuş. yarın getirip teslim edecekler . işyerinde akşamı zor ederim artık

10 gün önce nereden aldınız acaba.hızlı aldan sün sipariş verdim ama bugün tedarik edilemiyor modundalar.inşallah paramızı kurtarırız.acıkcası hiç umudum yok.iptal için 1 hafta beklemem gere ksanırım.

İzmir Agora AVM'deki Philips bayiinden aldım. Media Markt'larda var deniyor ama malesef burada henüz MM yok. İzmir'li arkadaşlara iyi haber ise şu ; Agora'nın yan tarafında Media Markt'ın inşaatı başlamış O taraflara pek yolum düşmediği için ben yeni gördüm .

• ITL ,kuntyz , toful hoşgeldiniz, eklendiniz
  • net tv ilk kurduğumsa sorunsuz çalışıyordu.youtube ve normal sçrf yapabiliyordum.ne olduysa kayıt mayıt işlemi gerçekleştikten sonra oldu oldu şu an net tv bağlanmıyor.çalışmıyor.başka bir ayar mı gerekli dicem ama ilk takdığımda çalışmazdı.acaba bölge ayarlarındamı bır değişiklik yaptım farkında olmadan.
  • Ben cihazı bilgisayardan hdmı ile bağlayıp film izliyorum. Cillop gibi görüntüsü var. Bu arada bende zamanında ilke beyden almıştım çokta memnun kaldım sağlam arkadaştır.
    quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

arkadaşlar 8404'ü xbox360'la kullanan var mı acaba? performansı nasıl? bazı arkadaşlar görüntünün philips'te kötü olmasından ve lag sorunundan şikayetçiler, kullanan arkadaşlar varsa tavsiye edermisiniz?
  • ben bu urunu ps3 ıcın almayı dusunuyorum lag olayı bu urunde karsılastınızmı nasıldır performansı
    ayrıca ilke bey 32' veya 37' fıyatları nedır.aldıgımız urun garantısı sızemı yoksa phıllıps fırmasınamı aıtttır
    tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciiiin

ben bu urunu ps3 ıcın almayı dusunuyorum lag olayı bu urunde karsılastınızmı nasıldır performansı
    ayrıca ilke bey 32' veya 37' fıyatları nedır.aldıgımız urun garantısı sızemı yoksa phıllıps fırmasınamı aıtttır
    tesekkurler

tv'yi xbox360 veya ps3'le kulanan arkadaşlar varsa lag sorunu olup olmadığı ile ilgili bize bilgi verebilirseniz seviniriz, bende en kısa zamanda bu tv'yi almayı düşünüyorum da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciiiin

ben bu urunu ps3 ıcın almayı dusunuyorum lag olayı bu urunde karsılastınızmı nasıldır performansı
    tesekkurler

Merhabalar

Satışlarımız kurumsal satıştır.Ürünler Türk Philips garantisindedir.
  • Onkyo avr + jamo kabinler + hdpc + 8404 = VOLTRAN :D

çok keyifli bir LCD açıkcası çok memnun kaldım hatta bu kadar beklemiordum..
    tahtaya bile defalarca vurdum :) HDPC mi ii toplamıştım 1080p filmlerde falam
    en ufak bir atlama yapmıyor. özellikle kasmak için 30 40 gb lık filmlerin en
    hareketli sahnelerini izledim tek bir kasıntı olmadı ne pc den nede tv den..
    hatta şunu diebilirim Morpheus un suratı ne kadarda çökükler ile doluymuş
    resmen morpheus u yanlış tanımışız o adam nasıl sakal traşı oluor acaba die
    düşündüm bir an..
    özellikle matrix I deki binaya giriş sahnelerinde duvarların dağılışı, görüntü ve
    sesin bu kadar gerçek olması süper bir iz bıraktı üzerimde..

Mat panel die almayım aman karanlık olur dienler war ise 8404 kesinlikle
    karanlık olmuor.. pc modu açık ve 100hz açık pixel hd ve hd motion u full
    max olarak izliorum son derece yumuşak soft geçişler görünüyor tv gerçekten
    çok uyumluymuş... bende yaklaşık 600 adet 720 p film vardı onlarda gerçekten
    muhteşem görünüyor tabi 30 40 gb lık 1080 ler ÇOOOK farklı..

BU LCD Yİ KESİNLİKLE HERKEZE TAVSİYE EDİORUM ve
    özellikle AYTEL LTD ŞTİ. İLKE BEYE ÇOK TEŞEKKÜRLERİMİ sunuyorum...

Özgün ^^

• İlke bey acaba sattığınız ürün(8404) sadece peşin olan fiyatmıdır? taksitlede satışınız varmıdır,varsa en son kaç takside kadar ? teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_temur

İlke bey acaba sattığınız ürün(8404) sadece peşin olan fiyatmıdır? taksitlede satışınız varmıdır,varsa en son kaç takside kadar ? teşekkürler...

