Şimdi Ara

PHILIPS PFL 8404 / 8654 / 8684 / 8694 KULLANICILARI BURAYA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.335
Cevap
11
Favori
216.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kemalistbozkurt , gonzales1970, yasso100, cocacola35 hoşgeldiniz. Bu arada yasso100 PHILIPS LCD Club'da paylaştığın problem ve çözümleri buraya da taşıyabilir misin?

Nihayetinde anlattıklarının çoğu özellikle 8000 serisine özgü problemler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labtek71

Beni de kaydedin arkadaşlar
    Bende 37'' 8404 aldım Antalya Bimeks den 2476 37'' göre pahalımı herkes 42'' den bahsediyor
    bi türlü karar verememiştim gittim geldim 37 dimi 42 mi ama o kadar küçük durmadı salonda seyretme mesafem
    en fazla 4.5 5 metre ama genelde 3 metreden seyrediyorum mükemmel ses kalitesi de harika hoparlörler neresin
    de bu cıhazın bulamadım arka ışık olayı harika şimdi askı aparatı bakıyorum hareketli nerden bulabilirim orjinal birşey
    bilen varmı acaba

Hareketli istemenin özel bi sebebi var mı? Çünkü ben de hareketli için araştırmaya başladım ama nihayetinde sabit almaya karar verdim. Eğer özel bi kullanım amacın yoksa sabit kullanmanı öneririm.

Ben Bimex'ten Achill maxi veya medium (tam hatırlamıyorum) modelini almıştım. Çok uygun olmasına rağmen çok sağlam da bi görüntüsü var. Hareketli olanlarını Mediamarkt'ta görmüştüm ama ordaki çalışanlar da önermediler.

Ama ille de roman olsun dersen şuraya bi bak http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=17539&sorting=2

• Arkadaşlar ben de aynı serinin 8694 modelini aldım... Ben de memnunum... Beni de ekleyin listeye

Pc'yi hem VGA ile hem de HDMI ile bağladım....

VGA'dan bağlayınca malum ses gitmiyor; ayrıca sehpası ile aldığım için VGA girişinin olduğu yer arkaya vidalanan demirin arkasında kalıyor... Dolayısıyla bağlayabilmek için lcd'nin dengesi bozuluyor... Rahatsız edici bir durum... Giriş kısmını daha düzgün bir yere yapmayı nasıl akıl edememişler anlamadım...

HDMI bağlantısı çok daha iyi ve rahat... 720p filmler var sadece elimde; hiç 1080p olmadığı için 1080p'nin performansını hala test edemedim... İnternetten de 1080p film indirmek işkence gibi ama eninde sonunda deneyip yorumlayacağım...

USB bağlantısı çok iyi; yani elimdeki 500gb'lık hdd'yi de algıladı... Sorunsuz resimler videolar gösteriliyor...

Ama kötü haber; mkv oynatmıyor... Yetkiliye sorduğumda da mkv'nin virüs tehlikesi olduğu için ürünlere eklenmediğini söyledi... Dolayısıyla Bluray keyfini ya aşırı masraf ile (ps3+bluray film) yaşayabiliriz ya da pc'den bağlayarak..

PC'nizin de iyi olması lazım... İşlemcisi iyi değilse bluray filmler takılıp duruyor...

Ses sistemi kendi çapında iyi gerçekten ancak daha iyi keyif için bence güçlü bir 5+1 ile keyif dozunuzu iyice artırabilirsiniz...

Fotoğraf makinemi falan da bağladım sorunsuz...

Sorunuz varsa yanıtlıyım ama benim de keşfetmem gereken çok şey vardır tabii ki

• benide ekleyin bende bugün philips bayisinden 2570 ytl ye 10 taksitle aldım 60 lira hediye çeki ve 25 lira bonus verdiler 2500 e gelmiş oldu yarın kurulacak bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KontG

hayırlı olsun. sorum şu:

pcde hdmi girişi olan bir anakart mı var? nasıl bağlanıyor bu hdmi?
  • bu serinin 32'' modelini almayı düşünüyorum,
    sizce fiyat kalite oranı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simijude

quote:

Orijinalden alıntı: KontG

hayırlı olsun. sorum şu:

pcde hdmi girişi olan bir anakart mı var? nasıl bağlanıyor bu hdmi?

