Evet garanti kapsamından çıkıyor. Servisin kurması daha iyi, bilgi de veriyorlar çünkü. Başlığı da değiştirelim hakikaten
quote:
Orijinalden alıntı: KontG
Evet garanti kapsamından çıkıyor. Servisin kurması daha iyi, bilgi de veriyorlar çünkü. Başlığı da değiştirelim hakikaten
ben pc monitörü olarak servis filan çağırmadan kurdum garantisi gitti mi yani.
listeye ekleyebilirsiniz bu arada.32PFL8404 kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: KontG
@ITL Ya ben de geçende 1080p indirdim ama tabii ki riplenmiş şekli... Yine de hayran kaldım ve sonrasında izlediğim orjinal The Dark Knight DVD'si inan ki hiç tatmin etmedi... Puff'layarak izledim hep, zevk alamadım.. Artık DVD'ler hiç tatmin etmiyor yani... 1080p arşivine başlamak istiyorum fakat indirmesi bir dert orjinalini alması bir dert... Ama yapacak birşey yok alıştık artık...
Ben son 2 yıldır sürekli 720p arşiv yapıyordum yaklaşık 600 720p filmim oldu son 6 aydan beride 1080p lere ağırlık verdim sürekli film gelior ama stoklamak bi dert indirmek ayrı dert maaşda ciddi yük yapıor bu tür zevkler o yüzden bence sıradan filmler için 720p arşiv ama ciddi ii filmler için 1080p arşiv yapmak lazım..
dvd dvix vcd falam tarih oldu bence.. 720p 1080p akar :)
Arkadaşlar merhaba,
42PFL8684 kullanıyorum.Daha 5 günlük.Bir şey dikkatimi çekti.Cihazın olduğu yere yaklaşırken sıcaklığın arttığını hissediyorum.Yani cihaz fazla ısınıyor.Bu normal midir ? İlk defa LCD TV aldığım için kıyaslama şansım da yok.Paylaşım için şimdiden Teşekkürler.
Bi ustteki arkadisimiz sicakliktan bahsediyor, televizyonun sicakliginimi demek istemistin???
Arkadaslar ben Hollandada yasiyorum ve yarin 37pfl8684 televizyonumu almaya gidiyorum. Tam 5 hafta bekledikten sonra az once mail yoluyla siparisimin geldigini ve alabilecegimi soylediler. Ben bakiyorumda Turkiye baya bi pahaliymis arkadaslar. Ben 378684i 806 euroya alacagim. yani 1600 ytlye.
8684 ve 8404 un farklari 8684in ses kalitesi daha iyi, perfect natural motion ve kenarlari ayaklari camdan yapilmistir. Bizim Hollandada boyle Turkiyeyi bilmem. 8404 ve 8684 ayni fiyatta olduguicin 8684 almaya karar verdim
Evet televizyonun sıcaklığı.Bariz bir şekilde bir sıcaklık var.Belki ambilight daha iyi görünsün diye duvara fazla yanaştırdığım için hava alamamıştır diye düşündüm,biraz daha öne çektim yine aynı.
8684 ile 8404 arasında çok fark yok. 8404 de 2x10 ses çıkışı öbüründe 2x12 .... 8404 260 watt elektrik ile beslenirken diğeri 206 watt. Ufak bir iki makyaj ve Universal kumanda farkı. Bütün fark bu.
diyorki ik moet zeggen die glazen voet en donkergrijze luidsprekergrill ziet er beter uit. yani glazen voet altindaki cam ve koyu gri ses cikisi yeri varmis ve dahada hosuma gitti
arkadaşlar peki 8404 ile 8694 arasında ne gibi fark var? 8694'ün görüntü işlemcisinin 8404'den daha iyi olduğu söyleniyor, bu doğru mu?
arkadaşlar link'te 8404 ve 8694 karşılaştırması var, fark olarak dikkatimi çeken 8404'te HD Natural Motion, 8694'te Perfect Natural Motion yazıyor, ikisi arasında fark var mı acaba? yoksa aynı şey mi?
Her kafadan bir ses çıkıyor bu konuda... Kimisi kasası değişik diyor, kimisi işlemcisi daha iyi diyor, kimisi sizlerin bahsettiği farklar var diyor...
kasasi degisik oldugu kesin. bundan 100% eminim. yarin gidip alacagim ve sizlere gosterecegim. Bi arkadasin sicaklik hakkinda sorusu vardi sizdede yani 8404 olanlar sicak oluyormu???
Hollandada yasadigim icin belki burdaki televizyonlar biraz daha degisik olabilir. nasil olsa Philips bizim sayilir
Bir de leptop'ı ben Vga-Vga ile bağlıyordum lcd'ye ancak gidip dvi-hdmi kablosu aldım... Yalnız şöyle bir sorun çıktı;
Vga-vga kullanırken sesi kulaklık çıkışından alıp tv'nin arkasından bağlıyordum, ses sorununu hallediyordum.. Ancak dvi-hdmi ile bağlayınca sesi bu şekilde de alamamaya başladım...
arkadaslar ayarlarinizi ekleyebilirmisiniz yani bu sekilde...
benim ayarlarim simdi boyle
Görüntü: Kişisel ayar Kontrast :75 Parlaklık :55 Renk:48 Netlik :3 Parazit azaltma :minümum Renk sıcaklığı:Normal Pixel Precise HD : HD Naturel motion : maximum 100 hz clear lcd :açık Gelişmiş netlik:acik Dinamik kontrast: minümum Dinamik arka şık:kapalı mpeg parazit azaltma:kapalı Renk geliştirme:kapalı Işık sensörü:kapalı Görüntü formatı :en alttaki
sizde eklersiniz bi kiyaslama yapabilirim veya yapabiliriz
goruntu guzel ama kanala gore degisiyor
hayırlı olsun sayın benmisim, foto bekliyoruz
sagol yakinda resimlerimi eklerim. Sizde bi ayarlarinizi eklerseniz memnun olurum.
8684 hakkinda bi kac soru.
>NET tv ile diger sitelere girmem mumkunmu? sadece ekranda bulunan sponsorlu websitelere girebiliyorum >NET tv de youtube sitesine girdikten sonra kumandanda yanlis yazdigimi silemiyorum kumandanin hangi tusuyla silebilirim? >Televizyonumu internete bagladim ve internet update yapmak istedim ama Philips server hata verdi?
Ustte bi arkadas televizyonum sicak olmasindan bahsediyordu. Ben ilk gun tam 7 saat acik biraktiktan sonra sicak oldugunu hissettim ama normal karsilamak lazim bence bu durumu. Senin televizyon 1 saat sonra cok sicak oluyorsa bunu bi bakima goturmen lazim bence