Merhabalar

Detaylı bilgi için ilke.coskun@aytel.com.tr ye mail atabilirmisiniz.
  • belirttiğiniz maile mesaj yazdım ilke bey ...saygılarımla...Allaha emanet olun...
  • Beni de kaydedin arkadaşlar
    Bende 37'' 8404 aldım Antalya Bimeks den 2476 37'' göre pahalımı herkes 42'' den bahsediyor
    bi türlü karar verememiştim gittim geldim 37 dimi 42 mi ama o kadar küçük durmadı salonda seyretme mesafem
    en fazla 4.5 5 metre ama genelde 3 metreden seyrediyorum mükemmel ses kalitesi de harika hoparlörler neresin
    de bu cıhazın bulamadım arka ışık olayı harika şimdi askı aparatı bakıyorum hareketli nerden bulabilirim orjinal birşey
    bilen varmı acaba
  • benide kaydedebilirsiniz arkadaşlar pazartesi itibari ile tv geldi çarşamba servise kurulum yaptırdım tv gerçkten çok iyi usb üzerinden şimdilik sadece dvdrip avi formatını denedim film dosyasında öyle yazıyo sorunsuz bir şekilde filmi seyrettim.
  • arkadaşlar benide kaydedin..dün itibariyle 37''8404 tv mi aldım.ama kutusunda bekliyor açamıyorum.servis pazartesi gelicekve duvara asacak...çok heyecanlı şekilde merakla bekliyorum..birde bi sorum olacak.iyi görüntü almak için bende next 2000 cıs süper plus uydu cihazım var ne marka ve nasıl bir kablo almamı önerirsiniz..biraz acil lazım ..teşekkürler
  • walla beyler ben yaklaşık 3 ay önece aldım ben bu tv bir sürü sorun yaşadım ve bazılarını hallettim gerekli bilgileri burdan 69 sayfadan sonrasında bulabilirsiniz yorumlarım bulabilirsiniz bayaa bi ayrıntılı yazdım net tv de sorun yaşayanlar update ile sorunularını çözebilirler update sonrası sorun ortadan kalkıyohttp://forum.donanimhaber.com/m_15515657/mpage_71/key_//tm.htm#32666988 şu an tek sorun kendi kendine ses açıyo tv bir türlü çözemedim freeware yükledikten sonra boyle oldu benle aynı sorunu yaşayan arkadaslar mutlaka vardır tv açıyorum yaklasık 20-30 defe sesini kendi kendine açıyo sonra düzeliyo ilginç:D

• selam arkadaslar...

bugun philips pfl8404 alarak aranıza katıldım.urunu ay sonuna dogru gelıp kuracaklarmıs(stokta yokmus)urunu ızmır forum avm den 2750 12 taksıt aldım.teknolojı ozurlu bır kısı olarak yardımınıza ıhtıyacım var ve soracagım seylerı bır cocuga anlatır gıbı sabırla bana acıklayan arkadaslar olursa mutesekkır olurum.
    bu televızyonu nıye aldım?aksam gec saatte eve geldıgımde,magazalarda yayınını gordugum ultra netlıkte fılmlerı her gece bır tanede olsa ızleyebılmek ve tv ızlemek ıcın.elımde dıgıturk var sadece(hd degıl)..
    butun forumu okuyorum 2-3 gundur kafam karmakarısık oldu,teknolojı almıs basını gıtmıs..)
    sonuc olarak elımde (ay sonu ıtıbarıyla)1 adet phılıps pfl8404,dıgıturk,hdmı kablo ve altın uclu scartan baska bırsey yok.sormak ıstedıgım sey yuksek cozunurluklu ve forumda okudugum .mkv .mov vs... uzantılı fılmlerı tv den ızleyebılmem ıcın ne gıbı cıhazlara ıhtıyacım oldugu?
    urunu aldıgım yerden philips hts3270 ve phılıps hts3367 ses sıstemlerını onerdıler.ama bu urunlerı ınternette arastıdıgımda kararsız kaldım cunku belkı ılerde ısıme yarayabılecek hdmı ve optık gırıslerı yok.sızce nasıl bır ses sıstemı almalıyım(fıyatı abartı olmamak kaydıyla) ve tasınabılır dıskımı baglayarak fılm ızlemem ıcın wd veya popcorn tarzı nasıl bır cıhaza ıhtıyacım olabılır?ve ızlemek ıstedıgım bu fılmlerı nereden bulabılırm?
    teknolojı ozurlulerıne yardım lutfen....)

• Yokmu yorum
    Yorumlarınızı Bekliyorum arkadaşlar
    quote:

Orijinalden alıntı: labtek71

Beni de kaydedin arkadaşlar
    Bende 37'' 8404 aldım Antalya Bimeks den 2476 37'' göre pahalımı herkes 42'' den bahsediyor
    bi türlü karar verememiştim gittim geldim 37 dimi 42 mi ama o kadar küçük durmadı salonda seyretme mesafem
    en fazla 4.5 5 metre ama genelde 3 metreden seyrediyorum mükemmel ses kalitesi de harika hoparlörler neresin
    de bu cıhazın bulamadım arka ışık olayı harika şimdi askı aparatı bakıyorum hareketli nerden bulabilirim orjinal birşey
    bilen varmı acaba
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.