Ben leptop'tan bağladım ama maalesef eski leptop'larda hdmi girişi yok... Son 1 yılda yavaş yavaş yaygınlaştı... Eğer hdmi girişi yoksa dert değil, VGA ile bağlarsınız...

Tek eksik yanı VGA ile bağladığınızda ses tv'ye gitmez... Onu da çözmek için ses sistemini pc'ye bağlarsanız hallolur

• quote:

Orijinalden alıntı: fenomenius76i

quote:

Orijinalden alıntı: labtek71

Beni de kaydedin arkadaşlar
    Bende 37'' 8404 aldım Antalya Bimeks den 2476 37'' göre pahalımı herkes 42'' den bahsediyor
    bi türlü karar verememiştim gittim geldim 37 dimi 42 mi ama o kadar küçük durmadı salonda seyretme mesafem
    en fazla 4.5 5 metre ama genelde 3 metreden seyrediyorum mükemmel ses kalitesi de harika hoparlörler neresin
    de bu cıhazın bulamadım arka ışık olayı harika şimdi askı aparatı bakıyorum hareketli nerden bulabilirim orjinal birşey
    bilen varmı acaba

Hareketli istemenin özel bi sebebi var mı? Çünkü ben de hareketli için araştırmaya başladım ama nihayetinde sabit almaya karar verdim. Eğer özel bi kullanım amacın yoksa sabit kullanmanı öneririm.

Ben Bimex'ten Achill maxi veya medium (tam hatırlamıyorum) modelini almıştım. Çok uygun olmasına rağmen çok sağlam da bi görüntüsü var. Hareketli olanlarını Mediamarkt'ta görmüştüm ama ordaki çalışanlar da önermediler.

Ama ille de roman olsun dersen şuraya bi bak http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=17539&sorting=2

Teşekkürler;
    Hareketli olmasını Ambilight içindi duvara olan mesafesini ayarlarım diye birde arka girişler için takması sökmesi kolay olur diye ama olmadı aldım duvara monte ettim ama hiç beklediğim gibi olmadı 37'' olmasına rağmen yere doğru bakıyordu düzeltemedim bide emanet duruyordu sanki yere düşecek gibi söküp sabit olanını taktım güzel durdu ama duvara mesafesi 7-8 cm Ambilight için uygunmu bilmem katalogda Maximum 25 cm diyor sizde durum nasıl acaba
    TEŞEKKÜRLER

• Philips de Kampanya var bilginize :-)
  • Arkadaşlar kitapçıkta yazmıyor; internette yazıyor mu bilmiyorum ama .VOB dosyalarını sorunsuzca oynatıyor... Deniyim dedim ve çalıştırınca çok sevindim... Yani DVD dosyalarını dvd'ye yazmanıza gerek yok...

Bir de altyazı olayını halletseler başka ne isteriz ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxxoma

Philips de Kampanya var bilginize :-)

İlke Bey,

8404 fiyat için PM den mesaj atabilirmisiniz?

Selamlar,
  • Arkadaşlar ben tv her açtığımda mağza konumunu açma yada kapatma diye açıklama geliyor nedir bu nasıl kapatabilirim bilen varmı.
    Ara ara da üste tv'nin özellikleri belirten semboller geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labtek71 -- 15 Ağustos 2009; 3:15:13 >
  • Arkadaşlar,

Bu forumdaki yorumları okuyarak 42 ekran Philips 8404 almaya karar verdim. Bir şey sormak istiyorum:

Acaba bütçemi biraz daha fazla zorlasam. örneğin 500 TL daha fazla gibi, acaba Philips'in çok daha iyi bir 42 ekranını alabilir miyim? Ne dersiniz ?

Başkan
  • Cihazın mağaza demo modunda kalmış.

Eğer Menü dili ingilizce ise SETTING-INSTALLATION-PREFERENCES-LOCATION bölümÜne gelip SHOP yerine HOME'u seçiyorsun.

Menü Türkçe ise KURULUM-KURULUM-TERCİHLER-KONUM bölümünde MAĞAZA yerine ANASAYFA ( Nasıl çeviriyse :))'yı seçiyorsun.
  • Teşşekkürler durumu düzelttim

quote:

Orijinalden alıntı: fenomenius76i

Cihazın mağaza demo modunda kalmış.

Eğer Menü dili ingilizce ise SETTING-INSTALLATION-PREFERENCES-LOCATION bölümÜne gelip SHOP yerine HOME'u seçiyorsun.

Menü Türkçe ise KURULUM-KURULUM-TERCİHLER-KONUM bölümünde MAĞAZA yerine ANASAYFA ( Nasıl çeviriyse :))'yı seçiyorsun.
  • Ayarlarınızı nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar?

Dün DVD izledim ve Smart Settings'teki hem Canlı'yı hem Sinema'yı denedim tatmin etmedi... Canlı'da DVD olmasına rağmen iyi olmadı; sinemada ise çok karanlık geldi... Daha sonra elle birşeyler yaptım, güzel de bir ayar buldum aslında... Bluray izlemiyorsanız bence Prices ve 100hz'yi kapatın... Eğer netlik istiyorsanız da çok abartmamak kaydıyla netlik ayarlarını (iki tane var) biraz yükseltin... Zaten biraz kurcaladıkça güzellini bulabilirsiniz... Bu ayarla SD yayın da çok güzel oldu bence..
  • bi güzel kampanya çıkmadı ki alalım şu paneli yahu..ne inatmış şu phillips hayret yaa...
  • Bu arada artık DVD'ler de beni tatmin etmiyor bu Bluray belasına bulaştıktan sonra... Napıcaz bilmiyorum.. Hep masraf
  • arkadaşlar 1-2 aya kadar bende 8404 almayı düşünüyorum, yaklaşık 1 senedir araştırıyorum, daha önce sony, düşünüyordum ama bende bu philips sevdası 7403 ile başladı, ilk olarak teknosa da görmüştüm 7403'ü ve çok beğenmiştim görüntü çok keskin ve çok doğaldı, ayrıca hareketli görüntülerde sony'e göre çok başarılıydı, tam alacaktım ve yeni modeli olan 7404 çıktı, daha sonra forumdaki yorumlara bakarak net tv ve ambilight özelliğiyle 7404'e göre üstün olan 8404 almaya karar verdim, daha tv yi geçen haftaya kadar hiç yakından görme fırsatım olmamıştı, geçen hafta media markt'ta 8404'ü inceleme fırsatı buldum ilk dikkatimi çeken görüntünün diğer markalara göre çok mat olmasıydı, sony, samsung, hatta philips'in 9 serisi çok canlıydı ama 8404 çok karanlık gösteriyordu, acaba bu matlık ışık ayarlarıyla diğer tv'ler gibi canlı oluyor mu? yoksa philips'in 9 serisini mi tercih etmeliyim?

• Hayır hayır... Arkadaşlar dikkat etmeniz gereken bir husus var almadan önce... Mağazalarda hepsini yanyana diziyorlar ama onların hepsi aynı bağlantı şekliyle bağlanmıyor, kimisi daha kötü şekilde bağlandığı için o şekilde görünüyor... O yüzden matlık-netlik, hareketlerdeki akıcılık gibi şeylere fazla aldanmayın...

Özelliklerine bakmak lazım... Tabii ki bu özellikleri sunuştaki performansına da... O yüzden bence çok abartmamak lazım.. Yani kalkıp 200hz falan alıp masraf yapamaya hiç gerek yok... Çünkü Tv kanalları 50hz destekliyor ve 100 hz olmaları için en az 10 yıl var bence... Alınacaksa 100 hz falan alınmalı... O da bluray keyfini bambaşka yapıyor...

8 Serisi en idaeli bana göre; hem fiyat hem performans açısında... Hem de ileri dönük bir yatırım sayılabilir..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.